Καλησπέρα σας... γυναίκα είμαι… άκυρο ίσως αυτό που πάω να γράψω και ρωτάω αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω και είπα μπας και τόσοι μαζεμένοι άντρες μου δώσουν καμία άποψη δεδομένη και της εμπειρίας τους.. Ο από ενός έτους φίλος μου που συζούσαμε (35 ετών και οι δύο μας) πήγε σε ένα στούντιο ένα εξάμηνο πριν, από βλακεία του και μόνο το έμαθα πολύ αργότερα. Η δικαιολογία του ότι πήγε και έφυγε επειδή λέει το μετάνιωσε, κατάλαβε τι μαλάκια θα έκανε, καλά όχι θα είχε διαφορά, και ότι είχε συνηθίσει σε ένα χ τρόπο που δεν μπορούσε να κόψει. Καθώς επίσης και ότι εμένα με έβλεπε αλλιώς και δεν μπορούσε να μου ζητήσει πράγματα. Μπούρδες κατ εμέ,δεν ειχαμε κανενα προβλημα, μία χαρά open minded είμαι. Τώρα είναι τρείς μήνες στα πατώματα, ορκίζεται σε θεούς και δαίμονες ότι δεν θα ξαναγίνει, έτσι και αλλιώς λέει δεν έγινε, αφού σηκώθηκε και έφυγε αλλά έτσι δε λέμε όλοι μας όταν μας κάνουν τσακωτούς?
Η ερώτηση μου είναι, γιατί δε μπορώ να ρωτήσω άντρα φίλο μου για αυτό χωρίς να τον εκθέσω, αν γουστάρεις και σαρέσει ρε παιδί μου να κάνεις έτσι σεξ, έχεις ή δεν έχεις βαρεθεί τη γκόμενα σου, παίζει να το κόψεις ή απλά για κάποιο διάστημα ισως και μετά και ξανά προς τη δόξα τραβά?