Φίλε μου είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ bou από τα γεννοφάσκια του. Χαίρομαι ειλικρινά να σε διαβάζω, ;) για τα υπέροχα ελληνικά, για την άψογη επιχειρηματολογία. Έχω διαβάσει όλες τις συμβολές σου, σε σέβομαι απεριόριστα.
Είσαι ένας από τους πρωτεργάτες του κινήματος "οι άνδρες φταίνε εξίσου ή ίσως περισσότερο" Πριν ξεκινήσει η σχετική τροπή και αλλαγή παραδείγματος με φανταζόμουν να είμαι αυτός που θα το ξεκινούσε. Αλλά..ψιλοντρεπόμουν. Λάθος μου γιατί υπάρχουν πια αξιολογότατες συμβολές στο φόρουμ. Στην πραγματικότητα, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ο νούμερο 1 χώρος εξερεύνησης της ανδρικής σεξουαλικότητας που είναι πυλώνας στην κοινωνία-και η Ελληνική κοινωνία δεν εξαιρείται! Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια, με παιδί. Μια φιλική μου συμβουλή: Οι γυναίκες είναι καλύτερες από μας σε πολλά-όπως στην ενσυναίσθηση!( αυτό το έχεις υποστηρίξει και εσύ σε μερικούς άμπαλους) . Έχουν αλληλεγγύη. Δεν έχουν τόσο δυνατό μυαλό όπως εμείς για αυτό, όπως πολύ σωστά λες, ας τις καθοδηγούμε. Kάνε το μεγάλο βήμα! Δεσμεύσου! Έχεις την μόρφωση, την ουσιαστική παιδεία. Το μεγάλο, το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη αυτοθυσίας. Χάσε την ψυχή σου! Κάνε ένα παιδί! θα κερδίσουμε όλοι, και η πατρίδα, και το παιδί που θα έχει τέτοιο πατέρα και η σύζυγος, ανάμεσα 25-40 που θα τη βελτιώσεις ώστε σταδιακά να γίνεται λιγότερο "Ελεεινίδα." Ανήκεις στους τυχερούς που είναι αυτοδημιούργητοι και μπορούν να στηρίξουν τη δημιουργία οικογένειας. Γιατί, το μέγα ζήτημα σήμερα, για τις νέες ελληνίδες είναι Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ! Και έτσι αναβάλλουν και τη δέσμευση..