Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 7.216
Ετσι στο παραδειγμα σου, θα προτιμουσα την Αραβανη δεκα κιλα παραπανω.
Ο καθένας με την ανωμαλία του!
Ετσι στο παραδειγμα σου, θα προτιμουσα την Αραβανη δεκα κιλα παραπανω.
Μαλακιες. Να κάνεις ενα σωρο πράγματα που δεν σ ενδιαφερουν μονο για να γαμησεις. Τσοντομαλακια all the way και σου μενουν και τα λεφτα.
ακομα και σε αυτη τη φωτο που ειναι ταλαιπωρημενη και αναμαλλιασμενη, εχει ωραια χαρακτηριστικαΠανεμορφη η Ζαριφη :S :S :S
Καλα ενταξει. Αλλα δεν παυει να εχει μια τεραστια κεφαλα με αντρικα χαρακτηριστικαακομα και σε αυτη τη φωτο που ειναι ταλαιπωρημενη και αναμαλλιασμενη, εχει ωραια χαρακτηριστικα
εξαλλου ολες τις γνωστες αν τις δεις στις ιδιαιτερες στιγμες τους...
Πάντως εδώ ολόκληρος Πιρς Μπρόσναν έχει φετιχ με τιςχοντρέςπαχουλές
Πανεμορφη η Ζαριφη :S :S :S
Φυσικα και ειναι τρελες οι ελεεινιδες εχω ακουσει την ατακα των ατακων οταν φλερταριζα καποια αν και ουσιαστικα μαλακιζομουνα απο μια ανεραστη(συναισθηματικα) αλλα και ασεξουαλ(δεν νιωθουν ηδονη αν κανουν σεξ) που αν ολοι ειμαστε κατι αυτη ειναι λεσβια η ατακα ηταν κανεις δεν μ αγαπαει οπως θελω.
Ενα αλλο περι ελεεινιδων ειναι το χαζομαμαδιστικο στυλ στα ορια του να ειναι παιδονομοι.
Ειπα στο facebook στη συζυγο του αδερφου οτι ειμαι ασεξουαλ και οτι οταν την παιζω δεν νιωθω κατι(αν και ασεξουαλ ειναι αλλο ειναι αυτος που δεν εχει ορμη να γαμησει που και αυτο ειμαι) και εκτος οτι με μπλοκαρε απο την συνομιλια(chat) του facebook αναμενομενο βεβαια το ειπε στον αδερφο μου λες και ειμαι κανα μωρακι να με μαλωσει πριν 6 μηνες περιπου χρονο εγω 30 μισο αυτη 34 μολις τα ειχε κλεισει.
Πιο κλισε πεθαινεις ρε τύπε.
Κι αφου ηταν ετσι γιατι δεν επιδιωξες απο μικρος να κανεις ενα απο αυτα τα επαγγελματα?
δεν ξερετε να εκτιματε το ωραιο
η γκομενα ξεχειλιζει σεξινες γι αυτο εκανε και γυμνη φωτογραφιση, για νατρωνε τα πιτσιρικια ολο τους το φαικαυλωσουν οι μερακληδες
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=222896[/img[/URL]]
[/quote]
Δίκιο έχεις. Απλά όταν είναι ξαπλωμένη πρέπει να της πεις ..κλάσε να προσανατολιστώ...
Δίκιο έχεις. Απλά όταν είναι ξαπλωμένη πρέπει να της πεις ..κλάσε να προσανατολιστώ...
Ρε τύπε πας καλα? Καθεσαι και λες στην κουνιαδα σου τι συμβαινει οταν τον παιζεις και περιμενες να μην τρεχει τιποτα?Ειπα στο facebook στη συζυγο του αδερφου οτι ειμαι ασεξουαλ και οτι οταν την παιζω δεν νιωθω κατι
Kαλα μην παίρνεις και σοβαρα καθε μαλακια που ακους εδω μεσα.Ρε τύπε πας καλα? Καθεσαι και λες στην κουνιαδα σου τι συμβαινει οταν τον παιζεις και περιμενες να μην τρεχει τιποτα?
Και εισαι 30 χρονων και οχι 10?
Και απορεις κιολας γιατι αυτη σε μπλοκαρε και το ειπε και στον αδελφο σου?
Μηπως να ενηλικιωθεις καποια στιγμη?