alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι λατρης της φυσικης ομορφιας τύπε?Μάλλον τουμπανιασμένοι απ'τα εμφυτεύματα είναι
Εισαι λατρης της φυσικης ομορφιας τύπε?Μάλλον τουμπανιασμένοι απ'τα εμφυτεύματα είναι
Τύπε βαλκανιε ο πορνομεταναστης λεει κατι για μουφα χαρτια ενοικιασης
Πρεπει να δωσεις αμεσα απαντηση
ποσο εισαι ρε φιλε,Μάλλον τουμπανιασμένοι απ'τα εμφυτεύματα είναι
Τύπε θα σε αρχισω στις κουτουλιές μα το θεο
Δειξε μου το λινκ που λεω κατι τετοιοΕσένα σου άρεσε πιο πολύ το μπάζο με τα γυαλιά,τί να λέμε τώρα;
Εισαι λατρης της φυσικης ομορφιας τύπε?
Πρώτον, τις πιο πολλες επιτυχιες σε αυτες τις ηλικιες τις ειχα μετα τα 40
Φυσικα και ΔΕΝ κυνηγανε τα 20χρονα
Αυτο που ειπα ειναι οτι προκειται για ευκολα θηραματα για οποιον 40+ ενδιαφερεται
Εγω το εκανα δυο τρεις φορες, βαρεθηκα τελος
Με εκανες να το σκεφτω τωραΔηλαδη με λιγα λογια πριν τα 40 ειχες παει μονο με 1-2 18-25χρονες;
Εδώ που τα λέμε η εικόνα από μόνη της για νευρικό γέλιο είναι πρίν φτάσει στη σκηνή του λογαριασμού!Τύπε και μονο που σκεφτομαι εναν αντρα στην δεκαετια των 40 να ζηταει απο μια κοπελα στη δεκαετια των 20 να πληρωσει τα δικα της, μου ερχεται νευρικο γελιο
Ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο?
αν δεν ηταν το πατωμα σε εκεινη τη θολη φωτο και ηταν οντως ανθρωπος, ηταν ανθρωπος με πολυ φαρδιες πλατες. ισως νταρντανα κολυμβητριαΌχι,να δεις τη Γερμανίδα που δήθεν αλλάζει θέση όταν κάθομαι δίπλα της στο μετρό,αλλά τελικά έρχεται μαζί μου εκδρομες.
Η χοντρή Γερμανίδα που έλεγες ρε ΝΑΥΑΓΙΟ
Πολύ χοντρά χέρια και πόδια,ε;
Τελικά θα βάλεις φωτό που έχω μαγουλάκια και είμαι μελαμψός;
Πω πω συντηρητισμος...Εδώ που τα λέμε η εικόνα από μόνη της για νευρικό γέλιο είναι πρίν φτάσει στη σκηνή του λογαριασμού!
η πλατη που μας ειχες βαλει σε εκεινο το περιφημο ντοκουμεντο με το παραθυρο σε ανακλιση ηταν κατι αναμεσα σε πλατη αποστολου σουγκλακου και βετας μπετινιΌχι,να δεις τη Γερμανίδα που δήθεν αλλάζει θέση όταν κάθομαι δίπλα της στο μετρό,αλλά τελικά έρχεται μαζί μου εκδρομες.
Η χοντρή Γερμανίδα που έλεγες ρε ΝΑΥΑΓΙΟ
Πολύ χοντρά χέρια και πόδια,ε;
Τελικά θα βάλεις φωτό που έχω μαγουλάκια και είμαι μελαμψός;
ειναι που γαμαει καθε μερα μουναρες γερμανιδες
Όσες [size=20pt]κενές σειρές[/size] και να αφήνεις στα post σου, το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι πως πρόκειται για τα post ενός μέλους που τα υπόλοιπα τον ανέδειξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
Η γνώμη σου λοιπόν, ΚΑΜΙΑ αξία δεν έχει.
Εσένα οι πουτάνες στο είπαν αυτό ρε ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ;
AΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,ΑΓΑΜΗΤΟΣ,ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Μόνο σε ελληνικό site συμβαίνουν αυτά..
Αφού είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ρε φαλαινοθήρα,τι πας να το παίξεις ιστορία;
Ξέρεις πολλές γερμανίδες που τις πληρώνεις όλα τα έξοδα;
Με το αμάξι την πήγα,δεν έκανα τον σπόνσορα..
Το ότι εσείς οι νδούλες αποφασίσατε να αλληλουποστηρίζεστε τελευταία, μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Ο αργυρός ΜΑΛΑΚΑΣ του site,έχει πολλάκις αναφέρει ότι ΠΟΤΕ δεν είχε γκόμενα.
Συνέχισε τώρα να μας γράφεις για τις 20άρες που γουστάρουν μπαρμπάδια σαν του λόγου σου,χοντρογάμη
Αβυζη ειναιθυμαμαι που εβγαζες αβυζη αυτη
αβυζη ειναιθυμαμαι που εβγαζες αβυζη αυτη
ειναι και βλάκας συν τοις αλλοιςΑχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ.
Αβυζη ειναι
Με 5-6 κιλακια παραπανω κατι γινεταικαλα για εσενα ειναι και ανορεξικη