Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Τυπε σιγα να μην τελειωνει 1η ,απλα βαριεται το sex μαζι σου ή απλα δεν σε γουσταρει οπως πολυ σωστα ψυλλιαζεσαι  :S :S :S

Κρατα την μεχρι να βρεις αλλη(οπως κανει και αυτην) και μετα ξεχασε την  :S :S :S
αυτό πιστεύω και εγώ ...αν γουστάρε θα έπαιρνε πίπα πιο συχνά..η αλήθεια είναι ότι κρατάω αρκετή ώρα ..αλλά το περίεργο είναι ότι με καλεί σπίτι της .. μάλλον έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί μου...ίσως πηδιεται και με άλλους ..είναι αεροσυνοδός η λέγαμενη..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.217
Πόντοι
506
Παιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?
καλησπέρα φίλε. Τα έχω περάσει αυτά που λες, ήταν απλά κολλημένη με άλλον κ εμένα με είχε για να είναι με κάποιον. Όταν την έστειλα το ουφο βρήκε άλλον κ ήταν κολλημένη με εμένα.αντε βγάλε άκρη με τις βλαμενες.βεβαια κ εγώ από τότε δεν ξαναέκανα σχέση.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
καλησπέρα φίλε. Τα έχω περάσει αυτά που λες, ήταν απλά κολλημένη με άλλον κ εμένα με είχε για να είναι με κάποιον. Όταν την έστειλα το ουφο βρήκε άλλον κ ήταν κολλημένη με εμένα.αντε βγάλε άκρη με τις βλαμενες.βεβαια κ εγώ από τότε δεν ξαναέκανα σχέση.
μαλάκια γιατί εγώ υποκρίνομαι κάνω ότι τελειώνω στο προφυλακτικό...γιατί την νοιώθω ότι σε πούμε όταν ειναι μετά στα τέσσερα μου λέει δεν αντέχω ποναω και μαλακίες ...

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
δεν δίνει Κόλο...δαχτυλακι κτλ δέχεται..
κωλο δεν δίνει, πίπα δεν κάνει ,σεξ κάνει λες και πάει στο ψιλικαντζιδικο να πάρει παγωτό..σε λίγο θα σου πει να επικοινωνείτε και να έρχεστε σε επαφή μόνο με τη σκέψη.. άστο φίλε κοίτα και για κάτι άλλο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
αυτό πιστεύω και εγώ ...αν γουστάρε θα έπαιρνε πίπα πιο συχνά..η αλήθεια είναι ότι κρατάω αρκετή ώρα ..αλλά το περίεργο είναι ότι με καλεί σπίτι της .. μάλλον έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί μου...ίσως πηδιεται και με άλλους ..είναι αεροσυνοδός η λέγαμενη..

Τυπε αν κρατας 2 ωρες μαλλον εσυ φταις.
Ο γυναικειος κολπος αρχιζει και ξηραινεται μετα απο 30 λεπτα και η γκομενα αρχιζει να ποναει , αν ξερει καθε φορα που πηδιεται μαζι σου οτι την περιμενει βασανιστηριο λογικο ειναι να μην εχει ορεξη ή να θελει να το επισπευσει. :S :S :S

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
κωλο δεν δίνει, πίπα δεν κάνει ,σεξ κάνει λες και πάει στο ψιλικαντζιδικο να πάρει παγωτό..σε λίγο θα σου πει να επικοινωνείτε και να έρχεστε σε επαφή μόνο με τη σκέψη.. άστο φίλε κοίτα και για κάτι άλλο.
σωστός ..είμαι σε φάση ότι περνάω καλά σαν παρέα ας πούμε , είναι γλυκιά κτλ αλλά στο σεξ ξενέρωτη..τις αρέσει να κοιμόμαστε αγκαλιά λέει ..ίσως με θέλει για να καλύψει μόνο συναισθήματικο κενό και πηδιεται με άλλους.αλλιως δεν εξήγηται

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.217
Πόντοι
506
μαλάκια γιατί εγώ υποκρίνομαι κάνω ότι τελειώνω στο προφυλακτικό...γιατί την νοιώθω ότι σε πούμε όταν ειναι μετά στα τέσσερα μου λέει δεν αντέχω ποναω και μαλακίες ...
ακριβώς τα ίδια φίλε μου. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως είναι η ίδια.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Τυπε αν κρατας 2 ωρες μαλλον εσυ φταις.
Ο γυναικειος κολπος αρχιζει και ξηραινεται μετα απο 30 λεπτα και η γκομενα αρχιζει να ποναει , αν ξερει καθε φορα που πηδιεται μαζι σου οτι την περιμενει βασανιστηριο λογικο ειναι να μην εχει ορεξη ή να θελει να το επισπευσει. :S :S :S
δεν κρατάω δύο ώρες αλλά περιπου 20 λεπτά..με μισή ώρα.. τελειώνει όταν είναι από πάνω από ότι λέει τουλάχιστο...και πότε δεν με αφήνει να τελειώσω πρώτος ..απλά μετά στήνεται στα τέσσερα και εκεί ξενερώνω σαν να με πιέζει να χύσω..και στο τέλος δεν χύνω..πηγαίνω και με άλλες αλλά μόνο με αυτή το παθαίνω..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.217
Πόντοι
506
Φαντάζομαι ότι δεν γουστάρει γλυφ..νι κ δεν της αρέσει να κοιμάται γυμνή

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Φαντάζομαι ότι δεν γουστάρει γλυφ..νι κ δεν της αρέσει να κοιμάται γυμνή
γλυφομούνι γουστάρει για λίγη ώρα...τις αρέσει πιο πολύ να είσαι μέσα τις ..αλλά πίπα κάνει σπάνια..

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Προλαβαίνεις να ανοίξεις ένα thread Κυριακή είναι σήμερα δεν σε παρεξηγεί κανείς...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.217
Πόντοι
506
Αν εξαιρέσουμε τις αναμνήσεις που μου ήρθανε, όχι ευχάριστες, δεν υπάρχει λογος να ασχολούμαστε άλλο. Είσαι σε σωστό δρόμο να την στείλεις. Γιατί όσο το προχορας θα σοβαρεψει κ μετά απλά θα σε καταστρέψει.  

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Αν εξαιρέσουμε τις αναμνήσεις που μου ήρθανε, όχι ευχάριστες, δεν υπάρχει λογος να ασχολούμαστε άλλο. Είσαι σε σωστό δρόμο να την στείλεις. Γιατί όσο το προχορας θα σοβαρεψει κ μετά απλά θα σε καταστρέψει. 
η αλήθεια είναι πως την γουστάρω σαν άτομο και σαν παρέα αλλά δεν ξέρω τι παίζει στο σεξ ..δεν έχουμε με όλες χημεία μάλλον..

lion33

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
ολο τις θαβουμε τις ελληνιδες αλλα αυτες κυνηγανε μερικοι και τρωνε κολληματα
λεμε τωρα..

Stories

Νέο!