Αυγολέμονος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε βλέπει σαν φιλοη αλήθεια είναι πως την γουστάρω σαν άτομο και σαν παρέα αλλά δεν ξέρω τι παίζει στο σεξ ..δεν έχουμε με όλες χημεία μάλλον..
σε βλέπει σαν φιλοη αλήθεια είναι πως την γουστάρω σαν άτομο και σαν παρέα αλλά δεν ξέρω τι παίζει στο σεξ ..δεν έχουμε με όλες χημεία μάλλον..
και γιατί θέλει να το κάνουμε τότε ..με φωνάζει συχνά πυκνά σπίτι της ..ίσως όμως δεν τις βγάζω κάτι ιδιαίτερο..τι να πω θα προχωρήσω σε κάτι άλλοσε βλέπει σαν φιλο
πόσο καιρό έχετε σχέση;και γιατί θέλει να το κάνουμε τότε ..με φωνάζει συχνά πυκνά σπίτι της ..ίσως όμως δεν τις βγάζω κάτι ιδιαίτερο..τι να πω θα προχωρήσω σε κάτι άλλο
πόσο καιρό έχετε σχέση;
δεν έχουμε σχέση απλά βρισκόμαστε.. βγαίνουμε κτλ περίπου 8 μήνες ..στην αρχή δεν ήθελα εγώ να κάνω σχέση μαζί της μου το είχε προτείνει..αν τα πηγαίναμε καλά στο σεξ θα έκανα μιας που μου αρέσει και εμφανισιακά..αλλά άμα.ειναι να μην χύνω ποτέ τι να το κάνω..παιζω και με άλλες αλλά με αυτή έχω δεθεί ποιο πολύπόσο καιρό έχετε σχέση;
το ίδιο πρόβλημα έχουν και γυναίκες..Αντρές που χύνουν στα 10 δευτερόλεπτα.. και πολλές επίσης γυναίκες που δυσκολευονται να χυσουν..νομίζω ότι μια καλή συζήτηση μαζί της θα έλυνε πολλά πράγματα.. συζήτηση..το κυριότερο..μη περιμένεις μια μέρα ξαφνικά ν αλλάξουν όλα..δεν έχουμε σχέση απλά βρισκόμαστε.. βγαίνουμε κτλ περίπου 8 μήνες ..στην αρχή δεν ήθελα εγώ να κάνω σχέση μαζί της μου το είχε προτείνει..αν τα πηγαίναμε καλά στο σεξ θα έκανα μιας που μου αρέσει και εμφανισιακά..αλλά άμα.ειναι να μην χύνω ποτέ τι να το κάνω..παιζω και με άλλες αλλά με αυτή έχω δεθεί ποιο πολύ
σίγουρα βοηθάει η συζήτηση σε αυτά τα θέματα.. αλλά αν δεν ταιριάξει κάτι από την αρχή απλά δεν...το ίδιο πρόβλημα έχουν και γυναίκες..Αντρές που χύνουν στα 10 δευτερόλεπτα.. και πολλές επίσης γυναίκες που δυσκολευονται να χυσουν..νομίζω ότι μια καλή συζήτηση μαζί της θα έλυνε πολλά πράγματα.. συζήτηση..το κυριότερο..μη περιμένεις μια μέρα ξαφνικά ν αλλάξουν όλα..
Παιδιά μη χρησιμοποιείτε όρους από φόρουμ οπως reddit, 4chan κλπ. Είναι τόσο μα τόσο αηδιαστικό. Τι πάει να πει “beta male provider”... πέστον απλά «είσαι μαλακας». Όμορφα, απλά, ελληνικά.
Κελεπούρι.Πρόσεξε μη το χάσεις.Παιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?
λες και μολις τελειωνει η γκομενα να του γυρναει πλατη και να κοιμαται τυπε? :-ρε pussylover τι εννοεις δεν τελειωνεις... απλα την πηδάς και μετά σταματατε και παιζεις μονος σου σπιτι σου μαλακια για να τελειώσεις;;;
λες και μολις τελειωνει η γκομενα να του γυρναει πλατη και να κοιμαται τυπε? :-
αφού έχεις τις απαντήσεις από μόνος σου τότε μη ρωτάς εδώ.σίγουρα βοηθάει η συζήτηση σε αυτά τα θέματα.. αλλά αν δεν ταιριάξει κάτι από την αρχή απλά δεν...
την εκανε ο τυπος μαςαφού έχεις τις απαντήσεις από μόνος σου τότε μη ρωτάς εδώ.
μιλά τους σοβαρά και η πλάκα τελειώνει πολύ γρήγορα.. το παρατηρώ σε πολλές περιπτώσεις εδώ μέσα..την εκανε ο τυπος μας
μαλλον θα γαμαει τωρα και θα μπει μολις χυσει η γκομενα και γυρισει πλευρο να ροχαλισει
δεν ειναι και ο τυπος με την καταθλιψαρα και τα υποθετα μεσα να δωσουμε εκει την βοηθεια μας
Δεν ξερω αν θυμαστε το ειχα ξαναπει αλλα ρε πουστη μου σας ΛΑΤΡΕΥΩ ολους ( μην παρεξηγηθω δεν ειμαι ποδολαγνος και γενικα με ανωμαλους δεν μιλαω , αλλα νταξει πλακα εχουν και αυτοι οι παρεκκλινοντες της φυσης) αλλα εννοω την Λατρεια την αλλοιωτικη, την ατοφια την αληθινη , την λατρεια της ανακουφισης του ενδοτερου εγω , της 'ψυχοθεραπειας'..... Λατρευω ΑΥΤΟ ΤΟ SIte , της ατακαρες πολλων μελων ...ειστε ειλικρινα μια νοτα χιουμορο-ψυχοθεραπευτικης γκαβλας ορισμενοι εδω μεσα ....οσες φορες προλαβαινω στα κλεφτα λογω δουλειας , καθημερινοτητας και υποχρεωσεων κτλ. να μπαινω να παιρνω που και που και καμια συμβουλη για καμια βρωμιαρα ή να δω αραξω λιγακι να περασω τον χρονο μου , παντα φευγω με ενα πλατυ χαμογελο στα χειλη γιατι σχεδον ΠΑΝΤΑ θα δω μια ακομα επικη ατακα χιουμορωδειστατου χιουμορ , την οποια ειτε θα υοθετησω ειτε θα σκεφτω καλυτερα και στο τελος θα κλαψω απο τα γελια ή ( και πολλες φορες γιατι οχι θα σκεφτω το σωστο της συμβουλης...γιατι εδω μεσα γραφονται και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ περα απο την πλακα)... ΕΥΓΕ αλανια .....ΟΛΟΙ ΣΑΣεσυ αντε σε καμια γκευ σαουνα χοντρουλη
Οταν βαλεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα (οταν παιζεις το παιχνιδι της μηπως και γαμησεις) τοτε δεν προκειται να σε σεβαστει καμια τους και αυτοματα σε βαζει στη β κατηγορια.
Κανενας αντρας απο αυτους που ερωτευονται δεν εχει παιξει το παιχνιδακι τους, κανενας. Για αυτο και τον ερωτευτηκαν και εβγαλαν τη θηλυκη τους πλευρα και οχι της φεμινοκαριολας.
Οι γυναικες ερωτευονται αυτους που δεν παιζουν το παιχνιδακι τους, αυτους που τις εχουν γραμμενες στα αρχιδια τους, αυτους που φερονται οπως γουσταρουν που δεν το προσπαθουν καν. Αυτους που εχουν επιλογες και εχουν φροντισει να το ξερει η καθε καριολα που ειναι γυρω τους.
Παιζοντας το παιχνιδακι της καθε καριολας, αν γαμησεις (συνηθως δεν γαμαει κανεις και μενει απλα με την ελπιδα) θα ειναι απλα για να σε κρατησει ως δορυφορο γυρω της (παρεα μαζι με τους υπολοιπους) και αναλογα θα σε χρησιμοποιει για οτι αυτη θελησει και σε κοψει οτι εισαι ικανος. Απο ψυχολογικος καμπινες εως γαμο-παιδια-διαζυγιο-διατροφη.
Το να λες οτι για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους...ειναι περα για περα και απο καθε αποψη λαθος και αρρωστο.
Ο καθε αντρας παιζει το δικο του παιχνιδι, εχει τη δικη του πορεια και στοχους στη ζωη και δεν αφιερωνει χρονο στο να παιζει το παιχνιδι της καθε γαμιολας μηπως και γαμησει. Ποτε δεν βαζει πιο πανω απο τα αρχιδια του μια τρυπα. Ποτε.
Αυτα λετε και κανετε και για αυτο η κατασταση ειναι ετσι οπως ειναι.
Κανεις τη ζωη σου, εργαζεσαι πανω στους στοχους σου και αν θελει η καθε γαμιολα καλως, αν δεν θελει και το κανει δυσκολο...ας παει να βρει αλλους μαλακες-δορυφορους.
Ολες οι κοπελες μπορουν και βλεπουν ξεκαθαρα απο χιλιομετρα εναν αντρα με αντρικη συμπεριφορα. Οταν παιζεις το παιχνιδι τους...εισαι οτι πιο αντικαυλωτικο υπαρχει και αν σου κατσει...αν κατσει θα ειναι για αλλο λογο. Δεν καθονται ομως με αυτη τη τακτικη τα 7αρακια και πανω. Εκτος και αν σου εχει μασησει μαρουλομπαξεδες ολοκληρους. Καταντια. Δυστυχως το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας παντου.
Τριημερο, παντου οι απανταχου προσκυνητες με τις δηθενιες τους και τις γαμιολες παρεα πανω στο κεφαλι τους παιζοντας το παιχνιδακι της γαμιολας.
Θα πανε οπου θελει αυτη, θα φανε οτι θελει αυτη, θα ακουνε μουσικη στο αμαξι οτι θελει αυτη. Ο μαγκας γαμαω και δερνω θα ειναι ενα υποταγμενο πιθηκακι στα ποδια της γαμιολας. Αισχρο και σιχαμερο θεαμα.
Μια βολτα εξω θα σε πεισει. Βγες και μελετα προσεκτικα τι συμβαινει γυρω σου. Προσπαθησε να μελετας τους ανθρωπους. Θα δεις και θα καταλαβεις πολυ καλα τι συμβαινει οταν παιζεις το παιχνιδι της καθε γαμιολας.
Αντρας...να παιζει το παιχνιδι της γαμιολας...τι σκατα αντρας ειναι αυτος; Δικο του παιχνιδι, γιατι δεν παιζει;
Τακτικες υποτακτικων πιθηκων μπονομπο.
Οταν δινεις αξια με τον οποιοδηποτε τροπο σε κατι, δεν προκειται ποτε να σου δωσει και αυτο με τη σειρα του αξια. Ποτε.
That's what iam talking about mate !!!!τυπε ειναι αληθειες απο την πιάτσα! Μοχθήσαμε πολύ για να τις αποκομίσουμε. Γυρισαζε την πιατσα ολημερις και οληνυχτις... χειμωνες - καλοκαιρια - άνοιξη - φθινοπωρα κτλπ.
ηλιους και θάλασσες που λέει και η Τάμτα!
δεν την έκανα αυγολέμονος συζήτηση κάνουμε μήπως έχει τύχη σε συναγωνιστή...η φάση έχει ως εξής με καλεί σπίτι βλέπουμε ταινία αρχίζουμε φιλιά κτλ μου λέει πάμε μέσα και στις διάφορες στάσεις που Αλλάζουμε λέει μην τελειώσεις.. συνήθως τελειώνει όταν είναι αυτή από πάνω.μςτα μου λέει σειρά σου στήνεται στα τέσσερα αλλά με αγχωνει λέει κάνε σύντομα δεν θα αντέξω και τέτοια . .και τις λέω τελείωσα μετά και καλά προφυλακτικό..έχω τελειώσει λίγες φορές από τις τόσες που έχουμε βρεθείρε pussylover τι εννοεις δεν τελειωνεις... απλα την πηδάς και μετά σταματατε και παιζεις μονος σου σπιτι σου μαλακια για να τελειώσεις;;;