Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση στην πρόσφατη κατεβασιά μου Ελλάδα ήταν:
Στα θετικά
-20-25χρονες Ελληνίδες με βελτιωμένη εμφανιση,κώλους,καυλωτικό ντύσιμο,κ.λ.π.
-Με κάποιους/ες που μίλησα είδα αρκετά προσγειωμένα μυαλά και ότι μεγαλώνοντας μέσα στην κρίση,κόπηκαν τα όνειρα για μεζονέτες και κότερα
-Φιλαράκια μου 30+ που είναι στα κόλπα γαμάνε 20+ γκομενάκια με μικρά δωράκια,ταξιδάκια,κ.λ.π.
Είδα βιντεάκι εν ώρα μάχης,πήγαμε και σε μαγαζί που δούλευαν μαζί δύο από τις μικρές
Στα αρνητικά
-Πολλά μικρά μιλάνε είτε ναζιάρικα σαν ηλίθιες,είτε ρίχνουν μπινελίκια
-Πολλές εναλλακτικές,με σαλβάρια,κ.λ.π. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
-Παλιά όλο και καμιά πριν ή λίγο μετά τα 30 προσπαθούσαν να μου πασάρουν για νύφη,
τώρα είχα 2 περιστατικά που μια 24χρονη και μία τριτοετής φοιτήτρια από τον ευρύτερο κύκλο μου,
με έβλεπαν ξεκάθαρα σαν διαβατήριο για το εξωτερικό.
Τραγικό νέα κορίτσια να σκέφτονται έτσι..
Σωστες παρατηρησεις, με παρα πολυ φιλικη προσεγγιση κ χωρις καμια διαθεση υποβιβασμου καποιες επισημανσεις αν μ επιτρεπεις.
Να επισημανω λοιπον κατι ! Η λεξη κλειδι απο τις προσφατες εν ελλαδι εμπειριες σου, ειναι μια κ ονομαζεται "κυκλος". το αναφερεις στο τελος. Χωρις κυκλο, δεν θα μαθαινες το παραμικρο, ουτε θα γινοταν οποιοδηποτε κονε με καποια
Λογικα ο κυκλος προηλθε μεσω της απασχολησης σου η οποια εχει σχεση με νεαρες ηλικιες αλλα κ ευελικτα ωραρια με αρκετο ελευθερο χρονο (παλιοτερα)
αλλα κ σχετικα περιορισμενα οικονομικα ωφελη.
Τα επισημαινω για να βλεπουμε ποσο λαθος κανουμε οταν κατηγορουμε τις ελληνιδες οτι κοιταζουν μονο λεφτα κ θελουν χλιδες κλπ.
Ενω το μονο που θελουν ειναι να παρει την ευθυνη της γνωριμιας με οποιονδηποτε, καποιο ατομο εμπιστοσυνης και μετα να προχωρησει κ οπου βγει.
Αλλο παραδειγμα τωρα.
Με ειχε παρει ενας τυπος ο οποιος ειναι 42 κ ασχολειται με ναυτιλιακα κ μου ζητουσε αν εχω κονε με κανενα ωραιο μουνακι να σπονσοραρει ! ! Κ οχι μονο για γαμησι, θελει κ αγαπουλες.. Ακυρο προφανως
Αντε τωρα ενας επιχειρηματιας που ειναι απ το πρωι ως το βραδυ στη δουλεια (δεν μιλαω για περιπτεραδες, καφετζηδες κλπ, μιλαω για 500+ σε κερδη αρα απο 6-7 εκ κ ανω τζιρο)που συναναστρεφεται με αλλους επιχειρηματιες, τραπεζιτες, κλπ να πρεπει να ξερει τη Φροσω τη νυχου,(τυχαιο παραδειγμα, θα μπορουσε να ειναι ο Σπυρος ο καθηγητης στο φροντιστηριο)που ξερει το Μαρακι το οποιο ειναι νοστιμοτατο κ ψαχνεται.. Κ να ηξερε ο επιχειρηματιας τη Φροσω, η Φροσω θα εκανε τα παντα για να μη γινει το κονε με το Μαρακι γιατι θα εσκαγε να εβλεπε τη φιλη της να κανει ζωαρα ενω η ιδια θα πηδιοταν με το Θοδωρη π τον γνωρισε στην πρωτη γυμνασιου...
(να ξερετε οτι τα κονε κ ο κυκλος των επιχειρηματιων ειναι πολυ περιορισμενα στην Ελλαδα ακριβως γιατι θεωρουνται ως σιχαματα απο την σοσιαλιστικη κοινωνια μας)
Μια ακομα οπτικη του τι τρεχει κ γιατι τα ωραια μουνια καταληγουν με φτωχαδακια με τατου ή το πολυ καναν εφημερο γλαστρο περιζητητο π τον γυρνας αναποδα κ πεφτουν μονο τριχες .