Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Εδω και 100 ετη περιπου ξεκινησε το κακο φιλε μου, δυστυχως εδω μεσα δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω.

Αυτοι που ανεφερες, ηθοποιοι με ρολακια ειναι στον ιδιο θιασο. Ενας ειναι το αφεντικο του θιασου, πολλοι οι ρολοι. Ολοενα και πιο ακριβο το εισιτηριο για τους θεατες.

Καλά ρε χρηστάρα, εσυ δεν είσαι που θυσιάζεις τη μέρα σου για να πείσεις τον Έλληνα να μην ακουμπάει Ελληνίδα και να τρέχει προς τις σλάβες;

Με αυτή τη λογική, πώς θα διαιωνιστεί ο Έλληνας; Πώς θα γεννηθούν καινούργια ελληνόπουλα; Προμοτάρεις την μίξη μας με κάθε είδους ράτσα.

Μήπως είσαι και συ Εβραίος; Μήπως έχεις κρυφή ατζέντα; Μήπως δε μπορείς; Μήπως δε μπορείς;  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τυπε εσυ πρεπει να πιανεις πουλια στον αερα
Ναι τύπε, εσυ πονταρισε να παρει 10% η ΧΑ να κονομησεις, ασε εμας στον κουβα
ελα ρε τυποι καταντησατε κουραστικοι,η Αγκελα ειναι απολυτα ευχαριστημενη με τον Αλεξη και θα του δωσει και μια ωραια συμφωνια με τα σπιτια για να σιγουρεψει τη δευτερη τετραετια,τι να κανουμε,αφου ειναι λιγος ο Κουλης,οι Γερμανοι κοιτανε τα συμφεροντα τους

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
ασε τα θηλυκοποιημενα αγορακια να κανουν τον ταξιτζη της καθε χοντρης wannabe γεροντοκορης σαυρας που εχει χτυπησει προ πολλου τον τοιχο μετα τα 30 με ανταλλαγμα μια ξερη ατεχνη πιπα (ουτε αυτο δεν ξερουν να κανουν) ολο το χρονο :2funny: :2funny:

αφου εζησαν τις ζωουλες τους και αφηναν στην απολυτη αγαμια ανδρες σκαλες καλυτερες τους τα προηγουμενα χρονια τωρα ψαχνουν δουλο για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους που εκτινασσονται απο μια ηλικια και μετα και να του ρουφουν το πορτοφολι

Δωσε πονο!!!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
Tυπε ο sadman ειναι 40 αρης τεμπελης και ανεργος, για ποια λογο οποιαδηποτε γκομενα οποισαδηποτε ηλικιας να του ανοιξει τα ποδια  :think: Τι θα κερδισει  αν καθησει και τη γαμησει ο μιστερ αποτυχημενος  :think: Εσυ δηλαδη αν ειχες αδερφη και ηξερες οτι τα εχει με εναν 40αρη ανεργο που τον ταιζουν οι δικοι του θα κερνουσες σαμπανιες  :think:  :S :S :S

Ακομη κι αν ειναι ετσι,
γιατι ο μπεκροΟυκρανος που δεν εχει σε ολα τα λοιπα θεματα, στον ηλιο μοιρα,
και παροτι τελειωμενος,
να εχει και γαμω τις γκομενες διπλα του;

Αρα, ο 'ιδιος' ανθρωπος, μπορει να μην εχει καν γυναικα σε μια χωρα (Ελλαδα) , ή να εχει καμια μπαζολα σαυρα,
και στην αλλη χωρα ο ιδιος ανθρωπος μπορει, χωρις καμια ιδιαιτερη προσπαθεια, κι ας ειναι τεμπελης-μαλακας-ανεργος-οτι να ναι, να εχει γκομεναρες.
Αρα, το περιβαλλον παιζει ρολο.

Οπως ειπωθηκε, οποιος εχει το χρημα, απλα δεν αξιζει να ασχολειται με ελλεεινιδες.
Αλλα επειδη χρημα στο Ελλαδα σημερα λιγοι εχουν,
βλεπεις το νημα αυτο εχει παρει φωτια...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
Δεν εχει καμια σχεση ο 45ρης ανδρας ανυπανδρος-ατεκνος με την 45αρα ανυπανδρη-ατεκνη

Ο πρωτος με καλη δουλεια-λεφτα ειναι στο πικ της επιτυχιας του και μπορει να βρει καταλληλη συντροφο-συζυγο και να κανει παιδια, με μεγαλη πιθανοτητα

Η γυναικα μετα τα 45 αρχιζει να χανει την ομορφια της, εχει κινδυνο να μη μπορει να τεκνοποιησει και εχει οριακα μια πενταετια μπροστα της για να αποκτησει παιδια, ακομα και με υιοθεσια (πολλα ιδρυματα δινουν παιδια μονο σε γυναικες με 50 χρονια μαχ διαφορα ηλικιας με το παιδι) οποτε εχει μεγαλη πιεση

Ο ανδρας αν εχει λεφτα, μπορει να κανει αυτα που θελει (γαμο + παιδι) ακομα και στα 60 του
Επιπλεον, ο ανδρισμος και η ομορφια του ανδρα δε χανεται ουτε στα 60-65, αρκει να μην αφησει τον εαυτο του.

Τελος, η γυναικα στα 45 ταιριαζει να κοιταξει για 50-52ρη ανδρα, ενω ο ανδρας ταιριαζει με 35-37ρα δηλαδη θα αναζητησουν-καταληξουν με συντροφο κατα 15 χρονια διαφορα

Οτι κερδιζει η γυναικα σε ωριμοτητα οταν ειναι μικρη, το χανει οταν περασει τα 40
Αντιθετα ο ανδρας ωριμαζει αργοτερα και ο κυκλος του διατηρειται εως πολυ αργοτερα

Σοφες κουβεντες!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σήμερα δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα που να εκφράζει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Δεν θα βρεις βουλευτή που να μην έχει καταθέσεις ύψους εκατομμυρίων ευρώ κάπου στο εξωτερικό, Όλα αυτά είναι γνωστά στο διευθυντήριο της Ε.Ε (Γερμανοεβραίοι) διότι αυτοί έχουν και ελέγχουν όλες τις τράπεζες. Όταν είσαι βουλευτής και έχεις καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται από το εισόδημα σου (μαύρο χρήμα) στο τέλος θα κάνεις ό,τι σου ζητήσει η Μέρκελ!

Και ποια είναι τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού τύπε; Άλλος θέλει να είναι Ανατολίτης, άλλος Δυτικός, άλλος παντοφλάκιας, άλλος στ΄ αρχίδια του, άλλος βύσμα, άλλος δουλευταράς και τον γαμάει το σύστημα κλπ η λίστα ατελείωτη.

Ο Ελληνικός λαός είναι μια μάζα με αντικρουόμενα συμφέροντα (όπως και πολλοί άλλοι λαοί που έχουν όμως συνείδηση) -  και που έχει κυβέρνηση είναι απορίας άξιο αφού όλα πάνε στον αυτόματο πιλότο και ρυθμίζονται και από εκεί που λες. Από το να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, καλύτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σήμερα δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα που να εκφράζει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
Μαλλον θελεις ακομη δουλιτσα για το τι ειναι "πολιτικη". Φυσικα και ΔΕΝ υπαρχει καποιο "ενιαιο" συμφερον του ελληνικού (ή και του οποιουδηποτε) λαου.
Υπαρχουν διαφορετικα συμφεροντα κοινωνικων ομαδων τα οποια πολλες φορες ειναι αντιτιθεμενα ή και συγκρουομενα.
Η συγκρουση αυτη και η εκαστοτε επικρατηση καποιων απο αυτα σε σχεση με καποια αλλα, λεγεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Εσυ λεγοντας "συμφερον ελληνικου λαου" τι εννοεις δηλαδη? Εγω ειμαι δικηγορος. Ενας αλλος ειναι εργατης σε οικοδομη. Ενας αλλος ειναι δημοσιος υπαλληλος. Τι κοινο εχουμε στα συμφεροντα μας, μιλωντας παντα για το οικονομικο επιπεδο?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Μαλλον θελεις ακομη δουλιτσα για το τι ειναι "πολιτικη". Φυσικα και ΔΕΝ υπαρχει καποιο "ενιαιο" συμφερον του ελληνικού (ή και του οποιουδηποτε) λαου.
Υπαρχουν διαφορετικα συμφεροντα κοινωνικων ομαδων τα οποια πολλες φορες ειναι αντιτιθεμενα ή και συγκρουομενα.
Η συγκρουση αυτη και η εκαστοτε επικρατηση καποιων απο αυτα σε σχεση με καποια αλλα, λεγεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Εσυ λεγοντας "συμφερον ελληνικου λαου" τι εννοεις δηλαδη? Εγω ειμαι δικηγορος. Ενας αλλος ειναι εργατης σε οικοδομη. Ενας αλλος ειναι δημοσιος υπαλληλος. Τι κοινο εχουμε στα συμφεροντα μας, μιλωντας παντα για το οικονομικο επιπεδο?

Άντε ντε, πες τα, έπρεπε να πάω θεωρητική γαμώ τη πουτάνα μου :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Συμφέρον όλων  είναι να έχετε ένα χαμηλό ΦΠΑ ώστε να μπορούν οι δύο παραπάνω να απολαμβάνουν τις νομικές σου υπηρεσίες πιο φτηνά για αυτούς και για εσένα να αυξάνει ο τζίρος σου!
Συμφέρον όλων είναι να διαχειρίζεται σωστά το δημόσιο χρήμα και να ανεβαίνει η ποιότητα ζωής όλων!
Οι πόροι του κράτους να εκμεταλλεύονται υπέρ όλων
Και πολλά άλλα συλλογικά συμφεροντα έχουν ετερόκλητα μέρη μιας χώρας!
Π.χ τι κοινό έχει ένας οικοδόμος ,ένας Δημόσιος Υπάλληλος και ένας δικηγόρος στη Νορβηγία ή στο Ντουμπάι και τι στην Αίγυπτο ή την Αργεντινή ...
Όλοι οικονομικά ακολουθούν το επίπεδο της χώρας τους! Αρα  ή κυβέρνηση της χώρας  ή αλλιως το πολιτικό προσωπικό πρέπει να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την αναπτυξη των κοινωνικών ομάδων ακόμα και ετερόκλητων!

Σε ατομικό επίπεδο Γενικά ο Έλληνας πάει καλά! Στην επίτευξη συλλογικών στόχων έχει θέμα και είμαστε εδώ που είμαστε!
Σε χώρες με πολιτικό πολιτισμό  η πολιτική ασκείται από επαγγελματίες πολιτικούς που έχουν δουλέψει στην άμβλυνση των συγκρούσεων μεταξί των κοινωνικών ομάδων και έχουν συσπειρώσει τους πολίτες γύρω από την συλλογική επίτευξη στόχων!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
Χιλιαδες φορες συμβαινει αυτο που λες. Παλι με εμας ομως ειναι καυλωμενες. Με τους αλλους απλα ειναι για το βολεμα και μια πιο καλη ζωη. Δεν τους εχουν καμια εκτιμηση και καμια καυλα μεσα τους για αυτους.

Σε εμας στελνουν μηνυματα καυλας μαζι με βρισιες και κλαματα. Σε εμας παλι τρεχουν και κρυφογαμιουνται.

Οποιος τα εχει ζησει, ξερει. Οι υπολοιποι απλα τα ακουν ως παραμυθια, δικαιωμα τους.

:thumbsup:
+1

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Όλοι το ίδιο άμπαλοι και παπατζηδες είστε. Όλα τα ξέρετε, όλα τα γαμάτε, έχετε περάσει πολλά, έχετε ρουφήξει την ζωή, και πάει λέγοντας. Γιατί δεν παραδέχεστε όλοι ότι έχετε θέματα; Εγώ πχ σκορπάω κατοστάρικα κάθε βδομάδα σε γυναίκες και τρανς γιατί πολύ απλά είμαι φαρμακωμένος από γκομενα και το πώς τελείωσε μεταξύ μας. Στο διάστημα αυτό μου έχουν τύχει όλα τα ευτράπελα στο σεξ, από το να μη χύνω με τίποτα ως το να μην μπορώ να διατηρήσω στύση ούτε με χάπι. Διαπιστώνω ότι πιο πολύ κακό κάνει το «σπορ» παρά καλό. Αλλά το χειρότερο όλων είναι όταν διαβάζω τις μαλακιες σας. Πενηντάρηδες που γράφουν σαν έφηβοι, έγκλειστοι που αερολογούν ανεύθυνα και ανεξέλεγκτα, άλλοι την έχουν δει ζιγκολο γιατί έχουν σκάσει κάτι χιλιάρικα σε μέτριες Ρωσίδες και γράφουν... γράφουν... άλλοι πάλι είναι προμοτορες λες και δε μπορείς να τους δεις με γυμνό μάτι (άσχετα που κάνω τον κινέζο και απαντάω στα πμ τους).

Είστε όλοι για τ’ ανάθεμα. Και γω μαζί. Σας φταίει η βίζιτα, το σέρβις, τα λεφτά. Σας φταίει η ελληνίδα μάνα, η ελληνίδα κόρη, η ελληνίδα που δεν σας κάθεται, ο Έλληνας νέος. Κάθομαι και διαβάζω τις πίπες αυτού του μαλακα που μπήκε ως Σαβιδης και θέλω να τον σαπίσω στις μπάτσες. Και παίρνετε σειρά όλα τα πρόβατα και χειροκροτείτε τον ψευταρά, τον μέγα άμπαλο, που δεν έχει ζήσει τίποτα, που ήταν πάντα στην απ έξω, που έχει πάντα να σου πει ποσό λάθος είναι όλοι εκτός απ αυτόν. Που μπήκε στο φόρουμ γιατί απλά δεν έχει κανέναν στην προσωπική του ζωή. Δε γαμαει κιόλας ποιος ξέρει γιατί.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής μου την έζησα με την πρώην μου και δε το φτάνει αυτό καμία πουτανα. Ούτε τα τραβελια από τη Βραζιλία ούτε οι Ρωσίδες του γραφείου ούτε οι ανεξάρτητες «luxury courtesan”. Και ο κόσμος είναι παρά πολύ νορμαλ... ζευγαράκια, ταξιδάκια, χαρά, όσο αντέχει το πορτοφόλι του καθενός δεν είπαμε να πας Καραιβική. Εγώ από βλακεία μου την έχασα, από κάτι τέτοιους ναρκισσισμούς και επειδή δεν έβλεπα όταν έπρεπε.

Εν κατακλείδι, όλοι έχετε θέματα. Μη τα βάζετε με τον υπόλοιπο κόσμο και βγάζετε την ουρά σας απ έξω. Είστε σε φόρουμ που πληρώνετε για να γαματε μια ώρα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το φυσιολογικό σεξ με μια κοπέλα / γυναίκα που γνωρίσατε, αγαπήσατε, ερωτευθήκατε κλπ.

Δεν τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες. Πάντα υπήρχαν ντίβες και πάντα υπήρχαν περίεργες και πάντα θα υπάρχουν. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι απόλυτα φυσιολογικές και μερικές κουβαλάνε μεγαλύτερα αρχιδια από σας. Σπουδάζουν, τα βγάζουν πέρα μόνες τους, μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Κάντε τουμπεκί βρε μικροψόληδες που σκανάρατε την ελληνίδα επειδή γαμησατε 20-50 ρουσλάνες και βγήκατε σε 10-20 μπαράκια στη ζωή σας.

Και για όποιον δε το πήρε πρέφα ακόμα, σε μονογονεϊκή οικογένεια μεγάλωσα επομένως άλλος ένας λόγος να ξέρω ότι η ελληνίδα δεν είναι αυτό το «ζώο» και η «πουτανα» που προσπαθείτε να παρουσιάσετε. Ούτε οι προηγούμενες γενιές ούτε οι τωρινές ούτε αυτές που θα έρθουν.

Εσένα Χρηστάκη ή όπως σε λένε, θέλω πολύ να σε βρω και να σε κάνω μαύρο απ το ξύλο. Αλλά σιγά μη με πεις που μένεις, θα κρυφτείς και θα γράφεις. Μπάσταρδο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Aρχισε το παραληρημα ο παραπανω τυπος.
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Τωρα οτι πηγαινεις με Τρανς δεν το περνας στο ντουκου,γιατι δεν ανηκει στην κανονικοτητα.Υπαρχουν τυποι που εχουν παει με δεκαδες γυναικες οπως,με  τουριστριες, ανατολικες, παντρεμενες, χωρισμενες, φοιτητριες,χορευτριες,δηλαδη με καθε λογης θηλυκο, και εχουν γραψει εκατονταδες, ή χιλιαδες μερες πανω στο στιβο του καμακιου και του ποδόγυρου.Και εχουν αφιερωσει την ζωη τους πανω σε αυτο, μιλωντας 1,2 ή και παραπανω ξενες γλωσσες. Και ηρθες εσυ απο το ΠΟΥΘΕΝΑ,να μας πεις τι ρε βουτυρούλη; οτι επειδη ησουν ευαλωτος και εφαγες 2-3χυλοπιτουλες το γυρισες στα σουραβλια; Αντε απο δω,πηγαινε γραψε για τα Τρανς λιπαρα,και καλου κακου περνα μια βολτα σε ενα ψυχολογο, γιατι θα σου χρειαστει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τα σέβη μου συναγωνιστή Toni :-)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Oμοιος ομοιω αει πελαζει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Όλοι το ίδιο άμπαλοι και παπατζηδες είστε. Όλα τα ξέρετε, όλα τα γαμάτε, έχετε περάσει πολλά, έχετε ρουφήξει την ζωή, και πάει λέγοντας. Γιατί δεν παραδέχεστε όλοι ότι έχετε θέματα; Εγώ πχ σκορπάω κατοστάρικα κάθε βδομάδα σε γυναίκες και τρανς γιατί πολύ απλά είμαι φαρμακωμένος από γκομενα και το πώς τελείωσε μεταξύ μας. Στο διάστημα αυτό μου έχουν τύχει όλα τα ευτράπελα στο σεξ, από το να μη χύνω με τίποτα ως το να μην μπορώ να διατηρήσω στύση ούτε με χάπι. Διαπιστώνω ότι πιο πολύ κακό κάνει το «σπορ» παρά καλό. Αλλά το χειρότερο όλων είναι όταν διαβάζω τις μαλακιες σας. Πενηντάρηδες που γράφουν σαν έφηβοι, έγκλειστοι που αερολογούν ανεύθυνα και ανεξέλεγκτα, άλλοι την έχουν δει ζιγκολο γιατί έχουν σκάσει κάτι χιλιάρικα σε μέτριες Ρωσίδες και γράφουν... γράφουν... άλλοι πάλι είναι προμοτορες λες και δε μπορείς να τους δεις με γυμνό μάτι (άσχετα που κάνω τον κινέζο και απαντάω στα πμ τους).

Είστε όλοι για τ’ ανάθεμα. Και γω μαζί. Σας φταίει η βίζιτα, το σέρβις, τα λεφτά. Σας φταίει η ελληνίδα μάνα, η ελληνίδα κόρη, η ελληνίδα που δεν σας κάθεται, ο Έλληνας νέος. Κάθομαι και διαβάζω τις πίπες αυτού του μαλακα που μπήκε ως Σαβιδης και θέλω να τον σαπίσω στις μπάτσες. Και παίρνετε σειρά όλα τα πρόβατα και χειροκροτείτε τον ψευταρά, τον μέγα άμπαλο, που δεν έχει ζήσει τίποτα, που ήταν πάντα στην απ έξω, που έχει πάντα να σου πει ποσό λάθος είναι όλοι εκτός απ αυτόν. Που μπήκε στο φόρουμ γιατί απλά δεν έχει κανέναν στην προσωπική του ζωή. Δε γαμαει κιόλας ποιος ξέρει γιατί.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής μου την έζησα με την πρώην μου και δε το φτάνει αυτό καμία πουτανα. Ούτε τα τραβελια από τη Βραζιλία ούτε οι Ρωσίδες του γραφείου ούτε οι ανεξάρτητες «luxury courtesan”. Και ο κόσμος είναι παρά πολύ νορμαλ... ζευγαράκια, ταξιδάκια, χαρά, όσο αντέχει το πορτοφόλι του καθενός δεν είπαμε να πας Καραιβική. Εγώ από βλακεία μου την έχασα, από κάτι τέτοιους ναρκισσισμούς και επειδή δεν έβλεπα όταν έπρεπε.

Εν κατακλείδι, όλοι έχετε θέματα. Μη τα βάζετε με τον υπόλοιπο κόσμο και βγάζετε την ουρά σας απ έξω. Είστε σε φόρουμ που πληρώνετε για να γαματε μια ώρα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το φυσιολογικό σεξ με μια κοπέλα / γυναίκα που γνωρίσατε, αγαπήσατε, ερωτευθήκατε κλπ.

Δεν τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες. Πάντα υπήρχαν ντίβες και πάντα υπήρχαν περίεργες και πάντα θα υπάρχουν. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι απόλυτα φυσιολογικές και μερικές κουβαλάνε μεγαλύτερα αρχιδια από σας. Σπουδάζουν, τα βγάζουν πέρα μόνες τους, μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Κάντε τουμπεκί βρε μικροψόληδες που σκανάρατε την ελληνίδα επειδή γαμησατε 20-50 ρουσλάνες και βγήκατε σε 10-20 μπαράκια στη ζωή σας.

Και για όποιον δε το πήρε πρέφα ακόμα, σε μονογονεϊκή οικογένεια μεγάλωσα επομένως άλλος ένας λόγος να ξέρω ότι η ελληνίδα δεν είναι αυτό το «ζώο» και η «πουτανα» που προσπαθείτε να παρουσιάσετε. Ούτε οι προηγούμενες γενιές ούτε οι τωρινές ούτε αυτές που θα έρθουν.

Εσένα Χρηστάκη ή όπως σε λένε, θέλω πολύ να σε βρω και να σε κάνω μαύρο απ το ξύλο. Αλλά σιγά μη με πεις που μένεις, θα κρυφτείς και θα γράφεις. Μπάσταρδο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

οι περισσότεροι από εδώ πάνε με ιερόδουλες απλά και καθαρά για διασκέδαση η ακόμα και για την εμπειρία.. δεν χρειάζεται και τρελή ανάλυση η κάποια μορφή ηθικολογίας για να το αναλύσει αυτό κάποιος, με απλά λόγια οι ιερόδουλες είναι υγεία, μην ξεχνάμε όχι υπήρχαν σε κάθε πολιτισμό από ρην αρχαιότητα, το άρωστο είναι να ηθικολογείς, να ενοχοποιείς μια δραστηριότητα που είναι απλά .... διασκέδαση !!!!! οι πουτάνες είναι χαρά όχι μιζέρια... το αν κάποιος πάει με ιερόδουλες επειδή δεν του έκατσε μια σχέση όπως ήθελε είναι μέγα λάθος για μένα και κακό του κεφαλιού του, αλλά μην μπερδεύεσαι... για τους περισσότερους οι πουτάνες δεν είναι αντίδραση σε μια κακή σχέση η ανάγκή γιατί δεν μπορεί να βρει γκόμενα (όλοι μπορούν).. αλλά υγιης διασκέδαση

όσο για τις ελληνίδες το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν άπειρες πουτάνες εκεί έξω χωρίς δήγμα εντιμότητας πάνω τους, με την διαφορά ότι και οι έλληνες είναι τα ίδια σκατά, σε γενικές τα καλά παιδιά είναι λίγα παντού, φαντάζομαι συμφωνούν όλοι, δεν καταλαβαίνω λοιπόν που διαφωνείτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom