Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εκεί που έχω δει να παραμένει το πρόβλημα είναι στις 30+ γεροντοκόρες που είχαν προλάβει να καβαντζωθούν σε κανά πόστο και μεγάλωσαν επί πασοκάρας.
Αυτές παραμένουν βλαμμένες και θα καταλήξουν με κανά κοπάδι γάτες στα γεράματα..

Τεράστια αλήθεια. Οι 40+ , ακόμη μιλάνε για μύκονο , αράχωβα, σούσι , κλαμπιγκ , τζιπάρες και τα @@ μου κουνιούνται .

thanasis1984

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας... γυναίκα είμαι… άκυρο ίσως αυτό που πάω να γράψω και ρωτάω αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω και είπα μπας και τόσοι μαζεμένοι άντρες μου δώσουν καμία άποψη δεδομένη και της εμπειρίας τους.. Ο από ενός έτους φίλος μου που συζούσαμε (35 ετών και οι δύο μας) πήγε σε ένα στούντιο ένα εξάμηνο πριν, από βλακεία του και μόνο το έμαθα πολύ αργότερα. Η δικαιολογία του ότι πήγε και έφυγε επειδή λέει το μετάνιωσε, κατάλαβε τι μαλάκια θα έκανε, καλά όχι θα είχε διαφορά, και ότι είχε συνηθίσει σε ένα χ τρόπο που δεν μπορούσε να κόψει. Καθώς επίσης και ότι εμένα με έβλεπε αλλιώς και δεν μπορούσε να μου ζητήσει πράγματα. Μπούρδες κατ εμέ,δεν ειχαμε κανενα προβλημα, μία χαρά open minded είμαι. Τώρα είναι τρείς μήνες στα πατώματα, ορκίζεται σε θεούς και δαίμονες ότι δεν θα ξαναγίνει, έτσι και αλλιώς λέει δεν έγινε, αφού σηκώθηκε και έφυγε αλλά έτσι δε λέμε  όλοι μας όταν μας κάνουν τσακωτούς?

Η ερώτηση μου είναι, γιατί δε μπορώ να ρωτήσω άντρα φίλο μου για αυτό χωρίς να τον εκθέσω, αν γουστάρεις και σαρέσει ρε παιδί μου να κάνεις έτσι σεξ, έχεις ή δεν έχεις βαρεθεί τη γκόμενα σου, παίζει να το κόψεις ή απλά για κάποιο διάστημα ισως και μετά και ξανά προς τη δόξα τραβά?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καριολα επειδη δεν σου εκατσε ? Ωραιος εισαι μαν..

Δηλαδη facebook μια κοπελα θα δωσει μονο αν θελει να γαμηθει  ? Αν κοιταζει επισης, αν μιλαει παλι το ιδιο, αν γελασει τοτε σιγουρο γαμησι..

Τις εχετε καταντησει να μην μιλανε, να μην κοιταζουν, να μην βγαινουν, να μην απαντουν .. ελεος

Δεν απορω καθολου που οι Ελληνιδες εχουν κλειστει τοσο πολυ και ειναι καχυποπτες.

Φανταζομαι οτι αν δεν γινοταν το κονε μεσω γνωστου δεν θα ειχατε ανταλλαξει ουτε ματια, ουτε κουβεντα!

Ολες οι παθογενειες της νεοελληνικης κοινωνιας σε ενα μηνυμα!

Mισες δουλειες εκανε η προξενητρα
επρεπε να την φερει κατευθειαν στο κρεβατι του με ξυρισμενο μουνι

Επισκέπτης
Να ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για θρέφει τις αυταπάτες του

Είδες τι ενδιαφέροντα πράγματα που γράφω ρε,που έγραψες χθες ότι έχω παρακμάσει σαν μέλος; :grin:
εισαι σιγουρος οτι σου ταιριαζουν οι γερμανιδες;

Μηπως ειναι καλυτερα να παρεις νυφη απο τον τοπο καταγωγης σου;

Επισκέπτης
Μαγκες ενα επισης μεγαλο προβλημα ειναι αμα εισαι άνεργος ολα απο εκει ξεκινανε πρέπει να βρεις μια δουλεια να μπεις σε μια σειρά και να έχεις και κανα φράγκο στη τσέπη. Για να μπορεις να κινηθεις.
Με τι κινητρο να βρεις δουλεια οταν δεν εχεις ελπιδα να βρεις γυναικα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με τι κινητρο να βρεις δουλεια οταν δεν εχεις ελπιδα να βρεις γυναικα;

fd9b27be0c6a9ad0c19e549f4404f577.gif

Επισκέπτης
To να φανε ενα πιάτο φαι το εχουν το 80%  των Ελλήνων. Το θεμα ειναι να δημιουργήσεις κατι.
ετσι ακριβως

Δε μπορει να καταλαβει καποιος που εκανε την πρωτη του σχεση στο σχολειο και ξεπαρθενιαστηκε στο πανεπιστημιο, ηταν κοινωνικος κλπ πως ειναι να κοιτας πισω τα νιατα σου και να βλεπεις ενα κενο, να σου λειπουν οι βασεις για μια φυσιολογικη ζωη...

Δεν ειναι μονο οι σπουδες που μετρανε, αν δεν κοινωνικοποιηθει ο ανθρωπος δε μπορει να προχωρησει πουθενα. Λειπει ο Μπολντης που θα μπορουσε να το εξηγησει ωραια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ετσι ακριβως

Δε μπορει να καταλαβει καποιος που εκανε την πρωτη του σχεση στο σχολειο και ξεπαρθενιαστηκε στο πανεπιστημιο, ηταν κοινωνικος κλπ πως ειναι να κοιτας πισω τα νιατα σου και να βλεπεις ενα κενο, να σου λειπουν οι βασεις για μια φυσιολογικη ζωη...

Δεν ειναι μονο οι σπουδες που μετρανε, αν δεν κοινωνικοποιηθει ο ανθρωπος δε μπορει να προχωρησει πουθενα. Λειπει ο Μπολντης που θα μπορουσε να το εξηγησει ωραια

πιστευεις οτι η αποξενωση σε οδηγησε στα τραβελια
η τα τραβελια σε οδηγησαν στην αποξενωση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εισαι σιγουρος οτι σου ταιριαζουν οι γερμανιδες;

Μηπως ειναι καλυτερα να παρεις νυφη απο τον τοπο καταγωγης σου;

Upgrade προσπαθούμε να κανουμε ρε Ντόπα,όχι downgrade.
Η δικιά μου έχει μεσαίο πρόθεμα στο επίθετό της Von και όχι απλά για διακοσμητικό.
Από τα αλώνια στα σαλόνια τυπε Ντόπα :rockon:

Πρεπει να κοπουν και αλλο οι συνταξεις

:rockon: :rockon: :rockon:

ετσι ακριβως

Άνοιξε μας την καρδιά σου :'(

640-02776454en_Masterfile.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν οι συνταξιούχοι ήταν μέλη της Generation X όπως εγώ,θα λέγανε καλά να τους κάνουν τους πούστηδες,τα αρχίδια να μην πάρουν καθόλου σύνταξη ρε.
Τώρα το θέμα αφορά baby boomers,γενιά του Πολυτεχνίου οπότε δεν.Μιλάμε για περήφανα γηρατειά.Ατομα σεβαστά που ψήφισαν σωστά κτλ.
Οταν θα έρθουν οι δικοί μας στο όριο,εννοείται εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση.Για την ακρίβεια αμφιβάλλω αν ποτέ θα πάρουμε σύνταξη για αυτό κάντε τα κουμάντα σας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αυτή είναι η οπτική που βλέπουν τη ζωή η έφηβοι. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΟΣ ΕΦΗΒΟΙ.
Αυτοί , για να παινέψουν τα γένια τους, λένε , ότι το μόνο που μετράει στη ζωή , είναι οι φίλοι ,
μέσω των οποίων γνωρίζεις γκόμενες και έχεις άκρες σε μπαράκια και περνάς καλά.

Αυτό το παραμύθι κρατάει το πολύ μέχρι τα 25 και μετά κάνουν πίπες σε δημάρχους, για θέση εποχιακού συμβασιούχου,
των 650 ευρώ .

Οι μάγκες κοιτάνε να κονομήσουν και να κάνουν περιουσία. Όλα τα άλλα , τα έχουν γραμμένα στην καραπουτσακλάρα τους.
Όπως είπε και ο σημαδεμένος, ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
σημερα μια χοντρη μου ζητησε να τη βγαλω φωτογραφια με κατι δικους της σε ενα σεμιναριο. Μου ειπε να βαλω τα δυνατα μου να μη φαινεται χοντρη.

τελικα ειδε τη φωτο και δεν της αρεσε και εδωσε το κινητο σε αλλον. Φαινεται δεν ειμαι καλος φωτογραφος.

Αν χρησιμοποιούσες φωτογραφική με φακό που έχει έντονο pincushion distortion , θα την έβγαζες όπως ήθελε !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλησπέρα σας... γυναίκα είμαι… άκυρο ίσως αυτό που πάω να γράψω και ρωτάω αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω και είπα μπας και τόσοι μαζεμένοι άντρες μου δώσουν καμία άποψη δεδομένη και της εμπειρίας τους.. Ο από ενός έτους φίλος μου που συζούσαμε (35 ετών και οι δύο μας) πήγε σε ένα στούντιο ένα εξάμηνο πριν, από βλακεία του και μόνο το έμαθα πολύ αργότερα. Η δικαιολογία του ότι πήγε και έφυγε επειδή λέει το μετάνιωσε, κατάλαβε τι μαλάκια θα έκανε, καλά όχι θα είχε διαφορά, και ότι είχε συνηθίσει σε ένα χ τρόπο που δεν μπορούσε να κόψει. Καθώς επίσης και ότι εμένα με έβλεπε αλλιώς και δεν μπορούσε να μου ζητήσει πράγματα. Μπούρδες κατ εμέ,δεν ειχαμε κανενα προβλημα, μία χαρά open minded είμαι. Τώρα είναι τρείς μήνες στα πατώματα, ορκίζεται σε θεούς και δαίμονες ότι δεν θα ξαναγίνει, έτσι και αλλιώς λέει δεν έγινε, αφού σηκώθηκε και έφυγε αλλά έτσι δε λέμε  όλοι μας όταν μας κάνουν τσακωτούς?

Η ερώτηση μου είναι, γιατί δε μπορώ να ρωτήσω άντρα φίλο μου για αυτό χωρίς να τον εκθέσω, αν γουστάρεις και σαρέσει ρε παιδί μου να κάνεις έτσι σεξ, έχεις ή δεν έχεις βαρεθεί τη γκόμενα σου, παίζει να το κόψεις ή απλά για κάποιο διάστημα ισως και μετά και ξανά προς τη δόξα τραβά?

Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση . Σε στούντιο κτλ , πάμε για ΠΟΙΚΙΛΙΑ και δεν έχει καμία σχέση με την όποια σχέση ή γάμο . Το να κάνει σεξ ένας άνδρας με μια ωραία και άγνωστη γυναίκα, είναι ναρκωτικό και αδυναμία. Αν το έχει δοκιμάσει , δύσκολα κόβεται .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom