ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Κάθεστε και μιλάτε για σλάβικους λαούς που είναι πιο κάτω και απο τα σκατά.Το παίζουν κατσεκαλάδες και τους γαμάνε τις γυναίκες και τις κόρες για ένα 20άρικο.Εγώ δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί τους,γιατί έχουν ιδέα μεγάλη για τον εαυτό τους και με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά.Ο Χρήστος παραπάνω λέει αλήθειες μεγάλες,αν και πρέπει να είναι σχετικά μικρός(Μπράβο Χρήστο).Το παίζουν εξυπηρετική για να ξεφορτωθούν την πουτάνα και αν τολμήσεις και πείς και τίποτε θα έρθουν καμία10αρια και θα σε σαπίσουν.Εν Παρισίοις την δεκετία του 80 είχα μπλέξει με μια κοπελιά,την Κάτια,Ρωσσίς,η οποία διέφυγε του κομμουνισμού με την οικογένειά της.Στο ανατολικό Παρίσι είχαν σχηματίσει απο τότε συνοικία τέως σοβιετικών,αλλά ήρεμα φαινομενικά τα πράγματα.Η Κάτια ωραία γκομενα,καμία σχέση με τις τριχωτές ή ξινές γαλλίδες,καμία σχέση με τις επίσης άστα να πάμε Ελλεϊνίδες,καθόλου παρθένα επίσης,καθώς την είχαμε γαμήσει όλοι και μετά απο εμένα πήρε όλους τους αράπηδες σβάρνα,αλλά τεσπα,ήμουν και εγώ ωραίος,1,87,115 κιλά και έβγαζα χαρτζηλίκι (απο ένα σημείο και μετά) διδάσκοντας Savate.
Έτυχε να είμαστε στην Μονμάρτη ένα βράδυ Παρασκευής με σκοπό να πάμε να πιούμε καμία ποτάρα και να την πάω στο διαμερισματάκι μου για καναμπούτσο.Μας βλέπει μια φίλη της,χαιρετιούνται και μετά είχε ένα βλέμμα τρόμου...Μου εξήγησε πως θα έχω ντράβαλα,καθώς η οικογένειά της δεν τα σηκώνει αυτά.Και ναι ρε μάγκες,με ακολούθησε απο τη σχολή που είχα πάει για να δώσω μια εργασία αστικού μια σκατόφατσα,μέχρι που έφτασα στη λέσχη που θα έκανα μάθημα σε άλλους συναδέλφους Έλληνες που δεν καταλάβαιναν καλά την γαλλικήν και τους βοηθούσα όσο μπορούσα.Σχολώντας είδα 5 που μου έλεγαν κάτι κουλά για γάμους και έκθεση της αδερφής τους,λες και έβλεπα ελληνική ταινία ένα πράγμα,αλλά με σπαστά γαλλικά σε ρώσικη βερζιόν.Τους είπα πως η αδερφή-συγγενής τους έχει γαμηθεί με γαϊδουρια και άλογα και δεν πρόκειται να πάρω ούτε μια σχεδόν πόρνη,πόσο μάλλιστα αν είναι σταλινικιά.Πήγαν να με σαπακιάσουν και τις έφαγαν.Ήρθε η αστυνομία και ακόμα έδερνα.Αθώες εποχές χωρίς όπλα και μαλακιες τότε...Μας πήγαν μέσα,με έσωσε ένας φουρναρης παραδίπλα απο τη σχολή που είδε ότι μου επιτέθηκαν,περάσαμε αυτόφωρο,πλήρωσα ένα πρόστιμο,καθώς σαν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών δεν μπορούσα να κάνω τέτοιο χαμό,τους έκανα ασφαλιστικά μέτρα και δεν με ξαναενόχλησαν,άσχετα πως περίμενα να με μαχαιρώσουν,γιατί είναι λαμόγια και πούστηδες όλοι τους.
Αυτή ήρθε να μου ζητήσει και τα ρέστα μετά...
Απο τότε μονο τις πηδάω και μάλιστα πολύ απαξιωτικά έναντι αντιτίμου και να πάνε να γαμηθούν όλες τους.Μακριά και αλάργα.
Είμαστε ισοϋψείς και τα κιλά που αναφέρεις δεν είναι καν κιλά υπέρβαρου,αλλά παχύσαρκου.
Όσο για τους "Σλαβικούς λαούς που είναι πιο κάτω από τα σκατά", υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και πολλοί από αυτούς αν περνούσαν μια βόλτα από το κέντρο της Αθήνας θα ξερνούσαν με την κατάντια.