alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Το πρωι δεν θελει διαλυτικα ρε τύπε5 το πρωϊ
Το πρωι δεν θελει διαλυτικα ρε τύπε5 το πρωϊ
τυπε αυτο το φαινομενο ειναι κατεξοχην ελληνικοΌπως έλεγε ο Κούρκουλος στη γνωστή ταινία: : όχι άλλο κάρβουνο όχι άλλο κάρβουνο !Έτσι λέω εγώ : Όχι άλλοι γαμιάδες όχι άλλοι γαμιάδες στην ιστοσελίδα!
Μια εικοσαετία πλέον ασχολούμαι αποκλειστικά με το μπλοκ.
Γενικά με τις Ελληνίδες είναι πολύ δύσκολα για μια σειρά από λόγους.Είναι πιο δύσκολα ακόμα και από τις οικονομικά πιο προηγμένες δυτικές χώρες.Οι Ελληνες παίζουν ρόλο σε αυτό,δυσκολεύουν αφύσικα τις γκόμενες.Τις βρίζουν,τις απειλούν,γίνονται στενός κορσές κτλ γενικά ανεβάζουν την αξία τους.Και η οικογένεια βέβαια.Εχουν πολλά σκληρά περιβλήματα οι Ελληνίδες,πολλές άμυνες που πρέπει να διατρήσεις δεν είναι παίξν γέλασον.
Φυσκά η προσπάθεια δεν αξίζει τον κόπο αφού με τον ίδιο χρόνο,λεφτά γαμάς πολλαπλάσιες και πολύ πιο εμφανίσιμες Ανατολικές.
Δηλαδή για κάποιον που σκέφτεται μόνο με τον πούτσο του οι Ελληνίδες δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.Ισως έχουν αν θες γάμο,παιδιά κτλ.
Είχα πάει Γκάζι τώρα τον Οκτώβριο και τις έβλεπα όλες με τους σοβάδες στη μάπα και τα χοντρά μπούτια να το παίζουν υπεργκόμενες.Αρτι αφιχθείς από Κίεβο λέω τι χάλια είναι αυτά?Δεν καταλαβαίνουν τη χαμηλή θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.Οταν όμως βλέπεις τους λιμασμένους μουσάτους σε ορδές,καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό.
Δηλαδή ο Ελληνας μπορεί να μην τα έχει αλλά θα παλέψει με κάθε μέσο για το μουνί,είναι απελπισμένος.Αυτό δίνει αξία στις γκόμενες,ο ξένος θα υποχωρήσει απέναντι σε τόση λύσσα,δεν είναι τόσο καυλωμένος.
Δηλαδή η Ελλεινίς τα 300 γιούρια θέλει να πάρει την τσάντα που της γυάλισε αλλά θα καταλήξει με ένα μουσάτο μαγκάκι από τον κύκλο της για να μη χαλάσει τη φήμη της και θα πάρει μια τούρκικη απομίμηση με 30 ευρώ,κάπως έτσι.Κοιτάνε όμως και παραπέρα μήπως έχει καλές ευκαιρίες.Απλά θέλει σύστημα και οι έχοντες βαριούνται,τα βρίσκουν όλα πανεύκολα στο μπλοκ χωρίς μανούβρες και κρυφτό.
Με φωτογραφισες τύπεσχεδον ολοι εχουν μια γυναικα, 2-3 γκομενες, ενα πουτανακι φοιτητρια, μια στριπτιτζου και μια παντρεμενη που γαμανε αλλα στα ρεπα τους μπαινουν εδω στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα
εσυ εισαι ο μονος που δινω μια πιθανοτητα 10% και να ισχυειΜε φωτογραφισες τύπε
εσυ εισαι ο μονος που δινω μια πιθανοτητα 10% και να ισχυει
αλλα εδω βλεπεις κατι αρχιναυαγια που βρωμανε απο χιλιομετρα κολωνια μυρτω και φτηνο ζελε μαλλιων να στο παιζουν μπερλουσκονι
Ρε μάγκες,στην Ελλάδα ο κύριος λόγος της αγαμίας πολλών αντρών είναι ότι δεν θέλουν οι γυναίκες να γαμηθούν.Υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια απ'αυτό;
Διαβάζουμε φεμινιστές σαν τον καμπαμαρού να λένε 'γίνει πετυχημένος,κάνε το ένα και το άλλο' και λεω ΠΑΠΑΡΙΑ.Η γυναίκα εαν δεν θέλει να πηδηχτεί,δεν πηδιέται.Και τί βλέπουμε στην Ελλάδα;Ένα 20-30% να γουστάρουν γκόμενους και σχέσεις και όπως είναι φυσικό επωφελούνται το 20-30% των αντρών που τα έχουν μαζί τους.Όλοι οι άλλοι μπουρδελομαλακία.
Και δεν είναι όλοι οι μπάκουρες φλώροι,άσχημοι,φτωχοί κλπ αλλά ΑΤΥΧΟΙ.Γιατί δεν είναι κοντά σ'αυτό το 20-30% των γυναικών που ενδιαφέρονται για άντρες.Άμα δηλαδή τους βάλεις αυτούς σε κάποιο μέρος που έχει γυναίκες να ψάχνονται,πιστεύετε ότι δεν θα βρουν γυναίκα;Εγώ λέω ότι θα βρει και ο τελευταίος.
Ζελέδες και λακ δεν εχουν ακουμπησει ποτέ τα μαλλακια μου τύπεεσυ εισαι ο μονος που δινω μια πιθανοτητα 10% και να ισχυει
αλλα εδω βλεπεις κατι αρχιναυαγια που βρωμανε απο χιλιομετρα κολωνια μυρτω και φτηνο ζελε μαλλιων να στο παιζουν μπερλουσκονι
Είχα πάει Γκάζι τώρα τον Οκτώβριο και τις έβλεπα όλες με τους σοβάδες στη μάπα και τα χοντρά μπούτια να το παίζουν υπεργκόμενες.Αρτι αφιχθείς από Κίεβο λέω τι χάλια είναι αυτά?Δεν καταλαβαίνουν τη χαμηλή θέση τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.Οταν όμως βλέπεις τους λιμασμένους μουσάτους σε ορδές,καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό.
τυπε θα σου πω κάτι και σκεψου το λιγο..... για να δεις τι παιζει εξω πρέπει να βγεις να κοψεις και λιγο κινηση. Τι λιγο δηλαδη εχουμε φαει στασιδι σε κλαμπάκια απο τις 12 το βράδυ ως τις 5 το πρωϊ οπως και με τις μπουρδελοτσαρκες αμα δεν κανεις μεγάλες γυρες να δεις τι παιζει. Δεν θα βρεις κάτι καλο.
ποιο μελος ητανε ρε πουστη μου στο νομο του πικερ παλια που ελεγε οτι οι γυναικες δεν εχουν επιθυμια για σεξ και το κανουν μηχανικα μονο για να κερδιζουν υλικα αγαθα;
Πολλοί δεν καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα δεν είναι να βρεις γκόμενα να γαμήσεις.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι του τι είδους σχέση θα κάνεις με αυτήν την γκόμενα, δεδομένου ότι το επόμενο πρωί,περιμενουν στην γωνία ανεργία, αφραγκία, αμαξία, αφιλία, ασπιτία και όλα τα Α του κόσμου μαζί
Πολλοί δεν καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα δεν είναι να βρεις γκόμενα να γαμήσεις.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι του τι είδους σχέση θα κάνεις με αυτήν την γκόμενα, δεδομένου ότι το επόμενο πρωί,περιμενουν στην γωνία ανεργία, αφραγκία, αμαξία, αφιλία, ασπιτία και όλα τα Α του κόσμου μαζί
Τύπε δεν εχω καταλαβει, γκομενα για σχεση ψαχνεις ή θελεις να βρεις τροπο να γνωριζεις πολλες?Λάθος τύπε,στην Ελλάδα είναι πρόβλημα και το ΠΩΣ θα γνωρίσεις γκόμενα.
Κι εγώ έχω φάει στασίδι τύπε,αλλά στην ηλικία που είχα και όρεξη να τρώω.Τώρα ούτε με σφαίρες δεν το κάνω.
Να μου πεις να πάμε σε κανα κλαμπ πχ Πολωνία που οι γκόμενες είναι αλλιώς,θα το σκεφτώ.Αλλά σε ελληνικά μαγαζιά ξέρω κατα 99,9% πώς θα κυλήσει η βραδιά.
Λάθος τύπε,στην Ελλάδα είναι πρόβλημα και το ΠΩΣ θα γνωρίσεις γκόμενα.