Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λάρισα: Φοιτήτριες φιλοξενούσαν επικίνδυνο ληστή - Εισβολή αστυνομικών στη φοιτητική εστία

Με άκρα μυστικότητα εκτυλίχθηκε αστυνομική επιχείρηση από άνδρες της Aσφάλειας Πιερίας, οι οποίοι πήγαν από την Κατερίνη και με τη συνδρομή συναδέλφων τους από τη Λάρισα.

Προχώρησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου που κατηγορείται για σωρεία ληστειών, μία εξ’ αυτών προ μερικών εβδομάδων στη Λάρισα, αλλά και δύο φοιτητριών που τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους στη φοιτητική εστία.

Ο 24χρονος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, κατηγορείται για τουλάχιστον 9 ληστείες, με την τελευταία να είναι ένοπλη στην περιοχή της Κατερίνης, ενώ προ ημερών είχε ληστέψει και υποκατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Λάρισα.

Ο νεαρός συνελήφθη αφού πρώτα οι Aρχές ζήτησαν και έλαβαν άδεια από την Πρυτανεία του ΤΕΙ για την άρση του ασύλου.

Μαζί του συνελήφθησαν δύο νεαρές φοιτήτριες, μία εκ των οποίων, κατά πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία, όπως καταγράφηκε από βίντεο ασφαλείας.

Όλα τα 'καλά παιδιά' τραβάνε οι ελλεηνίδες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Λάρισα: Φοιτήτριες φιλοξενούσαν επικίνδυνο ληστή - Εισβολή αστυνομικών στη φοιτητική εστία

Με άκρα μυστικότητα εκτυλίχθηκε αστυνομική επιχείρηση από άνδρες της Aσφάλειας Πιερίας, οι οποίοι πήγαν από την Κατερίνη και με τη συνδρομή συναδέλφων τους από τη Λάρισα.

Προχώρησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου που κατηγορείται για σωρεία ληστειών, μία εξ’ αυτών προ μερικών εβδομάδων στη Λάρισα, αλλά και δύο φοιτητριών που τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους στη φοιτητική εστία.

Ο 24χρονος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, κατηγορείται για τουλάχιστον 9 ληστείες, με την τελευταία να είναι ένοπλη στην περιοχή της Κατερίνης, ενώ προ ημερών είχε ληστέψει και υποκατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Λάρισα.

Ο νεαρός συνελήφθη αφού πρώτα οι Aρχές ζήτησαν και έλαβαν άδεια από την Πρυτανεία του ΤΕΙ για την άρση του ασύλου.

Μαζί του συνελήφθησαν δύο νεαρές φοιτήτριες, μία εκ των οποίων, κατά πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία, όπως καταγράφηκε από βίντεο ασφαλείας.

Aπέφυγες να απαντήσεις σε κάτι που σε ρώτησα πριν...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
το ιδιο ειδα κι εγω

Αποφευγω οσο γινεται να καθομαι σε στεκια που εχει ελληνιδες. Προτιμω τα δικα μας στεκια που εχει δικα μας κοριτσια κατα 90%.

Δεν θελω ουτε να τις βλεπω, σιχαματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Αποφευγω οσο γινεται να καθομαι σε στεκια που εχει ελληνιδες. Προτιμω τα δικα μας στεκια που εχει δικα μας κοριτσια κατα 90%.

Ρωσσοπόντιος τύπε;

Επισκέπτης

αλβανιδες θα ηταν. μπαινουν και στα πανεπιστημια τωρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εσεις έχετε ένα πλεονέκτημα.Επειδή μιλάτε ρωσικά,έχετε εύκολη πρόσβαση σε Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ που ζουν Ελλάδα.Πολλοί απο εσάς είναι παντρεμένοι με 8αρια,μην πω και 9αρια σε σχέση με την δική τους εμφάνιση.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
ρε τυπε τον εχεις γαμησει τον σαδμαν
3 μηνες ρωτας αν ειναι ομορφος

Αν τον έχω γαμήσει εγώ,σκέψου τι παίζει να του έχουν κάνει οι γυναίκες,με τόσες χυλόπιτες που θα έχει φάει...

Και για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα,το παλικάρι απλά δεν θέλει να δουλέψει με τον εαυτό του.Δεν θέλει να φτιάξει την εικόνα του,την αυτοεκτίμηση του,την ψυχολογία του,και αντ' αυτού,κάθεται και κλαψουρίζει συνέχεια.Ε δεν γίνεται ρε εσύ,κάπου κάτι κάνει στραβά κι αυτός,δεν γίνεται όλοι οι άλλοι να είναι λάθος και αυτός να έχει πάντα δίκιο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκανα μια βολτα εξω βαρεθηκα να βλεπω ξινισμενες και καταθληπτικες φατσες ελλεινιδων, πρεπει να πηρανε πολυ αγαπη την ημερα του Αγιου Βαλεντινου και δεν μπορουσαν να κρυψουν τη χαρα τους. :S :S :S

Ιδού και η αιτία.50% λιγότερα έξοδα για δωρα φέτος σε σχέση με πέρυσι.

Προφανώς μουτρωσαν οι Ελληνίδες.30 ευρώ μ.ο για την καθεμιά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Εσεις έχετε ένα πλεονέκτημα.Επειδή μιλάτε ρωσικά,έχετε εύκολη πρόσβαση σε Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ που ζουν Ελλάδα.Πολλοί απο εσάς είναι παντρεμένοι με 8αρια,μην πω και 9αρια σε σχέση με την δική τους εμφάνιση.
Αν αξίζεις σαν άντρας τις ουκρανορωσιδες που μένουν Ελλάδα(δεν λέμε για πουτανες) τις προσεγγίζεις. Είναι γυναίκες που αξίζουν και ξέρουν να εκτιμούν τον άντρα. Στην πλειοψηφία τους οτι πρέπει για σοβαρή σχέση και οικογένεια. Καμία σχέση με τις τελευταίες ελεηνιδες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
εχτες ηρθε ενας φιλος απο επαρχια για κατι δουλειες. Παντρεμενος με παιδι. Μου ειπε τα πραγματα δεν πανε καλα σπιτι. Πολυ φαγωμαρα.
Μετα τις δουλειες συναντηθηκαμε και μετα τον πηγα  χαλανδρι, ως συνηθως για να γαμησει την ξεμπαρκη milf γκομενα.
Δεν τον ρωτησα γιατι δεν τα παει καλα με τη δικια του γιατι βλεπω στο φεις ολο φωτο δικιες του με μπαρμαν, dj και γκομενοπαρεες. Οποτε ειναι προφανες τι συμβαινει. αλλοι φιλοι μου που μενουν 500 μετρα απο μενα τους βλεπω μονο οταν οι γυναικες τους παιρνουν αδεια και πανε στην επαρχια να δουνε τους γονεις τους.

Επισκέπτης
Αν αξίζεις σαν άντρας τις ουκρανορωσιδες που μένουν Ελλάδα(δεν λέμε για πουτανες) τις προσεγγίζεις. Είναι γυναίκες που αξίζουν και ξέρουν να εκτιμούν τον άντρα. Στην πλειοψηφία τους οτι πρέπει για σοβαρή σχέση και οικογένεια. Καμία σχέση με τις τελευταίες ελεηνιδες
ελπιζω να μην ξεπεσει τοσο χαμηλα ο σαντ μαν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι θεμα οτι μιλαμε τη γλωσσα. Καμια σχεση.

Ειναι θεμα καταγωγης, συμπεριφορας, κυκλων. Με αυτη ακριβως τη σειρα.

Εχει πολλα παιδια που δεν μιλανε τελεια τη γλωσσα για πολλους λογους και μια χαρα τα πανε.

Πολλα κοριτσια επισης που ειναι απο Ουκρανια δεν ξερουν τοσα καλα ρωσικα και το αναποδο. Πολλες επισης ποντιες δεν μιλανε καλα ρωσικα παρα μονο καποιες λεξεις. Γεννηθηκαν εδω μεγαλωσαν εδω οι πιο πολλες.

Το πως θα φερθουν σε εναν αντρα εξαρταται απο αυτα που σου ειπα, καταγωγη-τι συμπεριφορα εχει ως αντρας και σε τι κυκλους ειναι χωμενος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Σωστα αυτα που γραφεις.

Εχω καποια ερωτηματα. Ποιας ηλικιας και ομορφιας θεωρεις οτι μπορει να πλησιασει σημερα στην Ελλαδα ενας ελληνας αντρας που αξιζει σαν αντρας (οπως γραφεις);

Πιστευεις οτι μπορει να πλησιασει μια κοπελα που ειναι 22-24 ετων και εμφανισιακα 8-9;

Δεν το εχω δει ποτε να συμβαινει αυτο. Συνηθως γραφουν τα χιλιομετρα τους με παιδια μεσα απο τους κυκλους τους.

