Χτες βραδυ στο μπαρακι ενος γνωστου. Ειχα μαζι μου μια απο τις "μονιμες". Δικο μας κοριτσι (οχι εργαζομενο νυχτα), κλασικο 8αρακι 24 ετων απο Γεωργια.
Καθομαστε, ερχεται η σερβιτορα. Δινω παραγγελια για εμενα και για το μωρο. Τα φερνει σε δοσεις, εκανε 3 φορες πηγαινε ελα. Συνεχεια ξεχναγε κατι. Ελληνιδα, οχι πανω απο 25 ετων, ενα καλο 7αρακι. Τη τριτη φορα που ερχεται για να φερει αυτα που ειχαμε παραγγειλει, την αγκαλιαζω απο τη μεση, τη πιανω με το αλλο χερι απο το χερι και της λεω, γιατι εισαι αγχωμενη μωρο μου; Εεεε...πολυ δουλεια σημερα μου λεει, εχω πεθανει. Πως σε λενε μικρουλα; Λεει το ονομα της, εσενα; Της το λεω. Φευγει γιατι οντως υπηρχε θεμα πιεσης λογω δουλειας.Στο χωρο υπηρχαν ακομα 2 κοριτσακια σερβιτορες, σε ιδιο στυλ και αυτα.
Στο μπαρ εχει κατσει ο δικος μου μαζι με ενα αλλο παλικαρι και τα πινουν. Σηκωνομαι και παω και πινω ενα ποτο μαζι τους. Το μωρο στο κινητο του κανει τα δικα του, οποια και να ειναι αυτα δεν με απασχολει.
Διπλα μας τωρα που ειμαστε στο μπαρ ειναι μια παρεα απο καριολακια φιλες της μιας απο τις 3 σερβιτορες. Κατι λεγαμε εμεις για διαφορα και τους λεω ας ρωτησουμε μια κοπελα να μας παει τη γνωμη της. Απλωνομαι, βουταω και αυτην απο μεση-χερι, τη κολλαω πανω μου και τη ρωταω αυτο για το οποιο θελαμε μια γυναικεια γνωμη. Μπαινουν στη κουβεντα και οι φιλες της.
Να μη το κουρασω, αλλαξαμε κινητα με τις 2 απο τις 3 σερβιτορες. Επιστρεφω στο τραπεζι μου μετα απο κανα 45 λεπτο. Λεξη. Ολα ειναι οκ. Ουτε στο αμαξι κατι. Μια χαρα και μετα στην ωρα του αγωνα.
Ερωτησεις:
1)Γιατι λετε δεν ειπε τις κλασικες μαλακιες-σκηνες το μωρο απο τη Γεωργια;
2)Γιατι λετε ηταν τοσο δεκτικες οι καριολιτσες στο μαγαζι;
Ειρωνιες, προσβολες κτλπ απλα θα τα γραψω στα αρχιδια μου και δεν θα απαντησω, το εχω βαρεθει το μπαχαλο καθε φορα. Οποιος θελει γραφει την αποψη του ή ας προσπερασει.
Το οτι δεν εχω κανει κατι εγω δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το κανει καποιος αλλος. Ουτε το οτι ειμαι εδω μεσα και γραφω σημαινει οτι ειμαι κανας μιζερος οπως πολλοι θεωρουν οτι για να εισαι μελος εδω εισαι αγαμητος-μιζερος.
Σας πληροφορω οτι προσφατα γνωρισα παλικαρι απο εδω μεσα που μια χαρα παλικαρι ειναι με τα λεφτα του και τη δικη του τη δουλεια και ολα. Μαγκας.
Σταματηστε οσοι εχετε διαφορα κομπλεξ και σας βγαινουν κακιες, απλα σταματηστε να γραφετε μαλακιες συνεχεια απο τη κακια σας και τα διαφορα απωθημενα που κουβαλατε. Δεν ειναι ολοι σαν εσας επειδη γραφουν εδω μεσα.
Η πραγματικοτητα θα σας εκπληξει, μια δοκιμη θα σας πεισει και θα σας πικρανει αντιστοιχα.
απλο
ηταν δεκτικες γιατι σε ειδαν με θηλαιο και μαλιστα αρκετα καλο και ανταγωνιστικο προς αυτες
αν πηγαινες με μπακουρο φιλο ουτε βλεμμα θα εριχναν και θα "εφτυναν"