Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Άμα δεν έχεις κύκλο δεν γαμεις στην Ελλάδα τυπε. :S
Ακριβώς.Άντε να ξαναφέρνουμε το νήμα στον ίσιο δρόμο
Άμα δεν έχεις κύκλο δεν γαμεις στην Ελλάδα τυπε. :S
Αν έβρισκα,εδώ θα'μουν τώρα;
να ακους mainstream μουσικη
Sad man παντα εδω θα εισαι ... χωρις γκομενα χαχα
Σε αυτην την χωρα,σε αυτον τον πλανητη και σε αυτον τον αιωνα δεν προκειται να βρεις γκομενα.
Με κύκλο στην ελλάδα, γαμάνε και οι τελείως κρετίνοι . Βλάκες τελείως , ηλίθιοι .
Ενώ χωρίς κύκλο, δυσκολεύονται τύποι με νοημοσύνη και προοπτικές πολύ πάνω από το μέσο όρο .
Αυτά μέχρι 20-22. Το πολύ.
Μετά βρίσκονται άλλες άκρες και αποκαθίσταται η τάξη.
Ελλαδα παιζει τεραστιο ρολο ο κυκλος, οι φιλοι, το κοινωνικο στατους κλπ. Γενικοτερα πρεπει να εισαι neurotypical δηλαδη να συμπεριφερεσαι οπως ολοι οι αλλοι, να ακους mainstream μουσικη, να μιλας για τα ιδια πραγματα, να βγαινεις σε συγκεκριμενα στεκια με παρεες, να πας μπουζουκια και διακοπες σε νησια κλπ κλπ
Στο εξωτερικο αυτα δεν εχουν σχεδον καθολου σημασια, αντιθετως η εμφανιση και η ικανοτητα φλερτ ειναι πολυ σημαντικοτερα για αυτο και μπορεις να πας σε ενα μπαρ κλαμπ, να πιασεις κουβεντα, φασωμα, και αν αποφυγεις τα οποια εμποδια(πχ φιλες) και σεξ κλπ.
Δεν νοιαζεται δηλαδη η Αγγλιδα η Πολωνεζα για το αν πηγαινεις Αργυρο, εχεις instagram με φωτο απο Μυκονο με τους σφιχτες φιλους σου, το γνωστο ηληθιο καγκουρικο κουρεμα, αν σε συμπαθουν οι φιλες της και γενικοτερα απ'το αν εισαι "μεσα στα πραγματα". Αρκει να εισαι εμφανισιμος και να ξερεις να μιλας.
Απο αυτη τη σκοπια για τους μη εμφανισιμους ισως συμφερει η Ελλαδα, ειδικα αν εχουν γνωριμιες, κυκλο κλπ.
Eκτός αν γίνει κούκλος ή αλλάξει μυαλά.
τυπε εσκασε τυπος καραφλοχαιτας σε τραπεζι βαπτισης φιλου μου με μαυρο στρατιωτικο παντελονι,μπλουζα sepultura-και στρατιωτικες αρβυλες :-Αυτοί που δεν ακούνε mainstream , είναι ακόμη πιο κολλημένοι και fashion victims από την ανάποδη .
Δηλαδή αν μιλάμε για τίποτε ταγάρια που ακούνε ροκ-πανκ-μεταλ-@@ , εκεί παύουν να σου μιλάνε,
αν τους πει κάποιος ότι σε είχε δει πριν 5 χρόνια, στη βάπτιση της ξαδέλφης σου, ξυρισμένο ή με υφασμάτινο παντελόνι, χωρίς τρύπες.
Ακόμη πιο ταβανιασμένη μαλακία δηλαδή.
Αυτα δεν ειναι λυση ...
Πρεπει να βρεθει καποιος να του κανει πασα το μουνι η να δουλεψει σε κομμωτηριο η hondos center.
τυπε περιμενε να φτασεις 100 χρονων.Σωστός άρχοντα
Εδώ τα χαλάς.Δεν έχει ηλικία αυτό.Και στα 30-32,και στα 35,πάλι πρέπει να είσαι κάπου δικτυωμένος για να γνωρίζεις.Αλλιώς μόνο εαν είσαι κάπου προιστάμενος και αφεντικό.
Και να του δώσει κανείς ''πάσα'',σιγά μη βάλει ''γκολ''.
τυπε περιμενε να φτασεις 100 χρονων.
τραβα γραψου στα ΚΑΠΗ.
αυτοματως αποκτας κυκλο.
ολο και καποιο γριονι θα σπρωξεις :S :S :S
τυπε περιμενε να φτασεις 100 χρονων.
τραβα γραψου στα ΚΑΠΗ.
αυτοματως αποκτας κυκλο.
ολο και καποιο γριονι θα σπρωξεις :S :S :S
Και που λέτε κύριε Πρόεδρε νομίσαμε ότι ήταν ένας έντιμος άνθρωπος. Έκατσε δίπλα μου και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα στα πόδια μου, πάγωσα από τον τρόμο μου. Στη συνέχεια έβαλε το δάχτυλό του παρά φύση. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και οι φίλες μου όρμησαν επάνω του και με ελευθέρωσαν από τα χέρια του. Φύγαμε κατ ευθείαν από το σπίτι του. Αυτό θα πούμε αν δεν μας δώσεις 1.000 ευρώ. Πως σου φαίνεται;
τυπε θα κοψει και τον ψυχολογο γιατι του τρωει ωρα απο το παιξιμο :S :S :SΕγω ξερω βλακα που ειχε γνωρισει μια γκομενα απο παρεα στην δουλεια και τον επαιρνε τηλεφωνο να βγουνε και αυτος δεν σηκωνε τηλεφωνο και προτιμουσε να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του. Σιγα σιγα ξεκοψε απο ολους τους φιλους που τον παιρνανε τηλεφωνο να βγει αλλα αυτος προτιμουσε να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του. Τωρα που περασαν τα χρονια και κοντευει 40 τρεχει σε ψυχολογους και συνεχιζει να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του.
Εγω ξερω βλακα που ειχε γνωρισει μια γκομενα απο παρεα στην δουλεια και τον επαιρνε τηλεφωνο να βγουνε και αυτος δεν σηκωνε τηλεφωνο και προτιμουσε να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του. Σιγα σιγα ξεκοψε απο ολους τους φιλους που τον παιρνανε τηλεφωνο να βγει αλλα αυτος προτιμουσε να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του. Τωρα που περασαν τα χρονια και κοντευει 40 τρεχει σε ψυχολογους και συνεχιζει να τον παιζει μονος του στην ησυχια του σπιτιου του.