pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Υπαρχουν ορισμενοι που ειρωνευονται ακομα και την επιλογη ψευδωνυμου που εχω κανει.
Ας ξερουν λοιπον το εξης.
Οταν πεθανε ο αδερφος μου (απο καρκινο) αφησε πισω του ενα παιδι, τον ανηψιο μου. Το παιδι τοτε χρειαζοταν μια αντρικη παρουσια, μια αντρικη φιγουρα διπλα του, να το συμβουλευει και να το στηριξει ψυχικα.
Εγω τοτε ημουν τυφλωμενος απο το πολεμο του χρηματος και οτι αυτο σερνει μαζι του. Για το μονο το οποιο αφιερωνα καποιο χρονο στον ελευθερο μου χρονο, ηταν το μουνι. Ολα τα αλλα ηταν αποκλειστικα και μονο για τη δουλεια.
Το παιδι εψαχνε να βρει μια στηριξη στη ζωη του. Επεσε σε μαλακοπαρεες και πουτανοβιες.
Οι γονεις μου δεκαδες φορες παρακαλεσαν να ασχοληθω λιγακι μαζι του, ασκοπα. Δεν εκανα τιποτα απολυτως. Τιποτα. Ποτε αλλωστε δεν ειπα οτι ειμαι ο καλος ανθρωπος. Ποτε δεν ηθελα και να γινω. Κοιτουσα το δρομο μου, την αποστολη μου και μονο. Την επιτυχια.
Το παιδι παρασυρθηκε στα πρωτα χρονια της εφηβειας του στα ναρκωτικα οπου και μετα απο λιγο κατεληξε, πεθανε.
Το αγαπημενο καρτουν του παιδιου ηταν ο Kayamaru Igano. Ενα Ιαπωνικο καρτουν, παλιο που εβλεπε στο youtube και ετρωγε με την ιδια μανια τα μακαρονια (απο οτι μου εχουν πει).
Αυτο ειναι περι του ονοματος που επελεξα εδω μεσα.
Ο λογος που υπαρχω εδω (δεν βρισκω και λογο στο να μην υπαρχω αλλα anyway) οπως πολλοι ρωτανε, ειναι γιατι απλα γουσταρω το φορουμ.
Ο λογος που γραφω τα οσα γραφω ειναι ο εξης: Εστω και ενα παλικαρακι να διαβασει και να καταλαβει, ισως σωθει απο μελλοντικα λαθη. Αυτος και μονο. Ουτε εχω την αναγκη να πουλησω φουμαρα, ουτε να ερθω σε κοντρα με κανεναν.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Καλη συνεχεια.
Καλά φίλε το έχεις κάψει τελείως. Δηλαδή επείδη κυνηγούσες το μουνί σα μαλάκας, και δεν ασχολήθηκες με τον γιο του αδερφού σου, κατηγορείς το σύστημα ή τις γκόμενες?
Ήσουν ανώριμος και παρτάκιας. Και μάλλον έκανες λάθος επιλογές, που άμα ήξερες ότι θα κατέληγε έτσι ο ανηψιός σου, μάλλον θα άλλαζες πλεύση. Όλοι κάνουμε λάθη.
Π