Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πολεμο στον φεμινισμο της αριστερας

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ας επιστρεψουμαι στο θέμα Ελλεινιδα
Και αναλειω ...
η ελήψη θυληκοτητας
οι αριστερισμοι και φεμινισμόι του κωλου

όλα αυτά συνθέτουν μια κατώτερης ποιότητας γυναίκα ...

εαν ήταν επαγγελματίες θα τις πληρώναται ...;

Γειά σου ρε ανώτερε άνδρα.

Το πίτα πότε τα κοπή;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για παραδειγμα απο εμενα προσωπικα ξερω οτι οι Ελληνιδες δεν κοιτανε τοσο τα λεφτα οσο πιστευουν πολλοι αντρες στην Ελλαδα.Αμα τα κοιτουσαν ακομα παρθενος θα μουνα με Ελληνιδες.Οσες ξενες ειχα εκτος απο κατι Ασιατισες τυπου Φιλιπινεζες ισως οι Ελληνιδες να ανηκουν στις λιγοτερο gold-digger γυναικες που θα πετυχεις.Αρκει να πας εξωερικο αμα δεν με πιστευεις.Στην Ευρωπη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι Ελληνιδες και οι Ισπανιδες ειναι οι λιγοτερο gold-digger.

Φίλε μου οι πιο πολλοί φουκαράδες αυτού του σάιτ ξέρουν μόνο από ψωμολυσσασμένες Ανατολικές (που δεν κοιτάνε λεφτά απα πα καλέ, προς Θεού) και Ασιάτισες (που κι αυτές φαίνεται το κάνουν για την ψυχή του Βούδα).

Δεν έχουν ιδέα από ανεπτυγμένες ανταγωνιστικές κοινωνίες με αυτάρκεις δυναμικές γυναίκες όπου για να γαμήσεις σίγουρα πρέπει να έχεις κάνει να της πεις της γυναίκας (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και αν πέσεις και σε gold digger - μιλάμε ειδικά για Αμερική πληρώνεις τρελλά.

Ας τους να κλαψομουνιάζουν και να αλληλοσυγχαίρονται για το πόσο καταπληκτικοί γαμιάδες και πορνοφιλόσοφοι είναι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.870
Πόντοι
1.446
Γειά σου ρε ανώτερε άνδρα.

Το πίτα πότε τα κοπή;

διακρίνω μια μικρή δώση ειρωνίας αλλά θα απαντήσω απλά και φιλικά ...

Την πίτα θα την  κόψει ο κάθε ένας ανάλογα με το μυαλό και το πορτοφόλι  που διαθέτει ...  και μην ξέχναται ...

... money talks ... bulshit walks ... απλά τα πράγματα ...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
πολεμο στον φεμινισμο της αριστερας

ο γυναικοκεντρισμος ειναι ιδιον του φιλελευθερισμου  οποτε αν θες να λες οτι εισαι εναντιον στον φεμινισμο πρεπει να εναντιωνεσαι και στον καπιταλισμο που τον αναπαραγει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους

τα προβληματα ερχονται οταν ξεχνας πως ειναι παιχνιδι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Οταν βαλεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα (οταν παιζεις το παιχνιδι της μηπως και γαμησεις) τοτε δεν προκειται να σε σεβαστει καμια τους και αυτοματα σε βαζει στη β κατηγορια.

Κανενας αντρας απο αυτους που ερωτευονται δεν εχει παιξει το παιχνιδακι τους, κανενας. Για αυτο και τον ερωτευτηκαν και εβγαλαν τη θηλυκη τους πλευρα και οχι της φεμινοκαριολας.

Οι γυναικες ερωτευονται αυτους που δεν παιζουν το παιχνιδακι τους, αυτους που τις εχουν γραμμενες στα αρχιδια τους, αυτους που φερονται οπως γουσταρουν που δεν το προσπαθουν καν. Αυτους που εχουν επιλογες και εχουν φροντισει να το ξερει η καθε καριολα που ειναι γυρω τους.

Παιζοντας το παιχνιδακι της καθε καριολας, αν γαμησεις (συνηθως δεν γαμαει κανεις και μενει απλα με την ελπιδα) θα ειναι απλα για να σε κρατησει ως δορυφορο γυρω της (παρεα μαζι με τους υπολοιπους) και αναλογα θα σε χρησιμοποιει για οτι αυτη θελησει και σε κοψει οτι εισαι ικανος. Απο ψυχολογικος καμπινες εως γαμο-παιδια-διαζυγιο-διατροφη.

Το να λες οτι για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους...ειναι περα για περα και απο καθε αποψη λαθος και αρρωστο.

Ο καθε αντρας παιζει το δικο του παιχνιδι, εχει τη δικη του πορεια και στοχους στη ζωη και δεν αφιερωνει χρονο στο να παιζει το παιχνιδι της καθε γαμιολας μηπως και γαμησει. Ποτε δεν βαζει πιο πανω απο τα αρχιδια του μια τρυπα. Ποτε.

Αυτα λετε και κανετε και για αυτο η κατασταση ειναι ετσι οπως ειναι.

Κανεις τη ζωη σου, εργαζεσαι πανω στους στοχους σου και αν θελει η καθε γαμιολα καλως, αν δεν θελει και το κανει δυσκολο...ας παει να βρει αλλους μαλακες-δορυφορους.

Ολες οι κοπελες μπορουν και βλεπουν ξεκαθαρα απο χιλιομετρα εναν αντρα με αντρικη συμπεριφορα. Οταν παιζεις το παιχνιδι τους...εισαι οτι πιο αντικαυλωτικο υπαρχει και αν σου κατσει...αν κατσει θα ειναι για αλλο λογο. Δεν καθονται ομως με αυτη τη τακτικη τα 7αρακια και πανω. Εκτος και αν σου εχει μασησει μαρουλομπαξεδες ολοκληρους. Καταντια. Δυστυχως το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας παντου.

Τριημερο, παντου οι απανταχου προσκυνητες με τις δηθενιες τους και τις γαμιολες παρεα πανω στο κεφαλι τους παιζοντας το παιχνιδακι της γαμιολας.

Θα πανε οπου θελει αυτη, θα φανε οτι θελει αυτη, θα ακουνε μουσικη στο αμαξι οτι θελει αυτη. Ο μαγκας γαμαω και δερνω θα ειναι ενα υποταγμενο πιθηκακι στα ποδια της γαμιολας. Αισχρο και σιχαμερο θεαμα.

Μια βολτα εξω θα σε πεισει. Βγες και μελετα προσεκτικα τι συμβαινει γυρω σου. Προσπαθησε να μελετας τους ανθρωπους. Θα δεις και θα καταλαβεις πολυ καλα τι συμβαινει οταν παιζεις το παιχνιδι της καθε γαμιολας.

Αντρας...να παιζει το παιχνιδι της γαμιολας...τι σκατα αντρας ειναι αυτος; Δικο του παιχνιδι, γιατι δεν παιζει;

Τακτικες υποτακτικων πιθηκων μπονομπο.

Οταν δινεις αξια με τον οποιοδηποτε τροπο σε κατι, δεν προκειται ποτε να σου δωσει και αυτο με τη σειρα του αξια. Ποτε.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.870
Πόντοι
1.446
Αυτό που έγραψε ο C.SAVIDIS ειναι η μεγαλύτερη αλήθεια  ... 

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.571
Πόντοι
456
Οταν βαλεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα (οταν παιζεις το παιχνιδι της μηπως και γαμησεις) τοτε δεν προκειται να σε σεβαστει καμια τους και αυτοματα σε βαζει στη β κατηγορια.

Κανενας αντρας απο αυτους που ερωτευονται δεν εχει παιξει το παιχνιδακι τους, κανενας. Για αυτο και τον ερωτευτηκαν και εβγαλαν τη θηλυκη τους πλευρα και οχι της φεμινοκαριολας.

Οι γυναικες ερωτευονται αυτους που δεν παιζουν το παιχνιδακι τους, αυτους που τις εχουν γραμμενες στα αρχιδια τους, αυτους που φερονται οπως γουσταρουν που δεν το προσπαθουν καν. Αυτους που εχουν επιλογες και εχουν φροντισει να το ξερει η καθε καριολα που ειναι γυρω τους.

Παιζοντας το παιχνιδακι της καθε καριολας, αν γαμησεις (συνηθως δεν γαμαει κανεις και μενει απλα με την ελπιδα) θα ειναι απλα για να σε κρατησει ως δορυφορο γυρω της (παρεα μαζι με τους υπολοιπους) και αναλογα θα σε χρησιμοποιει για οτι αυτη θελησει και σε κοψει οτι εισαι ικανος. Απο ψυχολογικος καμπινες εως γαμο-παιδια-διαζυγιο-διατροφη.

Το να λες οτι για να γαμας πρεπει να παιζεις το παιχνιδι τους...ειναι περα για περα και απο καθε αποψη λαθος και αρρωστο.

Ο καθε αντρας παιζει το δικο του παιχνιδι, εχει τη δικη του πορεια και στοχους στη ζωη και δεν αφιερωνει χρονο στο να παιζει το παιχνιδι της καθε γαμιολας μηπως και γαμησει. Ποτε δεν βαζει πιο πανω απο τα αρχιδια του μια τρυπα. Ποτε.

Αυτα λετε και κανετε και για αυτο η κατασταση ειναι ετσι οπως ειναι.

Κανεις τη ζωη σου, εργαζεσαι πανω στους στοχους σου και αν θελει η καθε γαμιολα καλως, αν δεν θελει και το κανει δυσκολο...ας παει να βρει αλλους μαλακες-δορυφορους.

Ολες οι κοπελες μπορουν και βλεπουν ξεκαθαρα απο χιλιομετρα εναν αντρα με αντρικη συμπεριφορα. Οταν παιζεις το παιχνιδι τους...εισαι οτι πιο αντικαυλωτικο υπαρχει και αν σου κατσει...αν κατσει θα ειναι για αλλο λογο. Δεν καθονται ομως με αυτη τη τακτικη τα 7αρακια και πανω. Εκτος και αν σου εχει μασησει μαρουλομπαξεδες ολοκληρους. Καταντια. Δυστυχως το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας παντου.

Τριημερο, παντου οι απανταχου προσκυνητες με τις δηθενιες τους και τις γαμιολες παρεα πανω στο κεφαλι τους παιζοντας το παιχνιδακι της γαμιολας.

Θα πανε οπου θελει αυτη, θα φανε οτι θελει αυτη, θα ακουνε μουσικη στο αμαξι οτι θελει αυτη. Ο μαγκας γαμαω και δερνω θα ειναι ενα υποταγμενο πιθηκακι στα ποδια της γαμιολας. Αισχρο και σιχαμερο θεαμα.

Μια βολτα εξω θα σε πεισει. Βγες και μελετα προσεκτικα τι συμβαινει γυρω σου. Προσπαθησε να μελετας τους ανθρωπους. Θα δεις και θα καταλαβεις πολυ καλα τι συμβαινει οταν παιζεις το παιχνιδι της καθε γαμιολας.

Αντρας...να παιζει το παιχνιδι της γαμιολας...τι σκατα αντρας ειναι αυτος; Δικο του παιχνιδι, γιατι δεν παιζει;

Τακτικες υποτακτικων πιθηκων μπονομπο.

Οταν δινεις αξια με τον οποιοδηποτε τροπο σε κατι, δεν προκειται ποτε να σου δωσει και αυτο με τη σειρα του αξια. Ποτε.

εχεις 1000% δικιο,
η γυναικα μου εκανε απειρα κολπα μαζι μου μεχρι να παντρευτουμε.σχεδον 1,5 χρονο δλδ.

Μετα αρχισε να μειωνει σταδιακα κ τωρα μου καθεται μια φορα το διμηνο κ με στυλ σου κανω χαρη κ οτι εχω συνεχεια το σεξ στο μυαλο μου ενω υπαρχουν κ αλλα πιο σημαντικα.

με τον πρωην της που την ειχε 5 χρονια κ δεν την παντρευοταν ειχε κανει τα παντα μεχρι κ παρτουζα με φιλο του. του επινε τα χυσια του μου εχει πει η ιδια 8 στις 10 φορες κ διαφορα τελοσπαντων που πια σε μενα ουτε καν.

συμπερασμα, δεν μπαινεις στο παιχνιδι τους εσυ και προσπαθουν να μπουν αυτες στο δικο σου κ καθε φορα κανουν οτι θες εσυ για να τα καταφερουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το μεγαλο θεμα με την Ελλαδα λοιπον ειναι οτι ειμαστε μια Μεσογειακη χωρα με ισχυρους δεσμους της οικογενειας.Αυτο εχει τα καλα του αλλα πλεον εχω καταληξει οτι εχει περισσοτερα κακα παρα καλα.
Για παραδειγμα ποια Ελληνιδα ανετα θα πηδηχθει(εκτος αν ειναι φοιτητρια σε αλλη πολη) ενω μενει με τους δικους της ως τα 30+ πολλες φορες? Ποια Ελληνιδα θα ειναι ανοιχτομυαλη αρκετα οταν μενει με τους δικους της και ακουει αποψεις του περασμενου αιωνα ολη μερα?
Ποια Ελληνιδα θα πηδηχθει οταν εχει στρατια απο μουνοδουλους σε ολα τα social media και ειναι hipstero-πουστρακια που πανε με γλυκολογα να γαμησουν με αποτελεσμα να τις κανουν να νιωθουν βασιλλισες?

Οποτε το μεγαλο προβλημα δεν ειναι οτι οι γυναικες θελουν λεφτα οπως πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι πιστευουν?Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ισχυροι οικογενειακοι δεσμοι + οι μουνοδουλοι που απ την αγαμια τους δεν εχουν αφησει ουτε χοντρη χωρις κοπλιμεντα.

Δεν επηρεάζουν μόνο στα γκομενικά οι οικογενειακοί δεσμοί.Φαντάσου πόσος κόσμος θα ήταν στα παγκάκια ή δεν θα είχε να φάει εαν δεν είχε από πίσω την οικογένεια.Η οικογένεια δηλαδή είναι ένας λόγος που ακόμα δεν βλέπουμε στην Ελλάδα εικόνες Βενεζουέλας.

Αλλά και για τις γκόμενες,ακόμα και αυτές που προέρχονται από κλασικές 'δεξιές' οικογένειες,όταν βρεθούν σε μεγάλη πόλη και απελευθερωθούν, σκυλογαμιούνται.Στις πόλεις τους όμως,συνήθως έχουν τον 'επίσημο' (σύζυγο ή τον αρραβωνιαστικό) και απλά έχουν τα σοσιαλ για ανέβασμα του ψωνίσματος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

καλα αμα γαμησεις για πρωτη φορα ξαναπες μας την αποψη σου επι του θεματος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα αμα γαμησεις για πρωτη φορα ξαναπες μας την αποψη σου επι του θεματος
πρωτη φορα γαμησε το 1995, 15 χρονων, την ιδια που γαμησα και εγω, απο τοτε εχεις αλλαξει δεκαδες γκομενες οπως και εγω,

τις εξυπναδες σου στους πικερικους που γαμανε το κωλαρακι τους και καμμια πουτανα με λεφτα γιατι δεν μπορουν να πουν σωστη κουβεντα σε μια γκομενα τα μογγολα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πρωτη φορα γαμησε το 1995, 15 χρονων, την ιδια που γαμησα και εγω, απο τοτε εχεις αλλαξει δεκαδες γκομενες οπως και εγω,

τις εξυπναδες σου στους πικερικους που γαμανε το κωλαρακι τους και καμμια πουτανα με λεφτα γιατι δεν μπορουν να πουν σωστη κουβεντα σε μια γκομενα τα μογγολα
εσυ αντε σε καμια γκευ σαουνα χοντρουλη

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Παιδιά μη χρησιμοποιείτε όρους από φόρουμ οπως reddit, 4chan κλπ. Είναι τόσο μα τόσο αηδιαστικό. Τι πάει να πει “beta male provider”... πέστον απλά «είσαι μαλακας». Όμορφα, απλά, ελληνικά.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Παιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Παιδιά καλησπέρα ..νταλαβεριζομαι αρκετό καιρό με ένα μουνάκι αλλά έχω το έξης θέμα...ενώ κάνουμε σεξ αυτή τελειώνει πρώτη σχετικά γρήγορα..μετά εγώ δεν βρίσκω χρόνο να τελειώσω εγώ γιατί νοιώθει άβολα και μου λέει δεν θα αντέξω για πολύ ..και κάτι τέτοια...επίσης δεν παίρνει καλή πίπα...δεν με γουστάρει τόσο? Ή έχει θέμα?Ή έχω εγώ θέμα...?

Τυπε σιγα να μην τελειωνει 1η ,απλα βαριεται το sex μαζι σου ή απλα δεν σε γουσταρει οπως πολυ σωστα ψυλλιαζεσαι  :S :S :S

Κρατα την μεχρι να βρεις αλλη(οπως κανει και αυτην) και μετα ξεχασε την  :S :S :S

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
κωλο δίνει;κάνε μια δοκιμή να της τον καρφώσεις εκεί και πες μας αποτελέσματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom