ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τι λενε εκει οι γυναικες;;;;
Έχουν μαζευτεί μπόλικες από κάθε γωνιά του κόσμου και παίζει τεράστια προσφορά.
Εγώ με Γερμανίδες έχω να κάνω και λόγω δουλειάς και επειδή βγάζω καλύτερα άκρη.
Και τώρα με Γερμανιδα είμαι.
Βαλκανιε το ξερεις οτι συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που λες, ωστοσο λειπεις απο Ελλαδα και στο χω ξαναπει
Παροτι ο σαντ ειναι ο ορισμος του λουσερ κλαψομουνια, εχει δικιο σε καποια κομματια. Γιατι παρατηρει απο τη γωνια του τι γινεται μεσα απ τα δικα του ματια (χωρις να κανει το παραμικρο για να αλλαξει τη μοιρα του)
Το εχω ξαναπει για τον εαυτο μου, με το που βγαινω απ τα συνορα ειμαι Νο 1 γαμπρος. Χωρις λεφτα, με την αξια μου.
Οσο ειμαι Ελλαδα παιρνω σκετα likes γεματα ανασφαλεια και τρομο. Το να εισαι επιτυχημενος στην Ελλαδα, το να εχεις λεφτα , ειναι εγκλημα! Αρκει να εισαι μονο εμφανισιμος για τις μικρες κ του χεριου τους για τις μεγαλες.
Ρε Βαλκανιε 10 χρονια μνημονια, τσιπρες, σκατα δεν καταλαβες οτι η ελληνικη κοινωνια εχει στανταρντς του 1950 ? Κ καλα τιμιοτητα, φιλοτιμο, φτωχεια κλπ
Αυτα μετρανε Ελλαδα.
Ο σαντ χωρις να το συνηδητοποιει μεσα του ειναι καλος γαμπρος για Ελλαδα, ακριβως γιατι δεν εχει προοπτικη! Δεν μπορει να φτασει ψηλα το παιδι και αυτο ειναι που αρεσει στην ελληνιδα. Νιωθει ασφαλεια οταν δεν υπαρχει εξελιξη κ οταν ολα ειναι σταθερα σε χαμηλο επιπεδο.
Συναγωνιζεται εξ αλλου εκατομμυρια ελληνες π δεν εχουν στοχους, ονειρα κλπ (αλλα θα ηθελαν και γιαυτο κατηγορουν τριτους)..
Και οπως ο ΒΠ εχει πει, μην ξεχναμε επισης οτι τις ελληνιδες εμεις τις καναμε να εχουν τον πηχη στο 0. Εμεις τις μαθαμε οτι μαγκια ειναι η καφεδαρα, το ταβλι, ο γαβρος , ο βαζελος, το manual κιβωτιο, η καβαλα χωρις κρανος, η πουτσα κ αντε γεια.. κ αλλα τετοια κωμικοτραγικα, για να μην αναφερθω στην κατηχηση του πως πρεπει να ειναι σεμνες, να μην κοιτανε αντρες, να μην το ενα, να μην το αλλο..
Να το ξαναπω επισης οτι Ελλαδα πααααρα πολλοι επιχειρηματιες (με εργοστασια , με παραγωγες κλπ οχι narcos) με κερδη ανω των 0,5-1 εκ το χρονο ειναι παντρεμενοι με Σλαβες ή γενικα αλλοδαπες.
Γενικα ενας ωραιος πετυχημενος αντρας με λεφτα κ πολλα αλλα +, Ελλαδα υποφερει !
Γυρισα προσφατα απο ταξιδι στο οποιο πηρα σχεδον 30-40 τηλ (ΟΛΑ μεσω τιντερ), βγηκα με 3 , δεν πληρωσα δεκαρα.. εβλεπα το ποσο με ηθελαν κοντα. Η μια μαλιστα με περιεφερε σαν τροπαιο απ το πρωτο ραντεβου στη δουλεια της (ενα κλαμπακι) κ εβγαζε προγραμμα τι θα κανουμε τις επομενες μερες , 183 Ουκρανεζαρα κεφαλογυριστρα.
Στελνω σε Ελληνιδα επειδη ειμαστε φολλοου στο ινστα κ εβλεπα οτι ειναι στο ιδιο μερος. seen κ τελος!
Θελω ενα τεραστιο σεντονι για περιστατικα με ελληνιδες για να καταβετε ποσο εχει διαβρωθει η κριση, το φιλτρο, η αυτοπεποιθηση κ η αυτογνωσια του μεσου ελληνα κ ελληνιδας....
Ίσως έχεις δίκαιο φίλε,τις ελληνίδες εν μέσω τσιπροκατοχής δεν τις έχω ζήσει.
Απλά εδώ και χρόνια έχω πάψει να θεωρώ τις ελληνίδες ξεχωριστή κατηγορία.
Όπως ο αρχηγός μιλάει για πανσλαβισμό,εγώ έχω καταλήξει ότι η γυναίκα ανεξαρτήτου προέλευσης είναι πάνω-κάτω το ίδιο.
Δηλαδή πλέον δε σκέφτομαι ότι αυτή είναι Ελληνίδα/Γερμανίδα/Ουκρανέζα.κ.ο.κ. οπότε πρέπει να αλλάξω τακτική.