Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Sad man συνεχισε τον αγωνα σου

οι παντοφλακηδες κατεστρεψαν την χωρα μαζι με τους μουνοδουλους

ερχεται η ωρα της mgtowιστικης επαναστασης

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
@cool σε διάβασα,νομίζω ότι αμφότεροι γράψαμε αυτό που θέλαμε να γράψουμε.

Το πρώτο που θέλεις για να γνωρίζεις ελληνίδες γυναίκες σε όλα τα πέρατα της γης,δεν είναι ο κύκλος,αλλά αυτό που έγραψες πιο πριν...
Να είσαι στα πάνω σου.

Οι γυναίκες ηλικίας 26-27+(γιατι πιο πριν στα φρύδια τους) αντιλαμβάνονται αμέσως κάποιον που είναι ντεφορμέ και δεν ασχολούνται καν..
Δηλαδή δε θα κάτσει η γυναίκα να μπει εκ προοιμίου σε μια προβληματική κατάσταση,με κάποιον άνεργο ή θλιμμένο ή που δεν ξέρει τι θέλει..
Εδώ δεν κάθονται σε προβληματικές σχέσεις/καταστάσεις χρόνων,μετά από έρωτες,κ.λ.π. θα πάει ή άλλη να φορτωθεί το πρόβλημά σου,λες και δεν τις φτάνουν τα δικά της;
Στην ευτυχία σου θέλει να συμμετάσχει,όχι στη δυστυχία σου..

Οπότε φίλε,αφιέρωσε 100% το χρόνο σου για να λύσεις πρώτα τα πολύ σημαντικά προβλήματα που έχεις και μετά θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς ξανά με αξιώσεις με τις γυναίκες.
Το Ζήτημα είναι και να τα λύσει τα θέματα του και να ξανανέβει σε όλους τους τομείς .. στο θέμα γυναίκα υπάρχει πρόβλημα!
Και πραγματικά αυτό είναι αντικίνητρο για κάποιους σαν τον σαντμαν να το παλέψουν!
Αν δηλαδή ο Ρώσος ο Πολωνός ο Σέρβος(δεν λέω Σουηδός που η συμπατριώτησα του ,του κάθεται ακόμα και αν είναι  σε ..κώμμα) λύσει τα σημαντικά του προβλήματα, ανταμείβεται με τις ωραίες μουνάρες της χώρας του...
Ο Έλληνας με τι ανταμοίβεται?  Με κανένα μπάζο της διπλανής γειτονιάς του με όλα αυτά τα προβλήματα που θίγονται εδώ!
Προσωπικό μου κίνητρο για να κρατιέμαι ψηλά είναι το να αρέσω στις ΣΛΆΒΕΣ! :rockon:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Sad man αμα δεν εισαι στα πάνω σου το τελευταίο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι οι γκόμενες.Βέβαια μπορεί να πιστεύεις ότι αν βρεις γκόμενα ίσως να είσαι σε καλύτερη κατάσταση αλλά πιο πολυ το χρόνο σου θα φας παρά τίποτα άλλο.Ακόμα και αν κάτσει και μπλέξεις με κάποια μόλις πάρει πρέφα την κατάσταση σου θα λακίσει.Και να σου πω την αλήθεια καλά θα κάνει.Δεν μπορεί να κάθεται κάποιος και να ακούει την κλάψα σου (γενικά μιλάω όχι απαραίτητα για σένα) 24/7.Πέρασα και εγώ κάπως παρόμοια φάση πριν μερικά χρόνια όπου προσπαθούσα να βγάλω άκρη με δουλειά κτλ.Μια μέρα είπα στον εαυτό μου κόψε την κλάψα και προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση σου.Και αυτό έγινε.Και τώρα είμαι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.Βέβαια "αναγκάστηκα" να φύγω από την χώρα αλλα άμα πραγματικά θέλεις να καλυτερεύσεις την ζωή σου πρέπει να κάνεις και κάποιες θυσίες.

Το πρώτο βήμα το έχεις κάνει.Το ότι έχεις καταλάβει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή σου είναι το πρώτο βήμα.Και μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μετ από τόσα χρόνια κρίσης ζούνε ακόμα στην κοσμάρα τους.Οπότε το 1ο βήμα το έχεις κάνει.Κοίταξε πως θα αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και οι γκόμενες μπορούν να περιμένουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το Ζήτημα είναι και να τα λύσει τα θέματα του και να ξανανέβει σε όλους τους τομείς .. στο θέμα γυναίκα υπάρχει πρόβλημα!
Και πραγματικά αυτό είναι αντικίνητρο για κάποιους σαν τον σαντμαν να το παλέψουν!
Αν δηλαδή ο Ρώσος ο Πολωνός ο Σέρβος(δεν λέω Σουηδός που η συμπατριώτησα του ,του κάθεται ακόμα και αν είναι  σε ..κώμμα) λύσει τα σημαντικά του προβλήματα, ανταμείβεται με τις ωραίες μουνάρες της χώρας του...
Ο Έλληνας με τι ανταμοίβεται?  Με κανένα μπάζο της διπλανής γειτονιάς του με όλα αυτά τα προβλήματα που θίγονται εδώ!
Προσωπικό μου κίνητρο για να κρατιέμαι ψηλά είναι το να αρέσω στις ΣΛΆΒΕΣ! :rockon:

:grin: :grin: :grin:

Έτσι όπως το θέτεις,εννοείται πως ο μέσος Σλάβος ανταμοίβεται για την προσπαθειά του, με καλύτερη γυναίκα, ειδικά σε εμφάνιση, από τον μέσο Έλληνα.

Αυτό που του λέω του sad man,είναι ότι κανείς δε θέλει θλιμμένους στη γιορτή του που λέγαν και οι Τρύπες..

Όταν πρωτοήρθα Γερμανία,στα πλαίσια μιας εκδήλωσης βρέθηκα τυχαία στο ίδιο τραπέζι με έναν Έλληνα μεταπτυχιακό φοιτητή πριν τα 30.
Στο ίδιο τραπέζι,συνέτρωγαν Γερμανοί/ίδες και άλλοι Ευρωπαίοι.
Άρχισε ο παπάρας να λέει στις γκόμενες για την κρίση,τον τσίπρα,ότι αν δεν υπήρχε κρίση θα ήταν διορισμένος στο Α.Π.Θ.,κ.λ.π.

Και τον ρώτησα στα ελληνικά αν παίζει το χαρτί του κακομοίρη,μπας και τον λυπηθούν και του ξηγηθούν pity fuck.. :2funny:

Καμιά γυναίκα δεν δίνει δεκάρα αν στην Ελλάδα μας γάμησε η γενιά του πολυτεχνείου,αν μαμά μας δεν μας σκέπαζε καλά τα βράδια ή αν ο ντελιβεράς μας έφερνε τις πατάτες πάντα κρύες..

Κανείς δε δίνει δεκάρα για τα γαμημένα προβλήματά μας, θέλει πολύ γερό στομάχι η σύγχρονη καφροκαθημερινότητα και όποιος δεν την παλεύει,απλά δεν τρώει από την πίτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:grin: :grin: :grin:

Έτσι όπως το θέτεις,εννοείται πως ο μέσος Σλάβος ανταμοίβεται για την προσπαθειά του, με καλύτερη γυναίκα, ειδικά σε εμφάνιση, από τον μέσο Έλληνα.

Αυτό που του λέω του sad man,είναι ότι κανείς δε θέλει θλιμμένους στη γιορτή του που λέγαν και οι Τρύπες..

Όταν πρωτοήρθα Γερμανία,στα πλαίσια μιας εκδήλωσης βρέθηκα τυχαία στο ίδιο τραπέζι με έναν Έλληνα μεταπτυχιακό φοιτητή πριν τα 30.
Στο ίδιο τραπέζι,συνέτρωγαν Γερμανοί/ίδες και άλλοι Ευρωπαίοι.
Άρχισε ο παπάρας να λέει στις γκόμενες για την κρίση,τον τσίπρα,ότι αν δεν υπήρχε κρίση θα ήταν διορισμένος στο Α.Π.Θ.,κ.λ.π.

Και τον ρώτησα στα ελληνικά αν παίζει το χαρτί του κακομοίρη,μπας και τον λυπηθούν και του ξηγηθούν pity fuck.. :2funny:

Καμιά γυναίκα δεν δίνει δεκάρα αν στην Ελλάδα μας γάμησε η γενιά του πολυτεχνείου,αν μαμά μας δεν μας σκέπαζε καλά τα βράδια ή αν ο ντελιβεράς μας έφερνε τις πατάτες πάντα κρύες..

Κανείς δε δίνει δεκάρα για τα γαμημένα προβλήματά μας, θέλει πολύ γερό στομάχι η σύγχρονη καφροκαθημερινότητα και όποιος δεν την παλεύει,απλά δεν τρώει από την πίτα.
Εχεις απολυτο δικιο. Ο κλαψομουνης νομιζει οτι ετσι ριχνει γεφυρες, αλλά χανει εξ ορισμου. Ακομη και στα ριαλιτυ, ο κλαψομουνης ειναι ο πρωτος που αποχωρει.
Προσωπικα δεν το θεωρω καν αναλγησια.
Ο κλαψομουνισμος πρεπει να τιμωρειται σκληρα με πληρη και καθετη απορριψη μεχρι να βαλει μυαλο ο κλαψας.
Δηλαδη ενταξει, τι κλαιγεσαι ρε μαλακα, εισαι στη Δαμασκο και βομβαρδιστηκε το σπιτι σου και δεν εχεις να φας?
Εγω προσωπικα οποιον αντιληφθω οτι κλαιγεται, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Sad man αμα δεν εισαι στα πάνω σου το τελευταίο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι οι γκόμενες.Βέβαια μπορεί να πιστεύεις ότι αν βρεις γκόμενα ίσως να είσαι σε καλύτερη κατάσταση αλλά πιο πολυ το χρόνο σου θα φας παρά τίποτα άλλο.Ακόμα και αν κάτσει και μπλέξεις με κάποια μόλις πάρει πρέφα την κατάσταση σου θα λακίσει.Και να σου πω την αλήθεια καλά θα κάνει.Δεν μπορεί να κάθεται κάποιος και να ακούει την κλάψα σου (γενικά μιλάω όχι απαραίτητα για σένα) 24/7.Πέρασα και εγώ κάπως παρόμοια φάση πριν μερικά χρόνια όπου προσπαθούσα να βγάλω άκρη με δουλειά κτλ.Μια μέρα είπα στον εαυτό μου κόψε την κλάψα και προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση σου.Και αυτό έγινε.Και τώρα είμαι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.Βέβαια "αναγκάστηκα" να φύγω από την χώρα αλλα άμα πραγματικά θέλεις να καλυτερεύσεις την ζωή σου πρέπει να κάνεις και κάποιες θυσίες.

Το πρώτο βήμα το έχεις κάνει.Το ότι έχεις καταλάβει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή σου είναι το πρώτο βήμα.Και μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μετ από τόσα χρόνια κρίσης ζούνε ακόμα στην κοσμάρα τους.Οπότε το 1ο βήμα το έχεις κάνει.Κοίταξε πως θα αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και οι γκόμενες μπορούν να περιμένουν.

Άμα πάψουν να σ'ενδιαφέρουν οι γκόμενες,έχεις πεθάνει.Δεν γίνεται αυτό.Βγαίνεις έξω,τις βλέπεις,θέλεις να γνωρίζεις και να γαμάς.

Και ποια κατάσταση μου;Δεν είμαι μαλάκας όποτε γνωρίζω γκόμενα να βγάζω κλάψα.Το ότι μπορεί να τη βγάζω εδω πέρα,δε σημαίνει ότι τη βγάζω και στις συναναστροφές μου.Αλλά είπαμε,πρέπει και να σου συμβαίνουν και 1-2 καλά πράγματα εκεί έξω (πέραν της υγείας) για να μην πέφτεις.

Εαν δηλαδή έχει κάποιος να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα ανεργία,κακά οικονομικά,μοναξιά,τί να κάνει,να χοροπηδάει και να λέει όλα πάνε καλά;Θα πεις,μπορεί να το παίζει για να τον αποδέχονται οι γύρω που ζούνε τις 'ζωάρες' τους,αλλά μέσα του να είναι σκατά.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Άμα πάψουν να σ'ενδιαφέρουν οι γκόμενες,έχεις πεθάνει.Δεν γίνεται αυτό.Βγαίνεις έξω,τις βλέπεις,θέλεις να γνωρίζεις και να γαμάς.

Και ποια κατάσταση μου;Δεν είμαι μαλάκας όποτε γνωρίζω γκόμενα να βγάζω κλάψα.Το ότι μπορεί να τη βγάζω εδω πέρα,δε σημαίνει ότι τη βγάζω και στις συναναστροφές μου.Αλλά είπαμε,πρέπει και να σου συμβαίνουν και 1-2 καλά πράγματα εκεί έξω (πέραν της υγείας) για να μην πέφτεις.

Εαν δηλαδή έχει κάποιος να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα ανεργία,κακά οικονομικά,μοναξιά,τί να κάνει,να χοροπηδάει και να λέει όλα πάνε καλά;Θα πεις,μπορεί να το παίζει για να τον αποδέχονται οι γύρω που ζούνε τις 'ζωάρες' τους,αλλά μέσα του να είναι σκατά.

η δικη σου πτωση σε ολα τα επιπεδα σημαινει ανοδο σε ολα τα επιπεδα και υπερπληθωρα ευκαιριων και εκπληρωσης αναγκων καποιων αλλων,ειναι το συστημα εκμεταλλευσης που στερει δραστικα την ζωη απο την συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων για να συγκεντρωνουν οι λιγοι ολο τον πλουτο και τις ευκαιριες καθε ειδους

ετσι λειτουργει ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος σημερα

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1

Τι να κάνει;Να προσπαθήσει να αλλάξει και να καλυτερεύσει την ζωή του.Νομίζεις ότι στην σημερινή Ελλάδα είσαι ο μόνος που έχει αυτά τα προβλήματα;Πόσοι από εδώ μέσα δεν μένουν Ελλάδα.Νομίζεις ότι ξύπνησαν μια μέρα και είπαν κάτσε να φύγουμε για εξωτερικό π.χ γιατί οι ελληνίδες είναι μαλακισμένες;Όχι.Έφυγαν γιατί δεν είχαν δουλειά ή έβγαζαν 3 και 60 και αποφάσισαν να αλλάξουν.

Δεν είπα να πάψεις να ασχολείσαι με γκόμενες για το υπόλοιπο της ζωής σου.Αλλά ρε φίλε τι να κάνουμε.Όταν ο κώλος μας καίγεται οι γκόμενες δεν είναι η 1η προτεραιότητα.Σκέψου πόση ώρα τρως εδώ σε καθημερινή βάση,να γράφεις για γκόμενες,ενώ θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο που θα καλυτερεύσει την κατάσταση σου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εγώ δίνω τύπε,και ας είμαι από τους ελάχιστους εκεί έξω.

Εαν δω ας πούμε φίλο μου πεσμένο,θα κάνω ότι μπορώ να τον βοηθήσω.Δεν θα του πω 'κάνε τον χαρούμενο' αλλιώς δεν σου ξαναμιλάω.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.889
Πόντοι
216
Αφήστε ήσυχο τον sad man ρε μαλακες.
Εμένα η άλλη με έκανε μπλοκ από παντού γιατι της είπα ότι δεν μπορεί να τηλεφωνεί 12 η ώρα το βραδυ ενώ έχουμε κανονίσει να πάμε σε συναυλία από τις 9 και δεν εμφανίζεται επειδή δεν πρόλαβε λέει να γυρίσει από την εκδρομή.
Το τελευταίο μήνυμα της εγραφε: "Μη τολμήσεις να με ξαναπείς σπαστικη"
Ακόμα κλαίω τα κεράσματα που έκανα για το τσοκαρο με τα φουλ ψυχολογικά. Στα τρενα ρε!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.949
Πόντοι
6.030
Λοιπόν επειδή διαβάζω αρκετές μαλακιες...
Μην κάνετε τίποτα απο ολα τα κομπλεξικα που λένε κάποιοι.
Το αντίθετο. Αγαπηστε και αφεθείτε ελεύθεροι. Θα φάτε με την πρώτη, την δεύτερη, την Τρίτη...την 68η γκόμενά τα μουτρα σας. Απο ένα σημείο κι έπειτα δεν θα σας ενδιαφέρει. Κοιτάξτε να περάσετε καλά. Κάντε όμορφα πράγματα αντί να μιζεριαζετε. Ταξίδια, γυμναστική, μόρφωση αλλά πάνω απ όλα για τον εαυτό σας. Ρε μάγκες είναι τόσο απλό.
Προσωπικά με μικρό κύκλο αλλά με σταρχχιδισμο+tinder και με πρόθεση να περάσω πάνω απ όλα καλά, είχα φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να γαμαω και διαφορετική γυναίκα. Έφαγα φολες, απογοητεύσεις, κάποιοα με χρέωσε, μου φέρθηκε σαν σκουπίδι...σκεφτόμουν πόσο άδικο ήταν το φερσιμο της....αλλά.. Και τι έγινε;; Συνέχισα χωρίς να της κάνω κάτι εκδικητικό Και πιστέψτε με περνάω πολύ καλά. Αυτή έμαθα απο κολλητό που είναι ακόμα στο tinder ακόμα ψάχνει απελπισμένα να βρει θύμα. Ποιά η διαφορά μας;
Εγώ κράτησα τα όμορφα(που φρόντισε να βάλει πολύ δηλητήριο) και συνέχισα
Αυτή κράτησε έναν παλιοχαρακτηρα και είναι μόνη της.
Όλα θέμα μυαλού είναι. Υπάρχουν αντίστοιχοι άντρες μουνοπανα.
Μην τις βάζετε όλες στο ίδιο καλάθι.
Περάστε απλά όμορφα και μην μιζεριαζετε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτοί μεγαλώσαν όμως και σε πιο σκληρές συνθήκες.Με φτώχειες,πείνες,πολέμους,αλκοολικούς γονείς κλπ.Ενώ ο Έλληνας στα πούπουλα.Οπότε δίκαια η ζωή ανταμείβει αυτούς με μουνάρες,ενώ εμάς με μπάζα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Αυτοί μεγαλώσαν όμως και σε πιο σκληρές συνθήκες.Με φτώχειες,πείνες,πολέμους,αλκοολικούς γονείς κλπ.Ενώ ο Έλληνας στα πούπουλα.Οπότε δίκαια η ζωή ανταμείβει αυτούς με μουνάρες,ενώ εμάς με μπάζα.

Tυπε Dopa JimmyJim εσυ δεν πρεπει να εχεις παραπονο απο τη ζωη γιατι γνωρισες τον Νωντα :S :S :S  :effemine: :gay:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ωρε τυπε δεν υποφέρεσαι πια  :headbang:
βαλε και αυτο για αβαταρ να ολοκληρωσεις το προφιλ σου    :birdman:

URL]]

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.202
Πόντοι
216

Να φύγει εξωτερικό

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ανεργία, μοναξιά και κακά οικονομικά τότε αναγκαστικά πρέπει να φύγεις εξωτερικό και να δεις τι θα κάνεις! Βασικά και μόνο ανεργία και μοναξιά αρκούν για να την κάνει κάποιος αν και είναι δύσκολη απόφαση.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ δίνω τύπε,και ας είμαι από τους ελάχιστους εκεί έξω.

Εαν δω ας πούμε φίλο μου πεσμένο,θα κάνω ότι μπορώ να τον βοηθήσω.Δεν θα του πω 'κάνε τον χαρούμενο' αλλιώς δεν σου ξαναμιλάω.
Ο μοναδικός τρόπος που εσύ μπορείς να βοηθήσεις έναν φίλο σου με άσχημη ψυχολογία είναι με το να βλέπει πως κάποιος είναι χειρότερα από αυτόν...
Είναι μια πρόσκαιρη ανακούφιση αλλά σε βάθος χρόνου του κάνει κακό διότι δεν αρκεί να λες στη ζωή σου "Πάλι καλά που δεν είμαι ο χειρότερος".. 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Λοιπόν επειδή διαβάζω αρκετές μαλακιες...
Μην κάνετε τίποτα απο ολα τα κομπλεξικα που λένε κάποιοι.
Το αντίθετο. Αγαπηστε και αφεθείτε ελεύθεροι. Θα φάτε με την πρώτη, την δεύτερη, την Τρίτη...την 68η γκόμενά τα μουτρα σας. Απο ένα σημείο κι έπειτα δεν θα σας ενδιαφέρει. Κοιτάξτε να περάσετε καλά. Κάντε όμορφα πράγματα αντί να μιζεριαζετε. Ταξίδια, γυμναστική, μόρφωση αλλά πάνω απ όλα για τον εαυτό σας. Ρε μάγκες είναι τόσο απλό.
Προσωπικά με μικρό κύκλο αλλά με σταρχχιδισμο+tinder και με πρόθεση να περάσω πάνω απ όλα καλά, είχα φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να γαμαω και διαφορετική γυναίκα. Έφαγα φολες, απογοητεύσεις, κάποιοα με χρέωσε, μου φέρθηκε σαν σκουπίδι...σκεφτόμουν πόσο άδικο ήταν το φερσιμο της....αλλά.. Και τι έγινε;; Συνέχισα χωρίς να της κάνω κάτι εκδικητικό Και πιστέψτε με περνάω πολύ καλά. Αυτή έμαθα απο κολλητό που είναι ακόμα στο tinder ακόμα ψάχνει απελπισμένα να βρει θύμα. Ποιά η διαφορά μας;
Εγώ κράτησα τα όμορφα(που φρόντισε να βάλει πολύ δηλητήριο) και συνέχισα
Αυτή κράτησε έναν παλιοχαρακτηρα και είναι μόνη της.
Όλα θέμα μυαλού είναι. Υπάρχουν αντίστοιχοι άντρες μουνοπανα.
Μην τις βάζετε όλες στο ίδιο καλάθι.
Περάστε απλά όμορφα και μην μιζεριαζετε.

1000 Like!

πες τα χρυσοστομε!
μακαρι να δουνε πολλοι το ποστ σου και να το ακολυθησουνε παρα να διαβαζουν ενα καρο μαλακιες αλλες που γραφονται εδω μεσα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Αφήστε ήσυχο τον sad man ρε μαλακες.
Εμένα η άλλη με έκανε μπλοκ από παντού γιατι της είπα ότι δεν μπορεί να τηλεφωνεί 12 η ώρα το βραδυ ενώ έχουμε κανονίσει να πάμε σε συναυλία από τις 9 και δεν εμφανίζεται επειδή δεν πρόλαβε λέει να γυρίσει από την εκδρομή.
Το τελευταίο μήνυμα της εγραφε: "Μη τολμήσεις να με ξαναπείς σπαστικη"
Ακόμα κλαίω τα κεράσματα που έκανα για το τσοκαρο με τα φουλ ψυχολογικά. Στα τρενα ρε!

Το θέμα έχει σχολιαστεί από την Κοινότητα. Μήν την πληρώνεις - MGTOW.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom