bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Δεν ξέρω κατά ποσο λέει αλήθεια ο καμυαμαρου αλλά βγάζει κάτι θετικό παρόλο το κήρυγμα. Πρέπει να είναι καλό παιδί
Μα αφου παρουσιαζεσαι σαν ειδημων στις σχεσεις και παρεχεις συμβουλες θα πρεπει να ξερουμε στο περιπου με ποιον εχουμε να κανουμε.
Αν θελεις απαντας στις ερωτησεις μου :
Στα 32 σαν αφεντικο κατα το ημιση οπως γραφεις ποσες γκομενες ειχες γαμισει ?
Στα 40 ποσες ? Δεν με νοιζει αν 8ρια ή 4ρια. Σε ρωταω ποσες γκομενες γαμησες εκτος μπουρδελων, call girl και τα σχετικα.
Αληθεια, δεν εχω μετρησει. Εσυ δηλαδη μετρας;
Ρε τυπε δε σε ρωτησα ποσε μακαροναδες εχεις φαει ουτε ποσες μπυρες ειχες πιει, ποσες γυναικες ειχες γαμησει ως τα 32 που εγινες μισο-αφεντικο και ως τα 40 που εισαι σημερα κατα δηλωση σου και δινεις συμβουλες, ρωτησα. Ναι εγω ξερω ποσες γκομενες ειχα γαμησει στα 20 στα 30 και στα 40 και θεωρω φυσιολογικο να θυμαται καποιος ποσες γκομενες, οχι πουτανες, εχεις γαμησει. Εκτος αν εισαι ο Π. Τατσοπουλος
:S :S :S
Τοσα παρτυ, τοσα ταξιδια, τοσα ξενυχτια, τοσες γνωριμιες, τοσα κοριτσια στα διαφορα ποστα-γραφεια-αεροπλανα-ξενοδοχεια-διακοπες που να θυμαμαι;;;;
Μα ειναι δυνατον να μιλαμε για μετρητες;;;;
Αν σε καιει τοσο, θα σου πω οτι στο περιπου ειναι 7-8 μουνια το μηνα. Στο περιπου. Παλαιοτερα, ισως ηταν και παραπανω. Τωρα πλεον δεν το κυνηγαω τοσο για να βγει. Τωρα μου αρεσει να παιζω, να τις φτανω στα ορια τους και στα αρχιδια μου αν φρικαρει και φυγει. Με φτιαχνει πιο πολυ τωρα να τις μελεταω, να τις δοκιμαζω.
Μπορει να ειναι ο Σπαλιαρας τύπε, δένει και ηλικιακαΤυπε υποκλινομαι Ποιος Τατσοπουλος, ποιος Καζανοβα ισως μονο ο Kman2 να μπορει να συγκριθει μαζι σου
Τυπε υποκλινομαι Ποιος Τατσοπουλος, ποιος Καζανοβα ισως μονο ο Kman2 να μπορει να συγκριθει μαζι σου
Μπορει να ειναι ο Σπαλιαρας τύπε, δένει και ηλικιακα
Μπορει να ειναι ο Σπαλιαρας τύπε, δένει και ηλικιακα