Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ο καθενας μας εχει ηδη λαβει το μηνυμα απο την ιδια τη ζωη αν βαδιζει σωστα, σε τι κατασταση βρισκεται.

Ακου τα μηνυματα που σου δινει με χιλιαδες τροπους καθημερινα η ζωη και ασε εμενα να γραφω τις παπαριες μου.

ante pane fae makaronia kayamaru
kabamaruuu-1024x576.jpg
 [/URL] :2funny: :2funny: :2funny:

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
Σταματηστε τις κλαψες και τις μαλακισμενες ιδεολογιες (mgtow και αλλες τετοιες μαλακιες) και παρτε τη ζωη στα χερια σας.

Οχι με σκοπο τα μουνια. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.

Φτιαχτε τη ζωη σας ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ. Οτι κανουμε δεν το κανουμε για αλλους. Το κανουμε για εμας.

Οταν ο καθενας θα φτασει στην επιτυχια, τα υπολοιπα απλα θα ερθουν απο μονα τους.

Κανεις δεν μας φταιει, ουτε οι γυναικες, ουτε η κοινωνια. Εμεις μονο φταιμε για οτι μας συμβαινει. Γιατι πολυ απλα την εποχη που εσυ μαλακιζοσουν-κλαιγοσουν-ειρωνευοσουν καποιος αλλος εσταζε αιμα για να τα καταφερει και τα καταφερε.

Τωρα γιατι βγαζεις κακια-κομπλεξ-ζηλεια-φθονο; Αν θελεις να δεις ποιος ευθυνεται για τη μιζερη ζωη σου τραβα στο καθρεφτη.

Ειναι πολυ βολικο να κατηγορουμε καποιον αλλο για οτι μαλακια-αποτυχια εχουμε στη ζωη μας. Σε βοηθα αυτο σε κατι; Δεν νομιζω. Συνεχιζει και ειναι μιζερη η ζωη σου.

Ουτε εγω τα ειχα απο την αρχη. Δεν εβγαλα ομως κακια για αυτους που τα ειχαν. Ημουν κοντα τους. Ειχα σωστη συμπεριφορα. Δουλεψα για αυτους. Εκανα παρεα με αυτους. Ιδρωσα για αυτους. Τους εκανα πιο πλουσιους με το κοπο μου, το χρονο μου, τις θυσιες μου στα παντα που τα παρατησα. Εμαθα απο αυτους, πηρα απο αυτους εμπειρια-γνωριμιες-γνωσεις. Δεν μου βγηκε σε κακο.

Αν ειχα μαλακισμενη συμπεριφορα, απλα θα τους εβλεπα στο φαναρι μεσα στην αμαξαρα τους με τη μουναρα και απλα θα εβγαζα τα κομπλεξ μου ως μιζερο ανθρωπακι.

Απο φτωχα αρχιδια βγηκα, κανεις δεν μου χαρισε τιποτα. Γενικα η ζωη δεν χαριζει. Τιποτα και σε κανεναν.

Δεν εβγαλα ομως κομπλεξ και κακια σε κανεναν. Ποτε. Το θεωρω μιζερια ψυχης.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Να εισαι καλα, χαιρομαι που εστω και μερικοι καταλαβαινουν.
Φίλε μου είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ bou από τα γεννοφάσκια του. Χαίρομαι ειλικρινά να σε διαβάζω, ;) για τα υπέροχα ελληνικά, για την άψογη επιχειρηματολογία. Έχω διαβάσει όλες τις συμβολές σου, σε σέβομαι απεριόριστα.  :rockon: Είσαι ένας από τους πρωτεργάτες του κινήματος "οι άνδρες φταίνε εξίσου ή ίσως περισσότερο" Πριν ξεκινήσει η σχετική τροπή και αλλαγή παραδείγματος με φανταζόμουν να είμαι αυτός που θα το ξεκινούσε. Αλλά..ψιλοντρεπόμουν. Λάθος μου γιατί υπάρχουν πια αξιολογότατες συμβολές στο φόρουμ. Στην πραγματικότητα, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ο νούμερο 1 χώρος εξερεύνησης της ανδρικής σεξουαλικότητας που είναι πυλώνας στην κοινωνία-και η Ελληνική κοινωνία δεν εξαιρείται! Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια, με παιδί. Μια φιλική μου συμβουλή: Οι γυναίκες είναι καλύτερες από μας σε πολλά-όπως στην ενσυναίσθηση!( αυτό το έχεις υποστηρίξει και εσύ σε μερικούς άμπαλους) . Έχουν αλληλεγγύη. Δεν έχουν τόσο δυνατό μυαλό όπως εμείς για αυτό, όπως πολύ σωστά λες, ας τις καθοδηγούμε. Kάνε το μεγάλο βήμα! Δεσμεύσου! Έχεις την μόρφωση, την ουσιαστική παιδεία. Το μεγάλο, το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη αυτοθυσίας. Χάσε την ψυχή σου! Κάνε ένα παιδί! θα κερδίσουμε όλοι, και η πατρίδα, και το παιδί που θα έχει τέτοιο πατέρα και η σύζυγος, ανάμεσα 25-40 που θα τη βελτιώσεις ώστε  σταδιακά να γίνεται λιγότερο "Ελεεινίδα." Ανήκεις στους τυχερούς που είναι αυτοδημιούργητοι και μπορούν να στηρίξουν τη δημιουργία οικογένειας. Γιατί, το μέγα ζήτημα σήμερα, για τις νέες ελληνίδες είναι Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ! Και έτσι αναβάλλουν και τη δέσμευση..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Φίλε μου είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ bou από τα γεννοφάσκια του. Χαίρομαι ειλικρινά να σε διαβάζω, ;) για τα υπέροχα ελληνικά, για την άψογη επιχειρηματολογία. Έχω διαβάσει όλες τις συμβολές σου, σε σέβομαι απεριόριστα.  :rockon: Είσαι ένας από τους πρωτεργάτες του κινήματος "οι άνδρες φταίνε εξίσου ή ίσως περισσότερο" Πριν ξεκινήσει η σχετική τροπή και αλλαγή παραδείγματος με φανταζόμουν να είμαι αυτός που θα το ξεκινούσε. Αλλά..ψιλοντρεπόμουν. Λάθος μου γιατί υπάρχουν πια αξιολογότατες συμβολές στο φόρουμ. Στην πραγματικότητα, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ο νούμερο 1 χώρος εξερεύνησης της ανδρικής σεξουαλικότητας που είναι πυλώνας στην κοινωνία-και η Ελληνική κοινωνία δεν εξαιρείται! Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια, με παιδί. Μια φιλική μου συμβουλή: Οι γυναίκες είναι καλύτερες από μας σε πολλά-όπως στην ενσυναίσθηση!( αυτό το έχεις υποστηρίξει και εσύ σε μερικούς άμπαλους) . Έχουν αλληλεγγύη. Δεν έχουν τόσο δυνατό μυαλό όπως εμείς για αυτό, όπως πολύ σωστά λες, ας τις καθοδηγούμε. Kάνε το μεγάλο βήμα! Δεσμεύσου! Έχεις την μόρφωση, την ουσιαστική παιδεία. Το μεγάλο, το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη αυτοθυσίας. Χάσε την ψυχή σου! Κάνε ένα παιδί! θα κερδίσουμε όλοι, και η πατρίδα, και το παιδί που θα έχει τέτοιο πατέρα και η σύζυγος, ανάμεσα 25-40 που θα τη βελτιώσεις ώστε  σταδιακά να γίνεται λιγότερο "Ελεεινίδα." Ανήκεις στους τυχερούς που είναι αυτοδημιούργητοι και μπορούν να στηρίξουν τη δημιουργία οικογένειας. Γιατί, το μέγα ζήτημα σήμερα, για τις νέες ελληνίδες είναι Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ! Και έτσι αναβάλλουν και τη δέσμευση..
Ενα δυνατό κίνημα βρίσκεται στα σπάργανα!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φίλε μου είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ bou από τα γεννοφάσκια του. Χαίρομαι ειλικρινά να σε διαβάζω, ;) για τα υπέροχα ελληνικά, για την άψογη επιχειρηματολογία. Έχω διαβάσει όλες τις συμβολές σου, σε σέβομαι απεριόριστα.  :rockon: Είσαι ένας από τους πρωτεργάτες του κινήματος "οι άνδρες φταίνε εξίσου ή ίσως περισσότερο" Πριν ξεκινήσει η σχετική τροπή και αλλαγή παραδείγματος με φανταζόμουν να είμαι αυτός που θα το ξεκινούσε. Αλλά..ψιλοντρεπόμουν. Λάθος μου γιατί υπάρχουν πια αξιολογότατες συμβολές στο φόρουμ. Στην πραγματικότητα, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ο νούμερο 1 χώρος εξερεύνησης της ανδρικής σεξουαλικότητας που είναι πυλώνας στην κοινωνία-και η Ελληνική κοινωνία δεν εξαιρείται! Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια, με παιδί. Μια φιλική μου συμβουλή: Οι γυναίκες είναι καλύτερες από μας σε πολλά-όπως στην ενσυναίσθηση!( αυτό το έχεις υποστηρίξει και εσύ σε μερικούς άμπαλους) . Έχουν αλληλεγγύη. Δεν έχουν τόσο δυνατό μυαλό όπως εμείς για αυτό, όπως πολύ σωστά λες, ας τις καθοδηγούμε. Kάνε το μεγάλο βήμα! Δεσμεύσου! Έχεις την μόρφωση, την ουσιαστική παιδεία. Το μεγάλο, το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη αυτοθυσίας. Χάσε την ψυχή σου! Κάνε ένα παιδί! θα κερδίσουμε όλοι, και η πατρίδα, και το παιδί που θα έχει τέτοιο πατέρα και η σύζυγος, ανάμεσα 25-40 που θα τη βελτιώσεις ώστε  σταδιακά να γίνεται λιγότερο "Ελεεινίδα." Ανήκεις στους τυχερούς που είναι αυτοδημιούργητοι και μπορούν να στηρίξουν τη δημιουργία οικογένειας. Γιατί, το μέγα ζήτημα σήμερα, για τις νέες ελληνίδες είναι Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ! Και έτσι αναβάλλουν και τη δέσμευση..

ai re klwne

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Να εισαι καλα, χαιρομαι που εστω και μερικοι καταλαβαινουν.
Ο συναγωνιστής Kabamaru έπιασε το νόημα και μάλλον είναι και νέος άνθρωπος.Εύγε.Είπες με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο κάποια σημεία κλειδιά που ο μέσος Έλλην δεν τα έχεθι καταλάβει.Μόνο και μονο που είπε να κάνετε ότι θέλετε για την πάρτη σας και όχι για το μουνί εν γένει,φανερώνει σοφία.Μπράβο.Ακόμη ένας alpha μπήκε στο site και δίνει ελπίδα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Τι όνομα του κινήματος με αρχηγο τον καμπαμαρου μάλλον θα είναι " Τελικά δεν φταίνε μόνο οι ελλεηνιδες"

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Ενα δυνατό κίνημα βρίσκεται στα σπάργανα!!!!
Τύπε, αρκετά πια με την αυτομαστίγωση. Ο Γκουρού που μνημόνευσα προτείνει την αυτοβελτίωση. Ακούγεται χαζοχαρούμενος ο στόχος αν αφορά το σισύφειο κυνήγι του μουνιού. Θέλουμε όλοι μας περισσότερο αυτοσεβασμό. Αυτός ίσχυε μέχρι πρόσφατα για τους έλληνες άνδρες, ειδικά στην Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία. Ο Πολίτης, ο πατριώτης πολίτης δεν έπρεπε να είναι μουνόδουλος, δεν έπρεπε να κατευθύνεται από τις ορμές του. Για αυτό παντρευόταν εξαιρετικά αργά: Μετά τα 30. Αυτοβελτίωση και αυτοπειθαρχία. Μετά τα 30. Η νεότης βεβαίως είναι μούστος που χρεωστεί να βράσει..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο συναγωνιστής Kabamaru έπιασε το νόημα και μάλλον είναι και νέος άνθρωπος.Εύγε.Είπες με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο κάποια σημεία κλειδιά που ο μέσος Έλλην δεν τα έχεθι καταλάβει.Μόνο και μονο που είπε να κάνετε ότι θέλετε για την πάρτη σας και όχι για το μουνί εν γένει,φανερώνει σοφία.Μπράβο.Ακόμη ένας alpha μπήκε στο site και δίνει ελπίδα.

Να εισαι καλα για αυτα που εγραψες για το προσωπο μου.

Το θεμα Α Β κτλπ πιστευω εχει να κανει με το πως εχει ζησει καποιος τη ζωη του. Ενα απλο παραδειγμα: Καποιος νεος απο τα χρονια του γυμνασιου επιλεγει να κανει τη ζωη του τεμπελη-καθομαι στον υπολογιστη-τρωω σαβουρες-κανω παρεα με μαλακες. Καποιο αλλο παλικαρακι στην ιδια ηλικια, ξεσκιζεται στις προπονησεις-τραυματισμους-διατροφη-πειθαρχια-στερησεις-θυσιες.

Περνανε τα χρονια και ο πρωτος εχει γινει ενας απλος υπαλληλος (αν εχει βρει δουλεια) με σωμα και ψυχολογια που δεν θελει ουτε ο ιδιος να τα βλεπει. Για αυτο και εχει αρρωστημενη ψυχολογια, ζει το δραμα-μιζερια που ο ιδιος δημιουργησε-επελεξε.

Ο δευτερος εγινε ενας επιτυχημενος αθλητης, με τα συμβολαια του, τα φραγκα του, την αυτοπεποιθηση του, τις γνωριμιες του, τις μουναρες του και γενικα τη ζωη που του αξιζει μετα απο ολα οσα εκανε ωστε να την εχει.

Ειναι θεμα δικαιοσυνης. Γιατι ο πρωτος να εχει το ελαχιστο απο αυτα που εχει ο δευτερος; Θα ηταν αδικια. Και η ζωη, δεν ειναι αδικη οπως πολλοι κλαιγονται και λενε συνεχεια.

Αυτα τα απλα προσπαθω να εξηγησω ωστε να καταλαβουν οσοι πραγματικα εχουν νοηση και θεληση οτι δεν μας φταιει κανεις. Ουτε οι γυναικες, ουτε το συστημα ουτε η ζωη.

Στο χερι μας ειναι. Οσο παλαιψεις σωστα για κατι, καποια στιγμη θα ερθει.

Τραγικο της ολης φασης, ο τυπος του πρωτου παραδειγματος να βλεπει πως ζει ο δευτερος και να βριζει-ειρωνευεται-κραζει. Ψυχοπαθεια. Σε αυτο το σημειο ειμαστε τωρα σαν κοινωνια. Ψυχοπαθεια παντου. Μιζερια που γυρνα σε κακια-ψυχωτικες καταστασεις.

Στο εξωτερικο ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα. Εδω το εχουμε τερματισει. Η μαγκια του Ελληνα μια ζωη. Αυτο μας εχει φαει.

Καλη συνεχεια σε ολους μας.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Βαλτε και κανα ποτο, ετσι για να χαλαρωσετε και μερικοι μηπως και σκεφτειτε καποια στιγμη και καταλαβετε. Οχι να συμφωνησετε, απλα να φερεστε οπως αρμοζει στο καθε συναγωνιστη και οχι να βγαζετε κακια-ζηλια-ειρωνια χωρις λογο. Ακομα και λογος να υπαρξει, ποτε δεν βγαζουμε κακια κτλπ σε καποιον συναγωνιστη. Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. Ο καθενας λεει απλα την αποψη του.

Εγω εχω βαλει ηδη ενα, αντε καλη ακροαση.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχουν ορισμενοι που ειρωνευονται ακομα και την επιλογη ψευδωνυμου που εχω κανει.

Ας ξερουν λοιπον το εξης.

Οταν πεθανε ο αδερφος μου (απο καρκινο) αφησε πισω του ενα παιδι, τον ανηψιο μου. Το παιδι τοτε χρειαζοταν μια αντρικη παρουσια, μια αντρικη φιγουρα διπλα του, να το συμβουλευει και να το στηριξει ψυχικα.

Εγω τοτε ημουν τυφλωμενος απο το πολεμο του χρηματος και οτι αυτο σερνει μαζι του. Για το μονο το οποιο αφιερωνα καποιο χρονο στον ελευθερο μου χρονο, ηταν το μουνι. Ολα τα αλλα ηταν αποκλειστικα και μονο για τη δουλεια.

Το παιδι εψαχνε να βρει μια στηριξη στη ζωη του. Επεσε σε μαλακοπαρεες και πουτανοβιες.

Οι γονεις μου δεκαδες φορες παρακαλεσαν να ασχοληθω λιγακι μαζι του, ασκοπα. Δεν εκανα τιποτα απολυτως. Τιποτα. Ποτε αλλωστε δεν ειπα οτι ειμαι ο καλος ανθρωπος. Ποτε δεν ηθελα και να γινω. Κοιτουσα το δρομο μου, την αποστολη μου και μονο. Την επιτυχια.

Το παιδι παρασυρθηκε στα πρωτα χρονια της εφηβειας του στα ναρκωτικα οπου και μετα απο λιγο κατεληξε, πεθανε.

Το αγαπημενο καρτουν του παιδιου ηταν ο Kayamaru Igano. Ενα Ιαπωνικο καρτουν, παλιο που εβλεπε στο youtube και ετρωγε με την ιδια μανια τα μακαρονια (απο οτι μου εχουν πει).

Αυτο ειναι περι του ονοματος που επελεξα εδω μεσα.

Ο λογος που υπαρχω εδω (δεν βρισκω και λογο στο να μην υπαρχω αλλα anyway) οπως πολλοι ρωτανε, ειναι γιατι απλα γουσταρω το φορουμ.

Ο λογος που γραφω τα οσα γραφω ειναι ο εξης: Εστω και ενα παλικαρακι να διαβασει και να καταλαβει, ισως σωθει απο μελλοντικα λαθη. Αυτος και μονο. Ουτε εχω την αναγκη να πουλησω φουμαρα, ουτε να ερθω σε κοντρα με κανεναν.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Καλη συνεχεια.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.185
Πόντοι
7.216
Το θεμα Α Β κτλπ πιστευω εχει να κανει με το πως εχει ζησει καποιος τη ζωη του. Ενα απλο παραδειγμα: Καποιος νεος απο τα χρονια του γυμνασιου επιλεγει να κανει τη ζωη του τεμπελη-καθομαι στον υπολογιστη-τρωω σαβουρες-κανω παρεα με μαλακες. Καποιο αλλο παλικαρακι στην ιδια ηλικια, ξεσκιζεται στις προπονησεις-τραυματισμους-διατροφη-πειθαρχια-στερησεις-θυσιες.

Περνανε τα χρονια και ο πρωτος εχει γινει ενας απλος υπαλληλος (αν εχει βρει δουλεια) με σωμα και ψυχολογια που δεν θελει ουτε ο ιδιος να τα βλεπει. Για αυτο και εχει αρρωστημενη ψυχολογια, ζει το δραμα-μιζερια που ο ιδιος δημιουργησε-επελεξε.

Ο δευτερος εγινε ενας επιτυχημενος αθλητης, με τα συμβολαια του, τα φραγκα του, την αυτοπεποιθηση του, τις γνωριμιες του, τις μουναρες του και γενικα τη ζωη που του αξιζει μετα απο ολα οσα εκανε ωστε να την εχει.

Καλά τύπε last year το παράδειγμα που έφερες.
Όλοι οι φίλοι που είχα και την είχαν δεί αθληταράδες τελικά κατέληξαν αθληταράδες αλλά χωρίς το Θ.
Παίξανε το πολύ σε κανένα τοπικό πρωτάθλημα, αντε σε καμία Γ εθνική οι πιο τυχεροί.
Και τώρα που πάτησαν τα πρώτα -αντα και δεν τους παίζει μπαλίτσα κανείς να δείς χαρά.
Την βγάζουν στα προπατζήδικα να παίζουν κανα ξυστό και κανα κινο!

Ο "τεμπέλης" αντιθέτως που καθόταν στον υπολογιστή παίζει να έχει τελειώσει μηχανικός Η/Υ ή πληροφορικάριος και να κονομάνε κανένα 2.000 το μήνα.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχει συμβει και αυτο που λες.

Ξερεις γιατι; Γιατι απλα δεν το ειχαν. Παλαιψαν κατι που δεν ειχαν

Το παραδειγμα δεν ηταν για να δωσει επαγγελματικο στοχο σε καποιον. Ηταν απλα για να καταλαβεις οτι ολα ερχονται μεσα απο κοπο στρατηγικη και θυσιες.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν ελεγα δηλαδη για παραδειγμα για εναν αστροναυτη, τι θα ελεγες μετα για να το κοντραρεις και αυτο;

Την ανατιναξη-ατυχημα καποιας διαστημικης αποστολης;;;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.185
Πόντοι
7.216
Εχει συμβει και αυτο που λες.

Ξερεις γιατι; Γιατι απλα δεν το ειχαν. Παλαιψαν κατι που δεν ειχαν

Το παραδειγμα δεν ηταν για να δωσει επαγγελματικο στοχο σε καποιον. Ηταν απλα για να καταλαβεις οτι ολα ερχονται μεσα απο κοπο στρατηγικη και θυσιες.

Τι έχει συμβεί ρε τύπε.
Κατα 99% συμβαίνει.
Πολλά παδάκια θα κάνουν κάποιο άθλημα σοβαρά.
Μονο το 1% θα πετύχει.

Το πιάτο του κυνηγού και του ψαρά 10 φορές άδειο μια γεμάτο λένε.
Του καλλιτέχνη και του αθλητή βάλε 1010 για να είσαι μέσα.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τι έχει συμβεί ρε τύπε.
Κατα 99% συμβαίνει.
Πολλά παδάκια θα κάνουν κάποιο άθλημα σοβαρά.
Μονο το 1% θα πετύχει.

Το πιάτο του κυνηγού και του ψαρά 10 φορές άδειο μια γεμάτο λένε.
Του καλλιτέχνη και του αθλητή βάλε 1010 για να είσαι μέσα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩΣΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Υπαρχουν ορισμενοι που ειρωνευονται ακομα και την επιλογη ψευδωνυμου που εχω κανει.

Ας ξερουν λοιπον το εξης.

Οταν πεθανε ο αδερφος μου (απο καρκινο) αφησε πισω του ενα παιδι, τον ανηψιο μου. Το παιδι τοτε χρειαζοταν μια αντρικη παρουσια, μια αντρικη φιγουρα διπλα του, να το συμβουλευει και να το στηριξει ψυχικα.

Εγω τοτε ημουν τυφλωμενος απο το πολεμο του χρηματος και οτι αυτο σερνει μαζι του. Για το μονο το οποιο αφιερωνα καποιο χρονο στον ελευθερο μου χρονο, ηταν το μουνι. Ολα τα αλλα ηταν αποκλειστικα και μονο για τη δουλεια.

Το παιδι εψαχνε να βρει μια στηριξη στη ζωη του. Επεσε σε μαλακοπαρεες και πουτανοβιες.

Οι γονεις μου δεκαδες φορες παρακαλεσαν να ασχοληθω λιγακι μαζι του, ασκοπα. Δεν εκανα τιποτα απολυτως. Τιποτα. Ποτε αλλωστε δεν ειπα οτι ειμαι ο καλος ανθρωπος. Ποτε δεν ηθελα και να γινω. Κοιτουσα το δρομο μου, την αποστολη μου και μονο. Την επιτυχια.

Το παιδι παρασυρθηκε στα πρωτα χρονια της εφηβειας του στα ναρκωτικα οπου και μετα απο λιγο κατεληξε, πεθανε.

Το αγαπημενο καρτουν του παιδιου ηταν ο Kayamaru Igano. Ενα Ιαπωνικο καρτουν, παλιο που εβλεπε στο youtube και ετρωγε με την ιδια μανια τα μακαρονια (απο οτι μου εχουν πει).

Αυτο ειναι περι του ονοματος που επελεξα εδω μεσα.

Ο λογος που υπαρχω εδω (δεν βρισκω και λογο στο να μην υπαρχω αλλα anyway) οπως πολλοι ρωτανε, ειναι γιατι απλα γουσταρω το φορουμ.

Ο λογος που γραφω τα οσα γραφω ειναι ο εξης: Εστω και ενα παλικαρακι να διαβασει και να καταλαβει, ισως σωθει απο μελλοντικα λαθη. Αυτος και μονο. Ουτε εχω την αναγκη να πουλησω φουμαρα, ουτε να ερθω σε κοντρα με κανεναν.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Καλη συνεχεια.

Τυπε εισαι μεγαλος ψευτης  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom