xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αδελφέ υδραυλικός είσαι;
Οχι. Εσυ, εφοριακος; χαχαχαχα. Πλακα κανω. Οχι, δεν ειμαι υδραυλικος.
Αδελφέ υδραυλικός είσαι;
Πάντως με την επαρχια ειναι η μέρα με την νυχτα. Αθηνα εχει και φοιτητριες εχει απο ολα ο μπαξες εγω πιστευω αν κάποιος επιλέξει 2-3 καλα μπαράκια και πηγαινει και εκει μαζευονται μονες τους. Ειναι θέμα χρονου να ριξει κάποια. Αλλα να χωνεται οχι μαλακιες. Πολυ πολυ θα φας μια χυλοπιτα. Στα αρχιδια μας. Και αν μετά δεν κατσει τιποτα πάς ενα στριπτιτζάδικο και μετά μπουρδελάκι ή μονο μπουρδελακι.
Μαλακες τι ωραια περνατε στην πρωτευουσα κλαιγεστε κιολας ... αυτα ουτε κατα διανοια δεν τα ζεις στην επαρχια.
Α να μπραβο
υπαρχουν και γυναικες που μας αγαπησαν
αλτρουιστικα και καμια φορα εναντια στο συμφερον τους
αυτο δεν σημαινει οτι θα μας αγαπουν για παντα
Εδώ τι μας λέει.. ότι λένε Όλες τους δηλαδή. Θα ξεκολιαστεί πρώτα με τους μπρατσαράδες γ_μιάδες. Και μετά θα ψάξει να
παντρευτεί έναν μπουχεσο*αγαπούλη*κουμπαρά για την σιγουριά. Όχι οτι θα σταματήσει να γαμ_έται και με άλλους μετά.. :S
Ζει σε μια Κοινωνία που νοιώθει ελεύθερη να εκφράσει τα πραγματικά της συναισθήματα. Άλλοτε θα τα έκρυβε. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι καλοκάγαθοι τύποι που νομίζουν ότι θα τους αγαπήσουν επειδή τις φροντίζουν και έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντί τους, ότι θα γλείψουν τα κοκαλάκια που θα αφήσουν οι Άλφα. Και να αποφασίσουν αν δέχονται το ρόλο του κομπάρσου
Πάντως με την επαρχια ειναι η μέρα με την νυχτα. Αθηνα εχει και φοιτητριες εχει απο ολα ο μπαξες εγω πιστευω αν κάποιος επιλέξει 2-3 καλα μπαράκια και πηγαινει και εκει μαζευονται μονες τους. Ειναι θέμα χρονου να ριξει κάποια. Αλλα να χωνεται οχι μαλακιες. Πολυ πολυ θα φας μια χυλοπιτα. Στα αρχιδια μας. Και αν μετά δεν κατσει τιποτα πάς ενα στριπτιτζάδικο και μετά μπουρδελάκι ή μονο μπουρδελακι.
Μαλακες τι ωραια περνατε στην πρωτευουσα κλαιγεστε κιολας ... αυτα ουτε κατα διανοια δεν τα ζεις στην επαρχια.
Η αλήθεια είναι πως όταν πας από επαρχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,ένα ψιλοσοκ το παθαίνεις.Εκεί δηλαδή που βλέπεις κυρίως γερόντια,ψωλαρία,νέκρα,βρίσκεσαι να κυκλοφορείς ανάμεσα σε πάμπολλα μουνιά 18+.Θεσσαλονίκη ειδικά που όλες κυκλοφορούν κέντρο,χάνεις τη μπάλα.Γενικά μεγάλη υπόθεση να ζεις σε πόλη με ζωή.
Εξ'ορισμού, δεν μπορούν όλοι να ειναι Άλφα. Ίσα-ίσα που 1 στους 10 παίζει να είναι Άλφα.
Το πρόβλημα είναι στον ορισμό του Άλφα. Οι γκομενίτσες θεωρούν Άλφα εκείνον που γαμάει και δέρνει την παρούσα στιγμή. Όμως, ο γνήσιος Άλφα χτίζει το μέλλον ανάλογα με τις ικανότητές του. Γενικά, σχηματίζει την πραγματικότητά του.
Αυτά είναι χαζοπρότυπα που οι γυναίκες, ανάλογα με το βαθμό ευφυίας τους, τα ξεπερνούν νωρίτερα ή αργότερα.
Με λίγα λόγια, έναν γνήσιο Άλφα δεν τον ενδιαφέρει εάν είναι Άλφα.
Π
Γιατί πέφτεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι από τα συννεφα.?
Εδώ τι μας λέει.. ότι λένε Όλες τους δηλαδή. Θα ξεκολιαστεί πρώτα με τους μπρατσαράδες γ_μιάδες. Και μετά θα ψάξει να
παντρευτεί έναν μπουχεσο*αγαπούλη*κουμπαρά για την σιγουριά. Όχι οτι θα σταματήσει να γαμ_έται και με άλλους μετά.. :S
Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν ήμουν στην Αθήνα μόνιμα, θα είχα πηδήξει τα διπλάσια μουνια...Πάντως με την επαρχια ειναι η μέρα με την νυχτα. Αθηνα εχει και φοιτητριες εχει απο ολα ο μπαξες εγω πιστευω αν κάποιος επιλέξει 2-3 καλα μπαράκια και πηγαινει και εκει μαζευονται μονες τους. Ειναι θέμα χρονου να ριξει κάποια. Αλλα να χωνεται οχι μαλακιες. Πολυ πολυ θα φας μια χυλοπιτα. Στα αρχιδια μας. Και αν μετά δεν κατσει τιποτα πάς ενα στριπτιτζάδικο και μετά μπουρδελάκι ή μονο μπουρδελακι.
Εξ'ορισμού, δεν μπορούν όλοι να ειναι Άλφα. Ίσα-ίσα που 1 στους 10 παίζει να είναι Άλφα.
Το πρόβλημα είναι στον ορισμό του Άλφα. Οι γκομενίτσες θεωρούν Άλφα εκείνον που γαμάει και δέρνει την παρούσα στιγμή. Όμως, ο γνήσιος Άλφα χτίζει το μέλλον ανάλογα με τις ικανότητές του. Γενικά, σχηματίζει την πραγματικότητά του.
Αυτά είναι χαζοπρότυπα που οι γυναίκες, ανάλογα με το βαθμό ευφυίας τους, τα ξεπερνούν νωρίτερα ή αργότερα.
Με λίγα λόγια, έναν γνήσιο Άλφα δεν τον ενδιαφέρει εάν είναι Άλφα.
Π
Δεν έχεις δουλειά εδώ μέσα.ΦΥΓΕ.Eνώ εμείς δεν έχουμε γαμήσει ποτέ γκόμενες που τις είχαμε κατατάξει εξ'αρχής σε not marriage material ενώ αυτές ονειρεύονταν σχέση..
Γκόμενες που τις είχαμε μόνο για τον πούτσο επειδή ήταν μουνάρες ή ξεκωλιάρες,αλλά δεν ήταν για τίποτα παραπάνω..
Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν ήμουν στην Αθήνα μόνιμα, θα είχα πηδήξει τα διπλάσια μουνια...
Δεν έχεις δουλειά εδώ μέσα.ΦΥΓΕ.
Σκέφτεσαι με γυναικείο τρόπο.Σε έχουμε καταλάβει.Σου χαλάω την παραμύθα κλαψομούνη που για όλα σου φταίνε οι ελλεηνίδες;
Σου χαλάω την παραμύθα κλαψομούνη που για όλα σου φταίνε οι ελλεηνίδες;
Χωρισμένες είχα μπολικές αλλά νομίζω οτι τελειωσα πλέον με αυτή την κατηγορία.Μια χωρισμενη αμα βρεις στην επαρχια περνάς καλα και αν εχει σχολη εκει με φοιτητριες αν δεν έχει την έβαψες!
Eδώ υπάρχει μια διαφορά.. Μας λέει η τύπισσα ότι θα ξεμο_νιάζεται μέχρι να το τερματίσει.. Και μετά θα ψάξει για τον πυρφοροαγαπούλη κουμπαράκο. Δηλαδή και χωρίς προίκα, και με ξεχαρβαλωμένη τρύπα. Ενω ο άντρας λέει,αν βρω σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου μια καλή κοπέλα θα την νυμφευτώEνώ εμείς δεν έχουμε γαμήσει ποτέ γκόμενες που τις είχαμε κατατάξει εξ'αρχής σε not marriage material ενώ αυτές ονειρεύονταν σχέση..
Γκόμενες που τις είχαμε μόνο για τον πούτσο επειδή ήταν μουνάρες ή ξεκωλιάρες,αλλά δεν ήταν για τίποτα παραπάνω..
Χωρισμένες είχα μπολικές αλλά νομίζω οτι τελειωσα πλέον με αυτή την κατηγορία.
Οι φοιτήτριες ποτέ δεν ήταν το ατού μου!
Ακόμα κι όταν ήμουν φοιτητης! Ποσο δε τώρα που κοντέβω τα 40.
Η αλήθεια είναι πάντως πως οι φοιτητές δινουν ζωή στην πόλη.
ε αμα εχεις 40ρισει ειναι δυσκολο να προσεγγισεις φοιτητριες 22-23 χρονων.
Μπορει να κάτσει κάτι βεβαια αλλα λιγοστευουν οι επιλογές.
Οταν εισαι 40αρης κοιτάζεις καμια μεταπτυχιακη εκει 26-27 ειναι καλα πιστευω.
Η καλυτερη ηλικια ειναι βεβαια 32-33 να βρεις οταν εισαι 40αρης.