Οποιες ειναι εξυπνες σταματανε νωρις το σαφαρι χωρις να εχουν κανει παιδι και μετα απλα ψαχνουν ενα καλο παιδι (με οτι αυτο σημαινει οταν χαρακτηριζουν καποιον καλο παιδι) για γαμο-οικογενεια που ναι εκει εχεις ελπιδα να περασεις καλα, φαινομενικα τουλαχιστον. Επι της ουσιας δεν προκειται ποτε να σε ερωτευτει πραγματικα, ασχετα με το τι δειχνει-λεει. Καμια σχεση. Συνεχεια θα θυμαται το πως περναγε πριν με τα παιδια μεσα απο τους κυκλους της αλλα ηξερε πολυ καλα οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν κανουν για οικογενεια και για αυτο ολες σχεδον οι φιλες-συγγενεις της ελεγαν βρες κανα νορμαλ ανθρωπο Ελληνα να κανεις ηρεμη ζωη. Τον βρηκε, βολευτηκε. Ολα οκ. Καυλα ομως δεν υπαρχει, ασε τι λεει και κανει...αυτα απλα ειναι για οσκαρ.

Οποιες δεν ειναι και τοσο εξυπνες, τα εκαναν σκατα, εκαναν παιδι-παιδια με εναν απο το κυκλο τους που της εχει γαμησει καθε τρυπα, που την εχει γραψει στα αρχιδια του και που της εχει γαμησει τη ζωη γενικοτερα. Αυτες, θα βρουν τον ασθενικο αντρα (γιατι τετοιος πρεπει να εισαι για να παρεις μια χωρισμενη με παιδια) και εν συντομια θα βολευτουν και αυτες και οσο τραβηξει.

Αν βρεις τη σπανια περιπτωση που θα ειναι 22-24 και 8-9 και σου κατσει το ολο θεμα και δεν εχει γραψει πολλα χιλιομετρα η κοπελα (υπαρχουν και αυτες αλλα συνηθως τις εχουν αρπαξει πριν καν τις δεις) τοτε φιλε μου επεσες πανω στη περιπτωση και σου ευχομαι οτι καλυτερο. Μπραβο σου.

Σε αυτη τη τελευταια περιπτωση προσεχε πολυ ομως. Προσεχε διοτι επειδη θα μπεις σε κυκλους με πολλα μουνακια γυρω σου διαθεσιμα που δεν θα ειναι ξινισμενες οπως οι δυτικες, ειναι πειρασμος στο να τα κανεις σκατα απο μονος σου. Εκει σε αυτο το σημειο δεν προκειται να σου φερθουν οπως αν ησουν δικος τους. Θα το παρουν πολυ πιο βαρια το ολο θεμα με γνωστες-αγνωστες καταληξεις. Ειδικα αν εχεις παιδια μαζι της και εχεις κανει τη μαλακια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σε αυτη τη τελευταια περιπτωση προσεχε πολυ ομως. Προσεχε διοτι επειδη θα μπεις σε κυκλους με πολλα μουνακια γυρω σου διαθεσιμα που δεν θα ειναι ξινισμενες οπως οι δυτικες, ειναι πειρασμος στο να τα κανεις σκατα απο μονος σου. Εκει σε αυτο το σημειο δεν προκειται να σου φερθουν οπως αν ησουν δικος τους. Θα το παρουν πολυ πιο βαρια το ολο θεμα με γνωστες-αγνωστες καταληξεις. Ειδικα αν εχεις παιδια μαζι της και εχεις κανει τη μαλακια.

Αν οντως μετρας ως αντρας οπως λες (εχεις αυτα που πρεπει να εχεις ως γνησιος αντρας που σεβεται τον εαυτο του) θα το προκαλεσουν οι ιδιες οι φιλες της αυτο, να σε αρπαξουν. Για πολλους λογους που μονο αυτες γνωριζουν καθε φορα. Το εχω δει να γινεται αρκετες φορες. Αναλογα τωρα πως θα το παρει και πως θα αντιδρασει η αλλη ειναι το θεμα. Αν εχεις παιδια μαζι της και εχει αδερφια-συγγενεις που μετρανε και αυτοι ως αντρες...γαματα. Το θεωρουν μεγαλη προσβολη να σου δωσουν (αυτο θεωρουν, οτι στη δινουν) κατι το αγνο και ομορφο, να σας βοηθησουν στο ξεκινημα (δεν κανουν τσιγουνιες βοηθανε περα απο οσο φανταζεσαι) και εσυ να το κατουρησεις ολο αυτο με το να κανεις οτι κανεις και να τους εκθεσεις (τα νεα κυκλοφορουν με ταχυτητα φωτος μεσα σε αυτους τους κυκλους και μετα ολες οι αλλες μπροστα της θα κλαινε μαζι της και της λενε καλα λογια και πισω θα τη κραζουν για ανικανη που δεν μπορεσε να κρατησει τον αντρα της αρα δεν ειναι αξια και αυτο το γνωριζει η κοπελα οτι της γαμησες το ονομα και τη φημη).

Αν ποτε καποιος απο εσας καταφερει και μπει σε αυτους τους κυκλους και βρει κατι που οντως αξιζει (22-24ετων 8-9 σε ομορφια ελαχιστο παρελθον) καλα θα κανει να ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και του ευχομαι να το απολαυσει.

Τοτε ναι, θα απολαυσεις τη ζωη σου ως αντρας και θα φτιαξεις κατι ομορφο. Μπραβο σου αν τα καταφερεις, ευχομαι στον οποιο το καταφερει οτι καλυτερο.

Απλα προσεχε μη τα κανεις απο μονος σου σκατα, προσεχε γιατι θα εισαι συνεχεια μετα αναμεσα σε χαμογελαστα μουνακια και οχι ξινισμενες και μαλακισμενες δυτικες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αλητειες θα δεχτουν εως ενα βαθμο (αναλογα με την οικογενεια που εχει πισω της η καθε κοπελα και πως εχει μεγαλωσει) μονο απο δικους τους στη καταγωγη-ιδεολογια.

Αν τωρα εσυ ως δυτικος πας να κανεις μαγκιες επειδη ειδες τους δικους τους τι κανουν...επαιξες και εχασες. Απλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Για αυτο το λογο δεν εχω παει ποτε ακομα σε γαμο μιας τετοιας κοπελας-κελεπουρι με καποιο δυτικο.

Συνηθως αυτα τα κοριτσια εχουν "κλειστει" πριν καν αρχισει να βγαινει εξω μονη της. Εχουν φροντισει να γνωρισει αυτον που θελουν και ακολουθουν τις παλιες "συνταγες" γενικα πανω σε αυτο το θεμα.

Και εσυ που διαβαζεις, αν ησουν αντρας που μετραει στη πιατσα και ειχες ενα διαμαντι για κορη, θα φροντιζες με αριστοτεχνικο τροπο και μεθοδο για το ποιος θα παρει το διαμαντι σου και θα το κανει γυναικα του.

Αυτα τα διαμαντακια (που φαινονται απο τα 12-15 τι ηθος εχουν και τι σχεδια για τη ζωη) δεν τα αφηνουν οι γονεις τους να παρασυρθουν απο τις τασεις της εποχης. Καμια σχεση.

Βολτα νυχτα μονο με αδερφια-συγγενεις και παλι σε νορμαλ σημεια. Ποτε μονες ποτε σε πουτανοστεκια.

Ενα απο τα καθηκοντα ως αδερφος-ξαδερφος αν εισαι απο σωστη οικογενεια ειναι να συνοδευεις τη χ αδερφη-ξαδερφη οταν θα στο πουν να βγειτε με τις φιλες της να χαρει και αυτη λιγο το εξω. Ποτε μονες τους ομως, ποτε.

Οποιος εχει ζησει με σωστες οικογενειες απο αυτα τα μερη, ξερει. Καμια σχεση σε αυτο που γινεται οπουδηποτε αλλου στο κοσμο.

Τετοια διαμαντια λοιπον, για αυτο ειπα και πιο πανω, ειναι κατα καποιο τροπο "κλεισμενα" με καποιο αλλο διαμαντι παλικαρι μιας αλλης σωστης οικογενειας. Και ολοι χαρουμενοι και μια ομορφη ζωη ξεκινα για αυτους.

Δεν εχω δει ποτε μου δυτικο αντρα να μπαινει σε τετοιους κυκλους και να τους παιρνει το διαμαντι τους. Ποτε. Ουτε καν το εχω ακουσει οτι εγινε καπου αλλου μεσω γνωστων.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Κάθεστε και μιλάτε για σλάβικους λαούς που είναι πιο κάτω και απο τα σκατά.Το παίζουν κατσεκαλάδες και τους γαμάνε τις γυναίκες και τις κόρες για ένα 20άρικο.Εγώ δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί τους,γιατί έχουν ιδέα μεγάλη για τον εαυτό τους και με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά.Ο Χρήστος παραπάνω λέει αλήθειες μεγάλες,αν και πρέπει να είναι σχετικά μικρός(Μπράβο Χρήστο).Το παίζουν εξυπηρετική για να ξεφορτωθούν την πουτάνα και αν τολμήσεις και πείς και τίποτε θα έρθουν καμία10αρια και θα σε σαπίσουν.Εν Παρισίοις την δεκετία του 80 είχα μπλέξει με μια κοπελιά,την Κάτια,Ρωσσίς,η οποία διέφυγε του κομμουνισμού με την οικογένειά της.Στο ανατολικό Παρίσι είχαν σχηματίσει απο τότε συνοικία τέως σοβιετικών,αλλά ήρεμα φαινομενικά τα πράγματα.Η Κάτια ωραία γκομενα,καμία σχέση με τις τριχωτές ή ξινές γαλλίδες,καμία σχέση με τις επίσης άστα να πάμε Ελλεϊνίδες,καθόλου παρθένα επίσης,καθώς την είχαμε γαμήσει όλοι και μετά απο εμένα πήρε όλους τους αράπηδες σβάρνα,αλλά τεσπα,ήμουν και εγώ ωραίος,1,87,115 κιλά και έβγαζα χαρτζηλίκι (απο ένα σημείο και μετά) διδάσκοντας Savate.
Έτυχε να είμαστε στην Μονμάρτη ένα βράδυ Παρασκευής με σκοπό να πάμε να πιούμε καμία ποτάρα και να την πάω στο διαμερισματάκι μου για καναμπούτσο.Μας βλέπει μια φίλη της,χαιρετιούνται και μετά είχε ένα βλέμμα τρόμου...Μου εξήγησε πως θα έχω ντράβαλα,καθώς η οικογένειά της δεν τα σηκώνει αυτά.Και ναι ρε μάγκες,με ακολούθησε απο τη σχολή που είχα πάει για να δώσω μια εργασία αστικού μια σκατόφατσα,μέχρι που έφτασα στη λέσχη που θα έκανα μάθημα σε άλλους συναδέλφους Έλληνες που δεν καταλάβαιναν καλά την γαλλικήν και τους βοηθούσα όσο μπορούσα.Σχολώντας είδα 5 που μου έλεγαν κάτι κουλά για γάμους και έκθεση της αδερφής τους,λες και έβλεπα ελληνική ταινία ένα πράγμα,αλλά με σπαστά γαλλικά σε ρώσικη βερζιόν.Τους είπα πως η αδερφή-συγγενής τους έχει γαμηθεί με γαϊδουρια και άλογα και δεν πρόκειται να πάρω ούτε μια σχεδόν πόρνη,πόσο μάλλιστα αν είναι σταλινικιά.Πήγαν να με σαπακιάσουν και τις έφαγαν.Ήρθε η αστυνομία και ακόμα έδερνα.Αθώες εποχές χωρίς όπλα και μαλακιες τότε...Μας πήγαν μέσα,με έσωσε ένας φουρναρης παραδίπλα απο τη σχολή που είδε ότι μου επιτέθηκαν,περάσαμε αυτόφωρο,πλήρωσα ένα πρόστιμο,καθώς σαν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών δεν μπορούσα να κάνω τέτοιο χαμό,τους έκανα ασφαλιστικά μέτρα και δεν με ξαναενόχλησαν,άσχετα πως περίμενα να με μαχαιρώσουν,γιατί είναι λαμόγια και πούστηδες όλοι τους.
Αυτή ήρθε να μου ζητήσει και τα ρέστα μετά...
Απο τότε μονο τις πηδάω και μάλιστα πολύ απαξιωτικά έναντι αντιτίμου και να πάνε να γαμηθούν όλες τους.Μακριά και αλάργα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δεν ειναι αναγκη να βριζεις τους σλαβικους λαους και κανεναν λαο γενικοτερα.

Σε καθε λαο, υπαρχουν τα παντα.

Απο τη στιγμη που γνωριζες τι παιζει με τη κοπελα, ποιος φταιει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom