Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τον πατησε κατω, τον εστιψε, τον παρατησε και τωρα μονος και ανικανος να συνεχισει τη ζωη του καθεται και ξεσπα εδω και εκει ανευ λογου σε ανθρωπους που δεν τον ενοχλησαν ποτε.

Κλασικη περιπτωση ψυχασθενους ανθρωπου που απλα καταντησε γιατι δεν μπορεσε να μεγαλωσει ποτε και να γινει αντρας ΠΟΤΕ.

Οι αντρες δεν σημαδευονται απο τη καθε γαμιολα, δεν ερωτευονται καμια τους εκτος απο τη κυρια πανω στο νομισμα, δεν κλαινε ποτε για καμια τους, δεν νοσταλγουν καμια τους, δεν νιωθουν οτιδηποτε για καμια τους.

Φαντασου ποσο δικιο εχουν τα γραφομενα καποιου, ποσο αληθεια βγαζουν που ποναει που θελει ο αλλος να τον βρει κιολας να τον σπασει στο ξυλο. Ετσι, απλα. Χωρις λογο, δεν γνωριζονται, δεν τον εχει ενοχλησει ποτε. Απλα γραφει, την αληθεια.

Αρνητες της αληθειας, σμπαραλιασμενοι ανθρωποι γεματοι τοξικοτητα-κακια-κομπλεξ λογω διαπιστωσης απλα της αληθειας, δεν εγιναν αντρες ποτε. Δεν ζουν αντρικα και αυτο τους ποναει, τους ποναει να τους το γραφεις και να το θυμουνται, νομιζαν οτι το ειχαν ξεχασει.

Καημενο παιδι, αν ημουν καραγκιοζης-ανοητος-βλαξ θα σου εδινα ενα ραντεβου να μου τα πεις απο κοντα. Πιστεψε με, θα αλλαζες τραγουδι στο απο κοντα, δεν εισαι ο πρωτος.

Κατσε και σκεψου τη κατασταση σου, συνεργασου με κανα ειδικο μηπως και παρεις ανασα μεσα σου και σταματα να ενοχλεις το κοσμο που δεν σε ενοχλει. Μη ξυνεσαι για καταστασεις που δεν ξερεις που θα σε οδηγησουν, δεν ξερεις ποιος ειναι πισω απο τα πληκτρα, κανεις μας δεν ξερει. Γραφουμε, κανουμε τη πλακα μας, μαθαινουμε, λεμε τις εμπειριες μας, τη γνωμη μας. Αυτο ειναι. Μη το πας αλλου και το παιζεις μαγκια.

Οι αντρες, δεν ενοχλουν κανεναν που δεν τους εχει ενοχλησει, αυτα τα κανουν κατι προβληματικα και ανοητα μαλακισμενα ευνουχισμενα αποτυχημενα ανθρωπινα σκουπιδια.

Μαθε τουλαχιστον να φερεσαι ως αντρας, εστω μεσα εδω. Χαζουλι, που θες να ριξεις και μαπες, που βριζεις καποιον που δεν γνωριζεις καν.

Δες πως σε εχει καταντησει μια γκομενα, σου εχει γαμησει τη ψυχη και σε εχει ριξει σε καθε ειδους μαλακιες...και ερχεσαι τωρα και θες να ασχοληθω και μαζι σου...;

8 το πρωι...εκατσες και εγραψες τις μαλακιες που σε ετρωγαν ολο το βραδυ...τι να πω.

Βρες τα με τον εαυτο σου, ξεπερασε την μεσα σου και ασε το κοσμο ησυχο, δεν σου φταιει κανεις για τη καταντια σου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Δες πως σε εχει καταντησει μια γκομενα, σου εχει γαμησει τη ψυχη και σε εχει ριξει σε καθε ειδους μαλακιες...
:S Τον έχει κάνει να το ριξει στα ξινά(με τα αγορίτσια),και το αστείο είναι το παραδέχεται και το διατυμπανίζει κιόλας
ως κάτι φυσιολογικό.Δεν είναι καν low profile. Και έρχεται εδώ φορτσάτος με μία περιπετειούλα στην ζωή του
να μας κουνήσει το δάχτυλο, με τις δακρύβρεχτες ιστοριούλες σε στυλ ντράμα κουίν. Πολλά οιστρογόνα ο τύπος.

Συνημμένα

• 78fc1e04fa8b36eb5278df36f6d34f0f--transexual-drag-makeup.jpg
    78fc1e04fa8b36eb5278df36f6d34f0f--transexual-drag-makeup.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:S Τον έχει κάνει να το ριξει στα ξινά(με τα αγορίτσια),και το αστείο είναι το παραδέχεται και το διατυμπανίζει κιόλας
ως κάτι φυσιολογικό.Δεν είναι καν low profile. Και έρχεται εδώ φορτσάτος με μία περιπετειούλα στην ζωή του
να μας κουνήσει το δάχτυλο, με τις δακρύβρεχτες ιστοριούλες σε στυλ ντράμα κουίν. Πολλά οιστρογόνα ο τύπος.

Δυστυχως, αυτη ειναι η πραγματικοτητα για τους πιο πολλους εκει εξω. Ετσι εχουν μεγαλωσει, αυτοι ειναι. Δεν αλλαζει αυτο.

Τα παιδια της σογιας και των παντοφλακηδων. Σογια-παντοφλα, ο απολυτος ευνουχισμος.

Μετα καταλαβαινουν τη θλιβερη αληθεια για τη καταντια τους και απλα προσπαθουν με καθε ειδους μαλακια να ξεχαστουν για να μπορουν να συνεχισουν τη μιζερη και αρρωστημενη ζωη τους, σμπαραλιασμενοι και ταπεινωμενοι.

Οταν εχουν αναλαμπες, ξεσπανε. Δεν το αντεχουν απλα. Αφριζουν, δαιμονιζονται. Ειναι ικανοι για ολα. Εως και φονο μπορουν να φτασουν, τοσο αρρωστοι και ψυχικα σμπαραλια, θλιβερες και επικινδυνες υπαρξεις.

Αυτοι ειναι που θα βρεις τυχαια στο δρομο σου, στον εργασιακο χωρο, παντου. Παντου δημιουργουν προβληματα ανευ λογου, ειναι παντου γυρω μας. Σε καθε εκφνανση της ζωης, ειναι εκει. Ειτε μονοι ειτε ομαδοποιημενοι (ειναι της μοδας λογω διαδικτυου υπαρχει συνοχη πλεον μεταξυ τους) με ομοιους τους. Αρχηγος αναμεσα τους, ο πιο αρρωστος. Του αποδιδουν τιμες αρχηγου-δασκαλου-μεντορα-πατερα-θειου κτλπ. Δες το πως μιλανε μεταξυ τους, ακομα και μεσα απο το γραπτο λογο, καταλαβαινεις τι παιζει.

Τραγικες στιγμες, η καθημερινοτητα. Απλα. Η ιδια η ζωη που τους θυμιζει καθημερινα την αληθεια. Δωστου ξεσπασμα μετα, αρρωστεια.

Θελει να δειρει εναν ανθρωπο που δεν τον γνωριζει και που δεν τον εχει ενοχλησει προσωπικα, καταλαβαινεις τωρα το ποσο αρρωστεια υπαρχει και ποσο μισος για αυτον που του θυμιζει την αληθεια;

Ξεσπανε παντου τα αρρωστακια, παντου γυρω μας.

Τους εχουν γαμησει τη ψυχη τα καριολακια και οι αφραγκιες και μετα ξεσπουν αναρχα και ανευ λογου παντου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Δυστυχως, αυτη ειναι η πραγματικοτητα για τους πιο πολλους εκει εξω. Ετσι εχουν μεγαλωσει, αυτοι ειναι. Δεν αλλαζει αυτο.
παιδια της σογιας και των παντοφλακηδων. Σογια-παντοφλα, ο απολυτος ευνουχισμος.
Τους εχουν γαμησει τη ψυχη τα καριολακια και μετα ξεσπουν αναρχα και ανευ λογου.
Υποστηρικτές οπαδοί του πυρφορισμού και της μονογαμίας, που έχει σαν μακροχρόνιο αποτέλεσμα την άγαμια.  :S

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Εγώ πάντως έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμησια με πουτανες από ότι με τις σχέσεις που είχα έως τώρα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγώ πάντως έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμησια με πουτανες από ότι με τις σχέσεις που είχα έως τώρα.

Ο καθενας, οπως γουσταρει και οπως μπορει φιλε μου, δικαιωμα του καθενα να ζει οπως αυτος επιθυμει.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Μη τσιμπάτε βρε...

Στο θέμα των τρανς που έθιξε ενας μπάρμπας με σχόλιο του πριν, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί πώς γίνεται να δίνω 150 τη μέρα ή δυο φορές τη μέρα εδώ και μήνες. Ο μόνος προμότορας (της κακιάς ώρας) που τουλάχιστον ξέρετε είναι ο Φακίρης. Παίζουν πολλά άλλα σκηνικα στα οποία έχετε άγνοια και - ευτυχώς - δεν θα μάθετε.

Χρηστάκη για τρολαρισμα πας κάθε μέρα να πνίξεις τη μοναξιά αλλά μάλλον δεν. Μη μασάς, δώσε πόνο.

Και λίγα λόγια για την πρώην μου σκεμπέδες. Κλείστε κανένα ραντεβού να «σφυροκοπάτε» 5 λεπτά μαζί με 55 λεπτά «σοσιαλ» και αφήστε τις διθυραμβικές κριτικες. Οι επιδόσεις σας δε μένουν κρυφές  :2funny:

Αλλά ναι, πες μου τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελληνίδες  :think:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μη τσιμπάτε βρε...

Στο θέμα των τρανς που έθιξε ενας μπάρμπας με σχόλιο του πριν, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί πώς γίνεται να δίνω 150 τη μέρα ή δυο φορές τη μέρα εδώ και μήνες. Ο μόνος προμότορας (της κακιάς ώρας) που τουλάχιστον ξέρετε είναι ο Φακίρης. Παίζουν πολλά άλλα σκηνικα στα οποία έχετε άγνοια και - ευτυχώς - δεν θα μάθετε.

Χρηστάκη για τρολαρισμα πας κάθε μέρα να πνίξεις τη μοναξιά αλλά μάλλον δεν. Μη μασάς, δώσε πόνο.

Και λίγα λόγια για την πρώην μου σκεμπέδες. Κλείστε κανένα ραντεβού να «σφυροκοπάτε» 5 λεπτά μαζί με 55 λεπτά «σοσιαλ» και αφήστε τις διθυραμβικές κριτικες. Οι επιδόσεις σας δε μένουν κρυφές  :2funny:

Αλλά ναι, πες μου τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελληνίδες  :think:

Φιλε μου, απο επιλογη ειμαι μονος μου γενικα στη ζωη. Δεν εχω αναγκη κανεναν για να νιωθω καλα. Εργαζομαι, εχω βαλει το νερο στο αυλακι στο οικονομικο και απλα ζω οπως εγω γουσταρω.

Μου αρεσει να μπαινω στο εδω φορουμ, να διαβαζω, να γραφω. Ομολογω οτι οταν εχω ελευθερο χρονο και ειμαι σπιτι, ναι θα μπω.

Εχω γνωρισει μεσα απο εδω πολλους ανθρωπους τηλεφωνικα ή μεσω μηνυματων, ποτε ομως απο κοντα. Το προτειναν αρκετα μελη που εχουν στειλει μηνυματα κατα καιρους αλλα δεν εχω αναγκη απο κατι τετοιο. Δεν πιστευω σε φιλιες. Θα ηταν υποκριτικο να βγω εξω με καποιον που δεν ειναι συνεργατης-πελατης στη δουλεια μου. Για ποιο λογο θα πρεπει να εχω αναγκη να βγω με καποιον αν δεν ειναι για δουλεια-συνεργασια;

Στο εδω φορουμ, μιλαμε-τρωγομαστε-μαλακιζομαστε-μαθαινουμε-γραφουμε-διαβαζουμε-ενημερωνομαστε.

Μας προσφερει τα παντα, χωρις τις μαλακιες του απο κοντα στη κανονικη ζωη. Παραδειγμα, φανταζεσαι να λέγαμε τις ιδιες μαλακιες στο απο κοντα; Θα ειχαμε πλακωθει στις μαπες και θα ειχαμε μπλεξει με αστυνομιες-νοσοκομεια.

Αυτο που εχω να σας πω ειναι το εξης: Το οτι βρισκεται καποιος εδω μεσα, δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο με εμας. Δεν ξερουμε καν ποιος ειναι, τι ειναι, τι αρρωστειες-απωθημενα-δυνατοτητες-δυναμη εχει.

Καλο ειναι να προσπαθουμε να περναμε ομορφα το χρονο μας εδω μεσα, αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. Εχει ανθρωπους εδω μεσα που ειναι πολυ διαφορετικοι σε ολα τα επιπεδα απο αυτο που εσεις νομιζετε και εχετε σχηματισει ως αποψη για αυτους.

Μια μικρογραφια της κοινωνιας ειμαστε, τα παντα υπαρχουν. Να σεβεστε τη γνωμη του καθενα και αν εχετε να πειτε κατι φροντιστε να εχετε επιχειρηματα. Ειρωνειες, απειλες, καφριλικια δηλωνουν ανθρωπο με ψυχικα προβληματα. Δεν εχουν ολοι ψυχικα προβληματα επειδη ειναι μελη εδω μεσα, ουτε ειναι αρρωστοι. Λανθασμενα, αρκετοι αυτο νομιζετε για καποιον που ειναι μελος εδω. Ενα φορουμ ειναι, και μαλιστα απο τα πιο ενεργα και ενημερωμενα στην Ελλαδα. Τι δεν εχετε καταλαβει και φερεστε οπως φερεστε μερικοι;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αλλά ναι, πες μου τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελληνίδες  :think:

Εν συντομια, με αυτες τιποτα δεν τρεχει. Γυναικες ειναι, απλα. Με τους Ελληνες θα επρεπε να εχει τιτλο το νημα τι τρεχει, αυτοι τα εχουν κανει σκατα σε ολα τα επιπεδα.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Φιλε μου, απο επιλογη ειμαι μονος μου γενικα στη ζωη. Δεν εχω αναγκη κανεναν για να νιωθω καλα. Εργαζομαι, εχω βαλει το νερο στο αυλακι στο οικονομικο και απλα ζω οπως εγω γουσταρω.

Μου αρεσει να μπαινω στο εδω φορουμ, να διαβαζω, να γραφω. Ομολογω οτι οταν εχω ελευθερο χρονο και ειμαι σπιτι, ναι θα μπω.

Εχω γνωρισει μεσα απο εδω πολλους ανθρωπους τηλεφωνικα ή μεσω μηνυματων, ποτε ομως απο κοντα. Το προτειναν αρκετα μελη που εχουν στειλει μηνυματα κατα καιρους αλλα δεν εχω αναγκη απο κατι τετοιο. Δεν πιστευω σε φιλιες. Θα ηταν υποκριτικο να βγω εξω με καποιον που δεν ειναι συνεργατης-πελατης στη δουλεια μου. Για ποιο λογο θα πρεπει να εχω αναγκη να βγω με καποιον αν δεν ειναι για δουλεια-συνεργασια;

Στο εδω φορουμ, μιλαμε-τρωγομαστε-μαλακιζομαστε-μαθαινουμε-γραφουμε-διαβαζουμε-ενημερωνομαστε.

Μας προσφερει τα παντα, χωρις τις μαλακιες του απο κοντα στη κανονικη ζωη. Παραδειγμα, φανταζεσαι να λέγαμε τις ιδιες μαλακιες στο απο κοντα; Θα ειχαμε πλακωθει στις μαπες και θα ειχαμε μπλεξει με αστυνομιες-νοσοκομεια.

Αυτο που εχω να σας πω ειναι το εξης: Το οτι βρισκεται καποιος εδω μεσα, δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο με εμας. Δεν ξερουμε καν ποιος ειναι, τι ειναι, τι αρρωστειες-απωθημενα-δυνατοτητες-δυναμη εχει.

Καλο ειναι να προσπαθουμε να περναμε ομορφα το χρονο μας εδω μεσα, αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. Εχει ανθρωπους εδω μεσα που ειναι πολυ διαφορετικοι σε ολα τα επιπεδα απο αυτο που εσεις νομιζετε και εχετε σχηματισει ως αποψη για αυτους.

Μια μικρογραφια της κοινωνιας ειμαστε, τα παντα υπαρχουν. Να σεβεστε τη γνωμη του καθενα και αν εχετε να πειτε κατι φροντιστε να εχετε επιχειρηματα. Ειρωνειες, απειλες, καφριλικια δηλωνουν ανθρωπο με ψυχικα προβληματα. Δεν εχουν ολοι ψυχικα προβληματα επειδη ειναι μελη εδω μεσα, ουτε ειναι αρρωστοι. Λανθασμενα, αρκετοι αυτο νομιζετε για καποιον που ειναι μελος εδω. Ενα φορουμ ειναι, και μαλιστα απο τα πιο ενεργα και ενημερωμενα στην Ελλαδα. Τι δεν εχετε καταλαβει και φερεστε οπως φερεστε μερικοι;

Πρέπει να είσαι κακάσχημος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ή σε βίασαν, ή είσαι σε αγωγή. Εγώ απλά θέλω να σε κάνω μαύρο, δε θέλω να γίνουμε ούτε φίλοι ούτε ζευγάρι. Μπορώ;;;

Μη με πιλαλάς με θεωρίες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πρέπει να είσαι κακάσχημος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ή σε βίασαν, ή είσαι σε αγωγή. Εγώ απλά θέλω να σε κάνω μαύρο, δε θέλω να γίνουμε ούτε φίλοι ούτε ζευγάρι. Μπορώ;;;

Μη με πιλαλάς με θεωρίες.

Συνεχισε μονος σου, δεν θα μπορεσω να σου απαντησω ξανα, δεν εχει νοημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Οι αντρες δεν σημαδευονται απο τη καθε γαμιολα, δεν ερωτευονται καμια τους εκτος απο τη κυρια πανω στο νομισμα, δεν κλαινε ποτε για καμια τους, δεν νοσταλγουν καμια τους, δεν νιωθουν οτιδηποτε για καμια τους.

Αν δεν "νιωθεις οτιδηποτε" εχεις πεθανει και δε το χεις παρει χαμπαρι... αυτοι που ειναι νεκροι μεσα τους εχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα απ'το αν θα γαμησουν, ποια θα γαμησουν ή ποια ειναι η κατασταση της ελεϊνιδας.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Συνεχισε μονος σου, δεν θα μπορεσω να σου απαντησω ξανα, δεν εχει νοημα.

Θα σε δούμε μια μέρα στις ειδήσεις των 8 αλλά θα ‘ναι αργά. Χαϊβάνι που θες να έχεις και άποψη για τις γυναίκες...  :2funny:

Επισκέπτης
Όλοι το ίδιο άμπαλοι και παπατζηδες είστε. Όλα τα ξέρετε, όλα τα γαμάτε, έχετε περάσει πολλά, έχετε ρουφήξει την ζωή, και πάει λέγοντας. Γιατί δεν παραδέχεστε όλοι ότι έχετε θέματα; Εγώ πχ σκορπάω κατοστάρικα κάθε βδομάδα σε γυναίκες και τρανς γιατί πολύ απλά είμαι φαρμακωμένος από γκομενα και το πώς τελείωσε μεταξύ μας. Στο διάστημα αυτό μου έχουν τύχει όλα τα ευτράπελα στο σεξ, από το να μη χύνω με τίποτα ως το να μην μπορώ να διατηρήσω στύση ούτε με χάπι. Διαπιστώνω ότι πιο πολύ κακό κάνει το «σπορ» παρά καλό. Αλλά το χειρότερο όλων είναι όταν διαβάζω τις μαλακιες σας. Πενηντάρηδες που γράφουν σαν έφηβοι, έγκλειστοι που αερολογούν ανεύθυνα και ανεξέλεγκτα, άλλοι την έχουν δει ζιγκολο γιατί έχουν σκάσει κάτι χιλιάρικα σε μέτριες Ρωσίδες και γράφουν... γράφουν... άλλοι πάλι είναι προμοτορες λες και δε μπορείς να τους δεις με γυμνό μάτι (άσχετα που κάνω τον κινέζο και απαντάω στα πμ τους).

Είστε όλοι για τ’ ανάθεμα. Και γω μαζί. Σας φταίει η βίζιτα, το σέρβις, τα λεφτά. Σας φταίει η ελληνίδα μάνα, η ελληνίδα κόρη, η ελληνίδα που δεν σας κάθεται, ο Έλληνας νέος. Κάθομαι και διαβάζω τις πίπες αυτού του μαλακα που μπήκε ως Σαβιδης και θέλω να τον σαπίσω στις μπάτσες. Και παίρνετε σειρά όλα τα πρόβατα και χειροκροτείτε τον ψευταρά, τον μέγα άμπαλο, που δεν έχει ζήσει τίποτα, που ήταν πάντα στην απ έξω, που έχει πάντα να σου πει ποσό λάθος είναι όλοι εκτός απ αυτόν. Που μπήκε στο φόρουμ γιατί απλά δεν έχει κανέναν στην προσωπική του ζωή. Δε γαμαει κιόλας ποιος ξέρει γιατί.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής μου την έζησα με την πρώην μου και δε το φτάνει αυτό καμία πουτανα. Ούτε τα τραβελια από τη Βραζιλία ούτε οι Ρωσίδες του γραφείου ούτε οι ανεξάρτητες «luxury courtesan”. Και ο κόσμος είναι παρά πολύ νορμαλ... ζευγαράκια, ταξιδάκια, χαρά, όσο αντέχει το πορτοφόλι του καθενός δεν είπαμε να πας Καραιβική. Εγώ από βλακεία μου την έχασα, από κάτι τέτοιους ναρκισσισμούς και επειδή δεν έβλεπα όταν έπρεπε.

Εν κατακλείδι, όλοι έχετε θέματα. Μη τα βάζετε με τον υπόλοιπο κόσμο και βγάζετε την ουρά σας απ έξω. Είστε σε φόρουμ που πληρώνετε για να γαματε μια ώρα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το φυσιολογικό σεξ με μια κοπέλα / γυναίκα που γνωρίσατε, αγαπήσατε, ερωτευθήκατε κλπ.

Δεν τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες. Πάντα υπήρχαν ντίβες και πάντα υπήρχαν περίεργες και πάντα θα υπάρχουν. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι απόλυτα φυσιολογικές και μερικές κουβαλάνε μεγαλύτερα αρχιδια από σας. Σπουδάζουν, τα βγάζουν πέρα μόνες τους, μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Κάντε τουμπεκί βρε μικροψόληδες που σκανάρατε την ελληνίδα επειδή γαμησατε 20-50 ρουσλάνες και βγήκατε σε 10-20 μπαράκια στη ζωή σας.

Και για όποιον δε το πήρε πρέφα ακόμα, σε μονογονεϊκή οικογένεια μεγάλωσα επομένως άλλος ένας λόγος να ξέρω ότι η ελληνίδα δεν είναι αυτό το «ζώο» και η «πουτανα» που προσπαθείτε να παρουσιάσετε. Ούτε οι προηγούμενες γενιές ούτε οι τωρινές ούτε αυτές που θα έρθουν.

Εσένα Χρηστάκη ή όπως σε λένε, θέλω πολύ να σε βρω και να σε κάνω μαύρο απ το ξύλο. Αλλά σιγά μη με πεις που μένεις, θα κρυφτείς και θα γράφεις. Μπάσταρδο.
Φιλε εχεις αρκετα δικια. Εγω, ο Σταμ90, και ο Πικερ εχουμε γραψει πολλα πραγματα υπερ της νεολαιας και εναντιον των μπαρμπαδων που κατεστρεψαν την Ελλαδα. Ειναι κριμα που χανονται τα σημαντικα γραπτα μας στο χαος του σαιτ και δεν ειναι ευκολα προσβασιμα σε ολη τη νεολαια.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Να τ ανασύρεται και να τα φέρετε μπροστά! Είναι χρέος σας προς τη σημερινή νεολαία, τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οι καπιταλιστες θελουν τα αγορια θηλυκοποιημενα και αιδοιοδουλα

Stories

Νέο!

Stories