Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο οτι δεν εχει καποιος αντρας επιλογες, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Δεν διαχειριστηκε σωστα τη ζωη του, τις ευκαιριες (αν υπηρξαν) που του παρουσιαστηκαν, δεν προσπαθησε οσο θα επρεπε, δεν κοπιασε οσο θα επρεπε.

Κανεις δεν μας φταιει. Οι επιλογες μας και η τεμπελια μας. Ο φοβικος χαρακτηρας μας. Η μαλθακοτητα μας. Η ανοησια μας. Οι λαθος παρεες. Οι λαθος ενασχολησεις. Αυτα και πολλα αλλα που εχουν επικεντρο εμας, αυτα μας φταινε και δεν εχουμε επιλογες.

Παει ο αλλος βολευεται σε μια θεσουλα. Αφηνει τον εαυτο του, οτι να ναι. Οπως να ειναι ντυνεται. Δεν φροντιζει ουτε να μαθει να μιλαει, ουτε διαβαζει βιβλια ουτε προσεχει τη διατροφη του το σωμα του, τιποτα. Ομαδες-κομματα-τηλεοραση-κοινωνικα δικτυα ολη μερα-μαλακοπαρεες-μαλακοσυναξεις-τεμπελια-μιζερια-δηθενια-βλαχομαγκια-κλαρινογαμπρισμος-οξεια φλωριτιδα και γενικα οτι να ναι. Καμια ενδειξη αντρισμου και αντρικης ζωης. Χαρακτηρας γεματος απο κομπλεξ-φοβιες-ανασφαλειες-ανηθικοτητα-πονηρια-κουτοπονηρια-θολοκουλτουρα.

Γιατι να ασχοληθει μια γυναικα με αυτον; Ουτε ο ιδιος δεν γουσταρει τον εαυτο του. Η κοινωνια του φταιει;

Οι επιλογες δεν ερχονται και σε βρισκουν. Η ζωη δεν ειναι ιδρυμα. Πρεπει να το αξιζεις και να εχεις φτυσει αιμα για να τις αξιζεις και να τις εχεις ωστε να εισαι ανετος.

Φταίει ΚΑΙ αυτός,αλλά σίγουρα όχι αποκλειστικά αυτός όπως λες.Μην ξεχνάς ότι ο καθένας έχει και διαφορετικό χαρακτήρα,διαφορετικά βιώματα κλπ.

Και σίγουρα,παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ζωής μας η τύχη και το ταιμινγκ.Υπάρχουν άνθρωποι που πιάνουν σκατά και γίνεται χρυσάφι,ενώ άλλοι ότι και να κάνουν (δουλειές,ασχολίες,χόμπι κλπ) δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο που ζουν.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φταίει ΚΑΙ αυτός,αλλά σίγουρα όχι αποκλειστικά αυτός όπως λες.Μην ξεχνάς ότι ο καθένας έχει και διαφορετικό χαρακτήρα,διαφορετικά βιώματα κλπ.

Και σίγουρα,παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ζωής μας η τύχη και το ταιμινγκ.Υπάρχουν άνθρωποι που πιάνουν σκατά και γίνεται χρυσάφι,ενώ άλλοι ότι και να κάνουν (δουλειές,ασχολίες,χόμπι κλπ) δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο που ζουν.

Εχω διαφορετικη αποψη για το θεμα. Τι εννοεις πιανουν σκατα και γινεται χρυσαφι; Δωσε ενα παραδειγμα (δεν χρειαζεται να αναφερεις ονοματα, τη κατασταση απλα).

Δεν υπαρχει τυχη. Τυχερος ή ατυχος. Ειναι η ζωη και απλα συμβαινουν αυτα που συμβαινουν. Ειτε απο δικο μας σχεδιασμο-προθεση-προσπαθεια ειτε αναπαντεχα οπως ενα ατυχημα μια ασθενεια.

Δεν γινεσαι αντρας απο τυχη. Ουτε μενεις μαλακας μια ζωη παλι απο τυχη. Κανεις δεν εβγαλε λεφτα απο τυχη (ακομα και αυτος που κερδισε ενα λαχνο-λοττο κτλπ το παλεψε το προσπαθησε το επαιξε).

Ο χαρακτηρας πλαθεται μεσα απο τη πορεια ενος ανθρωπου στη ζωη. Για αυτο γραφω οτι καλο ενας αντρας 18+ να μενει μονος του. Με καθε κοστος. Το να βολευτει στην ασφαλεια του σπιτιου-γονεις-στεγη-φαγητο-παροχες ειναι εγκληματικο.

Η ζωη ειναι πολεμος. Αρενα. Ζουγκλα. Οταν εισαι κουνελι θα σε φανε οι λυκοι. Λυκος δεν γινεσαι με το να καθεσαι μαζι με τα κουνελια και να μετατρεπεσαι σιγα σιγα σε ενα ανιαρο-μαλθακο-φοβικο-αψητο τυπο.

Δες γυρω σου τι συμβαινει. Ποσα νεα παιδια καινε το χρονο τους με ενα σωρο αχρηστες μαλακιες καθημερινα. Η χωρα της φλωριας. Μετα ερχονται εδω οι μεταναστες που ειναι πιο σκληρα μεγαλωμενοι-μαθημενοι και μας κακοφαινεται. Σιγα σιγα ξυπνανε και οι τρυπες και τις βλεπεις να προτιμουν ενα γονο μεταναστων εδω παρα ενα δικο μας. Γιατι; Γιατι εχει μαθει να δουλευει, να εινα ενεργος, να της φερεται σαν αντρας.  Ο δικος μας εχει παει 30 ετων και ακομα παιζει βιντεοπαχνιδια με τους φιλους του στο σπιτι των γονιων του με ρευμα πληρωμενο απο τους γονεις του. Ο γιος του μεταναστη εχει μαθε οτι πρεπει να δουλευει ή να σπουδαζει και να δουλευει. Ντελιβερι-σκατα-χαμαλης οτι βρει. Ο δικος μας, ειναι τεμπελακος και θολοκουλτουριαρης της πουτσας. Κατι τετοιο που μυριζονται απο χιλιομετρα οι τρυπες. Δεν μυριζει αντριλα. Ναι, θα βρει τιποτα ακυρες εντελως ομοιες του να βαλει το πουλακι του και να ζησουν μαζι τον ερωτα τους το μεγαλο που πολυ συντομα θα διαλυθει επειδη απλα η τρυπα ξυπνησε, βαρεθηκε τις μαλακιες, αλλαξε στυλ-πλευση και βρηκε ειτε ενα χορηγο ειτε κανα μαλακα για γαμο παιδια κτλπ.

Με λιγα λογια, ειναι και αυτες αυτο που ειναι ολες τους...αλλα και απο την αλλη δεν σου μυριζει αντριλα μολις βλεπεις ολους αυτους στα μαγαζια στο δρομο παντου. Ακομα και σαν αντρας σκεφτεσαι και ρωτας τον εαυτο σου, που πηγαν οι αντρες; Βρωμαει ο τοπος εξω μουνια, ξεκωλα εντελως και βλεπεις να καθονται σαν τα μαλακισμενα ολοι τους και απλα να τις κοιτανε.  Μαλακοπαρεες. Τεμπελακηδες, κλαψιαρηδες, δηθεν.

Βλεπεις παιδια που εχουν τελειωσει και καλα λυκειο και αει τει ή οτι σκατα αλλο εχουν τελειωσει και δεν εχουν φροντισει να μαθουν να ντυνονται, να μιλανε, να φερονται. Εστω τα βασικα. Τραγικοι. Για γελια και κλαματα.

Αυτος ο μαλακας ο πατερας του (αν ειναι σπιτι και δεν εχουν χωρισει, αν τον αφηνει να πει και καμια κουβεντα η μανα ή τον εχει φιμωσει με τιο βρακι της) δεν ηξερε να τον πιασει να του πει 5 πραγματα οταν ηταν στα 12 13 14 15 16 17;;;

Τον παρατησε απλα στο playstation-pc και τελος. Κουραδομηχανη. Στεγη, φαγητο, κανα εξοδο και τελος. Καθαρισε ως πατερας. Παντοφλα απο τη μανα, παντοφλα και ο μικρος απο τη μανα...και μετα φταινε οι καριολες εξω.

Οι καριολες εκπαιδευονται απο παντου (συστημα-μμε-φιλες-οικογενεια) απο πολυ μικρη ηλικια για το πως θα ειναι καριολες. Και να μην θελουν, μοιραια θα γινουν, Με τις οποιες διαφορες μεταξυ τους, αλλα θα γινουν.

Ο αλλος ο μαλακας τι κανει;

Πολλα τα ζητηματα για το πως καταντησε η κατασταση εδω που ειναι. Δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι προς το καλυτερο. Απλα.

