Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Εγώ ανήκω σε αυτό το 2-3% που σκίζει από εμφάνιση και μυρίζει τις κλανιες του. Μπορείς να με ρωτήσεις άφοβα οτιδήποτε. Εκ πείρας όμως θα σου πω ότι πολλά «οχτάρια» αποκαλύφθηκε ότι ήταν... τριάρια στο κρεβάτι. Και άλλες στην συμπεριφορά τους.

ΤΟ 8άρι της γκόμενας πηγαίνει στην εμφάνιση κατά κύριο λογο..
Τωρα για το κρεβάτι .... εάν η άλλη δεν έχει εμπειρία, πρέπει εσύ να την ''εκπαιδεύσεις'' , να την μυήσεις στα γούστα σου, να την κάνεις να ''ανακαλύψει'' το κορμί της ...

Αν από συμπεριφορά είναι σκατά, εκεί για εμένα, ξεκινούν κ τελείωνουν όλα. Δε πα να ναι και 11άρι εμφανησιακά, αν έχει σκατά συμπεριφορά, να παει στο διάολο .... Ειλικρινά.  Δεν με απωθεί τπτ περισσότερο από την ξιπασμένη 'ομορφη'', που νομίζει ότι κάτι είναι... Ειλικρινά με απωθεί σε σημείο να θέλω να χειροδικήσω ...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Εννοείται ότι αν ένας άντρας του 5 - 6 σεξουαλικής αξίας μπορούσε να κουτουπώσει 9 - 10 γυναίκα, θα το έκανε. Οι εν λόγω άντρες όμως (εκτός αν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν κόψει σχέση με την πραγματικότητα), δεν θα ισχυριζόντουσαν  ότι τους αξίζουν μόνο τα 9 - 10, ειδ' άλλως δεν καταδέχονται χαμηλότερης αξίας γυναίκες
ολοι θεωρουν οτι τους αξιζει το δεκαρι απλα οι αντρες συμβιβαζονται με καποια που δεν ειναι δεκαρι,ενω οι γυναικες προτιμουν να μεινουν στο ραφι(σχετικο ειναι αυτο ολοι ξερουμε οτι και η χειροτερη μπουρουχα θα βρει καποιον τραχανα να την γαμησει οταν αυτη εχει καυλες)
απο το να παρουν καποιο 5αρι 6αρι

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα για το κρεβάτι .... εάν η άλλη δεν έχει εμπειρία, πρέπει εσύ να την ''εκπαιδεύσεις'' , να την μυήσεις στα γούστα σου, να την κάνεις να ''ανακαλύψει'' το κορμί της ...

Αν από συμπεριφορά είναι σκατά, εκεί για εμένα, ξεκινούν κ τελείωνουν όλα. Δε πα να ναι και 11άρι εμφανησιακά, αν έχει σκατά συμπεριφορά, να παει στο διάολο .... Ειλικρινά.  Δεν με απωθεί τπτ περισσότερο από την ξιπασμένη 'ομορφη'', που νομίζει ότι κάτι είναι... Ειλικρινά με απωθεί σε σημείο να θέλω να χειροδικήσω ...
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ολοι θεωρουν οτι τους αξιζει το δεκαρι απλα οι αντρες συμβιβαζονται με καποια που δεν ειναι δεκαρι,ενω οι γυναικες προτιμουν να μεινουν στο ραφι(σχετικο ειναι αυτο ολοι ξερουμε οτι και η χειροτερη μπουρουχα θα βρει καποιον τραχανα να την γαμησει οταν αυτη εχει καυλες)
απο το να παρουν καποιο 5αρι 6αρι

Αυτό ακριβώς γράφω τύπε. Ότι μου ανεβαίνει η πίεση όταν βλέπω το μανουλομάνουλο, αλλά δεν φαντασιώνομαι ότι μόνο θεές μου αξίζουν και δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο. Μεγάλο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού έχει αυτή την εντύπωση

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Υπάρχει κάτι πιο απωθητικό.
Η ξιπασμένη μέτρια!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Eσύ ως άτομο που δουλεύει,υποθέτω εχεις ''σπρώξει'' μόνο όμορφες.
δεν εχω σπρωξει κατω απο 6αρι αλλα εχω φτασει μεχρι 8,5αρι
φυσικα αυτα τα νουμερα ειναι στο δικο μου συστημα για εσενα το 6αρι μου μπορει να ειναι 5αρι μπορει να ειναι 4αρι μπορει να ειναι και 10αρι
ο καθε ενας εχει διαφορετικα γουστα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
και οι δυο θελουν το δεκαρι γιατι εχει τα καλυτερα γονιδια για αναπαραγωγη ειναι στην φυση του ανθρωπου να απαιτει να παρει το καλυτερο

Αυτό δεν ισχύει απόλυτα.Δες ας πούμε την Ντούτζεν Κρος που είναι καθαρό nordic 10αρι με ποιον έχει κάνει οικογένεια

076399e648e2ba9318d033a15a947f73.jpg

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς γράφω τύπε. Ότι μου ανεβαίνει η πίεση όταν βλέπω το μανουλομάνουλο, αλλά δεν φαντασιώνομαι ότι μόνο θεές μου αξίζουν και δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο. Μεγάλο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού έχει αυτή την εντύπωση
ειναι στην φυση του αντρα,γιατι ο αντρας κανονικα εχει χαρεμι οπως εχουν σχεδον ολα τα θηλαστικα,το κυριαρχο αρσενικο εχει 5-10 γκομενες και απο αυτες γαμαει αυτες που θεωρει καλυτερες στην αλλη πλευρα το θηλυκο περιμενει το κυριαρχο αρσενικο και μονο αυτο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Αυτό δεν ισχύει απόλυτα.Δες ας πούμε την Ντούτζεν Κρος που είναι καθαρό nordic 10αρι με ποιον έχει κάνει οικογένεια

για εσενα ειναι δεκαρι για εμενα ειναι 8αρι ειπαμε γουστα ειναι αυτα
αλλα και ο αντρας της εχει ολα τα στοιχεια του δεκαριου
εχει σχετικα γυμνασμενο σωμα
αρενωπα χαρακτηριστικα
χρημα
δοξα
αναγνωρισιμοτητα
και φυσικα ανοικει στην "καταπιεσμενη μοιονοτητα" και οτι εχει καταφερει δειχνει στα ματια του συχρονου λοβοτομημενου πολιτικαλ κορεκτ χλιμιτζουρα 100 φορες καλυτερο και δυσκολοτερο επιτευγμα

δεν βλεπω τον λογο γιατι να παρει εσενα πχ και οχι τον αραπη

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

κι όμως εμένα δεν μού αρέσει καθόλου η ξινονόρντικ ....

Αντικειμένικά , ένα 8,5 θα της έβαζα .... αυτή τρέμει μην τη δει ο ήλιος, σε 15 χρόνια θα χει περισσότερες ρυτίσες και από την κωλοΣυριζαία υπουργό, πώς την έλεγαν, την ανθελληνίδα, που ειναι σαν φρικιό ....

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0

Μα δεν συνάπτουν όλοι σχέση με βάση την εμφάνιση. Η τυπισσα έχει κάνει πενήντα σχέσεις από την εφηβεία της. Κατασταλαγμένη ήξερε τι θέλει, προφανώς και χέστηκε αν δεν είσαι ο Μπράντ Πιτ. Έκανε την επιλογή της, έκανε οικογένεια, μια χαρά την βλέπω. Και το παλικάρι τι έχει; Επειδή είναι μαύρος; Θα μας φάει η ματαιοδοξία να το ξες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

αυτη μπορει να τρωει και σκατα τυπε

μην μπερδευεσαι με την ανωμαλια καποιων

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
δεν εχω σπρωξει κατω απο 6αρι αλλα εχω φτασει μεχρι 8,5αρι
φυσικα αυτα τα νουμερα ειναι στο δικο μου συστημα για εσενα το 6αρι μου μπορει να ειναι 5αρι μπορει να ειναι 4αρι μπορει να ειναι και 10αρι
ο καθε ενας εχει διαφορετικα γουστα

Προσωπικά πιστεύω ότι τα γούστα των περισσότερων είναι κοινά.
Π.χ. θυμάσαι την χθεσινή φώτο?
Εγώ προσωπικα προτιμώ λόγω σώματος,προσώπου κλπ. την πρώτη.

Καθαρο δεκαρι αυτο το αδιαφορο αβυζο?

Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση.
Σέβομαι τα γούστα σου αλλά όχι και αδιάφορη αυτή.

Σε λίγο παίζει να μας πεις ότι π.χ. η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα είναι πιο ποθητή από την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προσωπικά πιστεύω ότι τα γούστα των περισσότερων είναι κοινά.
Π.χ. θυμάσαι την χθεσινή φώτο?
Εγώ προσωπικα προτιμώ λόγω σώματος,προσώπου κλπ. την πρώτη.

Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση.
Σέβομαι τα γούστα σου αλλά όχι και αδιάφορη αυτή.

Σε λίγο παίζει να μας πεις ότι π.χ. η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα είναι πιο ποθητή από την Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Γυναικα χωρις βυζι? Εντελως αδιαφορη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom