Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κάθεστε και μιλάτε για σλάβικους λαούς που είναι πιο κάτω και απο τα σκατά.Το παίζουν κατσεκαλάδες και τους γαμάνε τις γυναίκες και τις κόρες για ένα 20άρικο.Εγώ δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί τους,γιατί έχουν ιδέα μεγάλη για τον εαυτό τους και με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά.Ο Χρήστος παραπάνω λέει αλήθειες μεγάλες,αν και πρέπει να είναι σχετικά μικρός(Μπράβο Χρήστο).Το παίζουν εξυπηρετική για να ξεφορτωθούν την πουτάνα και αν τολμήσεις και πείς και τίποτε θα έρθουν καμία10αρια και θα σε σαπίσουν.Εν Παρισίοις την δεκετία του 80 είχα μπλέξει με μια κοπελιά,την Κάτια,Ρωσσίς,η οποία διέφυγε του κομμουνισμού με την οικογένειά της.Στο ανατολικό Παρίσι είχαν σχηματίσει απο τότε συνοικία τέως σοβιετικών,αλλά ήρεμα φαινομενικά τα πράγματα.Η Κάτια ωραία γκομενα,καμία σχέση με τις τριχωτές ή ξινές γαλλίδες,καμία σχέση με τις επίσης άστα να πάμε Ελλεϊνίδες,καθόλου παρθένα επίσης,καθώς την είχαμε γαμήσει όλοι και μετά απο εμένα πήρε όλους τους αράπηδες σβάρνα,αλλά τεσπα,ήμουν και εγώ ωραίος,1,87,115 κιλά και έβγαζα χαρτζηλίκι (απο ένα σημείο και μετά) διδάσκοντας Savate.
Έτυχε να είμαστε στην Μονμάρτη ένα βράδυ Παρασκευής με σκοπό να πάμε να πιούμε καμία ποτάρα και να την πάω στο διαμερισματάκι μου για καναμπούτσο.Μας βλέπει μια φίλη της,χαιρετιούνται και μετά είχε ένα βλέμμα τρόμου...Μου εξήγησε πως θα έχω ντράβαλα,καθώς η οικογένειά της δεν τα σηκώνει αυτά.Και ναι ρε μάγκες,με ακολούθησε απο τη σχολή που είχα πάει για να δώσω μια εργασία αστικού μια σκατόφατσα,μέχρι που έφτασα στη λέσχη που θα έκανα μάθημα σε άλλους συναδέλφους Έλληνες που δεν καταλάβαιναν καλά την γαλλικήν και τους βοηθούσα όσο μπορούσα.Σχολώντας είδα 5 που μου έλεγαν κάτι κουλά για γάμους και έκθεση της αδερφής τους,λες και έβλεπα ελληνική ταινία ένα πράγμα,αλλά με σπαστά γαλλικά σε ρώσικη βερζιόν.Τους είπα πως η αδερφή-συγγενής τους έχει γαμηθεί με γαϊδουρια και άλογα και δεν πρόκειται να πάρω ούτε μια σχεδόν πόρνη,πόσο μάλλιστα αν είναι σταλινικιά.Πήγαν να με σαπακιάσουν και τις έφαγαν.Ήρθε η αστυνομία και ακόμα έδερνα.Αθώες εποχές χωρίς όπλα και μαλακιες τότε...Μας πήγαν μέσα,με έσωσε ένας φουρναρης παραδίπλα απο τη σχολή που είδε ότι μου επιτέθηκαν,περάσαμε αυτόφωρο,πλήρωσα ένα πρόστιμο,καθώς σαν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών δεν μπορούσα να κάνω τέτοιο χαμό,τους έκανα ασφαλιστικά μέτρα και δεν με ξαναενόχλησαν,άσχετα πως περίμενα να με μαχαιρώσουν,γιατί είναι λαμόγια και πούστηδες όλοι τους.
Αυτή ήρθε να μου ζητήσει και τα ρέστα μετά...
Απο τότε μονο τις πηδάω και μάλιστα πολύ απαξιωτικά έναντι αντιτίμου και να πάνε να γαμηθούν όλες τους.Μακριά και αλάργα.

Είμαστε ισοϋψείς και τα κιλά που αναφέρεις δεν είναι καν κιλά υπέρβαρου,αλλά παχύσαρκου.

Όσο για τους "Σλαβικούς λαούς που είναι πιο κάτω από τα σκατά", υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και πολλοί από αυτούς αν περνούσαν μια βόλτα από το κέντρο της Αθήνας θα ξερνούσαν με την κατάντια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Είμαστε ισοϋψείς και τα κιλά που αναφέρεις δεν είναι καν κιλά υπέρβαρου,αλλά παχύσαρκου.

Όσο για τους "Σλαβικούς λαούς που είναι πιο κάτω από τα σκατά", υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και πολλοί από αυτούς αν περνούσαν μια βόλτα από το κέντρο της Αθήνας θα ξερνούσαν με την κατάντια.

Πολυ σωστα. Πηγαιντε οσοι δεν εχετε ακομα παει και εχετε τη δυνατοτητα, Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.

Ελατε μετα να και γυριστε μεσα στην Αθηνα και βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα και μοιραστειτε την εμπειρια σας μαζι μας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865

Φιλαράκι 115 κιλά στο 1,87 με έκανε να μοιάζω στον Ντόλφ Λουντγκρεν στα νειάτα μου,έχουμε και τα ίδια χρώματα,με την διαφορά ότι εγώ ήμουν κοκκινογένης.Μην συγκρίνεις έναν πρωταθλητή πολεμικών τεχνών με έναν μέσο άνθρωπο...Δεν υπάρχει ούτε η ίδια μυική μάζα ή οστική πυκνότητα,οπότε 1,87 και 115 κιλά δεν είναι τα ίδια σε κάθε άνθρωπο και πάντα συνάδουν με την φυσική του κατάσταση.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Πολυ σωστα. Πηγαιντε οσοι δεν εχετε ακομα παει και εχετε τη δυνατοτητα, Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.

Ελατε μετα να και γυριστε μεσα στην Αθηνα και βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα και μοιραστειτε την εμπειρια σας μαζι μας.
Έχουμε παει πολλάκις...Χάλια και οι δύο,με την Αγία Πετρούπολη λίγο καλύτερη,αλλά να μην μένουμε στα τουριστικά μέρη...Και εδώ σε καλές περιοχές θα σε πάνε και όχι στον Κολωνό,το Μεταξουργείο,το Μπραχάμι ή τα Πατήσια,αλλά σε Κολωνάκι,Βουλα,Βουλιαγμένη,Κεφαλάρι,Κηφισιά κτλ κτλ κτλ.Όποιος ξεφύγει λίγο απο τις τουριστικές περιοχές θα δεί την κατάντια και τον παλαιοκομμουνισμό τόσο στη Μόσχα,όπου βρωμάει ο τόπος Καζακστανούς Μογγόλους,όσο και στην Αγία Πετρούπολη που βρωμάει σκατίλα ακόμα και με -42.Αν ήταν καλά,δεν θα έφευγαν μάγκες.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Δεν ειναι αναγκη να βριζεις τους σλαβικους λαους και κανεναν λαο γενικοτερα.

Σε καθε λαο, υπαρχουν τα παντα.

Απο τη στιγμη που γνωριζες τι παιζει με τη κοπελα, ποιος φταιει;
Είναι σκατά οι σλάβοι και τους σιχαίνομαι,γιατί ελάχιστοι έχουν ίσιο κρέας.
Επίσης εγώ πήγα να γαμήσω και το ήξερε απο την αρχή,όχι επειδή εννοήθηκε κάτι πίσω απο λέξεις και υπόνοιες,αλλά το είπα καθαρά και ξάστερα όπως σε όλες.Αν είχαν πρόβλημα να την μάζευαν οι δικοί της,καθώς την γίδα μαζεύουν και όχι τον τράγο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Χτες βραδυ στο μπαρακι ενος γνωστου. Ειχα μαζι μου μια απο τις "μονιμες". Δικο μας κοριτσι (οχι εργαζομενο νυχτα), κλασικο 8αρακι 24 ετων απο Γεωργια.

Καθομαστε, ερχεται η σερβιτορα. Δινω παραγγελια για εμενα και για το μωρο. Τα φερνει σε δοσεις, εκανε 3 φορες πηγαινε ελα. Συνεχεια ξεχναγε κατι. Ελληνιδα, οχι πανω απο 25 ετων, ενα καλο 7αρακι. Τη τριτη φορα που ερχεται για να φερει αυτα που ειχαμε παραγγειλει, την αγκαλιαζω απο τη μεση, τη πιανω με το αλλο χερι απο το χερι και της λεω, γιατι εισαι αγχωμενη μωρο μου; Εεεε...πολυ δουλεια σημερα μου λεει, εχω πεθανει. Πως σε λενε μικρουλα; Λεει το ονομα της, εσενα; Της το λεω. Φευγει γιατι οντως υπηρχε θεμα πιεσης λογω δουλειας.Στο χωρο υπηρχαν ακομα 2 κοριτσακια σερβιτορες, σε ιδιο στυλ και αυτα.

Στο μπαρ εχει κατσει ο δικος μου μαζι με ενα αλλο παλικαρι και τα πινουν. Σηκωνομαι και παω και πινω ενα ποτο μαζι τους. Το μωρο στο κινητο του κανει τα δικα του, οποια και να ειναι αυτα δεν με απασχολει.

Διπλα μας τωρα που ειμαστε στο μπαρ ειναι μια παρεα απο καριολακια φιλες της μιας απο τις 3 σερβιτορες. Κατι λεγαμε εμεις για διαφορα και τους λεω ας ρωτησουμε μια κοπελα να μας παει τη γνωμη της. Απλωνομαι, βουταω και αυτην απο μεση-χερι, τη κολλαω πανω μου και τη ρωταω αυτο για το οποιο θελαμε μια γυναικεια γνωμη. Μπαινουν στη κουβεντα και οι φιλες της.

Να μη το κουρασω, αλλαξαμε κινητα με τις 2 απο τις 3 σερβιτορες. Επιστρεφω στο τραπεζι μου μετα απο κανα 45 λεπτο. Λεξη. Ολα ειναι οκ. Ουτε στο αμαξι κατι. Μια χαρα και μετα στην ωρα του αγωνα.

Ερωτησεις:
1)Γιατι λετε δεν ειπε τις κλασικες μαλακιες-σκηνες το μωρο απο τη Γεωργια;

2)Γιατι λετε ηταν τοσο δεκτικες οι καριολιτσες στο μαγαζι;

Ειρωνιες, προσβολες κτλπ απλα θα τα γραψω στα αρχιδια μου και δεν θα απαντησω, το εχω βαρεθει το μπαχαλο καθε φορα. Οποιος θελει γραφει την αποψη του ή ας προσπερασει.

Το οτι δεν εχω κανει κατι εγω δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το κανει καποιος αλλος. Ουτε το οτι ειμαι εδω μεσα και γραφω σημαινει οτι ειμαι κανας μιζερος οπως πολλοι θεωρουν οτι για να εισαι μελος εδω εισαι αγαμητος-μιζερος.

Σας πληροφορω οτι προσφατα γνωρισα παλικαρι απο εδω μεσα που μια χαρα παλικαρι ειναι με τα λεφτα του και τη δικη του τη δουλεια και ολα. Μαγκας.

Σταματηστε οσοι εχετε διαφορα κομπλεξ και σας βγαινουν κακιες, απλα σταματηστε να γραφετε μαλακιες συνεχεια απο τη κακια σας και τα διαφορα απωθημενα που κουβαλατε. Δεν ειναι ολοι σαν εσας επειδη γραφουν εδω μεσα.

Η πραγματικοτητα θα σας εκπληξει, μια δοκιμη θα σας πεισει και θα σας πικρανει αντιστοιχα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Το παραπανω δεν εχει σκοπο την αυτοπροβολη μου ή να το παιξω κατι. Για το καθενα πραγματικη αξια εχει τι κανει-εχει-γαμαει και οχι τι θα πουν οι γυρω του.

Το εγραψα για να γινει κουβεντα επι του θεματος ωστε να καταλαβουν μερικοι οτι δεν φταινε τα κοριτσακια κυριοι για τα οσα κανουν.

Οι ιδιες κοπελες, ειναι που θα επιναν το αιμα απο το χ τυπο ή θα του εβγαζαν τη χ ξινιλα.

Αν ειχα παρει ενα μαντραχαλο και ειχα παει εκει, μπακουρια και δεν ειχα κολλητιλικια με το αφεντικο και δεν ειχα το ολο πακετο, ξινιλα θα ετρωγα με τη μια και θα γελουσαν με τη παρτυ μου που τολμησα να την αγγιξω και καλεσε την αστυνομια για σεξουλικη παρενοχληση ή τους μπραβους του μαγαζιου να με σπανε στο ξυλο στο πισω στενο.

Οποιος καταλαβε τι θελω να πω, καταλαβε.

Δεν φταινε τα καριολακια. Ετσι ηταν απο παντα. Αυτη ειναι η φυση τους.

Οι αντρες εχουν χασει τον αντρισμο τους, τους στοχους τους, τη πορεια τους μεσα στη ζωη. Απλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σε κοβουν τι σερνεις μαζι σου, τι φορας, πως φερεσαι, τι σκατα εισαι το βλεπουν τα καριολακια απο χιλιομετρα και μπαινουν στο αντιστοιχο mode.

Τραβα τωρα εσυ και ενας μπακουρος φιλος σου μονοι σας, με τα φτηνορουχα σας και το ακυρο το στυλ, το φοβικο στυλακι το ντροπαλο που θα πιειτε 2 φτηνοποτα και δεν θα εχετε λεφτα ουτε για αλλα 2. Γιατι ρε φιλε να ασχοληθει μαζι σου το καριολακι; Εχεις δουλεψει πανω στον εαυτο σου ή απλα εισαι ενας τεμπελομαλακας γενικα;

Ουτε η κοινωνια σου φταιει ουτε τα καριολακια. Δες τη κατασταση σου στο συνολο και κατσε και σκεψου ποιος σου φταιει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μετα σας βγαινουν κακιες για οποιον εχει πετυχει κατι πιο πανω απο εσας.

Αντι να το δειτε ως προκληση στο να παρετε μπρος και εσεις...σας βγαινει κακια-μιζερια-κακομοιρια σαν τιποτα ζηλοφθονα κοριτσακια.

Μαγκιες, ειρωνιες, προσβολες, συμπερασματα για κατι που δεν εχετε δει απο κοντα, θεωριες, αποψεις για πραγματα που δεν εχετε βιωσει και τρολαρισμα και ομαδοποιηση ολοι μαζι να πεσετε να φατε τον οποιον εχει αλλη αποψη απο εσας.

Μετα σας φταινε τα καριολακια, το κρατος, η ζωη, η μοιρα και ο θειος που πεθανε και δεν σας αφησε κληρονομια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Την ιδια στιγμη που μερικοι απο εσας εχουν την ανω συμπεριφορα, αλλα νεα παιδια στην ηλικια σας ειναι εξω και εχουν παρει τη ζωη στα χερια τους και παλευουν καθημερινα και πετυχαινουν μετα στη ζωη. ΕΙναι αυτοι που θα βλεπετε δεξια αριστερα και θα βγαζετε παλι τις κακιες σας για αυτα που θα εχουν και θα σερνουν μαζι τους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φιλαράκι 115 κιλά στο 1,87 με έκανε να μοιάζω στον Ντόλφ Λουντγκρεν στα νειάτα μου,έχουμε και τα ίδια χρώματα,με την διαφορά ότι εγώ ήμουν κοκκινογένης.Μην συγκρίνεις έναν πρωταθλητή πολεμικών τεχνών με έναν μέσο άνθρωπο...Δεν υπάρχει ούτε η ίδια μυική μάζα ή οστική πυκνότητα,οπότε 1,87 και 115 κιλά δεν είναι τα ίδια σε κάθε άνθρωπο και πάντα συνάδουν με την φυσική του κατάσταση.
Kαι πάλι πολλά είναι φίλε. Ο Λουντγκρεν και μαυροζωνάς και με τεράστια αθλητική υποδομή ήταν 1.97 και έπαιζε κάτω από 110 κιλά. Μπορεί εσύ να είσαι άνετος με τα κιλά σου, εντός εκτός ταπί αλλά είναι πολλά για ένα παιδί 1,87.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Kαι πάλι πολλά είναι φίλε. Ο Λουντγκρεν και μαυροζωνάς και με τεράστια αθλητική υποδομή ήταν 1.97 και έπαιζε κάτω από 110 κιλά. Μπορεί εσύ να είσαι άνετος με τα κιλά σου, εντός εκτός ταπί αλλά είναι πολλά για ένα παιδί 1,87.

Θεωρω οτι ενα βαρος γυρω στα 90 το πολυ 92 κιλα θα ηταν το ιδανικο εαν εχει δουλευτει και εχει ενα καλο ποσοστο μυικης μαζας (οχι με φαρμακα και σφαξιματα γραμμωσεις, νορμαλ πραγματα, γηινα).

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Σε κοβουν τι σερνεις μαζι σου, τι φορας, πως φερεσαι, τι σκατα εισαι το βλεπουν τα καριολακια απο χιλιομετρα και μπαινουν στο αντιστοιχο mode.

Τραβα τωρα εσυ και ενας μπακουρος φιλος σου μονοι σας, με τα φτηνορουχα σας και το ακυρο το στυλ, το φοβικο στυλακι το ντροπαλο που θα πιειτε 2 φτηνοποτα και δεν θα εχετε λεφτα ουτε για αλλα 2. Γιατι ρε φιλε να ασχοληθει μαζι σου το καριολακι; Εχεις δουλεψει πανω στον εαυτο σου ή απλα εισαι ενας τεμπελομαλακας γενικα;

Ουτε η κοινωνια σου φταιει ουτε τα καριολακια. Δες τη κατασταση σου στο συνολο και κατσε και σκεψου ποιος σου φταιει.
Δικέ μου,μάλλον έχεις χάσει το μπαλάκι και σε κόβω να το γυρνάς σε αγαπούλα...Αν κάνεις ότι κάνεις μόνο και μονο για να σε προσέξουν οι γυναίκες και όχι για εσένα, λυπάμαι που θα στο πώ,αλλά όχι μονο δεν είσαι άντρας,αλλά είσαι και ένας δήθεν γενικά.Απο εκεί και πέρα το τι κάνει ο καθένας και το πώς διαχειρίζεται τους πόρους του είναι άλλο καπέλο.Μπορεί κάποιος να φοράει "φτηνορούχα" και να πίνει "φτηνοποτά" γιατί δεν μπορεί παραπάνω στις μέρες μας.Υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι "τεμπελόμαγκες" και δεν φοράνε ή δεν πίνουν φτηνιάρικα,αλλά δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.Υπάρχουν και άλλοι που τα έχουν και μπορούν να είναι ότι θέλουν.Υπάρχουν και άλλοι που το παίζουν κονιόρδοι και αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν θα τους πέσει ούτε ένα ευρώπουλο και πάει λέγοντας.Αλλά ότι λες είναι μουνοκεντρικό και καθαρά ψεύτικο.Ο καθείς είναι αυτός που είναι και κάνει ότι κάνει όχι για τις γυναίκες,αλλά για τον ίδιο.Ο ανδρισμός δεν μετράται με το πόσες πήδη ξεκάποιος.Αυτά είναι σκέψεις των beta αρσενικών που πιστεύουν σε ρουχα,παπούτσια,κινητά και ξόδεμα για να ανεβάσουν το όποιο στάτους μπορεί να έχουν και να αρέσουν,αλλά τελικά κλάιν.Θα έρθει ο "τεμπελόμαγκας",αυτός που θα κάθεται σαν κοτζαμπάσης, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να το παίξει πλούσιος και θα την φάει την γυναίκα,την δουλειά,την ευκαιρία και ότι άλλο θέλει,γιατί ακριβώς έχει εστιάσει σε ότι θέλει και το στάτους του δεν θα βασίζεται σε Belvedere και ακριβά αξεσουάρ ή ηλεκτρονικές συσκευές,αλλά στον τρόπο σκέψης,τα επιτεύγματα και τις εμπειρίες της ζωής του.
Η μαζοποίηση των νεότερων και η σπατάλη πόρων,χρήμα,χρόνος κτλ δεν θα δώσουν τίποτε μακροπρόθεσμα,πέρα απο το να φάτε καμία χαζοπουτάνα και μετά να σας σέρνει απο τη μύτη.Το να είσαι άνδρας είναι να ξέρεις ποιός είσαι,τι θέλεις,που πας,αλλά και που βρίσκεσαι,χωρίς να αφήνεις το οτιδήποτε να σε επιρρεάζει και να κατηγορείς την μοίρα σου.Την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και κανένας άλλος,πόσο μάλλον ένα μουνί.
Προσωπικά έχω εκφράσει την άποψή μου πολλάκις εδώ μέσα περί ελλεϊνίδας και γυναικών εν γένει και δεν θα τα ξαναπώ γιατί βαριέμαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Συμφωνω με τα οσα γραφεις απολυτα.

Απλα δεν καταλαβες τι θελω να πω. Ισως να φταιει το γεγονος οτι τα λεμε πισω απο οθονες. Συμφωνω παντως με τα γραφομενα σου.

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Δικέ μου,μάλλον έχεις χάσει το μπαλάκι και σε κόβω να το γυρνάς σε αγαπούλα...Αν κάνεις ότι κάνεις μόνο και μονο για να σε προσέξουν οι γυναίκες και όχι για εσένα, λυπάμαι που θα στο πώ,αλλά όχι μονο δεν είσαι άντρας,αλλά είσαι και ένας δήθεν γενικά.Απο εκεί και πέρα το τι κάνει ο καθένας και το πώς διαχειρίζεται τους πόρους του είναι άλλο καπέλο.Μπορεί κάποιος να φοράει "φτηνορούχα" και να πίνει "φτηνοποτά" γιατί δεν μπορεί παραπάνω στις μέρες μας.Υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι "τεμπελόμαγκες" και δεν φοράνε ή δεν πίνουν φτηνιάρικα,αλλά δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.Υπάρχουν και άλλοι που τα έχουν και μπορούν να είναι ότι θέλουν.Υπάρχουν και άλλοι που το παίζουν κονιόρδοι και αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν θα τους πέσει ούτε ένα ευρώπουλο και πάει λέγοντας.Αλλά ότι λες είναι μουνοκεντρικό και καθαρά ψεύτικο.Ο καθείς είναι αυτός που είναι και κάνει ότι κάνει όχι για τις γυναίκες,αλλά για τον ίδιο.Ο ανδρισμός δεν μετράται με το πόσες πήδη ξεκάποιος.Αυτά είναι σκέψεις των beta αρσενικών που πιστεύουν σε ρουχα,παπούτσια,κινητά και ξόδεμα για να ανεβάσουν το όποιο στάτους μπορεί να έχουν και να αρέσουν,αλλά τελικά κλάιν.Θα έρθει ο "τεμπελόμαγκας",αυτός που θα κάθεται σαν κοτζαμπάσης, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να το παίξει πλούσιος και θα την φάει την γυναίκα,την δουλειά,την ευκαιρία και ότι άλλο θέλει,γιατί ακριβώς έχει εστιάσει σε ότι θέλει και το στάτους του δεν θα βασίζεται σε Belvedere και ακριβά αξεσουάρ ή ηλεκτρονικές συσκευές,αλλά στον τρόπο σκέψης,τα επιτεύγματα και τις εμπειρίες της ζωής του.
Η μαζοποίηση των νεότερων και η σπατάλη πόρων,χρήμα,χρόνος κτλ δεν θα δώσουν τίποτε μακροπρόθεσμα,πέρα απο το να φάτε καμία χαζοπουτάνα και μετά να σας σέρνει απο τη μύτη.Το να είσαι άνδρας είναι να ξέρεις ποιός είσαι,τι θέλεις,που πας,αλλά και που βρίσκεσαι,χωρίς να αφήνεις το οτιδήποτε να σε επιρρεάζει και να κατηγορείς την μοίρα σου.Την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και κανένας άλλος,πόσο μάλλον ένα μουνί.
Προσωπικά έχω εκφράσει την άποψή μου πολλάκις εδώ μέσα περί ελλεϊνίδας και γυναικών εν γένει και δεν θα τα ξαναπώ γιατί βαριέμαι.
Τα είπες όλα!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Θεωρω οτι ενα βαρος γυρω στα 90 το πολυ 92 κιλα θα ηταν το ιδανικο εαν εχει δουλευτει και εχει ενα καλο ποσοστο μυικης μαζας (οχι με φαρμακα και σφαξιματα γραμμωσεις, νορμαλ πραγματα, γηινα).
Στα 80s πολλοί πρήζονταν με χάπια και εν γένει φάρμακο,καθώς δεν είχαν ιδέα.Εγώ δεν έπρεπε να φουσκώσω,αλλά να έχω μυική δύναμη και εκρηκτικότητα.Πληροφοριακά ο Lundgren ήταν 123 κιλά όταν γύριζε το Ρόκι 4 και έκανε τον Ντράγκο.Επίσης επειδή ήμουν Έλληνας και μη τηλεοπτικος στάρ δεν σημαίνει ότι εγώ δεν ήμουν αθλητής και μάλιστα με μαύρη ζώνη.Άλλωστε ήμουν επι 2 ετών πρωταθλητής Γαλλίας στο Savate.Eίναι μιας μορφής MMA αυτό,αλλά ήμουν τζουντόκα με μαύρη ζώνη απο τα εφηβικά μου χρόνια,οπότε μην συγκρίνουμε,ξαναλέω,έναν άνθρωπο που δεν έπινε,κάπνιζε και αθλείται όλη του τη ζωή με γυμναστηριακούς ή κλασομπανιέρες.Επίσης παλαιστές 1,65 με 1,70 είναι 120 κιλά...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Στα 80s πολλοί πρήζονταν με χάπια και εν γένει φάρμακο,καθώς δεν είχαν ιδέα.Εγώ δεν έπρεπε να φουσκώσω,αλλά να έχω μυική δύναμη και εκρηκτικότητα.Πληροφοριακά ο Lundgren ήταν 123 κιλά όταν γύριζε το Ρόκι 4 και έκανε τον Ντράγκο.Επίσης επειδή ήμουν Έλληνας και μη τηλεοπτικος στάρ δεν σημαίνει ότι εγώ δεν ήμουν αθλητής και μάλιστα με μαύρη ζώνη.Άλλωστε ήμουν επι 2 ετών πρωταθλητής Γαλλίας στο Savate.Eίναι μιας μορφής MMA αυτό,αλλά ήμουν τζουντόκα με μαύρη ζώνη απο τα εφηβικά μου χρόνια,οπότε μην συγκρίνουμε,ξαναλέω,έναν άνθρωπο που δεν έπινε,κάπνιζε και αθλείται όλη του τη ζωή με γυμναστηριακούς ή κλασομπανιέρες.Επίσης παλαιστές 1,65 με 1,70 είναι 120 κιλά...

Παλαιστές του σούμο ίσως..
Δεν είσαι ο μόνος που έχεις κάνει πολεμικές τέχνες εδώ μέσα.

Η δεκαετία που έκανες εσύ την επανάστασή σου με το διαζύγιο,ήταν αυτή που κάποιοι από εμάς γεννηθήκαμε,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μαζί σου.

Εγώ έκανα Muay Thai και Kick Boxing 4,5 χρόνια, ξέρω πόσο ζυγίζει π.χ.ο Άλιστερ Οβεριμ ή ο Tζούνιορ Ντο Σάντος που είναι ακόμη πιο ψηλοί από εμάς και φυσικά με λιγότερα κιλά από όσα αναφέρεις.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865

Η δεκαετία που έκανες εσύ την επανάστασή σου με το διαζύγιο,ήταν αυτή που κάποιοι από εμάς γεννηθήκαμε,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μαζί σου.

Εγώ έκανα Muay Thai και Kick Boxing 4,5 χρόνια, ξέρω πόσο ζυγίζει π.χ.ο Άλιστερ Οβεριμ ή ο Tζούνιορ Ντο Σάντος που είναι ακόμη πιο ψηλοί από εμάς και φυσικά με λιγότερα κιλά από όσα αναφέρεις.
Καλά

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Ε, ναι! Σωστά τα λέει ο Βαλκάνιος. Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που έχεις ασχοληθεί με μαχητικά αθλήματα εδώ μέσα. Κι εγώ από τα 15 μου με έναν σάκο αγκαλιά. Κι ακόμα συνεχίζω γιατί είναι οξυγόνο στη ζωή μου και όχι για να παριστάνω το κοκοράκι στους δρόμους. Χάρην της κουβέντας ο Λούντργκεν ήταν 107 κιλά, στη διάρκεια του γυρίσματος του Ρόκυ, με ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προπόνησης, γιατί είχε 3 dan στο Kyokushin αλλά δε σκάμπαζε πολλά από πυγμαχία, έφτασε τα 111, αλλά στο σενάριο τον παρουσίαζαν 118 χωρίς να είναι βέβαια τόσο. Κι αυτά τα λέει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. Μάλλον για λόγους εντυπώσεων το κόβω, καθώς ο Σταλόνε ήταν 20 ποντους πιο κοντος και ήταν must για το αμερικάνινο κοινό να γκρεμίζει το σοβιετικό βουνό . Παλαιστής 1,60 με 120 κιλά θα είχε πάει από καρδιά στον πρώτο αγώνα. Στο σούμο οι αγώνες κρατούν 10-15 δευτερόλεπτα. Κι ο πρωταθλητής είναι 1,87 και 145 κιλά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ασχετο με το θεμα αλλα μιας και αναφερθηκε μια ταινια, εχετε παρατηρησει οτι οι σημερινες ταινιες δεν ειναι και τοσο αντρικες για τα σημερινα αγορια-εφηβους; Δεν υπαρχει προτροπη για κατι το υγιες γενικοτερα.

Ελαχιστες οι αξιολογες ταινιες πανω στο θεμα. Ευτυχως υπαρχουν και αυτες.

Ολα, υποσεινηδητα, παιζουν το ρολο τους στο ψυχισμο ενος αγοριου που καποια στιγμη θα γινει ηλικιακα αντρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom