pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Οτι μπορει να μου αρεσει οποιαδηποτε, ειτε λεπτη ειτε γεματη, αρκει κατι να με τραβηξει σε αυτην
τωρα μαλιστα συμφωνω
Οτι μπορει να μου αρεσει οποιαδηποτε, ειτε λεπτη ειτε γεματη, αρκει κατι να με τραβηξει σε αυτην
Πού τους βρηκε ο Δημητρης στο τελος αυτους τους τύπους που στηθηκανε και χειροκροταγανε???
τους έταξε δωρεαν κουπονια στα πηδηχτηρια τυπε
πως πας με την παρθενα τυπε
μιλατε ??
Ολίγον παρθενα δηλαδη τελικαμια χαρα τυπε τελικα ειχε μια ολοκληρωμενη σχεση παλαιοτερα αλλα μου το ειπε μετά. Απλα δεν ειχε άλλες.
μια χαρα τυπε τελικα ειχε μια ολοκληρωμενη σχεση παλαιοτερα αλλα μου το ειπε μετά. Απλα δεν ειχε άλλες.
Ολίγον παρθενα δηλαδη τελικα
μην κανεις καμια μαλακια και πεις πας με πουτανες
να λες και εσυ τα ιδια οτι ειχες σχεσεις και τετοια
να σε εμπιστευθει οτι εισαι σοβαρο ατομο και οχι πορνακιας
τυπε να μην πω το ποιηματάκι του Πικερ δηλαδη
μπορεις να το πεις αμα θες να κανεις πειραμα ποσο γρηγορα θα χασεις μια γκομενιτσα
δεν δινουμε στις γκομενες την παραμικρη σημασια τυπε πάμε σε πουτανες και το λεμε κάθε μερα ειμαστε οι γνησιοι περηφανοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες
και μολις το πεις αυτο η γκομενα θα τρεξει να σε σταματησει απο το να πας στο μπουρδελακι
στα σοβαρα τωρα
μαθε γιατι δεν κανει σχεσεις και τετοια και αν κανει ξεπετες
ρωτα πραματα για τη ζωη της τα θελω της να σου μιλαει να μαθαινεις
Αυτα τα έχω μάθει ηδη ρε τυπε
κανονισε μην χαλασει η δουλεια να κανεις μια σοβαρη σχεση να γλυτωσεις τα χρηματα σου
Να γλυτώσει χρήματα ; Αν έχει σχέση , πιο πολλά θα χαλάει. Γιατί θα χαλάει για τη σχέση και θα χαλάει για πουτάνες. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. Ξέρω πολλούς που έκοψαν το τσιγάρο. Κάτι λίγους που έκοψαν την πρέζα.ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ποτέ. Με τίποτε.
Μόνο η ανικανότητα κόβει τις πουτάνες !
δεν θα χαλαει για πουτανες στην αρχη και αν χαλασει μια φορα το μηνα δε τρεχει καστανο
Θα πηγαίνει 1 το μήνα στις πουτάνες, επειδή θα του κάτσει γκόμενα ;;;;
Παίζει κάποια ώρα που λέμε μαλακίες, κάνουμε χιούμορ, γράφουμε women friendy ξέρω 'γω κάτι τέτοιο ;
Όταν είχα πόδι στο γύψο επί 6 βδομάδες στα 18 , πήγαινα 2 φορές τη βδομάδα και ήθελα να κλαίω τα βράδια γι'αυτό. Και εννοείται είχα και γκόμενα που μου έπαιρνε πίπες και μου τον έπαιζε.
Εχουν το λεγομενο αλβανικο κουρεμα, ξυρισμενο ως τους κροταφους και τσουλουφι.Πού τους βρηκε ο Δημητρης στο τελος αυτους τους τύπους που στηθηκανε και χειροκροταγανε???
α στα 18 λες ??
Ειναι οι λιγοι, σκεπτομενοι ελληνες!Πού τους βρηκε ο Δημητρης στο τελος αυτους τους τύπους που στηθηκανε και χειροκροταγανε???