alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Mπα, αληθεια λεει. Απλως δεν εχει αντιληφθει τι εκανε.Kαλα μην παίρνεις και σοβαρα καθε μαλακια που ακους εδω μεσα.
Mπα, αληθεια λεει. Απλως δεν εχει αντιληφθει τι εκανε.Kαλα μην παίρνεις και σοβαρα καθε μαλακια που ακους εδω μεσα.
Ειχα αντιληφθει τι ειχα κανει.Πριν 6 μηνες ειχε γινει αυτο.Και αδιαφορο ηταν που με μπλοκαρε στο chat(αλλωστε αναμενομενο ηταν και το εγραψα κιολας και στη δημοσιευση) και να μην μου ξαναμιλουσε εκ του συννεγης παλι αδιαφορο θα μου ηταν.Το περιεργο μου φανηκε ειναι οτι ειπε στον αδερφο μου τι δηλαδη οτι ειμαι μωρακι και θα με κανει ντα ενω ημουν 1 μηνα πριν κλεισω τα 31 τοτε και τι δηλαδη θα αλλαξω επειδη μου το λεει αυτη η ο αδερφος μου.Και απλα ασεξουαλ να της ελεγα τι ειναι η και ανεραστος μονο να της ελεγα παλι το ιδιο θα εκανε.Mπα, αληθεια λεει. Απλως δεν εχει αντιληφθει τι εκανε.
Θα σ ακουσει ο αλεξ και το πουλι και θ αρχισουν το κραξιμοπως να μην το παιζουν ντιβες οι ελληνιδες
οταν ακομα και αυτες βρισκουν μαλακες να τις
πληρωσουν για να τις γαμησουν
τι το τοσο περιεργο βρε?
εσεις δεν μιλατε με τους συγγενεις σας (ΚΑΙ τους εξ αγχιστιας!) για το πως την παιζετε?
καθημερινα τετριμμενα πραγματα...
ωχ ! τωρα θυμηθηκα εχω μερες να μιλησω με την ξαδερφη του πατερα μου...
να την παρω τηλ να της πω κανα γεια και πως την επαιζα το πρωι με μια τσοντα απο το πορνχαμπ !
(την καλοπιανω γιατι εχει μεγαλη περιουσια στο χωριο ...στρεμματα πολλα)
πως να μην το παιζουν ντιβες οι ελληνιδες
οταν ακομα και αυτες βρισκουν μαλακες να τις
πληρωσουν για να τις γαμησουν
Ελλεινιδικό dna θα έχει και αυτή. Την πήρε λέαινα και του έγινε θαλάσσιος ελέφαντας.Πάντως εδώ ολόκληρος Πιρς Μπρόσναν έχει φετιχ με τιςχοντρέςπαχουλές
Γι αυτο και σου χώθηκε. Επειδή ειναι λιγες δεκαδες κιλα παραπανω. Ολα εχιυν μια εξηγηση.μου την επεσε εχθες μια μεσω φιλου(του ειπε χυμα μ αρεσει ο δυναμικος :S) ειναι 28 και εχει ενα μικρο αλλα καινουργιο διαμερισμα στο κεντρο σε πολη επαρχιας...το προβλημα ειναι οτι ειναι στα γουστα του χασοδικη αλεξ :S :S :S με λιγα κιλα παραπανω!
Ελλεινιδικό dna θα έχει και αυτή. Την πήρε λέαινα και του έγινε θαλάσσιος ελέφαντας.
Με 30 κιλά λιγότερα όπως ήταν πριν, θα ήταν μια χαρά.Σόρρυ παίδες, η γυναίκα αυτή είναι μία χαρά
τυπε σε καυλωσαν τα γκομενακια στο μπαρ και εν συνεχεια πηγες την μπουρδελοτσαρκα σου για ?Ειμαι τωρα εδω και λιγες μερες Αθηνα και το τι μουνι παιζει απο ιεροδουλες δεν λεγεται! Εχω ξεχάσει ολες τις υπολοιπες.
Μου φαινεται αδιανοητο να ειστε στην Αθηνα και να μιζεριάζετε ! Ειχα βγει μια μερα για ενα ποτο σε ενα μαγαζάκι. Ητανε 2 γκομενιτσες κοιταζανε γυρω γυρω μιλησα στη μια αλλα αρχιδια. Στα αρχιδια μου και μενα βεβαια ουτε καν μπηκα να κράξω
Η Αθηνα έχει γεμισει ενα καρο μουναρες που μπορεις να τις χαρεις με τα λιγοτερα ή και περισσοτερο αναλογα τη τσέπη σου!
τυπε σε καυλωσαν τα γκομενακια στο μπαρ και εν συνεχεια πηγες την μπουρδελοτσαρκα σου για ?
υγ νομιζα ησουν αθηναιος
η μαλακια που εκανες ειναι που της μιλησεςουυυυ συνεχεια αυτο γινεται ρε τυπε άλλες μας καυλώνουνε άλλες θα την φάνε έτσι για σπάσιμο!
Το μονο που ειναι μειον ειναι πως αν ειχες αυτη απο το μπάρ την ελληνιδα μη ιεροδουλη θα μπορουσες να τη γαμας ολο το βράδυ (θεωρητικα) και με λιγοτερα σιγουρα. Αλλα δεν ξέρεις αν θα γαμουσες τέτοια εμφάνιση.