Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πολεμο στον φεμινισμο της αριστερας
Ας επιστρεψουμαι στο θέμα Ελλεινιδα
Και αναλειω ...
η ελήψη θυληκοτητας
οι αριστερισμοι και φεμινισμόι του κωλου
όλα αυτά συνθέτουν μια κατώτερης ποιότητας γυναίκα ...
εαν ήταν επαγγελματίες θα τις πληρώναται ...;
Για παραδειγμα απο εμενα προσωπικα ξερω οτι οι Ελληνιδες δεν κοιτανε τοσο τα λεφτα οσο πιστευουν πολλοι αντρες στην Ελλαδα.Αμα τα κοιτουσαν ακομα παρθενος θα μουνα με Ελληνιδες.Οσες ξενες ειχα εκτος απο κατι Ασιατισες τυπου Φιλιπινεζες ισως οι Ελληνιδες να ανηκουν στις λιγοτερο gold-digger γυναικες που θα πετυχεις.Αρκει να πας εξωερικο αμα δεν με πιστευεις.Στην Ευρωπη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι Ελληνιδες και οι Ισπανιδες ειναι οι λιγοτερο gold-digger.
Γειά σου ρε ανώτερε άνδρα.
Το πίτα πότε τα κοπή;
... money talks ... bulshit walks ...
πολεμο στον φεμινισμο της αριστερας
για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους
τα προβληματα ερχονται οταν ξεχνας πως ειναι παιχνιδι
Συνέχεια τα ίδια γράφει με άλλα λόγια.Αυτό που έγραψε ο C.SAVIDIS ειναι η μεγαλύτερη αλήθεια ...
Οταν βαλεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα (οταν παιζεις το παιχνιδι της μηπως και γαμησεις) τοτε δεν προκειται να σε σεβαστει καμια τους και αυτοματα σε βαζει στη β κατηγορια.
Κανενας αντρας απο αυτους που ερωτευονται δεν εχει παιξει το παιχνιδακι τους, κανενας. Για αυτο και τον ερωτευτηκαν και εβγαλαν τη θηλυκη τους πλευρα και οχι της φεμινοκαριολας.
Οι γυναικες ερωτευονται αυτους που δεν παιζουν το παιχνιδακι τους, αυτους που τις εχουν γραμμενες στα αρχιδια τους, αυτους που φερονται οπως γουσταρουν που δεν το προσπαθουν καν. Αυτους που εχουν επιλογες και εχουν φροντισει να το ξερει η καθε καριολα που ειναι γυρω τους.
Παιζοντας το παιχνιδακι της καθε καριολας, αν γαμησεις (συνηθως δεν γαμαει κανεις και μενει απλα με την ελπιδα) θα ειναι απλα για να σε κρατησει ως δορυφορο γυρω της (παρεα μαζι με τους υπολοιπους) και αναλογα θα σε χρησιμοποιει για οτι αυτη θελησει και σε κοψει οτι εισαι ικανος. Απο ψυχολογικος καμπινες εως γαμο-παιδια-διαζυγιο-διατροφη.
Το να λες οτι για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους...ειναι περα για περα και απο καθε αποψη λαθος και αρρωστο.
Ο καθε αντρας παιζει το δικο του παιχνιδι, εχει τη δικη του πορεια και στοχους στη ζωη και δεν αφιερωνει χρονο στο να παιζει το παιχνιδι της καθε γαμιολας μηπως και γαμησει. Ποτε δεν βαζει πιο πανω απο τα αρχιδια του μια τρυπα. Ποτε.
Αυτα λετε και κανετε και για αυτο η κατασταση ειναι ετσι οπως ειναι.
Κανεις τη ζωη σου, εργαζεσαι πανω στους στοχους σου και αν θελει η καθε γαμιολα καλως, αν δεν θελει και το κανει δυσκολο...ας παει να βρει αλλους μαλακες-δορυφορους.
Ολες οι κοπελες μπορουν και βλεπουν ξεκαθαρα απο χιλιομετρα εναν αντρα με αντρικη συμπεριφορα. Οταν παιζεις το παιχνιδι τους...εισαι οτι πιο αντικαυλωτικο υπαρχει και αν σου κατσει...αν κατσει θα ειναι για αλλο λογο. Δεν καθονται ομως με αυτη τη τακτικη τα 7αρακια και πανω. Εκτος και αν σου εχει μασησει μαρουλομπαξεδες ολοκληρους. Καταντια. Δυστυχως το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας παντου.
Τριημερο, παντου οι απανταχου προσκυνητες με τις δηθενιες τους και τις γαμιολες παρεα πανω στο κεφαλι τους παιζοντας το παιχνιδακι της γαμιολας.
Θα πανε οπου θελει αυτη, θα φανε οτι θελει αυτη, θα ακουνε μουσικη στο αμαξι οτι θελει αυτη. Ο μαγκας γαμαω και δερνω θα ειναι ενα υποταγμενο πιθηκακι στα ποδια της γαμιολας. Αισχρο και σιχαμερο θεαμα.
Μια βολτα εξω θα σε πεισει. Βγες και μελετα προσεκτικα τι συμβαινει γυρω σου. Προσπαθησε να μελετας τους ανθρωπους. Θα δεις και θα καταλαβεις πολυ καλα τι συμβαινει οταν παιζεις το παιχνιδι της καθε γαμιολας.
Αντρας...να παιζει το παιχνιδι της γαμιολας...τι σκατα αντρας ειναι αυτος; Δικο του παιχνιδι, γιατι δεν παιζει;
Τακτικες υποτακτικων πιθηκων μπονομπο.
Οταν δινεις αξια με τον οποιοδηποτε τροπο σε κατι, δεν προκειται ποτε να σου δωσει και αυτο με τη σειρα του αξια. Ποτε.
Το μεγαλο θεμα με την Ελλαδα λοιπον ειναι οτι ειμαστε μια Μεσογειακη χωρα με ισχυρους δεσμους της οικογενειας.Αυτο εχει τα καλα του αλλα πλεον εχω καταληξει οτι εχει περισσοτερα κακα παρα καλα.
Για παραδειγμα ποια Ελληνιδα ανετα θα πηδηχθει(εκτος αν ειναι φοιτητρια σε αλλη πολη) ενω μενει με τους δικους της ως τα 30+ πολλες φορες? Ποια Ελληνιδα θα ειναι ανοιχτομυαλη αρκετα οταν μενει με τους δικους της και ακουει αποψεις του περασμενου αιωνα ολη μερα?
Ποια Ελληνιδα θα πηδηχθει οταν εχει στρατια απο μουνοδουλους σε ολα τα social media και ειναι hipstero-πουστρακια που πανε με γλυκολογα να γαμησουν με αποτελεσμα να τις κανουν να νιωθουν βασιλλισες?
Οποτε το μεγαλο προβλημα δεν ειναι οτι οι γυναικες θελουν λεφτα οπως πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι πιστευουν?Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ισχυροι οικογενειακοι δεσμοι + οι μουνοδουλοι που απ την αγαμια τους δεν εχουν αφησει ουτε χοντρη χωρις κοπλιμεντα.
καλα αμα γαμησεις για πρωτη φορα ξαναπες μας την αποψη σου επι του θεματοςγια να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους
πρωτη φορα γαμησε το 1995, 15 χρονων, την ιδια που γαμησα και εγω, απο τοτε εχεις αλλαξει δεκαδες γκομενες οπως και εγω,καλα αμα γαμησεις για πρωτη φορα ξαναπες μας την αποψη σου επι του θεματος
εσυ αντε σε καμια γκευ σαουνα χοντρουληπρωτη φορα γαμησε το 1995, 15 χρονων, την ιδια που γαμησα και εγω, απο τοτε εχεις αλλαξει δεκαδες γκομενες οπως και εγω,
τις εξυπναδες σου στους πικερικους που γαμανε το κωλαρακι τους και καμμια πουτανα με λεφτα γιατι δεν μπορουν να πουν σωστη κουβεντα σε μια γκομενα τα μογγολα
για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους
Παιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?
κωλο δίνει;κάνε μια δοκιμή να της τον καρφώσεις εκεί και πες μας αποτελέσματαΠαιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?