Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Τελικα ομως τι πιστευετε;
Η κριση, τα μνημονια, την αλλαξαν την ελλεεινιδα;
Ειναι ιδια με προ μνημονιων, χειροτερη, ή καλυτερη;

Εχω μια ελπιδα βεβαια, αν και μικρη, οτι οι νεες γενιες ελλεεινιδων, ισως να ειναι λιγο καλυτερες απο τις μεγαλυτερες.
Μια κοπελα 25 ετων σημερα, οταν αρχισε η κριση πριν 10 χρονια, ηταν 15.
Αρα εχει μεγαλωσει μεσα στην κριση.
Ισως ειδε τους γονεις της να χανουν τις δουλειες τους, οικονομικα στριμωγματα πολλα, κλπ.
Ισως, λεω παλι.
Γιατι αυτες οι ηλικιες εχουν την αλλη γαγγραινα πια: τα social media.

Αλλα που εγω βλεπω και 40αρες πια, να νταραβεριζονται με social media!
Διπλα καμενες;

Τι λετε λοιπον;
Πως επηρεασαν τα μνημονια και η κριση, τις ελλεινιδες;
Ιδιες απαιτησεις; Ιδιες ξυνιλες;
Μηπως τελικα, ανεξαρτητως κρισης, η μαλακοσυμπεριφορα των ελληνων, τις κρατα σκατομαθημενες, οπως και να χει;
Ή εχουμε καμια βελτιωση; (και δεν το πηρα ειδηση...)

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οσο περνα ο καιρος οι σχεσεις αναμεσα στους ανθρωπους (οχι μονο αναμεσα στους αντρες και τις γυναικες) θα γινονται ολοενα και πιο προβληματικες.

Ειναι θεμα το πως διαχειριζεται ο καθενας την ολη πραγματικοτητα γυρω του και απο οτι δειχνει, η πλειοψηφια του κοσμου δεν ξερει απο διαχειριση.

Οι σχεσεις αναμεσα σε αντρες-γυναικες ειναι καταδικασμενες απο την αρχη. Προβληματικοι ανθρωποι-προσωπικοτητες, τι μπορει να δημιουργησει ενας τετοιος συνδυασμος. Ο καθενας εχει απο πλευρας του τα κομπλεξ-απωθημενα του, τις ψυχωσεις του και γενικα τη δικη του ψυχικη ασθενεια σε μεγαλο-μικρο βαθμο.

Η ανασφαλεια-ελλειψη αυτοπεποιθησης εκ μερους των αντρων αποτελειωνει τη κατασταση. Οχι μονο στη σχεση τους με τις γυναικες αλλα γενικα τη ζωη τους. Δεν ζουν-φερονται αντρικα. Εκει ειναι και η πηγη του προβληματος, γενικα.

Σε μια κοινωνια που η πλειοψηφια των αντρων θα ειχαν αντρικη συμπεριφορα, δεν θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να κανει τα δικα του. Δεν θα μπορουσε απλα, δεν θα εβγαινε. Ειτε οι γυναικες, ειτε οι πολιτικοι ειτε ο οποιος θελει να κανει τα δικα του. Δεν θα του πετυχαινε το γλυκο, απλα.

Τωρα εχει ολες τις ιδανικες συνθηκες να του πετυχει η οποια μαλακια θελει να κανει και απλα τη κανει και συνεχιζει.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Οσο περνα ο καιρος οι σχεσεις αναμεσα στους ανθρωπους (οχι μονο αναμεσα στους αντρες και τις γυναικες) θα γινονται ολοενα και πιο προβληματικες.

Ειναι θεμα το πως διαχειριζεται ο καθενας την ολη πραγματικοτητα γυρω του και απο οτι δειχνει, η πλειοψηφια του κοσμου δεν ξερει απο διαχειριση.

Οι σχεσεις αναμεσα σε αντρες-γυναικες ειναι καταδικασμενες απο την αρχη. Προβληματικοι ανθρωποι-προσωπικοτητες, τι μπορει να δημιουργησει ενας τετοιος συνδυασμος. Ο καθενας εχει απο πλευρας του τα κομπλεξ-απωθημενα του, τις ψυχωσεις του και γενικα τη δικη του ψυχικη ασθενεια σε μεγαλο-μικρο βαθμο.

Η ανασφαλεια-ελλειψη αυτοπεποιθησης εκ μερους των αντρων αποτελειωνει τη κατασταση. Οχι μονο στη σχεση τους με τις γυναικες αλλα γενικα τη ζωη τους. Δεν ζουν-φερονται αντρικα. Εκει ειναι και η πηγη του προβληματος, γενικα.

Σε μια κοινωνια που η πλειοψηφια των αντρων θα ειχαν αντρικη συμπεριφορα, δεν θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να κανει τα δικα του. Δεν θα μπορουσε απλα, δεν θα εβγαινε. Ειτε οι γυναικες, ειτε οι πολιτικοι ειτε ο οποιος θελει να κανει τα δικα του. Δεν θα του πετυχαινε το γλυκο, απλα.

Τωρα εχει ολες τις ιδανικες συνθηκες να του πετυχει η οποια μαλακια θελει να κανει και απλα τη κανει και συνεχιζει.
εχεις μεγαλο δικιο τυπε..εγω που δεν εχω μεγαλο κυκλο, ολους τους γνωστους μου που ειναι παντρεμενοι ειναι να τους λυπασαι..φοβουνται τις μπαλοτσες γυναικες τους ακομα και για απλα πραματα,θελουν να χωρισουν αλλα φοβουνται πως και τι θα πουν σε αυτες και το σοι τους. ο ενας το κανε βεβαια αφου βρηκε αφορμη το ξυλο που του δωσε η γυναικα του και χωρισε 6 μηνες μετα την γεννηση του παιδιου του,που το κανε με αυτην μετα απο 8-9 χρονια σχεση, "κατα λαθος" χωρις να το θελει.μιλαμε τραγωδια...

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι πιο πολλοι ανθρωποι γυρω μας ζουν καταπιεσμενοι μεσα στις προβληματικες-αρρωστημενες καταστασεις που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει ή που οι ιδιοι δεν εκαναν τις αντιστοιχες ενεργειες ωστε να αλλαξει η πραγματικοτητα τους.

Δεν ειναι μονο η καταστασεις γυρω μας, ειναι και η απραγια εκ μερους μας. Ο φοβος της αλλαγης. Η διστακτικοτητα γενικα. Το καλουπωμα που εχει μπει ο καθενας και που αρνειται-φοβαται να βγει.

Φοβος, μαλθακοτητα, οκνηρια, ανασφαλεια, ελλειψη αυτοπεποιθησης, ανοησια, ανηθικοτητα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
οσοι λενε μνημονια για παντα και τι καλα που ειναι για γινουμε ανθρωποι (λες και χρειαζομαστε τους μουνοζητιανους ξενους και τα εδω τσιρακια τους που παρασιτικοποιησαν τα παντα), τους αξιζουν η πιο ακραια μουνοδουλιαση και πυρφορισμος των soyboy

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Οι πιο πολλοι ανθρωποι γυρω μας ζουν καταπιεσμενοι μεσα στις προβληματικες-αρρωστημενες καταστασεις που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει ή που οι ιδιοι δεν εκαναν τις αντιστοιχες ενεργειες ωστε να αλλαξει η πραγματικοτητα τους.

Δεν ειναι μονο η καταστασεις γυρω μας, ειναι και η απραγια εκ μερους μας. Ο φοβος της αλλαγης. Η διστακτικοτητα γενικα. Το καλουπωμα που εχει μπει ο καθενας και που αρνειται-φοβαται να βγει.

Φοβος, μαλθακοτητα, οκνηρια, ανασφαλεια, ελλειψη αυτοπεποιθησης, ανοησια, ανηθικοτητα.

δεν υπαρχει φοβος

ειναι αντανακλαστικη προστασια απο τον φιλελε οδοστρωτηρα και οι σκληροι χυστες που ριζοσπαστικοποιουνται διεθνως και εγειρονται

ειναι οι νεοι και μεγαλυτεροι μπολσεβικοι που αποπροσανατολιζονται απο την ακροδεξια τωρα και αργοτερα θα γινουν οι νεοι εθνικομπολσεβικοι

την καταπιεση την αναπαραγει ο καπιταλισμος σημερα ειτε παραδοσιοκρατικος ειτε σοσιαλφιλελε αλλα σταθερα γυναικοκεντρικος

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21

Καπαμαρακο γλυκε και φιλτατε σε βλεπω τωρα τελευταια να γραφεις να ξαναγραφεις να ξαναματα γραφεις ολο και πιο συχνα και να λες πολλες φορες εως και σχεδον παντα ωραια και σωστα πραγματακια αλλα προσπαθωντας να αντεξω να μην γραψω αυτο που ηθελα ( γιατι δεν ηξερα πως θα το παρεις ...ελπιζω οχι παρεξηγησιμα) τελικα man μου δεν αντεξα και θα στο πω....
Ωραια λοιπον φιλαρα μου (ουπς λαθος χρηση της λεξης σε ατομο σαν και σενα) ωραια τα λες τα περισσοτερα απ'οσα  περιγραφεις για τους σημερινους ανδρες ,τις σχεσεις και την αλληλεπιδραση με το αλλο φυλλο και τα λοιπα και τα λοιπα(εγω στα δινω και σε παραδεχομαι κιολας για τα περισσοτερα απ'οσα λες)...... υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που παρατηρησα....
Μηπως ομως ρε συ Καπαμαρου ...Μηπως λεω εγω τωρα.....σου λειπει κατι ?...Γιατι απο τα συμφραζομενα αν κατσει καποιος να δικρινει τα πραγματα και χωρις να εχει και γνωσεις ψυχολογιας επιπεδου Carl Jung , μπορει να διακρινει ενα παραπονο να το πω? μια ελλειψη να το πω? ενα απωθημενο για τους 'κακους' φιλους που καποτε ειχες ή δεν ειχες να το πω?....
Θελω να πω δηλαδη ρε Bro οτι και καλα ειναι να τα λεμε ετσι ωμα, σκληρα και αντρικα τα πραγματα ως εχουν αλλα οτι μας καιει θα φανει στην πορεια ειτε αργα και σταδιακα ειτε πιο συντομα....και εσυ δυστυχως φαινεσαι λιγο να εχεις παρει με κακο εως και 'δολοφονικο' ματι θα ελεγα το θεμα αληθινοι φιλοι και παρεα.....ΕΛΑ ομως που απο αυτα που λες φαινεται να τους εχεις αναγκη τους πραγματικους φιλους ( οπως και ολοι οι ανθρωποι αλλωστε ) για να τα πεις ολα αυτα καπου και να εκφραστεις και να αλληλεπιδρασεις οπως αλλωστε θελουμε ολοι μας...ΑΡΑ φιλαρακο μου ....ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ τους φιλους οπως σου ειπε ο μεγας συλητης των δικαστικων αιθουσων Αλιεξανδρος ...και ας το παιζεις υπερανω και οτι ταχα ολοι οι ανδρες εχουν τα αρχιδια τους και μονο αυτα και διαφορες τετοιες εγωιστικες μαλακιουλες....
και ολα αυτα γιατι στα λεω ?...γιατι εχω γνωρισει και προσφατα στην ζωη μου και γενικα ειχα 'φιλους' ειτε που σπασαμε και ηταν παρομοια ναυαγια στα μυαλα σε αυτα τα θεματα και λεγανε παρομοιες αποψεις τυπου :
'Α εγω φταιω που βαλτωσα σε σχεσεις γκομενικες και κατ'επεκταση φιλικες ανουσιες γιατι αυτες οι φιλικες σχεσεις δεν ειχαν να με προσφερουν κατι στο γκομενικο ζητημα και δεν εκανα παρεα με πιο μαγκες και πιο αλανια και τωρα θα αλλαξω και θα δικτιυωθω γιατι ετσι θελουν τα γκομενακια εκει εξω να γινει πιο μαγκας και αλανιαρης και να εχεις αλανηδες φιλους, να ξες τους γαματους και τους κλαρινους και τους Α males και να τους κανεις παρεα, γιατι αμα κανω παρεα με τους ιδιους και τους ιδιους καημενους μπακουρους αιωνια μονος θα μεινω... κτλ κτλ κτλ...( μην τα αναλυω θα παρει ωρες )
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?... Σπασανε παρεα και με μενα και με αλλους και αλλοι πετυχαν τους 'μεγαλεπιβολους' στοχους τους της δικτυωσης αλλοι παλι μεινανε στασιμοι γιατι δεν το ειχανε πολυ απλα ( δεν ειχανε αυτο που λεμε την ικανοτητα , το να ειναι καταφερτζηδες στους κοινωνικους ελιγμους και στο να καταφερνουνε να κανουνε παρεες) αλλα γενικα ειτε οι μεν που το ειχανε και 'πετυχανε' ειτε οι δε πιο 'αποτυχημενοι' δεν πετυχαν το σημαντικοτερο ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ και ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ οι 'σκληροι' ανδρες που δεν εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους αλλα μονο κατα περιπτωση και κατα συνθηκη στην ζωη γιατι πραγαμτικους φιλους ,Καπαμαρακο, οχι μονο αυτοι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι  θελουν......................... και αποψεις σαν αυτες που προειπα και που πολυ καλα ξες μονο αυτες καταστρεφουν και φθειρουν τα πραγματα και τις φιλιες brooo..........
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΑΜΑΡΑΚΟ ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΚΑΤΙΛΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ( ειτε ειναι οι γαματοι κοινωνικα ειτε οχι ) ....... Με αυτα που λες μονο διαιωνιζεις κατι που σε ταλανιζει broκo ....τιποτε αλλο........θα με θυμηθεις......

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικα ομως τι πιστευετε;
Η κριση, τα μνημονια, την αλλαξαν την ελλεεινιδα;
Ειναι ιδια με προ μνημονιων, χειροτερη, ή καλυτερη;

Εχω μια ελπιδα βεβαια, αν και μικρη, οτι οι νεες γενιες ελλεεινιδων, ισως να ειναι λιγο καλυτερες απο τις μεγαλυτερες.
Μια κοπελα 25 ετων σημερα, οταν αρχισε η κριση πριν 10 χρονια, ηταν 15.
Αρα εχει μεγαλωσει μεσα στην κριση.
Ισως ειδε τους γονεις της να χανουν τις δουλειες τους, οικονομικα στριμωγματα πολλα, κλπ.
Ισως, λεω παλι.
Γιατι αυτες οι ηλικιες εχουν την αλλη γαγγραινα πια: τα social media.

Αλλα που εγω βλεπω και 40αρες πια, να νταραβεριζονται με social media!
Διπλα καμενες;

Τι λετε λοιπον;
Πως επηρεασαν τα μνημονια και η κριση, τις ελλεινιδες;
Ιδιες απαιτησεις; Ιδιες ξυνιλες;
Μηπως τελικα, ανεξαρτητως κρισης, η μαλακοσυμπεριφορα των ελληνων, τις κρατα σκατομαθημενες, οπως και να χει;
Ή εχουμε καμια βελτιωση; (και δεν το πηρα ειδηση...)

Οι νέες γενιές είναι σίγουρα καλύτερες από τις 30+ και πιο καλές εμφανισιακά,αλλά αυτό με τα σοσιαλ μίντια και τα κινητά τα έχει γαμήσει όλα.

Ποια είναι η διαφορά;0 20αρης ακόμα κι έτσι θα βρει γκομενίτσα,και πολλές φορές πολύ καλή κιόλας,και ο ανύπαντρος/χωρίς σχέση 30αρης θα παίζει το πουλί του και θα γυρνάει στα μπουρδέλα.Γιατί είναι μεγάλος για τις μικρές και οι καλές 30αρες είναι όλες πιασμένες.Οπότε,ή θα συμβιβαστεί με κάποιο μπάζο που ξέμεινε ανύπαντρο ή θα ελπίζει να τον προσέξει καμια μιλφ ή θα ψάχνεται για καμιά ξεβράκωτη ξένη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τα μνημόνια επιβάλουν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια σ'αυτό το μπουρδέλο.Αλλά φυσικά δεν τολμούσε να τα κάνει καμία κυβέρνηση γιατί ο Έλληνας ήθελε μόνο να ακούει παπαριές για να ψηφίσει.

Τώρα εαν μπήκε η χώρα σε σειρά δεν το ξέρω,ξέρω όμως ότι μπήκαν σιγά σιγά σε σειρά οι Έλληνες.

δηλαδη τι επρεπε να επιβαλλουν?να κοπουν τα δωρα και οι συνταξεις?να παει ο μισθος 400ευρω?
να ανεβει το πετρελαιο το ρευμα κτλ,ο φπα να παει απο 9 σε 23%?
Οσο για τα αλλα που επρεπε να γινουν που λες τιποτα δεν εγινε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δηλαδη τι επρεπε να επιβαλλουν?να κοπουν τα δωρα και οι συνταξεις?να παει ο μισθος 400ευρω?

θα μπορουσαν πολύ απλά να απολύσουν ΔΥ και να κλείσουν/ιδιωτικοποιησουν κρατικες δομες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Απολύσεις κόπρων δ.υ και αργόμισθων συμβούλων,όχι άλλες προσλήψεις στο δημόσιο,πάταξη φοροδιαφυγής,μείωση βουλευτών,μείωση μισθών βουλευτών και παπάδων,διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας,επιστροφή καταθέσεων από το εξωτερικό κλπ

Κι επειδή φυσικά αυτά δεν τολμάνε να τα κάνουν,βαράνε συνταξιούχους και ιδιωτικό τομέα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
H μόνη περίπτωση να αλλάξει η Ελλάδα είναι να τα τινάξει ο ιδιωτικός τομέας. Οι ΔΥ είναι μια καλή εκλογική πελατεία, εύκολα διαχειρίσιμη, που όλες οι κυβερνήσεις τη χαϊδευουν. Σίγουρα ψηφαλάκια με αντάλλαγμα τη μονιμότητα. Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας δεν υπάρχει καθόσον οι μητροπολίτες είναι άριστοι νταλαβεριτζήδες και καλύτεροι επιχειρηματίες από πολλούς της ελεύθερης αγοράς. Ξέρουν να διαχειρίζονται το μαγαζί τους άριστα. Χώρια που το κράτος τους χρωστάει πολλά γιαυτό και μισθοδοτεί τους παπάδες. Αν αναλάβουν τη μισθοδοσία πρέπει να τους επιστραφούν τα χρωστούμενα λόγω ρυθμιστικών νόμων, που να βρεθούν όμως; Άκης, Γιάννος και όλοι οι παρόμοιοι έκαναν μεγάλο φαγοπότι. Αν και ο Ιερώνυμος το δέχθηκε δημόσια. Ανάληψη μισθοδοσίας με επιστροφή των δεσμευμένων και ειδικές ρυθμίσεις για να μπορεί η ιεραρχία να λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια. Εκκλησία ΑΕ δηλαδή. Ούτε στα όνειρά μας αυτά. ΣΕΒ δεν υπάρχει. Κρατικοδίαιτος, χωρίς επενδύσεις, με μόνη απαίτηση μισθούς γαλέρας στις επιχειρήσεις του. Αν όμως όλοι εμείς του ιδιωτικού τομέα που σέρνουμε το κάρο σκάσουμε ολοι αυτοί δε θα έχουν απο που να τραφούν. Η οικονομία μας είναι πρωτογενής παραγωγή πανάκριβη κιόλας, χωρίς προστιθέμενη αξία και παροχή υπηρεσιών. Εξαιρετικά ρηχή. Οπότε το τέλος μας θα σημάνει ότι κάτι θα κινηθεί προς το καλύτερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εχεις μεγαλο δικιο τυπε..εγω που δεν εχω μεγαλο κυκλο, ολους τους γνωστους μου που ειναι παντρεμενοι ειναι να τους λυπασαι..φοβουνται τις μπαλοτσες γυναικες τους ακομα και για απλα πραματα,θελουν να χωρισουν αλλα φοβουνται πως και τι θα πουν σε αυτες και το σοι τους. ο ενας το κανε βεβαια αφου βρηκε αφορμη το ξυλο που του δωσε η γυναικα του και χωρισε 6 μηνες μετα την γεννηση του παιδιου του,που το κανε με αυτην μετα απο 8-9 χρονια σχεση, "κατα λαθος" χωρις να το θελει.μιλαμε τραγωδια...

Αυτό όμως δεν είναι και ο κανόνας.Δηλαδή όλοι οι παντρεμένοι είναι δυστυχισμένοι;Ίσα ίσα,εγώ βλέπω πάρα πολλούς που τρελαίνονται και πιο πολύ απ'τις γυναίκες όταν κάνουν παιδί.Άμα βγεις έξω πχ Κυριακή πρωί,βλέπεις άντρες να παίζουν με τα παιδιά τους και μόνο δυστυχισμένοι δεν φαίνονται.

Μην τρελαθούμε δηλαδή κιόλας,και οι πιο πολλοί ελεύθεροι δεν ζουνε καμιά συναρπαστική ζωή για να την λένε στους παντρεμένους.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καπαμαρακο γλυκε και φιλτατε σε βλεπω τωρα τελευταια να γραφεις να ξαναγραφεις να ξαναματα γραφεις ολο και πιο συχνα και να λες πολλες φορες εως και σχεδον παντα ωραια και σωστα πραγματακια αλλα προσπαθωντας να αντεξω να μην γραψω αυτο που ηθελα ( γιατι δεν ηξερα πως θα το παρεις ...ελπιζω οχι παρεξηγησιμα) τελικα man μου δεν αντεξα και θα στο πω....
Ωραια λοιπον φιλαρα μου (ουπς λαθος χρηση της λεξης σε ατομο σαν και σενα) ωραια τα λες τα περισσοτερα απ'οσα  περιγραφεις για τους σημερινους ανδρες ,τις σχεσεις και την αλληλεπιδραση με το αλλο φυλλο και τα λοιπα και τα λοιπα(εγω στα δινω και σε παραδεχομαι κιολας για τα περισσοτερα απ'οσα λες)...... υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που παρατηρησα....
Μηπως ομως ρε συ Καπαμαρου ...Μηπως λεω εγω τωρα.....σου λειπει κατι ?...Γιατι απο τα συμφραζομενα αν κατσει καποιος να δικρινει τα πραγματα και χωρις να εχει και γνωσεις ψυχολογιας επιπεδου Carl Jung , μπορει να διακρινει ενα παραπονο να το πω? μια ελλειψη να το πω? ενα απωθημενο για τους 'κακους' φιλους που καποτε ειχες ή δεν ειχες να το πω?....
Θελω να πω δηλαδη ρε Bro οτι και καλα ειναι να τα λεμε ετσι ωμα, σκληρα και αντρικα τα πραγματα ως εχουν αλλα οτι μας καιει θα φανει στην πορεια ειτε αργα και σταδιακα ειτε πιο συντομα....και εσυ δυστυχως φαινεσαι λιγο να εχεις παρει με κακο εως και 'δολοφονικο' ματι θα ελεγα το θεμα αληθινοι φιλοι και παρεα.....ΕΛΑ ομως που απο αυτα που λες φαινεται να τους εχεις αναγκη τους πραγματικους φιλους ( οπως και ολοι οι ανθρωποι αλλωστε ) για να τα πεις ολα αυτα καπου και να εκφραστεις και να αλληλεπιδρασεις οπως αλλωστε θελουμε ολοι μας...ΑΡΑ φιλαρακο μου ....ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ τους φιλους οπως σου ειπε ο μεγας συλητης των δικαστικων αιθουσων Αλιεξανδρος ...και ας το παιζεις υπερανω και οτι ταχα ολοι οι ανδρες εχουν τα αρχιδια τους και μονο αυτα και διαφορες τετοιες εγωιστικες μαλακιουλες....
και ολα αυτα γιατι στα λεω ?...γιατι εχω γνωρισει και προσφατα στην ζωη μου και γενικα ειχα 'φιλους' ειτε που σπασαμε και ηταν παρομοια ναυαγια στα μυαλα σε αυτα τα θεματα και λεγανε παρομοιες αποψεις τυπου :
'Α εγω φταιω που βαλτωσα σε σχεσεις γκομενικες και κατ'επεκταση φιλικες ανουσιες γιατι αυτες οι φιλικες σχεσεις δεν ειχαν να με προσφερουν κατι στο γκομενικο ζητημα και δεν εκανα παρεα με πιο μαγκες και πιο αλανια και τωρα θα αλλαξω και θα δικτιυωθω γιατι ετσι θελουν τα γκομενακια εκει εξω να γινει πιο μαγκας και αλανιαρης και να εχεις αλανηδες φιλους, να ξες τους γαματους και τους κλαρινους και τους Α males και να τους κανεις παρεα, γιατι αμα κανω παρεα με τους ιδιους και τους ιδιους καημενους μπακουρους αιωνια μονος θα μεινω... κτλ κτλ κτλ...( μην τα αναλυω θα παρει ωρες )
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?... Σπασανε παρεα και με μενα και με αλλους και αλλοι πετυχαν τους 'μεγαλεπιβολους' στοχους τους της δικτυωσης αλλοι παλι μεινανε στασιμοι γιατι δεν το ειχανε πολυ απλα ( δεν ειχανε αυτο που λεμε την ικανοτητα , το να ειναι καταφερτζηδες στους κοινωνικους ελιγμους και στο να καταφερνουνε να κανουνε παρεες) αλλα γενικα ειτε οι μεν που το ειχανε και 'πετυχανε' ειτε οι δε πιο 'αποτυχημενοι' δεν πετυχαν το σημαντικοτερο ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ και ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ οι 'σκληροι' ανδρες που δεν εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους αλλα μονο κατα περιπτωση και κατα συνθηκη στην ζωη γιατι πραγαμτικους φιλους ,Καπαμαρακο, οχι μονο αυτοι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι  θελουν......................... και αποψεις σαν αυτες που προειπα και που πολυ καλα ξες μονο αυτες καταστρεφουν και φθειρουν τα πραγματα και τις φιλιες brooo..........
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΑΜΑΡΑΚΟ ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΚΑΤΙΛΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ( ειτε ειναι οι γαματοι κοινωνικα ειτε οχι ) ....... Με αυτα που λες μονο διαιωνιζεις κατι που σε ταλανιζει broκo ....τιποτε αλλο........θα με θυμηθεις......

Καταρχην, σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο και εγραψες τα οσα εγραψες.

Δεν εχω φαει ποτε πακετο απο φιλους, διοτι πολυ απλα δεν ειχα και δεν εμπιστευτηκα κανεναν. Δεν εχω αναγκη κατι το οποιο δεν υπαρχει και ειναι ουτοπικο. Η φιλια υπαρχει σαν εννοια διοτι ο ανθρωπος εχει την αναγκη να πιστευει στην υπαρξη της για να νιωθει καλυτερα. Αναλογες εννοιες οπως αγαπη-ερωτας κτλπ ειναι για τους ψυχικα αδυναμους. Ο ψυχικα δυνατος, δεν χρειαζεται ουτοπικες καταστασεις για να αισθανεται καλα. Και φυλακη να τον βαλεις με φαγητο μια φορα στις 3 ημερες, παλι καλα θα αισθανεται. Δεν τον αγγιζει κατι, απλα.

Στο θεμα φιλιας, επιμενω στην αποψη μου. Οι μονοι φιλοι σου ειναι τα αρχιδια (αν εχει καποιος) και το χρημα (αν το αποκτησει ποτε στη ζωη του).

Πιστεψε με, οταν θα αποκτησεις αυτα τα δυο, ισως αναθεωρησεις καποια απο τις αποψεις σου. Δεν φτανει να εχεις μονο το ενα, ή το αλλο. Πρεπει να τα εχεις και τα δυο ταυτοχρονα για να καταλαβεις τι θελω να πω.

Οσο και να μου περιγραφει ενας ταλαιπωρος ανθρωπος που εχει χασει τα ποδια του σε ατυχημα, οσο δεν ειμαι στη θεση του, δεν θα τον καταλαβω ποτε. Οσο και να θελω. Ζω σε αλλη πραγματικοτητα, εντελως. Θεωρητικα καταλαβαινω ελαχιστα και ασημαντα πραγματα. Στη πραξη οταν χασω και τα δυο μου ποδια, τοτε θα τον καταλαβω πληρως. Βιωματικη γνωση και εμπειρια που πηγαζει μεσα απο αυτη. Βιωμα=πραγματικη γνωση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι μονοι φιλοι σου ειναι τα αρχιδια (αν εχει καποιος) και το χρημα (αν το αποκτησει ποτε στη ζωη του).

Scarface-Quotes.jpg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Δεν εχω φαει ποτε πακετο απο φιλους, διοτι πολυ απλα δεν ειχα και δεν εμπιστευτηκα κανεναν. Δεν εχω αναγκη κατι το οποιο δεν υπαρχει και ειναι ουτοπικο. Η φιλια υπαρχει σαν εννοια διοτι ο ανθρωπος εχει την αναγκη να πιστευει στην υπαρξη της για να νιωθει καλυτερα. Αναλογες εννοιες οπως αγαπη-ερωτας κτλπ ειναι για τους ψυχικα αδυναμους. Ο ψυχικα δυνατος, δεν χρειαζεται ουτοπικες καταστασεις για να αισθανεται καλα. Και φυλακη να τον βαλεις με φαγητο μια φορα στις 3 ημερες, παλι καλα θα αισθανεται. Δεν τον αγγιζει κατι, απλα.

Στο θεμα φιλιας, επιμενω στην αποψη μου. Οι μονοι φιλοι σου ειναι τα αρχιδια (αν εχει καποιος) και το χρημα (αν το αποκτησει ποτε στη ζωη του).

Πιστεψε με, οταν θα αποκτησεις αυτα τα δυο, ισως αναθεωρησεις καποια απο τις αποψεις σου. Δεν φτανει να εχεις μονο το ενα, ή το αλλο. Πρεπει να τα εχεις και τα δυο ταυτοχρονα για να καταλαβεις τι θελω να πω.

Οσο και να μου περιγραφει ενας ταλαιπωρος ανθρωπος που εχει χασει τα ποδια του σε ατυχημα, οσο δεν ειμαι στη θεση του, δεν θα τον καταλαβω ποτε. Οσο και να θελω. Ζω σε αλλη πραγματικοτητα, εντελως. Θεωρητικα καταλαβαινω ελαχιστα και ασημαντα πραγματα. Στη πραξη οταν χασω και τα δυο μου ποδια, τοτε θα τον καταλαβω πληρως. Βιωματικη γνωση και εμπειρια που πηγαζει μεσα απο αυτη. Βιωμα=πραγματικη γνωση.
οταν τυπε χασεις και τα δυο ποδια και η μονη που θα σε επισκεπτεται στον θαλαμο θα ειναι η νοσοκομα για να σου βαλει θερμομετρο θα καταλαβεις τι σημαινει να εχεις φιλους :S :S :S

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.847
Πόντοι
27.786
Εγω εχω καταλαβει πάντως οτι δεν κάνουν ολοι οι φιλοι για ολα. Πχ αν έχεις εναν φιλο ο οποιος εκ των προτέρων και εκ πεποιθησεως ειναι φοβιτσιάρης και δεν του αρέσουν τα ανοιγματα ειναι ένα κλεισοτ άτομο. Μονο σε κακο θα βγει να αρχισεις να τον πιέζεις και να τον κρινεις. Κράτησε τον σαν φιλο και ας βγαινετε μονο οταν ειναι για χαλαρο καφέ και ως εκει. Αμα ο άλλος δεν θέλει να αναθεωρησει και να αλλαξει τη ζωη του τι σε ενδιαφέρει εσενα.

Και αμα εισαι και μάγκας μη περιμενεις απο αυτον να μπει ποτέ και μπροστά ή να τον φωνάξεις σε κάτι και να έρθει δεν ειναι οτι σνομπάρει εσενα σαν φιλο ειναι οτι ο χαρακτηρας του ειναι έτσι. Έχω γνωρισει κάτι ατομ δεν έπαιρναν θέση ποτε και πουθενα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. Απιστευτο και ομως αληθινο. Τι να κανουμε μερικοι ετσι ειναι. Αυτη ειναι η προσωπικοτητα τους.

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.847
Πόντοι
27.786
Αντε περιμενε εσυ απο εκεινον που δεν θελει να παρει θέση ουτε για τα δικα του να πάρει για σενα ξέχνα τον για support καλυτερα έχε κατα νου κάποιον αλλον. Αυτος θα σε απογοητευσει.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια λοιπον φιλαρα μου (ουπς λαθος χρηση της λεξης σε ατομο σαν και σενα) ωραια τα λες τα περισσοτερα απ'οσα  περιγραφεις για τους σημερινους ανδρες ,τις σχεσεις και την αλληλεπιδραση με το αλλο φυλλο και τα λοιπα και τα λοιπα(εγω στα δινω και σε παραδεχομαι κιολας για τα περισσοτερα απ'οσα λες)...... υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που παρατηρησα....
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?... Σπασανε παρεα και με μενα και με αλλους και αλλοι πετυχαν τους 'μεγαλεπιβολους' στοχους τους της δικτυωσης αλλοι παλι μεινανε στασιμοι γιατι δεν το ειχανε πολυ απλα ( δεν ειχανε αυτο που λεμε την ικανοτητα , το να ειναι καταφερτζηδες στους κοινωνικους ελιγμους και στο να καταφερνουνε να κανουνε παρεες) αλλα γενικα ειτε οι μεν που το ειχανε και 'πετυχανε' ειτε οι δε πιο 'αποτυχημενοι' δεν πετυχαν το σημαντικοτερο ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ και ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ οι 'σκληροι' ανδρες που δεν εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους αλλα μονο κατα περιπτωση και κατα συνθηκη στην ζωη γιατι πραγαμτικους φιλους ,Καπαμαρακο, οχι μονο αυτοι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι  θελουν......................... και αποψεις σαν αυτες που προειπα και που πολυ καλα ξες μονο αυτες καταστρεφουν και φθειρουν τα πραγματα και τις φιλιες brooo..........
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΑΜΑΡΑΚΟ ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΚΑΤΙΛΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ( ειτε ειναι οι γαματοι κοινωνικα ειτε οχι ) ....... Με αυτα που λες μονο διαιωνιζεις κατι που σε ταλανιζει broκo ....τιποτε αλλο........θα με θυμηθεις......

Εχεις δοκιμασει ποτε στη ζωη σου να αποκοπεις ηθελημενα απο συγγενεις-γνωστους εντελως; Να μην εχεις καμια επαφη με κανεναν τους;

Οταν το κανεις και οσο περνα ο καιρος, θα καταλαβεις οτι δεν εχεις πραγματικη αναγκη κανεναν. Επισης θα γνωριστεις πληρως με τον εαυτο σου (το παν). Θα γινεις πιο αυστηρος πλεον στις επιλογες σου (απαραιτητο στην εποχη μας ειδικα).

Ξερεις τι σημαινει φιλος;

φίλος αρσενικό (θηλυκό: φίλη)

πρόσωπο με το οποίο συνδέεται κανείς με σχέση αμοιβαίας αγάπης, αφοσίωσης και κατανόησης, χωρίς κατ' ανάγκη να υπάρχει συγγένεια ή ερωτικό ενδιαφέρον.

Αυτο σημαινει φιλος. Ουτε καν οι γονεις δεν αγαπουν-αφοσιωνονται-κατανοουν τα παιδια τους. Αν το εκαναν, θα ειχαν αλλη συμπεριφορα και τα παιδια τους θα ηταν εντελως διαφορετικοι ανθρωποι και οχι αυτες οι ψυχασθενικες μιζερες φιγουρες που βλεπουμε να ουρλιαζουν υστερικα (ξεσπουν) ανευ λογου.

Ποιος σε αγαπα, αφοσιωνεται σε εσενα, σε κατανοει; Δεν ακουγεται λιγο γραφικο αυτο στην εποχη μας ειδικα αν σου πω οτι το εχω;

Γνωστοι υπαρχουν, φιλοι οχι. Γιατι; Γιατι οι ανθρωποι καλα καλα δεν αγαπουν τον εαυτο τους, δεν αφοσιωνονται στον εαυτο τους, δεν κατανοουν τον εαυτο τους, πως θα τα κανουν ολα αυτα για εναν αλλο ανθρωπο;;;

Ουτοπικες καταστασεις, ομορφες μεν, ανυπαρκτες δε.

Προτιμο το ρεαλισμο της πραγματικοτητας. Δεν θα σε απογοητευσει ποτε.

Εν συντομια, συμφερον-σεξ-χρημα-εξουσια-πονηρια-μαλακια. Αυτα κυριαρχουν μεσα απο δεκαδες μορφες αναμεσα στους ανθρωπους και με δεκαδες προεκτασεις και υποκατηγοριες.

Φιλια, αγαπη, αφοσιωση, κατανοηση. Υπεροχες εννοιες. Ομορφες. Δεν υπαρχουν ομως ανθρωποι για να τις ενσαρκωσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom