Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δεν ξέρω κατά ποσο λέει αλήθεια ο καμυαμαρου αλλά βγάζει κάτι θετικό παρόλο το κήρυγμα. Πρέπει να είναι καλό παιδί

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μα αφου παρουσιαζεσαι σαν ειδημων στις σχεσεις και παρεχεις συμβουλες θα πρεπει να ξερουμε στο περιπου με ποιον εχουμε να κανουμε.
Αν θελεις απαντας στις ερωτησεις μου :
Στα 32 σαν αφεντικο κατα το ημιση οπως γραφεις ποσες γκομενες ειχες γαμισει ?
Στα 40 ποσες ? Δεν με νοιζει αν 8ρια ή 4ρια. Σε ρωταω ποσες γκομενες γαμησες εκτος μπουρδελων, call girl και τα σχετικα.

Αληθεια, δεν εχω μετρησει. Εσυ δηλαδη μετρας;

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι δηλαδη σαν να σε ρωτησω, ποσες μακαροναδες εχεις φαει;;; Απλα γουσταρεις και τρως οποτε μπορεις. Δεν μετρας. Λογικο.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Θυμαμαι καποιες περιπτωσεις που μου εχουν μεινει στη μνημη λογω εμφανισης-αποδοσης ή καποιας αστειας μαλακιας που θα παιχτηκε αλλα μεχρι εκει. Δεν κραταω αρχειο στα τοσα χρονια.

Κραταει κανεις κανα τεφτερι δηλαδη και καταγραφει γαμησια;;;

Οσο για τις επαγγελματιες, συνηθως προτιμω τις κανονικες πουτανες, τις μη επαγγελματιες. Μου αρεσει το παιχνιδι, δεν καιγομαι τοσο για το αποτελεσμα. Στα αρχιδια μου κιολας τι θα γινει αν δεν γινει.

Επισκέπτης
Αληθεια, δεν εχω μετρησει. Εσυ δηλαδη μετρας;

Ρε τυπε δε σε ρωτησα ποσε μακαροναδες εχεις φαει ουτε ποσες μπυρες ειχες πιει, ποσες γυναικες ειχες γαμησει ως τα 32 που εγινες μισο-αφεντικο και ως τα 40 που εισαι σημερα κατα δηλωση σου και δινεις συμβουλες, ρωτησα.  Ναι εγω ξερω ποσες γκομενες ειχα γαμησει στα 20 στα 30 και στα 40 και θεωρω φυσιολογικο να θυμαται καποιος ποσες γκομενες, οχι πουτανες, εχεις γαμησει. Εκτος αν εισαι ο Π. Τατσοπουλος
:S :S :S

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για το θεμα κηρυγμα, εχετε δικιο. Δεν ειναι σκοπος μου ομως αυτος. Οπως επισης δεν ειναι σκοπος μου να κατσω και να πουλαω μουρη κτλπ. Αν ηθελα κατι τετοιο, κανονιζα ενα παρτυ, καλουσα μερικους απο εδω και μετα θα μου εκαναν αυτοι διαφημιση χωρις εγω να χρειαστει να πω και να αποδειξω τιποτα.

Ο λογος που γραφω εδω, οπως εξηγησα και σε πμ σε ενα μελος, ειναι για να περναω το χρονο μου δημιουργικα με το να βοηθησω εστω και εναν που θα διαβασει (ηδη υπαρχουν ανθρωποι που στελνουν αναλογα πμ και μου δινει χαρα) και μεσα απο αυτο να βοηθηθει, να τα δει λιγο αλλιως τα θεματα και να προχωρησει. Γιατι το κανω αυτο; Γιατι πιστευω οτι το χρωσταω στη ζωη αυτο. Για δικους μου λογους.

Υπαρχουν και μερικοι που λενε διαφορα, ειρωνευονται, πειραζουν κτλπ. Δεν με ενοχλει, δεν με απασχολει. Οτι μπορει ο καθενας και τον εκφραζει αυτο κανει. Εμενα με εκφραζει (εως σημερα) το να διαβαζω και να γραφω εδω.

Εχω περασει απιστευτα ωραια τον ελευθερο χρονο μου. Εχω γελασει πολλες φορες με τη ψυχη μου με καποια σχολια-ποστ καποιων εδω στο φορουμ σε διαφορα νηματα. Γενικα εως σημερα, μου αρεσει να ειμαι εδω.

Αυριο μπορει  να με ενοχλησει κατι και απλα να τη κανω. Να σταματησω να μπαινω.

Εως τωρα, καλα παει, μου δινει πιο πολυ χαρα απο νευρα.

Καλη συνεχεια σε ολους μας.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τυπε δε σε ρωτησα ποσε μακαροναδες εχεις φαει ουτε ποσες μπυρες ειχες πιει, ποσες γυναικες ειχες γαμησει ως τα 32 που εγινες μισο-αφεντικο και ως τα 40 που εισαι σημερα κατα δηλωση σου και δινεις συμβουλες, ρωτησα.  Ναι εγω ξερω ποσες γκομενες ειχα γαμησει στα 20 στα 30 και στα 40 και θεωρω φυσιολογικο να θυμαται καποιος ποσες γκομενες, οχι πουτανες, εχεις γαμησει. Εκτος αν εισαι ο Π. Τατσοπουλος
:S :S :S

Τοσα παρτυ, τοσα ταξιδια, τοσα ξενυχτια, τοσες γνωριμιες, τοσα κοριτσια στα διαφορα ποστα-γραφεια-αεροπλανα-ξενοδοχεια-διακοπες που να θυμαμαι;;;;

Μα ειναι δυνατον να μιλαμε για μετρητες;;;;

Αν σε καιει τοσο, θα σου πω οτι στο περιπου ειναι 7-8 μουνια το μηνα. Στο περιπου. Παλαιοτερα, ισως ηταν και παραπανω. Τωρα πλεον δεν το κυνηγαω τοσο για να βγει. Τωρα μου αρεσει να παιζω, να τις φτανω στα ορια τους και στα αρχιδια μου αν φρικαρει και φυγει. Με φτιαχνει πιο πολυ τωρα να τις μελεταω, να τις δοκιμαζω.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχω εδω και χρονια γνωστο μου Ρωσοποντιο που γαμαει πολυ παραπανω απο εμενα. Εχει στησει το κυκλωμα του ο ανθρωπος  σχεδιασμενο ειδικα και μονο για να γαμαει. Εχει μαγαζι φαγαδικο που μαζευονται ολες εκει, στηνει παρτυ σπιτι του κτλπ.

Τι να παω να του πω τωρα για τις 7-8 ανα μηνα...θα γελαει ο ανθρωπος. Τον εχω ζησει και ειναι μακραν πιο πανω. Οχι γιατι εμεις ειμαστε πιο χαζοι-ανικανοι απλα ο ανθρωπος εχει βαλει επικεντρο της ζωης του το μουνι, σκοπο. Εχω φαει πολλες φορες απο το κυκλο του, εχει φαει και αυτος απο το δικο μου απλα ο ανθρωπος ειναι σε καθημερινη βαση. Ειναι σκοπος ζωης για αυτον .

Κορυφαιο γεγονος, να ερχονται μετα με τους γκομενους-αντρες που βρηκαν (αφου ειχαν γαμηθει μαζι του) ως πελατες στο μαγαζι του. Τα εχω δει και αυτα και εχω πεθανει στα γελια. Τους ειχα δει στο πριν, τους ειδα και στο μετα και πεθανα απο τα γελια.

Τωρα αν παω σε αυτον και του κανω την ερωτηση ποσες...θα μου πει καλα εισαι μαλακας; Τι να του πω...; Ετσι εχει στησει τη ζωη του, εμαθε απο μικρος να παιζει, εχει τα λεφτα και το κυκλο γνωριμιων-περιστασεων το παιδι και παιζει. Αξιος.

Εχει και πολλους φιλους του που ειτε προσπαθουν να φανε και αυτοι κατι ειτε εχουν 2-3 μουνια το μηνα που τους βλεπω που και που. Ειναι και να το εχεις να ξερεις μπαλα.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Περιπου 100 μουνια το χρονο βγαινει. Λογικα παλιοτερα που λες ηταν παραπανω θα ηταν γυρω στα 300 το χρονο.

Εισαι 40 ετων

Αρα πρεπει να εισαι γυρω στις 5.000 μουνια μεχρι τωρα

Α Ξ Ι Ο Σ

Επισκέπτης
Τοσα παρτυ, τοσα ταξιδια, τοσα ξενυχτια, τοσες γνωριμιες, τοσα κοριτσια στα διαφορα ποστα-γραφεια-αεροπλανα-ξενοδοχεια-διακοπες που να θυμαμαι;;;;

Μα ειναι δυνατον να μιλαμε για μετρητες;;;;

Αν σε καιει τοσο, θα σου πω οτι στο περιπου ειναι 7-8 μουνια το μηνα. Στο περιπου. Παλαιοτερα, ισως ηταν και παραπανω. Τωρα πλεον δεν το κυνηγαω τοσο για να βγει. Τωρα μου αρεσει να παιζω, να τις φτανω στα ορια τους και στα αρχιδια μου αν φρικαρει και φυγει. Με φτιαχνει πιο πολυ τωρα να τις μελεταω, να τις δοκιμαζω.

Τυπε υποκλινομαι  :kneel: Ποιος Τατσοπουλος, ποιος Καζανοβα ισως μονο ο Kman2 να μπορει να συγκριθει μαζι σου :rockon: :rockon:

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι αυτο το θεμα. Καποιος απο εδω μεσα μπορει να γαμαει παραπανω καθε μηνα. Δεν με ενδιαφερει πλεον το γαμησι ως στοχος. Με ενδιαφερει ο τροπος που θα γινει το παιχνιδι, το κυνηγι, το ψησιμο,η μελετη της ολης φασης.

Και στα 3 να πεσω το μηνα, δεν με απασχολει.

Ξερω ενα πελατη μου που καθημερινα εχει και μια διαφορετικη. Δεν μου λεει κατι. Γιατι; Γιατι ο τυπος δεν ξερει να παιζει. Απλα πληρωνει και ερχονται. Δεν λεει κατι αυτο.

Μου αρεσει να κυνηγισω το ελαφι, αν μου το φερεις ετοιμο θα πρεπει να πειναω παρα πολυ για να φαω. Συνηθως (ευτυχως) δεν πειναω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε υποκλινομαι  :kneel: Ποιος Τατσοπουλος, ποιος Καζανοβα ισως μονο ο Kman2 να μπορει να συγκριθει μαζι σου :rockon: :rockon:

Δεν ειναι ετσι. Ξαναλεω οτι καποιος απο εδω μεσα με τον οποιοδηποτε τροπο μπορει να τρωει 10-15 το μηνα ειτε γκομενες κανονικες ειτε επι πληρωμη.

Λεει κατι αυτο;

Για εμενα οι αριθμοι σε αυτο το τομεα δεν μετρανε. Αλλα μετρανε.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει να ειναι ο Σπαλιαρας τύπε, δένει και ηλικιακα

Να ειναι καλα το παλικαρι που αναφερεις να γαμαει, δεν εχω κομπλεξ για καποιον που γαμαει πιο πολλες απο εμενα. Δεν με απασχολει τι κανει ο καθενας στη ζωη του.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Είναι άξιο μέλος του μπορντελα. Οχι σαν κάτι μικροτσουτσουνους

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το δυσκολο δεν ειναι να γαμας οταν εχεις τη δυνατοτητα. Το δυσκολο ειναι να αποκτησεις τη δυνατοτητα (λεφτα-να ξερεις να μιλας-ντυνεσαι-φερεσαι).

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι περιμενετε να γαματε χωρις να εχετε το υπολοιπο πακετο και σας κακοφαινεται (ορισμενων) για καποιον που δουλεψε και τα απεκτησε και γαμαει;

Τι το εξωφρενικο δηλαδη; Οταν εχεις λεφτα και ξερεις να παιζεις, παιζεις. Κακο ειναι;

Προς τι αυτες οι μαλακιες που γραφουν ορισμενοι;

Κομπλεξ  παντου, κακια και μαγκιες αντι να γραφουν σαν ανθρωποι να γινεται κουβεντα που ωφελει ολους, καθονται και γραφουν οτι γραφουν.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλη ακροαση και καλη συνεχεια σε ολους σας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λοιπόν μάγκες με προσεκτική ανάγνωση το βλέπεις ξεκάθαρα. Ο Κρίστιαν Γκρέι είναι και γράφει με google translate.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom