Επισκέπτης
Τύπε Αντριου θεωρεις δηλαδη οτι τα τραβελια θα ειναι πιο πιστά απο τις γυναικες?
Έτσι πιστεύω και άσε που θα κάνουν καλύτερη πίπα.οι άνδρες λενε κάνουν τις καλύτερες γιατί γνωρίζουν το εργαλείο.
Τύπε Αντριου θεωρεις δηλαδη οτι τα τραβελια θα ειναι πιο πιστά απο τις γυναικες?
ναι αλλα αυτος ειναι μουνης δεν εχει μπεσαΕίναι συναγωνιστής ο acapoeira.δεν προδιδω.
και σκεψου να του τα γαμαει ο ιδιος γυφτος τυπε :S :S :SΤύπε Αντριου θεωρεις δηλαδη οτι τα τραβελια θα ειναι πιο πιστά απο τις γυναικες?
Είναι συναγωνιστής ο acapoeira.δεν προδιδω.
Τύπε νομιζω οτι η κατασταση σου ειναι ανησυχητικηΈτσι πιστεύω και άσε που θα κάνουν καλύτερη πίπα.οι άνδρες λενε κάνουν τις καλύτερες γιατί γνωρίζουν το εργαλείο.
και αυτα πισω απο την πορτα τα ακουγες τυπε :S :S :SΤου έβαζε τραγουδια την τσικουλατα του ξσνθιωτη και κάτι τέτοια.
κατσε γιατι κατι λεει οτι οι αντρες κανουν καλυτερες πιπεςΕισαι αδερφος
Αν βγαιναν γυφτακια θα μπορουσε να τα χωσει σε κανα φαναρι να κονομαει
ναι αλλα αυτος ειναι μουνης δεν εχει μπεσα
αν γινοταν το αντιστροφο και ειχε την ευκαιρια θα εμπαινε στο τριο με τη γκομενα σου και θα τους επαιρνε και τους 2 ο τζιγγανος ο μπουτσαρας
κατσε γιατι ο νεος σου φιλος λεει οτι οι αντρες κανουν καλυτερες πιπεςΠαλι μαυρες πουτσες ονειρευεσαι ρε στρακι
Αηδια κατάντησες σπασε
και αυτα πισω απο την πορτα τα ακουγες τυπε :S :S :S
κατσε γιατι κατι λεει οτι οι αντρες κανουν καλυτερες πιπες
σαν μαγνητης τους τραβας τους δροσερους
Έτσι έχω διαβάσει.
παντως η γκομενα σου τυπε για να τα φτιαξει με σενα που λες οτι εισαι σαν τον κοντομηνα λεβεντης και μετα να σε απατησει με γυφτο πρεπει να ειναι πολυ εκλεκτικηΈτσι έχω διαβάσει.
Τι στουπια βενζινης ρε τύπε?Έβλεπα τις αφιερώσεις ρε μάστορα.τα θυμαμαι τωρα και γελαω.τοτε ήμουν χάλια με στουπια βενζίνης και τέτοια στην μάπα.
Μήπως ήταν απόκριες και είχες ντυθεί μολότωφ τύπε;Έβλεπα τις αφιερώσεις ρε μάστορα.τα θυμαμαι τωρα και γελαω.τοτε ήμουν χάλια με στουπια βενζίνης και τέτοια στην μάπα.
Εισαι αδερφος
τι στουπια ρε τυπε :S :S :SΈβλεπα τις αφιερώσεις ρε μάστορα.τα θυμαμαι τωρα και γελαω.τοτε ήμουν χάλια με στουπια βενζίνης και τέτοια στην μάπα.
τον παιζεις με το σκηνικο τοτε τυπε :S :S :SΜερσι (δεν σας προλαβαινω γιατί τον παίζω κιόλας)
Τι σε καυλωσε ρε τύπε και τον παιζεις με μας??Μερσι (δεν σας προλαβαινω γιατί τον παίζω κιόλας)