dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Αν σε πιασει.. της λες, αλλο αγαπη και αλλο σεξ. Και αν τοτε δεν πιασει.. της λες, ηταν στιγμιαιο λαθος δεν θα ξαναεπαναληφθει.Το έχω απορία, αν σας πιάσουν οι γυναίκες, κοπέλες σας, τι θα τους πείτε δηλαδή?Έτσι είμαι και αν σου αρέσει? Δεν νομίζω, αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα εάν μόνο εάν θέλεις να απομακρυνθείς για κάτι άλλο. ΟΛΟΙ μας, άντρες γυναίκες, δεν είναι αυτό που νομίζεις θα πούμε, για να μην χάσουμε το σίγουρο.. Ασχέτως αν εγώ συνειδητά είχα επιλέξει να είμαι εκεί και όχι γύρω γύρω, από πότε αυτό δεν εκτιμάται και είναι ΟΚ να ισχύει μονομερώς?
Αν δεν την θες αλλο.. τοτε της λες, αυτος ειμαι και αμα σου αρεσει..
Kακομαθημενες, ζηλιαρες, εγωκεντρικες, γρουσουζες ελλεεινιδες! old time classic :SΑπό πρόσφατη ολιγόμηνη σχέση μου με ελλεεινίδα κατέληξα στα εξής όχι καινοφανή συμπεράσματα,δεν κομίζω άλλωστε γλαύκας εις Αθήνας...
1.Όπως οι πολιτικοί,άλλα πιστεύουν,άλλα λένε κι άλλα κάνουν!Αν συγκρίνω τις προχωρημένες ιδέες για γαμήσια και τα συναφή στην αρχή της σχέσης,και πώς κατέληξε να ζηλεύει και τις θηλυκές γάτες,όλο αυτό μοιάζει με τις προεκλογικές εκστρατείες και τα επακόλουθα μνημόνια...Το ζητούμενο είναι να σε... βάλουν στο βρακί τους και να σε χειραγωγήσουν.Όσο δεν το καταφέρνουν,ή λυσσάνε να το επιτύχουν ή φεύγουν.
2.Δεν δέχονται κατ'ουσίαν,άλλο τι λένε σε κουβέντες περί ανέμων και υδάτων,ότι έχεις αυτονομία και ανεξαρτησία,με άλλα λόγια θέλουν όλα να περιστρέφονται γύρω απ'αυτές και δεν δέχονται ότι είναι μέρος της καθημερινότητάς σου κι όχι η καθημερινότητά σου.
3.Υπάρχει σοβαρό θέμα με την κοινή λογική,δεν αντέχουν τα επιχειρήματα και αντιλαμβάνονται μια διαθλασμένη πραγματικότητα,αλλιώς,βλέπουν τα πράγματα όπως τις βολεύει και τις εξυπηρετεί και θυμώνουν όταν τις στριμώχνεις με απτά παραδείγματα.