Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Υπαρχουν ορισμενοι που ειρωνευονται ακομα και την επιλογη ψευδωνυμου που εχω κανει.

Ας ξερουν λοιπον το εξης.

Οταν πεθανε ο αδερφος μου (απο καρκινο) αφησε πισω του ενα παιδι, τον ανηψιο μου. Το παιδι τοτε χρειαζοταν μια αντρικη παρουσια, μια αντρικη φιγουρα διπλα του, να το συμβουλευει και να το στηριξει ψυχικα.

Εγω τοτε ημουν τυφλωμενος απο το πολεμο του χρηματος και οτι αυτο σερνει μαζι του. Για το μονο το οποιο αφιερωνα καποιο χρονο στον ελευθερο μου χρονο, ηταν το μουνι. Ολα τα αλλα ηταν αποκλειστικα και μονο για τη δουλεια.

Το παιδι εψαχνε να βρει μια στηριξη στη ζωη του. Επεσε σε μαλακοπαρεες και πουτανοβιες.

Οι γονεις μου δεκαδες φορες παρακαλεσαν να ασχοληθω λιγακι μαζι του, ασκοπα. Δεν εκανα τιποτα απολυτως. Τιποτα. Ποτε αλλωστε δεν ειπα οτι ειμαι ο καλος ανθρωπος. Ποτε δεν ηθελα και να γινω. Κοιτουσα το δρομο μου, την αποστολη μου και μονο. Την επιτυχια.

Το παιδι παρασυρθηκε στα πρωτα χρονια της εφηβειας του στα ναρκωτικα οπου και μετα απο λιγο κατεληξε, πεθανε.

Το αγαπημενο καρτουν του παιδιου ηταν ο Kayamaru Igano. Ενα Ιαπωνικο καρτουν, παλιο που εβλεπε στο youtube και ετρωγε με την ιδια μανια τα μακαρονια (απο οτι μου εχουν πει).

Αυτο ειναι περι του ονοματος που επελεξα εδω μεσα.

Ο λογος που υπαρχω εδω (δεν βρισκω και λογο στο να μην υπαρχω αλλα anyway) οπως πολλοι ρωτανε, ειναι γιατι απλα γουσταρω το φορουμ.

Ο λογος που γραφω τα οσα γραφω ειναι ο εξης: Εστω και ενα παλικαρακι να διαβασει και να καταλαβει, ισως σωθει απο μελλοντικα λαθη. Αυτος και μονο. Ουτε εχω την αναγκη να πουλησω φουμαρα, ουτε να ερθω σε κοντρα με κανεναν.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Καλη συνεχεια.

Καλά φίλε το έχεις κάψει τελείως. Δηλαδή επείδη κυνηγούσες το μουνί σα μαλάκας, και δεν ασχολήθηκες με τον γιο του αδερφού σου, κατηγορείς το σύστημα ή τις γκόμενες?

Ήσουν ανώριμος και παρτάκιας. Και μάλλον έκανες λάθος επιλογές, που άμα ήξερες ότι θα κατέληγε έτσι ο ανηψιός σου, μάλλον θα άλλαζες πλεύση. Όλοι κάνουμε λάθη.

Π

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι έχει συμβεί ρε τύπε.
Κατα 99% συμβαίνει.
Πολλά παδάκια θα κάνουν κάποιο άθλημα σοβαρά.
Μονο το 1% θα πετύχει.

Το πιάτο του κυνηγού και του ψαρά 10 φορές άδειο μια γεμάτο λένε.
Του καλλιτέχνη και του αθλητή βάλε 1010 για να είσαι μέσα.

Χαρά στο κουράγιο σου με τον κάθε πυροβολημένο..

Ήρθε ο άλλος να μας γράψει ότι στη ζωή υπάρχει δικαιοσύνη :2funny:,ότι δεν υπάρχει τύχη :rolleyes:,πως δεν υπάρχει φιλία/έρωτας/αγάπη,ότι γαμάει 7-8 διαφορετικές/μήνα,ενώ πριν γαμούσε περισσότερες..

Χαρακτηρίζει και αποτυχημένες τις μάνες με παιδί,ενώ η άλλη μπορεί να έμεινε χήρα ή ποιος ξέρει τι άλλο παίχτηκε...

Μην πω για τη μνημειώδη μαλακία

Ξερεις ποσοι 50αρηδες + γαμανε τα καλυτερα μουνια εως και 25;

Αυτό όμως που μου την σπάει περισσότερο, είναι που το παίζει δήθεν ευγενικός προσβάλλοντας όποιον δε συμφωνεί με τις παπαριές του,αλλά όταν κάποιος του γράψει σε αντίστοιχο ύφος το παίζει ηθικολογία και διανόηση..

Επίσης δεν είναι με τίποτα 40 χρονών,ένα αγράμματο μπαρμπάδι είναι που θέλει να τεκμηριώσει στον ίδιο του τον εαυτό την αγαμία που τον έδερνε στα νιάτα του,γράφοντας έπη για δήθεν αγώνες και πούτσες μπλε..

Όταν εμείς στα 19 χουφτώναμε ερασμίτικους κώλους,ο φωστηρας στα 19 του φυλαγε σκοπέτο στον Έβρο..

Έχουν τρελαθεί τα μπαρμπαδια του bou.
Όλοι στα 50+ τους γαμάνε 8άρια 20 χρονες φοιτήτριες  :2funny:
Έτσι είναι,άμα δεν τα ζεις όταν πρέπει,μπαίνεις στο bou και γράφεις τα απωθημένα σου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις Ελληνίδες χωρίς κύκλο δε γίνεται.Θυμάμαι είχα δοκιμάσει τα πάντα κλαμπ,ντίσκο,δρόμο,καφέ,ρεμπετάδικα,φοιτητικά πάρτυ,παραλία,τίποτα απολύτως.Μόνο ξένες γαμούσες.
Με εξαίρεση τα μπουζούκια που με κατάλληλο φαίνεσθαι κάτι γινότανε.
Αλλιώς μόνο κύκλος ή συνεργασία από πολλά καμάκια.
Στα πάρτυ του Εράσμους έβγαζες γκόμενες ξένες πάντα.Ελληνίδες μόνο σε πάρτυ σε σπίτια που έπρεπε να είσαι καλεσμένος.
Μετά ασχολήθηκα κανά χρόνο για Δυτικές και μετά με Σλάβες όπου είδα το φως το αληθινό.Μια εικοσαετία πλέον ασχολούμαι αποκλειστικά με το μπλοκ.
Γενικά με τις Ελληνίδες είναι πολύ δύσκολα για μια σειρά από λόγους.Είναι πιο δύσκολα ακόμα και από τις οικονομικά πιο προηγμένες δυτικές χώρες.Οι Ελληνες παίζουν ρόλο σε αυτό,δυσκολεύουν αφύσικα τις γκόμενες.Τις βρίζουν,τις απειλούν,γίνονται στενός κορσές κτλ γενικά ανεβάζουν την αξία τους.Και η οικογένεια βέβαια.Εχουν πολλά σκληρά περιβλήματα οι Ελληνίδες,πολλές άμυνες που πρέπει να διατρήσεις δεν είναι παίξν γέλασον.
Φυσκά η προσπάθεια δεν αξίζει τον κόπο αφού με τον ίδιο χρόνο,λεφτά γαμάς πολλαπλάσιες και πολύ πιο εμφανίσιμες Ανατολικές.
Δηλαδή για κάποιον που σκέφτεται μόνο με τον πούτσο του οι Ελληνίδες δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.Ισως έχουν αν θες γάμο,παιδιά κτλ.

Είχα πάει Γκάζι τώρα τον Οκτώβριο και τις έβλεπα όλες με τους σοβάδες στη μάπα και τα χοντρά μπούτια να το παίζουν υπεργκόμενες.Αρτι αφιχθείς από Κίεβο λέω τι χάλια είναι αυτά?Δεν καταλαβαίνουν τη χαμηλή θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.Οταν όμως βλέπεις τους λιμασμένους μουσάτους σε ορδές,καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό.
Δηλαδή ο Ελληνας μπορεί να μην τα έχει αλλά θα παλέψει με κάθε μέσο για το μουνί,είναι απελπισμένος.Αυτό δίνει αξία στις γκόμενες,ο ξένος θα υποχωρήσει απέναντι σε τόση λύσσα,δεν είναι τόσο καυλωμένος.
Δηλαδή η Ελλεινίς τα 300 γιούρια θέλει να πάρει την τσάντα που της γυάλισε αλλά θα καταλήξει με ένα μουσάτο μαγκάκι από τον κύκλο της για να μη χαλάσει τη φήμη της και θα πάρει μια τούρκικη απομίμηση με 30 ευρώ,κάπως έτσι.Κοιτάνε όμως και παραπέρα μήπως έχει καλές ευκαιρίες.Απλά θέλει σύστημα και οι έχοντες βαριούνται,τα βρίσκουν όλα πανεύκολα στο μπλοκ χωρίς μανούβρες και κρυφτό.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Χαρά στο κουράγιο σου με τον κάθε πυροβολημένο..
Ε μα δεν μπορώ ώρες-ώρες. Βγαίνω από τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω.
Θα μου πείς τι τα θές και διαβάζεις?
Έλα μου ντέ...

Είχα πάει Γκάζι τώρα τον Οκτώβριο και τις έβλεπα όλες με τους σοβάδες στη μάπα και τα χοντρά μπούτια να το παίζουν υπεργκόμενες.Αρτι αφιχθείς από Κίεβο λέω τι χάλια είναι αυτά?Δεν καταλαβαίνουν τη χαμηλή θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.Οταν όμως βλέπεις τους λιμασμένους μουσάτους σε ορδές,καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό.

Τύπε το γκάζι έχει ψοφολογήσει εδώ και χρόνια.

Κατά τα λοιπά έχεις τα δίκια σου!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Με τις Ελληνίδες χωρίς κύκλο δε γίνεται.Θυμάμαι είχα δοκιμάσει τα πάντα κλαμπ,ντίσκο,δρόμο,καφέ,ρεμπετάδικα,φοιτητικά πάρτυ,παραλία,τίποτα απολύτως.Μόνο ξένες γαμούσες.
Με εξαίρεση τα μπουζούκια που με κατάλληλο φαίνεσθαι κάτι γινότανε.
Αλλιώς μόνο κύκλος ή συνεργασία από πολλά καμάκια.
Στα πάρτυ του Εράσμους έβγαζες γκόμενες ξένες πάντα.Ελληνίδες μόνο σε πάρτυ σε σπίτια που έπρεπε να είσαι καλεσμένος.
Μετά ασχολήθηκα κανά χρόνο για Δυτικές και μετά με Σλάβες όπου είδα το φως το αληθινό.Μια εικοσαετία πλέον ασχολούμαι αποκλειστικά με το μπλοκ.
Γενικά με τις Ελληνίδες είναι πολύ δύσκολα για μια σειρά από λόγους.Είναι πιο δύσκολα ακόμα και από τις οικονομικά πιο προηγμένες δυτικές χώρες.Οι Ελληνες παίζουν ρόλο σε αυτό,δυσκολεύουν αφύσικα τις γκόμενες.Τις βρίζουν,τις απειλούν,γίνονται στενός κορσές κτλ γενικά ανεβάζουν την αξία τους.Και η οικογένεια βέβαια.Εχουν πολλά σκληρά περιβλήματα οι Ελληνίδες,πολλές άμυνες που πρέπει να διατρήσεις δεν είναι παίξν γέλασον.
Φυσκά η προσπάθεια δεν αξίζει τον κόπο αφού με τον ίδιο χρόνο,λεφτά γαμάς πολλαπλάσιες και πολύ πιο εμφανίσιμες Ανατολικές.
Δηλαδή για κάποιον που σκέφτεται μόνο με τον πούτσο του οι Ελληνίδες δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.Ισως έχουν αν θες γάμο,παιδιά κτλ.

Δηλαδή ο Ελληνας μπορεί να μην τα έχει αλλά θα παλέψει με κάθε μέσο για το μουνί,είναι απελπισμένος.Αυτό δίνει αξία στις γκόμενες,ο ξένος θα υποχωρήσει απέναντι σε τόση λύσσα,δεν είναι τόσο καυλωμένος.
Δηλαδή η Ελλεινίς τα 300 γιούρια θέλει να πάρει την τσάντα που της γυάλισε αλλά θα καταλήξει με ένα μουσάτο μαγκάκι από τον κύκλο της για να μη χαλάσει τη φήμη της και θα πάρει μια τούρκικη απομίμηση με 30 ευρώ,κάπως έτσι.Κοιτάνε όμως και παραπέρα μήπως έχει καλές ευκαιρίες.Απλά θέλει σύστημα και οι έχοντες βαριούνται,τα βρίσκουν όλα πανεύκολα στο μπλοκ χωρίς μανούβρες και κρυφτό.

Αι στο διαολο

Οτι και να σου εχω σουρει για τις παπαριες που γραφεις, με αυτο το ποστ απο το -200 ερχεσαι στο +1

Βασικα τα credits πανε σε οποιον εγραψε το ποστ πισω απο το συγκεκριμενο νικ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρτι αφιχθείς από Κίεβο λέω τι χάλια είναι αυτά?Δεν καταλαβαίνουν τη χαμηλή θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό

Συνήθως έχουν άγνοια ή είναι μοσχαναθρεμένες,ακόμη και αν είναι σαν πόκεμον..

Εδώ τα βούρλα μου έρχονταν ρομαντικό ταξιδάκι με το γκόμενο Πράγα :rolleyes:
Μιλάμε για άγνοια κινδύνου..

Την πούτσα την τρώνε μόνο αν χρειαστεί να μεταναστεύσουν.
Είχα ματσάρει με μια καλή 24χρονη Ελληνίδα νοσηλεύτρια Tinder,που μόλις είχε έρθει Μόναχο και νόμιζε ότι μπορεί να το παίξει βαρύ πεπόνι..
Μετά κατάλαβε ότι δεν μπορεί,ούτε με εμένα,ούτε με τους Γερμανούς.

Πάντως αρχηγέ,αν συγκρίνουμε μέση ελληνίδα και μέση ουκρανέζα(μιας και τις ανέφερες),όσο αφορά gold digger φάση,οι ελληνίδες είναι αρνάκια μπροστά στις ουκρανέζες..

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Όταν εμείς στα 19 χουφτώναμε ερασμίτικους κώλους,ο φωστηρας στα 19 του φυλαγε σκοπέτο στον Έβρο..

Έχουν τρελαθεί τα μπαρμπαδια του bou.
Όλοι στα 50+ τους γαμάνε 8άρια 20 χρονες φοιτήτριες  :2funny:
Έτσι είναι,άμα δεν τα ζεις όταν πρέπει,μπαίνεις στο bou και γράφεις τα απωθημένα σου..
Φίλε Βαλκάνιε, αγνοείς! Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Δεν θα αναφερθώ σε ανεκδοτολογικές μαρτυρίες. Θα σου πω μόνο πως οοοόλες οι έρευνες οι κοινωνιολογικές για την ελληνική σεξουαλικότητα πιστοποιούν αυτό που λέει ο γκουρού: Tην ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Α ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ στην πρόσβαση στο ετεροφυλόφυλο απλήρωτο σεξ. Φίλε, από τους 100 μόνο οι 5 πηδάνε 80 γυναίκες. Και ταιριάζουν στο κυνικό προφίλ που περιέγραψε ο γκουρού. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες ξεκινούν πιο νωρίς. Και είναι πιο δραστήριοι-με πουτάνες όμως. Αντιθέτως οι γυναίκες ξεκινούν 1-2 χρόνια αργότερα, γαμιούνται όλες, αλλά από ΠΟΙΟΥΣ;;; Φίλε μου πάρα πολλές νεαρές γυναίκες, 9ρια ,10ρια, έχουν μαικήνες, μπαρμπάδια, παντρεμένους που κοινό έχουν την οικονομική άνεση. Δυστυχώς ισχύουν για τις Ελληνίδες τα πορίσματα της κοινωνιοβιολογίας. Είναι πιο κοντά στη φύση από ό,τι εμείς.. :tits2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθως έχουν άγνοια ή είναι μοσχαναθρεμένες,ακόμη και αν είναι σαν πόκεμον..

Εδώ τα βούρλα μου έρχονταν ρομαντικό ταξιδάκι με το γκόμενο Πράγα :rolleyes:
Μιλάμε για άγνοια κινδύνου..

Την πούτσα την τρώνε μόνο αν χρειαστεί να μεταναστεύσουν.
Είχα ματσάρει με μια καλή 24χρονη Ελληνίδα νοσηλεύτρια Tinder,που μόλις είχε έρθει Μόναχο και νόμιζε ότι μπορεί να το παίξει βαρύ πεπόνι..
Μετά κατάλαβε ότι δεν μπορεί,ούτε με εμένα,ούτε με τους Γερμανούς.

Πάντως αρχηγέ,αν συγκρίνουμε μέση ελληνίδα και μέση ουκρανέζα(μιας και τις ανέφερες),όσο αφορά gold digger φάση,οι ελληνίδες είναι αρνάκια μπροστά στις ουκρανέζες..

Οντως έτσι είναι.Βέβαια εξωτερικό σύντομα γειώνονται.
Δεν είναι τυχαία αυτά που γράφουν τα παιδιά οτι UK κτλ οι Ελληνίδες δυσκολεύονται να βρούνε καν λευκούς και τις γαμάνε πάκια,Αράπηδες και λογιών βρωμύλοι.Είναι απλά γιατί πέφτει η αξία τους αυτόματα σε αυτό το επίπεδο λόγω ανταγωνισμού.
Δε συζητάμε τι γίνεται βέβαια ανατολικές χώρες.Εκεί δε μένει καμία απλά.Δυσκολεύεται να βρει γαμιά σε ανθρώπινο είδος όχι απλά λευκό.
Για τις gold diggers οι Ουκρανέζες έχουν ξεφύγει όντως.Δηλαδή αστράφτεις το κασέρι και η άλλη αρχίζει τα γλωσσόφιλα μέχρι να γυρίσει η φίλη της από την τουαλέτα και να τρελαθεί στη ζήλια που την ...εγκατέλειψες.
Γενικά σλαβικές χώρες κασέρι=σεξ για τους άντρες,σεξ=κασέρι για τις γκόμενες,παντού και πάντα η σταθερή αυτή εξίσωση ο βασικός και πρώτος νόμος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αι στο διαολο

Οτι και να σου εχω σουρει για τις παπαριες που γραφεις, με αυτο το ποστ απο το -200 ερχεσαι στο +1

Βασικα τα credits πανε σε οποιον εγραψε το ποστ πισω απο το συγκεκριμενο νικ

Εγώ ό,τι περιγράφω είναι απολύτως αντικειμενικό.
Η Ελληνίδα δε θέλει να παίρνει ρίσκα.Σου λέει σιγά τώρα μην ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο που πουλάει παπά στα μπαρ και τα κλαμπάκια.Τι όχημα έχεις?Πόσα ακίνητα έχεις?Πας για σοβαρή σχέση,γάμο?Πόσα εισπράττεις μηνιαίως?
Αυτά φυσικά δε θα μου τα πεις εσύ ο ψεύτης αλλά η φίλη μου,ξαδέρφη μου άτομο εμπιστοσύνης.Για αυτό ψάχνω άτομο από τον κύκλο μου κάποιον που θα μου τον γνωρίσει η έμπιστη και θα πάρει την ευθύνη.Γιατί βαριούνται να σκέφτονται,δε θέλουν να ρισκάρουν και απεχθάνονται τις ευθύνες.
Δε θέλουν παπατζήδες,παραμυθάδες αλλά σίγουρα πράγματα.
Βέβαια τώρα τα έχουν παίξει αφού με την κρίση ο κύκλος τους είναι γεμάτος ανέργους και ψωλάδες αλλά οι συνήθειες δεν τελειώνουν εύκολα.Επιμένουν εκεί.
Ιντερνετ γνωριμίες κτλ παίζει στίγμα,τις θεωρούν απελπισμένες αυτές που καταφεύγουν εκεί,και αυτές που ψάχνουν στα μπαρ ασόβαρες ή αφελείς.

Οντως αν πάει κάποιος στα μπουζούκια και κάνει κατανάλωση 1000-2000 ευρώ μπορεί να γνωρίσει αξιόλογα μουνάκια.
Αν όμως ξοδέψει τα ίδια Chi Κίεβο,Minsk ή Μόσχα θα καβαντζώσει σούπερ μούνες.Οπότε γιατί να χαλιέται Ελλάδα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Ελληνίδες κωλύονται και να το θέσουν τόσο άμεσα το θέμα.Οι Ουκρανέζες το έχουν κάνει τόσες φορές που τους παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.Honey,can you help me? είναι η δεύτερη κουβέντα τους,η Ελληνίδα δεν το λέει με το καλημέρα για να κρατήσει πρόσωπο και υπόληψη.
Πρώτα προφανώς θα το παίξει ανεξάρτητη,δυναμική όπως όλες οι Βαλκάνιες και μετά θα περάσει στο ψητό.
Οι Σλάβες γενικά απευθύνονται στον αντρισμό,σου λέει αν είναι αληθινός άντρας και άξιος αμέσως θα προσφερθεί να βοηθήσει μια αδύναμη κοπέλα αλλιώς είναι ασήμαντος,υποάντρας,καραγκιόζης κτλ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.684
Πόντοι
506
Οι Ελληνίδες κωλύονται και να το θέσουν τόσο άμεσα το θέμα.Οι Ουκρανέζες το έχουν κάνει τόσες φορές που τους παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.Honey,can you help me? είναι η δεύτερη κουβέντα τους,η Ελληνίδα δεν το λέει με το καλημέρα για να κρατήσει πρόσωπο και υπόληψη.
Πρώτα προφανώς θα το παίξει ανεξάρτητη,δυναμική όπως όλες οι Βαλκάνιες και μετά θα περάσει στο ψητό.
Οι Σλάβες γενικά απευθύνονται στον αντρισμό,σου λέει αν είναι αληθινός άντρας και άξιος αμέσως θα προσφερθεί να βοηθήσει μια αδύναμη κοπέλα αλλιώς είναι ασήμαντος,υποάντρας,καραγκιόζης κτλ.
Πεινα και των γονεων δηλ.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96

Οι Ελληνίδες είναι περήφανες και αυτό είναι θετικό στοιχείο, για κάθε άνθρωπο. Στο θέμα περηφάνια οι Ελληνίδες τις Ουκρανές τις κάνουν σκουπίδια.

Γενικά γράφονται πολλές μαλακίες για τις ελληνίδες που δεν ισχύουν. Το ότι μία κοπέλα δεν κάθεται να απλά να την γαμήσει ο οποιοσδήποτε μουσάτος-τατουαζάκιας φλώρος και μετά να την παρατήσει, δεν την κάνει υποδεέστερη από τις πουτάνες ανατολίτισσες
Απλά ψάχνει κάτι ποιο σοβαρό, στο πίσω μέρος του μυαλού της, θελει να δημιουργήσει μια οικογένεια στα ελληνικα πρότυπα, σαν των γονιών και των παππούδων τους. Αυτές έχουν πρότυπα κατά βάθος.
Οι Ανατολίτισσες, είχαν γιαγάδες και μάνες κατά πλειοψηφία πουτάνες ή εύκολες-δωρολήπτριες γυναίκες, γι αυτό και φέρονται έτσι

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Οι Ελληνίδες είναι περήφανες και αυτό είναι θετικό στοιχείο, για κάθε άνθρωπο. Στο θέμα περηφάνια οι Ελληνίδες τις Ουκρανές τις κάνουν σκουπίδια.

Γενικά γράφονται πολλές μαλακίες για τις ελληνίδες που δεν ισχύουν. Το ότι μία κοπέλα δεν κάθεται να απλά να την γαμήσει ο οποιοσδήποτε μουσάτος-τατουαζάκιας φλώρος και μετά να την παρατήσει, δεν την κάνει υποδεέστερη από τις πουτάνες ανατολίτισσες
Απλά ψάχνει κάτι ποιο σοβαρό, στο πίσω μέρος του μυαλού της, θελει να δημιουργήσει μια οικογένεια στα ελληνικα πρότυπα, σαν των γονιών και των παππούδων τους. Αυτές έχουν πρότυπα κατά βάθος.
Οι Ανατολίτισσες, είχαν γιαγάδες και μάνες κατά πλειοψηφία πουτάνες ή εύκολες-δωρολήπτριες γυναίκες, γι αυτό και φέρονται έτσι

Δυστυχως φιλε μου παπαγαλιζεις αποψεις Looser ατομων

Χ, ακυρος εντελως

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγώ ό,τι περιγράφω είναι απολύτως αντικειμενικό.
Η Ελληνίδα δε θέλει να παίρνει ρίσκα.Σου λέει σιγά τώρα μην ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο που πουλάει παπά στα μπαρ και τα κλαμπάκια.Τι όχημα έχεις?Πόσα ακίνητα έχεις?Πας για σοβαρή σχέση,γάμο?Πόσα εισπράττεις μηνιαίως?
Αυτά φυσικά δε θα μου τα πεις εσύ ο ψεύτης αλλά η φίλη μου,ξαδέρφη μου άτομο εμπιστοσύνης.Για αυτό ψάχνω άτομο από τον κύκλο μου κάποιον που θα μου τον γνωρίσει η έμπιστη και θα πάρει την ευθύνη.Γιατί βαριούνται να σκέφτονται,δε θέλουν να ρισκάρουν και απεχθάνονται τις ευθύνες.
Δε θέλουν παπατζήδες,παραμυθάδες αλλά σίγουρα πράγματα.
Βέβαια τώρα τα έχουν παίξει αφού με την κρίση ο κύκλος τους είναι γεμάτος ανέργους και ψωλάδες αλλά οι συνήθειες δεν τελειώνουν εύκολα.Επιμένουν εκεί.
Ιντερνετ γνωριμίες κτλ παίζει στίγμα,τις θεωρούν απελπισμένες αυτές που καταφεύγουν εκεί,και αυτές που ψάχνουν στα μπαρ ασόβαρες ή αφελείς.

Γαμω την πουτανα μου ρε μαλακα

Ετσι ακριβως ειναι....

Τι εχεις παθει σημερα ? Εκανες καμια μετενσαρκωση ?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Eπίσης μια άλλη διαφορά μεταξύ Ελληνίδων και Σλάβων,είναι ότι οι δεύτερες δεν δίνουν δεκάρα για την προέλευση των χρημάτων σου.
Αρκεί να τα έχεις,δηλαδή cash flow για πάρτη τους,που έχεις γράψει κατά καιρούς.

Έχω πάει στη βίλα του Robert Rosenberg και όλοι οι γείτονές του και οι δικοί του τον θεωρούν υπερμάγκα και επιτυχημένο.
Και οι γυναίκες,μέχρι και οι πιτσιρίκες Τσέχες.
Εντάξει,δεν είναι και κανένα απολειφάδι ο τύπος,αλλά στην Ελλάδα η μάνα του θα τον πήγαινε για εξορκισμό.

Επίσης καθόλου τυχαίες οι χώρες που πήγαινε να κάνει ο Woodman τα Casting του.
Μήπως δεν παίζουν μουνάρες Σουηδία ή Γερμανία;
Aλλά μόνο οστ μπλοκ θα δέχονταν 18χρονα να τα γαμάει αυτός ο μπαμπουίνος για μια χούφτα δολάρια..

Άλλα ήθη,αν και όσο ανεβαίνει η οικονομία σε κάποιες χώρες και επέρχεται δυτικοποίηση,αλλάζουν και οι Σλάβες..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

μπα μυστη μου απλα ζηλευουνε
η κοπελα μου ειναι απο Βαλτικη και οι γνωστες μου προσπαθουν να με πεισουν οτι αφου ειναι ''ρωσιδακι'' το παει το γραμμα
και το λενε σε εμενα που γαμαω και παντρεμενες ελληνιδες..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
μπα μυστη μου απλα ζηλευουνε
η κοπελα μου ειναι απο Βαλτικη και οι γνωστες μου προσπαθουν να με πεισουν οτι αφου ειναι ''ρωσιδακι'' το παει το γραμμα
και το λενε σε εμενα που γαμαω και παντρεμενες ελληνιδες..

Ζηλεύουνε, είναι αλήθεια, αλλά είναι η παροδική ζήλεια, για το ότι δε γαμιούνται ασύστολα και με όποιον θέλουν.
Αλλά είναι κάτι που περνάει. Το σημαντικότερό είναι να επιτευχθεί η μακροπρόθεσμη αποστολή, που είναι ο καλός γάμος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ζηλεύουνε, είναι αλήθεια, αλλά είναι η παροδική ζήλεια, για το ότι δε γαμιούνται ασύστολα και με όποιον θέλουν.
Αλλά είναι κάτι που περνάει. Το σημαντικότερό είναι να επιτευχθεί η μακροπρόθεσμη αποστολή, που είναι ο καλός γάμος

o γαμος δεν ειναι αποστολη..
θα παντρευομουν καποια που θα πιστευα οτι θα μου στοιχιζε πολύ η απώλεια της. Τιποτα παραπανω

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.788
Πόντοι
27.786

Δεν συμφωνω με αυτο. Οταν ειμασταν φοιτητες στην Αθηνα και χωνομασταν που και που ριχναμε και κανα καλο και φευγαμε απευθειας σπιτι του για γαμησι. Βγαιναμε 2-3 γνωστοι φιλοι και ηταν ολοι μαχιμια. Εβλεπες μετά απο λιγο καθενας να ψηνει ολο και κάποια σε καποιο σημειο έπεφτε και πολυ χυλοπιτα βεβαια αλλα οταν εχεις βγει και θέλεις να κανεις παιχνιδι αυτο δεν σε κοφτει ετσι και αλλιως μεγαλης κλασης ποδοσφαιριστες πριν βαλουν γκολ έχουν ριξει αρκετα σουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom