@Cool επειδή μου είσαι συμπαθής φυσιογνωμία και από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι καλό παιδί,
αν δεν είσαι ανάπηρος,καθηλωμένος,κ.λ.π. η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω,
είναι να κάνεις διαγραφή λογαριασμού και να πας σε κάποιο από τα δεκάδες μέρη για τα οποία μας έχεις ζαλίσει κατά καιρούς..
Οι πτήσεις είναι πλέον πάμφθηνες,το ίδιο και η διαμονή.
Πήγαινε γιατί και για τα επόμενα δέκα χρόνια θα μας πρήζεις για τις ασιάτισσες που έχεις ακούσει ότι απλώνουν τον τραχανά καλύτερα από όλες, αν και με ασιάτισσα δεν έχεις κάνει ούτε χειράψία.
Διαγράψου,βγες,ζήσε..
Βαλκάνιε....ειμαι ανθρωπος ηπιων τονων....και καλο παιδι με λενε...
Θα πω το εξης (δώσε βάση στην πενιά, που ελεγαν και οι παλιοι):
υπαρχουν πραγματα που λεγονται δημοσια, εστω και 'ανωνυμα' σε ενα φορουμ, και πραγματα που δεν λεγονται, ειδικα αν καποιος εχει ευαισθησεις περι ιδιωτικοτητας, ή εν τελει δεν θελει να τα λεει ολα φορα παρτιδα.
Με βαση το ανωτερω λοιπον, αν σου ελεγα οτι για να συμφωνω με καποιες αποψεις (πχ sadman-οσο κι αν ακουγεται υπερβολικος, κατα 80-90% συμφωνω μαζι του / μποκολος /urlaber, κλπ)-δεν ειναι και λιγοι...
για να συμφωνω λοιπον, για να εχουμε καποιοι ανθρωποι αυτες τις πεποιθησεις, δεν ειναι επειδη (ευκολο το 'ταμπελιασμα') ειμαστε 'αγαμητοι', 'κουασιμοδοι', χάληδες αφραγκοι, και εγω δεν ξερω τι αλλα κακα της μοιρας.
Επειδη λοιπον, δεν το κανω, και δεν θα το κανω, να πω παραπανω,
θα αρκεστω λοιπον να πω, και οποιος θελει το πιστευει-δεν εχω αναγκη να πεισω κανεναν!,
οτι κι εγω, και οι αλλοι, εχουμε δει/κανει/περασει, πολυ περισσοτερα απο οτι οι περισσοτεροι 'μπουρδελιαρηδες' εδω μεσα;
Και δεν εννοω απο πλευρας ποσοτητα γυναικων, αλλα το τι εχουμε δει/περασει στην ζωη.
Πολυ βαθυτερα, πολυ βαρυτερα, πολυ χειροτερα ισως, απο την καθε κακοτυχιας 'της πλακας' ισως, απο καποιον που απλα δεν του καθονται γκομενες.
Οπως και να χει, ναι, το παρελθον ειναι παρελθον, και οσο μπορουμε δεν πρεπει να το αφηνουμε να προδικαζει το μελλον.
Αν, και στην ελληνικη πραγματικοτητα, δεν ειναι ευκολο....
Δεκτες οι συμβουλες και η κουβεντα, αν και πχ εχω χορτασει χιλιομετρα στη ζωη μου, και ειμαι ενας ανθρωπος που ΔΕΝ γουσταρει μετακινησεις, αλλα εχω φαει αναγκαστικη μετακινηση 'με το κουταλι', που εχω φτασει στο σημειο να λεω οτι και πληρωμενες διακοπες να μου χαρισουν, μπορει και να μην παω...γι'αυτο και καπου σε αλλο νημα ελεγα ακομη και για mail order bride, αν ηταν δυνατον να ερθει πακετο σπιτι....(αυτο παει και λογω της αηδιας απο τις ντοπιες ελλεεινιδες....)
οκ, ολα αλλαζουν, αλλα για να δεις οτι τιποτε δεν ειναι 'ετσι απλο'....
Φυσικα, και δικτυωνομαι, και απαρατηρητος απο γυναικες, ποτε δεν ημουν....
χτες ακουγα κοπλιμεντα απο παλια μου φιλη-παντρεμενη+παιδι(φιλη, τιποτε παραπανω), γιατρο μαλιστα(δηλαδη, κοβει το ματι της παραπανω απο την καθεμια...), να μου λεει οτι μικροδειχνω....
Επισης δεν ειμαι ανθρωπος που απλα θα βρω και να χωσω. Πριν μηνες με καυλαντιζε μια πολυ καλη κοπελα, και το τονιζω γιατι για μενα εχει σημασια, αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να νιωσω κατι ερωτικο μαζι της....ετσι, let it go....δεν προχωρησα...
Καθε ανθρωπος ειναι μια ιστορια. Βιωματα, παραστασεις, προσδοκιες, δυνατοτητες.
Ας μιλαμε καλοπροαιρετα, και οσο μπορουμε να δινουμε καμια συμβουλη, αν το θελουμε φυσικα, πανω στα μετρα του αλλου, διχως ειρωνιες και με τη σκεψη 'one size does not fits all'.