fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αυτοι που κάνουν σχέσεις δε πάνε με πουτάνες
Κάνουν όμως την πρώτη πριν τα 20. Σίγουρα πριν τα 25.
Αυτοι που κάνουν σχέσεις δε πάνε με πουτάνες
Τύπε σε συμπαθω αλλά προσπαθω να θυμηθω πότε ποσταριστηκε μεγαλυτερη μαλακια απο αυτή που μολις εγραψες
Κάνουν όμως την πρώτη πριν τα 20. Σίγουρα πριν τα 25.
Μιλάω για τη πλειοψηφία των αντρών.. το μεγαλύτερο ποσοστο που κάνει σχέσεις δε παει με εκδιδόμενες..
Δηλαδη τι ποσοστο πιστευεις παει με εκδιδομενες? ενα 5%.. ε το υπολοιπο κάνει σχέσεις ή βρισκει γκόμενες..
το μεγαλύτερο ποσοστο που κάνει σχέσεις δε παει με εκδιδόμενες..
Να το αντιστρεψω.Μιλάω για τη πλειοψηφία των αντρών.. το μεγαλύτερο ποσοστο που κάνει σχέσεις δε παει με εκδιδόμενες..
Δηλαδη τι ποσοστο πιστευεις παει με εκδιδομενες? ενα 5%..? ε το υπολοιπο κάνει σχέσεις ή βρισκει γκόμενες..
Απο τον αριθμο ενηλικων που απομενει, θεωρω οτι ενα 50-60% παει σε πουτανες και ο αριθμος δεν παραλλάσσει αναμεσα σε παντρεμενους (ή δεσμευμενους γενικως) και ανυπαντρους (ή αδέσμευτους γενικως).
Ρε τύπε τωρα καταλαβα.
Εσυ εδω δεν μπαινεις για να βρεις τροπο να ξεκολλησεις το μυαλο σου.
Εσυ προσπαθεις να εκμαιευσεις δυο-τρεις αποψεις που να στηριζουν το κολλημα σου και να εισαι ευχαριστημενος οτι ειναι αναποφευκτη η μιζερια σου.
Αργησα αλλά το καταλαβα.
Αρα να σου λεμε ολοι "δικιο εχεις, δεν θα γαμησεις ποτέ, κακουργα κενωνία" και θα εισαι χαρουμενος, ναι?
Αυτο βλεπω.
Γιατι σε οποιον σου προτεινει κατι, αντιδρας βιαια να το αποδομησεις. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη ζωη μου.
Δεν βλεπω σωτηρια.
ο αντρας ο κλασικος ειναι κιμπαρης και βγαζει γουστα και δεν κωλωνει να κανει μεγαλη ζημια οταν εχει κεφιαΝα στα φάνε, για να ΓΑΜΑΣ ΤΥΠΕ. Όχι σκέτα να στα φάνε. Αλλιώς, τους βάζεις και φωτιά.
Αν με 500 ευρώ , ρίξεις 10 γαμήσια στούνιο ή 5-6 βίζιτες, ναι , χαλάλι .
Αλλα αν κάνεις 1 τραπέζι , σε μία γκόμενα, που τη γαμάς ήδη , πεταμένα λεφτά είναι .
Πρέπει να μπαίνει όριο στο τι μας τρώει ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ.
Εγω ειπα να του δωσω μια ευκαιρια τύπε αλλά ματαιαΤυπε εχεις βγαλει την ιδια διαγνωση που εχω βγαλει για τον sad man εδω και ενα χρονο.
Αν κάτσω να σκεφτώ τώρα 100 φίλους γνωστούς που έχω απο δουλεια, παλιοι φιλοι γνωστοι κτλ κτλ
Εγω και άλλοι 2 το πολύ πάμε με πουτάνες.. οι υπολοιποι μονο σχέσεις κ γκόμενες κτλ
ποιο ειναι το προβλημα Νασο;τυπε εσκασε τυπος καραφλοχαιτας σε τραπεζι βαπτισης φιλου μου με μαυρο στρατιωτικο παντελονι,μπλουζα sepultura-και στρατιωτικες αρβυλες :-
παιδικος του φιλος απο το σχολειο :-(
εφαγε-εβαλε κασκολ του Παναθηναικου και την εκανε με TT-R επειδη επαιζε η ομαδα :S :S :S
Δηλαδη στο κοινωνικό σου κύκλο ή απ οσους εχεις γνωρίσει φίλους/γνωστούς γενικά ποσοι πανε με εκδιδόμενες κ ποσοι κάνουν μονο σχέσεις κτλ?
Αν κάτσω να σκεφτώ τώρα 100 φίλους γνωστούς που έχω απο δουλεια, παλιοι φιλοι γνωστοι κτλ κτλ
Εγω και άλλοι 2 το πολύ πάμε με πουτάνες.. οι υπολοιποι μονο σχέσεις κ γκόμενες κτλ
Το μεγαλύτερο ποσοστο αντρών δε πάει με εκδιδόμενες και το απεχθάνετε κ κάνει σχέσεις κ ψάχνει γκόμενες.. Ενα πολύ μικρο ποσοστό ανδρών επι του συνόλου στη κοινωνία πάει με εκδιδόμενες..
Και επειδή έθιξε κάποιος κ τους παντρεμένους... το ποσοστο παντρεμένων που πάει με εκδιδόμενες ειναι πάρα πολυ μικρο επι του συνόλου των παντρεμένων γενικά.. οι περισσότεροι δε πάνε με πουτάνες..
το προβλημα του δεν ειναι αυτοSad man παντα εδω θα εισαι ... χωρις γκομενα χαχα
Σε αυτην την χωρα,σε αυτον τον πλανητη και σε αυτον τον αιωνα δεν προκειται να βρεις γκομενα.
το προβλημα του δεν ειναι αυτο
Το προβλημα του ειναι οτι τον νοιαζει να βρει γκομενα
Ο νομος του Πικερ μονο θα τον κανει ευτυχισμενο
Μιλάς για μέχρι 40 οριακά.Κανείς πάνω από 42-43.
Τυπε κανεις δεν λεει οτι παει με πουτανες ... ολοι γκομενες λενε οτι γαμανε χαχα
Σε ολες τις ηλικιακές φάσεις το ποσοστό που πάει με εκδιδόμενες συστηματικά αντι να ψάχνει γκόμενα.. ειναι πάρα πολύ μικρο, επι του συνόλου στη κοινωνια αναφέρομαι.. οι περισσότεροι δε πάνε με πουτάνες..
Συστηματικός πουτανιάρης δύσκολα βρίσκει γκόμενα.. δε λέω για παντρεμένους οι οποιοι κ πάλι ελαχιστοι πάνε με πουτάνες..
Αυτοι που κάνουν σχέσεις δε πάνε με πουτάνες στο μεγαλύτερο ποσοστό .. και αυτοι που πάνε με πουτάνες δε κάνουν σχέσεις στο μεγαλύτερο ποσοστο..
Ρε τυπε ποιο συστηματικος πουτανιαρης απο εσενα δεν υπαρχει χαχα