ναι θα μου κλάσει τα αρχιδια
πολυ πολυ θα τα ακουσει οπως πρέπει και θα τα θυμάται
Το μονο που θα θυμαται θα ειναι αν της ειχες τραβηξει το ενδιαφερον και την εγραφες στα αρχιδια σου εντελως. Πηγαινε καμια μερα σε κανα μαγαζι που συχναζουν γκομενακια παρεα με δικα σου γκομενακια (που να μετρανε) να δεις μετα πως θα σε κοιταζουν και πως θα κρυφοτρεμουν απο τη κακια-ξυνιλα τους. Κατι τετοια, τα θυμουνται.
Να πας τωρα, να τη πεσεις, να σου βγαλει τη ξυνιλα και να τη κραξεις...δεν προκειται να θυμαται τιποτα. Για αυτην, ησουν απλα ενας ανωμαλος που τολμησε και της μιλησε. Δεν μασανε απο λογια οι γυναικες αδερφε.
Ειτε εχεις λεφτα και φαινεται, ειτε εχεις μαζι σου μουνια και μαλακιζεστε, ειτε εισαι καποιος γνωστος μαλακας. Οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ετσι στο ξεκαρφωτο, απλα θα αποτυχει.
Υπαρχουν περιπτωσεις που ναι, θα εισαι σε μια παρεα που θα ειναι και καποιες μονες τους (και που θα εχουν διαθεση να παιξουν) και που αν παιξεις σωστα, θα φας. Μεχρι εκει.
Σπανια, πολυ σπανια θα πετυχεις γυναικα που να βλεπεται (ανω του 8) μονη της και να θελει να παιξει. Πολυ σπανια. Οταν συμβει αυτο, θα το καταλαβεις. θα στο δωσει να το καταλαβεις να κανεις τη κινηση. Αλλιως κατσε και πιες τα ποτα σου.
Γενικα αν δεν ειναι κατι στημενο (εξοδο με παρεα που θα ειναι και γκομενες ελευθερες που βλεπονται), αν δεν εχεις λεφτα, αν δεν εχεις μουνια μαζι σου, αν δεν εισαι καποιος γνωστος μαλακας...μην βγαινεις καν εξω με σκοπο να τη πεσεις κτλπ. Βγες με σκοπο να πιεις τα ποτα σου, να περασεις καλα να ακουσεις τη μουσικουλα σου και παρατα τες στη μιζερια τους.
Εχω εναν ανηψιο που ειναι τωρα στα 23 σχεδον. Μια χαρα παιδι. Ψηλος, γυμναστηρια, μορφωμενο παιδι, ξερει να ντυνεται, ξερει να μιλαει, ξερει να φερεται. Γενικα δεν ειναι μαλακας-αμπαλος-αβγαλτος-αψητος. Ακομα και αυτος, εχει προβλημα. Εχει σχεσεις κατα καιρους με κατι μουνακια για καποιο διαστημα και μετα απο λιγο παμε για αλλες. Μου ελεγε οτι ζοριζεται λιγακι εως να βρει τις επομενες (οχι οτι να ναι).
Ενα βραδυ το παιρνω τηλεφωνο και του λεω να ντυθει και οτι θα περασω να τον παρω. Εχω κατι πουτανακια (οπως ολα) στο γραφειο που ψωφανε για καλοπεραση-ακριβα μαγαζια-πουλαω μουρη κτλπ. Τις εχω παρει μαζι και φτανω στο σπιτι του ανηψιου. Κατεβαινει κατω, του φοραω στο χερι ενα ρολοι να κανει μπαμ, του βαζω και τα λεφτα στη τσεπη να εχει δικα του (για οτι προκυψει) και τον πηρα μαζι.
Πηγαμε, αραξαμε σε τραπεζι με καναπεδες κτλπ και ξεκινησα παραγγελιες (ζητουσαν και οι μαλακισμενες τα δικα τους για να ανεβασουν φωτογραφιες χαιλικι). Ποτισα καλα τις πουτανες και κρατησα αυστηρα στα 2 ποτα τον ανηψιο. Αυτες πεφτανε πανω του, εσπασε για τα καλα ο παγος και γενικα περνουσαμε καλα και μαλακιζομασταν. Δεν φανταζεσαι πως κοιταζανε σερβιτορες-υποδοχη-πελατισες το τραπεζι μας και ειδικα τους δυο μας. Καποια στιγμη, εντοπιζω τη πιο μεγαλη πουτανα στο μαγαζι σε γυναικοπαρεα. Μολις ειδα τα σημαδια οτι γουσταρει (κοιταζε συνεχεια) του λεω σηκω και πηγαινε καλεσε τη κοπελα στο τραπεζι μας. Αν δεν ερχεται και κολλαει για τη παρεα της, πες της να παρει και τη παρεα της μαζι. Να επιμενεις, με τροπο. Ουτε παρακαλια, ουτε σαν βλαχος ουτε 5 λεπτα μπουρου μπουρου. Μπαμ μπαμ. Οτι γινει. Στα αρχιδια μας κιολας.
Και μονο που ηξερε οτι εχει λεφτα στη τσεπη, οτι ετσι και αλλιως θα γαμησει τα πουτανακια που ηδη εχουμε παρεα, πηγε με αυτοπεποιθηση και αερα σαν αντρας και τα ειπε οπως πρεπει. Η πουτανα δεν σηκωθηκε. Επιστρεφει πισω ο ανηψιος. Μου λεει δεν ερχεται. Ακυρο. Του λεω κατσε και θα δεις. Δεν τελειωσε το παιχνιδι. Σηκωνονται να φυγουν. Αφηνει κατι στη καρεκλα της. Ενω οι φιλες της ηδη προχωρανε μπροστα, τις αφηνει να φτασουν εως τη πορτα, τους λεει παω να παρω κατι που ξεχασα και ερχομαι. Πηγαινει, το παιρνει, δινει στον ανηψιο οπως περναει το τηλεφωνο της σε χαρτι και εφυγε.
Απλα δεν ηθελε να το παιξει πουτανα-ευκολη μπροστα στις αλλες. Απλα δεν ηθελαν ολες μαζι να το παιξουν καλες-ευκολες. Απλα ειναι τοσο μαλακισμενες που βγαλανε ξυνιλα και εφυγαν και καλα ενοχλημενες. Πουτσες μπλε. Το θεατρακι τους. Αυτη το εδωσε ομως το χαρτι. Φυσικα και δεν θα τους πει ποτε τιποτα.
Πληρωνουμε, φευγουμε. Αφηνω τον ανηψιο με τις πουτανες στο γραφειο και επιστρεφω σπιτι. Κατα τις 10 το ξυπναω και του λεω παρε τη μαλακισμενη τηλεφωνο και προτεινε της καφε-πρωινο κτλπ καπου ομορφα. Τη παιρνει. Το σηκωνει. Δεν δεχεται του λεει δεν μπορω θα βγω με το αγορι μου κτλπ.
ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΡΕ ΟΛΕΣ ! ! !
Ουτε καν μπορει να μην ειναι αληθεια αυτο που ειπε. Ουτε καν ξερει και η ιδια τι σκατα θελει απο τη ζωη της. Ουτε καν ξερει και η ιδια γιατι εδωσε το τηλεφωνο αφου δεν γουσταρει. Οτι να ναι ολες. Μαλακισμενα οντα.
Για αυτο παρατα τες ολες στη μιζερια τους. Ζησε οπως μπορεις να ζεις, κανε οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ και αν ειναι να συμβει, θα συμβει.
Για καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παιζει-πειραματιζεται, οι πιο τιμια λυση ειναι οι επαγγελματιες. Μακραν η καλυτερη λυση. Οποιος εχει μαρουλι και θελει να παιζει και να μελετα σε βαθος τη γυναικεια πουτανια-μαλακια-ψυχασθενεια και αντεχει να γαμαει-βγαινει συχνα εξω ξενυχτια κτλπ και γενικα δεν εχει κανενα προγραμμα...αυτος ας παιξει να δουμε τι θα καταλαβει και αυτος παραπανω απο αυτον που πηγαινει και γαμαει με το 50αρικο.
Θα χυσει ο ενας, θα χυσει και ο αλλος. Με διαφορετικο τροπο, ναι.
Αυτο που εχω καταλαβει-εμπεδωσει-χωνεψει καλα ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ για τιποτα σοβαρο. Τιποτα. Γαμησι και παρατημα εκει που ειναι αν ειναι δυνατον και βουρ για την επομενη. Απλα.
Εμεις, προλαβαμε και κατι, και απο θεμα εποχης (οικονομικη κατασταση) και απο θεμα νοοτροπιας (δεν υπηρχαν τοτε τα κοινωνικα δικτυα ωστε να ψωνιζονται οι πουτανες). Αυτα τα παιδια τι θα κανουν. Θα ειναι καταδικασμενα να ειναι εγκλωβισμενοι σε μια σχεση-γαμο για να μπορουν να γαμανε. Σπανιως, ναι υπαρχουν και οι πουτανες ανω του 8 που θα γαμηθουν ετσι με καποιον που γουσταρουν, αλλα μεχρι εκει. Μπορει να γαμηθει και με τον οποιοδηποτε αφραγκο-ανεργο-αστεγο και να μη ξερει μετα ουτε αυτη γιατι το εκανε.
Ειτε πεστε με τα μουτρα στη δουλεια να βγαλετε φραγκα οπως μπορει ο καθενας και οπως του αρμοζει, ειτε επαγγελματιες κοπελες και τελος.
Μακρυα απο σχεσεις-γαμους. Μακρυα. Εχουν καταστραφει πολλα παλικαρια. Και δεν ηταν ολοι μαλακες.