Πολεμος. Επιβιωση. Στα παντα. Αν εχεις γινει σκυλι του πολεμου, φαινεται αυτο. Το μυριζουν τα καριολακια απο χιλιομετρα.

Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβεις οτι δεν φταινε αυτες. Οι μαλακια η δικη μας που μας δερνει αλυπητα φταιει.

Βλεπεις τι γινεται εξω του Αγιου Βαλεντινου (αλλη μαλακια και αυτη) και ντρεπεσαι για το φυλλο σου.

Αυτοβελτιωση πρωτα, μετα ερχονται μονες τους. Απλα. Μολις μυρισουν κατι, θα ερθουν. Αν βρωμας αποτυχια-μιζερια-ανασφαλεια απο χιλιομετρα γιατι να ερθει-ασχοληθει ενα μουνι ανω του 8; Κανα μπαζο και αν. Εχει μαλακες που τα γαμανε και αυτα και σηκωσαν υφος και αυτα. Φαντασου. Φολες που σε αλλες εποχες θα κρυβοντουσαν καπου να μην φαινονται τι μπαζολες ειναι...τωρα εχουν προφιλ παντου με δουλακια που πατανε λαικ συνεχεια. Μηνυματα συνεχεια. Ακομα και τις μπαζολες τις κανατε να εχουν επιλογες. Ακομα και τις μπαζολες.

Φταινε μετα τα καριολακια που σου βγαζουν ξυνιλα εξω...

Ας ησουν αξιος σαν αντρας να δεις τι θα σου εβγαζαν...

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναικες με υψηλη σεξουαλικη αξια δεν θα ερωτευουν ποτε καποιον που δεν ειναι πετυχημενος. ΠΟΤΕ ! ! !

Γιατι; Γιατι εχουν επιλογες απο το να κατσουν διπλα σε εναν μιζερο. Δεν ειναι θεμα πουτανιας (αρκετα συχνα ειναι μονο αυτο) μονο. Ειναι και θεμα φυσης, απο παλια. Ετσι και στη φυση. Ολα τα θηλυκα γαμιουνται με το νικητη. Με αυτον που τα καταφερε. Που πετυχε. Που ειναι αξιος.

Για αυτο την επομενη φορα αν θα δειτε μια διαστημικη μουναρα με καποιον 20 χρονια μεγαλυτερο της, μην βιαστειτε να τη πειτε πουτανα (πολυ πιθανο να ειναι κιολας). Υπαρχει περιπτωση οντως να εχει ερωτευτει η καριολα το τυπο. Οχι τα μουτρα του, οχι την ηλικια του. Αλλα το οτι πετυχε. Τις αναβει πολυ αυτο.

Καλη συνεχεια.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
ρε μάγκα εσύ πότε στύβεις την πέτρα και πολεμάς στην αρένα της ζωής όπως λες και βγάζεις εκατομμύρια;
όταν όλη μέρα κάνεις κήρυγμα στο μπου.κομ
δεν ξέρω κανα Λάτση να γράφει όλη μέρα στο μπουρδελοσάιτ

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
ρε μάγκα εσύ πότε στύβεις την πέτρα και πολεμάς στην αρένα της ζωής όπως λες και βγάζεις εκατομμύρια;
όταν όλη μέρα κάνεις κήρυγμα στο μπου.κομ
δεν ξέρω κανα Λάτση να γράφει όλη μέρα στο μπουρδελοσάιτ

Γιατι αναφορα θα δωσω τι κανω;  Οτι γουσταρω ειμαι και κανω στο χρονο μου. Οπως ολοι μας αλλωστε.

Ο καθενας διαχειριζεται τον χρονο του οπως γουσταρει. Απλα.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απο ολα αυτα που εχω γραψει, εσυ εκει εχεις κολλησει;

Δεν εχεις να πεις κατι επι του θεματος; Τη δικη σου αποψη;

Μιλαμε εδω μεσα για ενα σοβαρο ζητημα που απασχολει τη κοινωνια (ειναι κοινωνικο θεμα οσο και να θελουμε να του δωσουμε μια αλλη διασταση-χρωμα-εννοια) και εσυ το μονο που κανεις ειναι να ψαχνεσαι τι ειναι ο καθενας που γραφει και πως χαλαει το χρονο του;

Τι να πω...πιστευα οτι θα βρω συνομιλητες που θα βγαινει και κατι απο ολο αυτο.

Το δεν εχω να πω κατι, δεν εχω επιχειρηματα και απλα πουλαω μαγκια-κραζω-ειρωνευομαι-ψαχνομαι...δεν εχω καταλαβει σε τι βοηθα το νημα και τη κουβεντα.

Στασου σε αυτα που γραφει καποιος στην ουσια και ασε τι ειναι ο καθενας και γιατι γραφει.

Οτι γουσταρει ειναι, οτι γουσταρει κανει στο χρονο του. Οπως ολοι μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι δύο τύποι.Βγαζουν 5000 ευρώ καθαρά μηνιαιως.Ο ένας τα τρώει όλα στα μουνια,στα γούστα και ο άλλος αποταμιευει 3000 ευρώ μηνιαιως για να αποσυρθει άνετος στα γεράματα.
Ποιος είναι πιο έξυπνος?Ποιος γαμαει περισσότερο?Ποιος θα γαμησει περισσότερο?
Μόνο οι Mgtow το ξέρουν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
Είναι δύο τύποι.Βγαζουν 5000 ευρώ καθαρά μηνιαιως.Ο ένας τα τρώει όλα στα μουνια,στα γούστα και ο άλλος αποταμιευει 3000 ευρώ μηνιαιως για να αποσυρθει άνετος στα γεράματα.
Ποιος είναι πιο έξυπνος?Ποιος γαμαει περισσότερο?Ποιος θα γαμησει περισσότερο?
Μόνο οι Mgtow το ξέρουν.

τυπε καιρο εχεις να ανεβασεις καμια φωτο από καμια σανιδα που πηδας...λογικα πεσαμε στην περιοδο οπου δουλευεις σαν το σκυλι από το πρωι μεχρι το βραδυ μπας και βαλεις στην ακρη κανα φραγκο να πηδηξεις στις γιορτες των χριστουγεννων? :think:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
έχω να πω το εξής: το κήρυγμα δεν είναι διάλογος
και επί του θέματος: όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα= ο ελλέϊνας έχει την ελλεηνίδα που του αρμόζει , όπως ο νεοέλληνας έχει τους πολιτικούς που του αρμόζουν κοκ
στον καθρέφτη του ο καθένας θα βρει τις απαντήσεις.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για να τελειωσει το θεμα (μιας και αρχισε ενω ειναι ασχετο με το νημα) μια και καλη.

Επι 15 ετη εργαζομουν ως μεσιτης σε μεγαλες εταιριες του χωρου. Τα τελευταια 8 ετη σχεδον εχω το 50% απο την εταιρια για την οποια εργαζομουν ως υπαλληλος με ποσοστα. Μου εβαλε η εταιρια καποιους στοχους, που αν τους επιανα θα μου εδινε μετοχες. Δεχτηκα. Τους επιασα. Πηρα το 50% οπως ειχαμε υπογραψει. Η εταιρια δεν εχει εδρα στην Ελλαδα ουτε ασχολειται με σπιτια.

Στη δουλεια μας δεν υπαρχει τι ωρα δουλευεις και χωρος εργασιας. Τα παντα ειναι θεμα τι γνωριμιες εχεις και τι αρχιδια-τολμη-μυαλο-στρατηγικη.

Οποιος προλαβει, προλαβε. Οποιος επιβιωσε, επιβιωσε. Απλα.

Χωρος εργασιας μπορει να ειναι ενα καφε, ενα μαγαζι για φαγητο, μπουζουκια, σπιτι, pc, τηλεφωνο, ξεκωλαδικο παντου τα παντα ολα. Οι ανθρωποι του χρηματος που κυνηγας να δουλεψεις ειναι παντου στα παντα. Αν εχεις τη προσβαση και τις ικανοτητες, παιζεις μπαλα.

Ιδανικος συνδυασμος να εχει η εταιρια σου και ιδια κεφαλαια για να μπορεις να εισαι και αγοραστης και οχι μονο μεσιτης. Ψαχνεις, αγοραζεις, μεταπουλας.

Τελος για το θεμα γιατι βγηκαμε εκτος νηματος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε καιρο εχεις να ανεβασεις καμια φωτο από καμια σανιδα που πηδας...λογικα πεσαμε στην περιοδο οπου δουλευεις σαν το σκυλι από το πρωι μεχρι το βραδυ μπας και βαλεις στην ακρη κανα φραγκο να πηδηξεις στις γιορτες των χριστουγεννων? :think:

Τι καιρό?Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα φωτό από Κίεβο.
Οι άλλοι από πότε έχουν να βάλουν?Δύο χρόνια,τρία χρόνια?Πέντε χρόνια?
Τέλος πάντων εδώ δίνουμε το ρεαλιστικό υπόδειγμα του αντιψωλά.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
και επί του θέματος: όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα= ο ελλέϊνας έχει την ελλεηνίδα που του αρμόζει , όπως ο νεοέλληνας έχει τους πολιτικούς που του αρμόζουν κοκ
Σωστός

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Σωστός σε όλα με μία σημείωση
Για ξενοπήδημα αλλάζεις και κατηγορία προς τα κάτω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Για να τελειωσει το θεμα (μιας και αρχισε ενω ειναι ασχετο με το νημα) μια και καλη.

Επι 15 ετη εργαζομουν ως μεσιτης σε μεγαλες εταιριες του χωρου. Τα τελευταια 8 ετη σχεδον εχω το 50% απο την εταιρια για την οποια εργαζομουν ως υπαλληλος με ποσοστα. Μου εβαλε η εταιρια καποιους στοχους, που αν τους επιανα θα μου εδινε μετοχες. Δεχτηκα. Τους επιασα. Πηρα το 50% οπως ειχαμε υπογραψει. Η εταιρια δεν εχει εδρα στην Ελλαδα ουτε ασχολειται με σπιτια.

Στη δουλεια μας δεν υπαρχει τι ωρα δουλευεις και χωρος εργασιας. Τα παντα ειναι θεμα τι γνωριμιες εχεις και τι αρχιδια-τολμη-μυαλο-στρατηγικη.

Οποιος προλαβει, προλαβε. Οποιος επιβιωσε, επιβιωσε. Απλα.

Χωρος εργασιας μπορει να ειναι ενα καφε, ενα μαγαζι για φαγητο, μπουζουκια, σπιτι, pc, τηλεφωνο, ξεκωλαδικο παντου τα παντα ολα. Οι ανθρωποι του χρηματος που κυνηγας να δουλεψεις ειναι παντου στα παντα. Αν εχεις τη προσβαση και τις ικανοτητες, παιζεις μπαλα.

Ιδανικος συνδυασμος να εχει η εταιρια σου και ιδια κεφαλαια για να μπορεις να εισαι και αγοραστης και οχι μονο μεσιτης. Ψαχνεις, αγοραζεις, μεταπουλας.

Τελος για το θεμα γιατι βγηκαμε εκτος νηματος.
Αδελφέ θυμίζει πολύ μπολντη το γράψιμο σου. Μήπως έχετε καμιά συγγένεια;

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
"Δασκαλε" ποσο χρονων εισαι ?

Εχει πλακα τελικα. Με εχουν ρωτησει πολλες φορες την ηλικια μου και δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο;

40 ειμαι. Βγαινει κατι απο αυτο; Δεν καταλαβαινω τι ψαχνει ο καθενας...ο ενας τι δουλεια κανω, ο αλλος ποσο ειμαι...

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχει στηθει ενα νημα για καποιο θεμα.

Ειτε γραφουμε σχετικα με αυτο ειτε διαβαζουμε ειτε κανουμε κατι αλλο. Απλο.

Τωρα ερωτησεις-κραξιματα-ειρωνειες βοηθουν σε κατι;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Εχει πλακα τελικα. Με εχουν ρωτησει πολλες φορες την ηλικια μου και δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο;

40 ειμαι. Βγαινει κατι απο αυτο; Δεν καταλαβαινω τι ψαχνει ο καθενας...ο ενας τι δουλεια κανω, ο αλλος ποσο ειμαι...

Πές μας και πόσο την έχεις να ολοκληρωθεί ο κύκλος της βασικής γνωριμίας  :S

Επισκέπτης

Μα αφου παρουσιαζεσαι σαν ειδημων στις σχεσεις και παρεχεις συμβουλες θα πρεπει να ξερουμε στο περιπου με ποιον εχουμε να κανουμε.
Αν θελεις απαντας στις ερωτησεις μου :
Στα 32 σαν αφεντικο κατα το ημιση οπως γραφεις ποσες γκομενες ειχες γαμισει ?
Στα 40 ποσες ? Δεν με νοιζει αν 8ρια ή 4ρια. Σε ρωταω ποσες γκομενες γαμησες εκτος μπουρδελων, call girl και τα σχετικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom