ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
οποιος και να ειναι τυπε εσωσε την Κυριακη :S :S :Sτυπε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι μιλαμε με τον βανακια, γνωμη σου :S :S :S
οποιος και να ειναι τυπε εσωσε την Κυριακη :S :S :Sτυπε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι μιλαμε με τον βανακια, γνωμη σου :S :S :S
λογικα θα παει να παρει εκδικηση απο το γυφτο
τι βαζελινη παλι ρε τυπε
θα δωσεις κωλοτρυπιδι σημερα :S :S :S
α,ενταξει τυπε,δεν ειχα καταλαβει :S :S :SΕβγαζα τα χυσια του γύφτου από τον τοίχο ρε φίλε.αυτονοητο.
κοκα η κολα?
Τύπε εγω στην αρχη νομιζα οτι ηθελε να γαμησει τραβελι, μαλλον εκανα λαθος, για άλλο ετοιμαζεται
τι βαζελινη παλι ρε τυπε
θα δωσεις κωλοτρυπιδι σημερα :S :S :S
θα μπει τσαντιρι και θα δει ολο τον καταυλισμο να του γαμαει την γκομενα απο κουλουρι :S :S :Sλογικα θα παει να παρει εκδικηση απο το γυφτο
εχει παρει μαζι του προφυλακτικο αμα κερδισει και βαζελινη αμα χασει
λογικα θα παει να παρει εκδικηση απο το γυφτο
εχει παρει μαζι του προφυλακτικο αμα κερδισει και βαζελινη αμα χασει
τυπε μπαινει στο παιχνιδι και ο χυσολαγνος :S :S :SΤύπε εγω στην αρχη νομιζα οτι ηθελε να γαμησει τραβελι, μαλλον εκανα λαθος, για άλλο ετοιμαζεται
Τύπε εγω στην αρχη νομιζα οτι ηθελε να γαμησει τραβελι, μαλλον εκανα λαθος, για άλλο ετοιμαζεται
δε μας ειπες αμα η γκομενα σου ειχε δωσει κι εσενα γκροβερ η στο επαιζε παρθενοπιπιτσα και επαθες διπλο σοκ οταν ειδες το γυφτο να την παιρνει απο πισωΠέρασαν τα χρόνια.τωρα που το σκέφτηκα μπορεί να μου έκανε και χαρη
θα γαμησεις τεντυ :S :S :Sγια τσιγγάνους μιλάτε? καλά διάβασα?
θέλω κι εγώ!!!
καλησπέρα
δε μας ειπες αμα η γκομενα σου ειχε δωσει κι εσενα γκροβερ η στο επαιζε παρθενοπιπιτσα και επαθες διπλο σοκ οταν ειδες το γυφτο να την παιρνει απο πισω