ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
την αλλη φορα ειχε ξεχασει την καμερα ανοικτη και κανα μισαωρο βλαστημαγαν οσοι την επαιζαν τυπε :S :S
την αλλη φορα ειχε ξεχασει την καμερα ανοικτη και κανα μισαωρο βλαστημαγαν οσοι την επαιζαν τυπε :S :S
μας απαξιωσε παιδια και εμεις θα του γνωριζαμε και γκομενα
αχαριστια και αισχος
Τί να γνωρίσετε μωρέ,βρείτε εσεις πρώτα και αφήστε τους άλλους.
Σωστό είναι αυτό,αλλά δεν θα γίνεις και αδερφή λόγω της ανεργίας.Θα μου πεις έχεις τα μπουρδέλα,αλλά δεν συγκρίνεται με τη γκόμενα που σε αγκαλιάζει και σε γλωσσοφιλάει
και οι τρανς γλωσσοφιλάνε και αγκαλιαζουν,πανε μπορει να σ αρεσει κιολας
και οι τρανς γλωσσοφιλάνε και αγκαλιαζουν,πανε μπορει να σ αρεσει κιολας
Από εμπειρία το λες ε;
τυπε η διαφορα ειναι οτι εμεις δεν γυμναζομαστε μονο για τα μουνάκια.
Τοσα χρονια έχει γινει συνηθεια. Και το γυμναστηριο να ειναι κλειστο δεν μπορεις να μην το κάνεις.
Πετάει ο mr malakas τη μαλακία του κι αμέσως οι γνωστοί κομπλεξάρες ακολουθούν (μη χάσουν).Τέσπα,δεν ασχολούμαι μαζί σας γιατί ξέρω ότι τρώτε γαμήσι στις ζωές σας και προσπαθείτε να φορτώσετε τα δικά σας θέματα σε άλλους.
Πετάει ο mr malakas τη μαλακία του κι αμέσως οι γνωστοί κομπλεξάρες ακολουθούν (μη χάσουν).Τέσπα,δεν ασχολούμαι μαζί σας γιατί ξέρω ότι τρώτε γαμήσι στις ζωές σας και προσπαθείτε να φορτώσετε τα δικά σας θέματα σε άλλους.
εννοειται αυτο
οχι ,αλλα ο κοσμος προχωρησε, γιατι να πιεζεις και να τυραννας τον ευατο σου για κατι που δεν σου ερχεται(γυναικα δηλαδη),δοκιμασε κ κατι διαφορετικο,να δες πχ
Με δυο χέρια
αχαριστια τυπε :S :S :Sεγω τυπε προσπαθω να σου ανοιξω τους σεξουαλικους σου οριζοντες, μην εισαι τοσο συντηριτικος
[size=30pt]μουναρα[/size]Ρε φίλε,βγαζεις πολύ απαισιοδοξία,στο εχω ξαναπεί.
Κάνεις σαν ενα κράμα [size=30pt]Ματίνας Μανταρινάκη[/size] και υιοθετημένου απο το Power of love,και μόνο καλό δεν είναι.
Αυτα τα ταμπου με την ηλικιακη διαφορα, μονο στην κολοχωρα μας τα εχουμε!
Μη δουνε 40αρη με 20+, λυσανε να τους φανε!
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, αμα η γυναικα περασει τα 23-25, το μυαλο της πηζει, και καταλαβαινει οτι ο συνομηλικος 25αρης, περα απο τα νιατα του, δεν εχει να δωσει τιποτε αλλο, και δεν μιλω για χρημα, μακρια απο μενα η χρηματοκεντρικη θεωρηση.
Ο 40+, αμα εχει προσεξει τα προηγουμενα χρονια, ειναι πιο ωριμος, πιο κατασταλαγμενος, εχει κανει καποια πραγματα στη ζωη του, πιθανως εχει μια μονιμη στεγη, ενα καπως σταθερο επαγγελμα κλπ.
Αλλα στην ελλαδαρα, σωνει ντε και καλα, πρεπει η διαφορα στην ηλικια να ειναι μικρη.
Λες και ολες οι προηγουμενες γενιες εκαναν λαθος, που παντρευονταν με 15-20 χρονια διαφορα.
Με τοσο καψιμο στον εγκεφαλο, με τοσα κομπλεξ και προκαταληψεις, γι'αυτο παει αυτη η χωρα απο το κακο στο χειροτερο, κα οικονομικα, και κοινωνικα.
[size=30pt]μουναρα[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/07/mantarinaki123.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εισαι μεγαλος τυπε που την ξετρυπωσες αυτη τη φωτο :think:
Αυτόν τον καιρό μου χει βγάλει την πίστη μια 27 χρονών, γνωριστήκαμε σε μαγαζί από κοινή γνωστή,μου έδωσε fb κατευθείαν,στην πορεία τηλ, μιλούσαμε με χαβαλε κ πλάκα,ξέρω ότι είναι μόνη καιρό και στην αρχή πουλούσα τρελλιτσα που γουσταρε.σιγα σιγά έφερα κ το ραντεβού μπροστά και όσο έλεγε όχι τόσο με πεισμωνε κ κολλούσα .απ' ότι κατάλαβα θέλει κυνήγι μέχρι εκεί που δν πάει,πράγμα που το βαρέθηκα κ λέω να σταματήσω να ασχολούμαι.εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αφού δεν έχεις σκοπό να κάτσεις μωρη κάρια,τι δίνεις τηλ και καλλιεργεις προσδοκίες τσάμπα κ άδικα.μονο για επιβεβαίωση οι καριολες
block απευθείαςτυπε με γκομενες που αρνουνται να βγουν μαζι μας εστω και για εναν καφέ (χωρις ερωτικό ενδιαφέρον) δεν ξαναστέλνουμε και αν στειλουν αυτες σνομπαρε τες κιολας ετσι για τη μαγκιά!
Ειναι σαν να μην υπάρχουν τυπε. Γυναικα με την οποια δεν βγαινεις ειναι σαν να μην υπάρχει (για σένα).