Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Πάντως αυτό με τις ελληνίδες δεν πολυισχύει,τουλάχιστον ακόμα.Και μιλάω για όσες ζούνε στην Ελλάδα,δεν με απασχολεί τί κάνουν όσες έφυγαν έξω.

Δεν θα βρεις δηλαδή και πολλές 30+ εμφανίσιμες που να μην έχουν κάποιου είδους σχέση (παντρεμένες με ή χωρίς παιδί,μακροχρόνια σχέση κλπ).Και αν είσαι και ο μέσος άντρας,και όχι ο μπάρμαν,ο γυμναστής και ο σούπερ κοινωνικός,δεν θα τις βρεις π ο υ θ ε ν ά.

Στη Γερμανία μπορεί να μένουν μόνες τους οι μουνάρες όπως λες,εκεί όμως δεν έχουν την μάνα και την κοινωνία να τις λέει παντρέψου και κάνε παιδί.

Τυπε εσυ ποτε θα παντρευτεις με τον Νωντα  :think: :S :S :S :effemine: :gay:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Δεν κατάλαβα την ερώτηση τύπε
Ρωτώ αν εισαι εμφανίσιμος, με τα ίδια κριτήρια όμως που κρίνεις μια γυναίκα για το αν είναι εμφάνισημη. Όχι επειδή είσαι εσύ ή επειδή είσαι άντρας με λίγο τρίχα και κοιλιά να πεις ε καλόυτσικος είμαι...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρωτώ αν εισαι εμφανίσιμος, με τα ίδια κριτήρια όμως που κρίνεις μια γυναίκα για το αν είναι εμφάνισημη. Όχι επειδή είσαι εσύ ή επειδή είσαι άντρας με λίγο τρίχα και κοιλιά να πεις ε καλόυτσικος είμαι...

Εμφανίσιμες εννοώ όσες έχουν ένα καλό σωματάκι και όχι χάλια φάτσα.Με δυο λόγια,όσες δεν είναι κοντές,χοντροκώλες,χοντρομπούτες,σκατόφατσες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Και τι κατάφεραν;
Ταξιδευουν και  σπουδάζουν μέχρι τα 30 τρώγοντας αβέρτα πούτσες στα πρότυπα της χειραφέτησης του Sex and the City και στα 35 θυμούνται ότι πρέπει να γίνουν μάνες και χρυσοπληρώνουν τους γιατρούς για εξωσωματικές.
Τύποι, το καυλί που έχουν φάει οι γκόμενες σε χώρες ακραία φεμινιστικές,είναι απίστευτο. (ΑΧ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ!!! ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΦΟΡΙΣΤΑΝ)
Το πρότυπο γυναίκας που είναι πετυχημένη γιάπισσα,αλλά ταυτόχρονα κάνει pilates και έχει κώλο πέτρα,τις έχει τρελάνει.
Επίσης ο μέσος Ευρωπαίος, για χ,ψ λόγους που δεν είναι της ώρας, γαμάει για λίγο διάστημα και εξαφανίζεται.
Με όλες αυτές τις σύγχρονες μαλακιες,οι γυναίκες δεν μπορούν να βρουν άντρα όχι για οικογένεια,ούτε για σχέση.(ΜΗΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ?)
Ξέρω πως Ελλάδα δεν είναι έτσι, πάντως εδώ Γερμανία, είναι να απορείς με το πόσες δε σταυρώνουν γκόμενο ούτε με δοκανο.

Και σας μιλάω για πολύ δυνατά τεμάχια, που κατάντησαν να ψάχνουν για σχέση σε Tinder,Lovoo,κ.λ.π.
Βαλκανιε ανθρωπε μου, ΚΑΠΟΙΟ λακκο θα εχει η φαβα! (εγω πιστευω οτι συνδεεται με το οτι την κανει ο μεσος Ευρωπαιος).
Δηλαδη ακομα εχουμε ελπιδες! Πρεπει να γινει αποστολη βαλκανιοπουτσιστων να αλλωσουμε το Ραιχ εκ των εσσω!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Βαλκανιε ανθρωπε μου, ΚΑΠΟΙΟ λακκο θα εχει η φαβα! (εγω πιστευω οτι συνδεεται με το οτι την κανει ο μεσος Ευρωπαιος).
Δηλαδη ακομα εχουμε ελπιδες! Πρεπει να γινει αποστολη βαλκανιοπουτσιστων να αλλωσουμε το Ραιχ εκ των εσσω!

Φίλε koble, έχοντας μελετήσει το παραπάνω ζήτημα μιας και εξακολουθεί να μου κάνει τρομερή εντύπωση, κατέληξα στα κάτωθι:

-Ο σύγχρονος Ευρωπαίος έχει απομακρυνθεί από το πρότυπο σύναψης γάμου/δημιουργίας οικογένειας.Πλέον δίνει έμφαση στην επαγγελματική ανέλιξη,την υλική ευμάρεια και την εφήμερη διασκέδαση.
Δε θα κάτσει καλά και σώνει στα 30+ του να αλλάζει πάνες.
Αντίθετα στη γυναίκα βαράνε ρολόγια,μητρικά ένστικτα,κ.λ.π. με αποτέλεσμα να ψάχνει σύντροφο/σύζυγο και όχι απλά μια πούτσα.

-Η δεξαμενή των αντρών με τους οποίους μπορεί μια Ευρωπαία να δει σοβαρά,είναι πολύ μικρή.Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως ότι σε διεθνές επίπεδο οι γυναίκες είναι πιο σοβαρές από μας και πιο ώριμες.
Δεν έβγαζαν ποτέ την ποδιά από το Glx για να πιάνουν περισσότερα χιλιόμετρα στο ψαράκι, δεν άραζαν στο σύνδεσμο με τον πυροσβεστήρα στο χέρι,δεν έτρεχαν με μηχανάκια/αυτοκίνητα, δεν έπιναν αλκοολ/ντρόγκια,δεν παίζουν κουμάρι,κ.λ.π. στο βαθμό που το κάνουμε εμείς.Με λίγα λόγια είναι λιγότερο αυτοκαταστροφικές, οπότε και πιο έτοιμες/ώριμες για σχέση/οικογένεια.

-Μια Ευρωπαία, ψάχνει ντόπιο ή έστω κάποιον Ευρωπαίο που να μοιράζονται κοινό τρόπο ζωής,συνήθειες,αξίες.
Όπερ σημαίνει,βγάλε όλους τους μουσουλμάνους,αφρικανούς και ένα ποσοστό Ελλήνων,Ιταλών,Ισπανών.
Βγάλε και αλκοολικούς,ναρκομανείς,πούστηδες,άνεργους,κουμαρτζηδες,τεμπέληδες,γηπεδάκηδες,μπαχαλάκηδες,χίπηδες και ξαφνικά έχουν να επιλέξουν από μια μικρή δεξαμενή αντρών.

-Πλέον έχουμε πάρα πολλές επιλογές.Tinder,Lovoo,Happn,κ.λ.π.
Μιλάμε για εποχή που σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις σου αναλογεί περισσότερο μουνί από όσο μπορείς να διαχειριστείς.
Οπότε οι άντρες το έχουν ρίξει σε αβέρτα γαμήσι με διαφορετικές γκόμενες.

-ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Στις μέρες μας,άντρες και γυναίκες δεν δεχόμαστε να κάνουμε καμία έκπτωση στα θέλω και στις συνήθειές μας.
Το σύνηθες πρόβλημα με τις δυτικές γκόμενες είναι ότι θέλουν να συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς ότι έκαναν και πριν τη σχέση.Δηλαδή όλα τα σπορ,χόμπι,κ.λ.π. με την ίδια συχνότητα,χωρίς να είναι διατεθειμένες να δώσουν χρόνο,χώρο,ενέργεια στο σύντροφό τους.Μάλιστα ζούμε στη γελοία εποχή, που ακόμη και μια ταμίας supermarket θεωρεί τον εαυτό της επαγγελματικά αναντικατάστατο και σου μιλάει για καριέρες και πούτσες μπλε.
Επίσης με την πρώτη στραβοτιμονιά,την κάνουμε με ελαφρά.Άντρες/γυναίκες.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, οδηγούν σε μια κοινωνία που οι άντρες απλά τον χώνουν και σύντομα την κάνουν και οι γυναίκες κάπου λίγο πριν ή μετά τα 30, ψάχνουν με το τουφέκι κάποιον να κάνει τον ήρωα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σωστα αυτα που γραφετε,αξιζει ομως να εισαι το καλο παιδι τελικα????δηλ.αυτες να κανουν την ζωαρα τους χωρις καμια εκπτωση στα θελω τους αλλα εμεις να ειμαστε σηκω πανω κατσε κατω.Ειναι λογικο ,και μαλλον ηταν αναποφευκτο καποια στιγμη να επαναστατησουν οι αντρες,με ολη αυτη την πιεση απο παντου,κοινωνια,γυναικες,περιγυρος κ.τ.λ.την στιγμη που αυτα που προσφερει μια συζυγος τα βρισκεις πολυ ευκολα και σε μεγαλη προσφορα,απο το σεξ μεχρι το απλο νοικοκυριο του σπιτιου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Άλλο καλό παιδί και άλλο χαφτομούνης! Αν φέρεσαι καλά, είσαι καλός εμφανισιακά και ντουράτος γαμιάς και κοινωνικά υπαρκτός (όχι αντικοινωνικός) τότε θα στο κάνουν εύκολο σχεδόν όλες της διπλανής πόρτας να χωθείς! Μάγκες και αλήτες δεν υπάρχουν τους πάτησε το τρένο! Με τα λεφτά του μπαμπά τα μούσια και τα ταζουάζ και την παπάτζα κακό παιδί δεν έγινε κανείς!

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.032
Πόντοι
1.011
παιδες δεν εχετε ακομα καταλαβει οτι ολα πλεον ειναι εφημερα!
Ολα τα αλλαζουμε αν οχι καθε χρονο καθε 2 χρονια!
Υλικα αγαθα εννοω αλλα αμα εχεις μαθει ετσι τοτε τα παιρνει ολα η μπαλα!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Εμφανίσιμες εννοώ όσες έχουν ένα καλό σωματάκι και όχι χάλια φάτσα.Με δυο λόγια,όσες δεν είναι κοντές,χοντροκώλες,χοντρομπούτες,σκατόφατσες.
Εσύ λοιπόν έχεις καλό σώμα και μέτρια φάτσα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επιτέλους ήρθε ο χειμώνας,αντε να ηρεμήσουμε λίγο από τα σορτσάκια και τα ξεκωλάκια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
@Cool επειδή μου είσαι συμπαθής φυσιογνωμία και από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι καλό παιδί,
αν δεν είσαι ανάπηρος,καθηλωμένος,κ.λ.π. η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω,
είναι να κάνεις διαγραφή λογαριασμού και να πας σε κάποιο από τα δεκάδες μέρη για τα οποία μας έχεις ζαλίσει κατά καιρούς..

Οι πτήσεις είναι πλέον πάμφθηνες,το ίδιο και η διαμονή.

Πήγαινε γιατί και για τα επόμενα δέκα χρόνια θα μας πρήζεις για τις ασιάτισσες που έχεις ακούσει ότι απλώνουν τον τραχανά καλύτερα από όλες, αν και με ασιάτισσα δεν έχεις κάνει ούτε χειράψία.

Διαγράψου,βγες,ζήσε..

Βαλκάνιε....ειμαι ανθρωπος ηπιων τονων....και καλο παιδι με λενε...

Θα πω το εξης (δώσε βάση στην πενιά, που ελεγαν και οι παλιοι):
υπαρχουν πραγματα που λεγονται δημοσια, εστω και 'ανωνυμα' σε ενα φορουμ, και πραγματα που δεν λεγονται, ειδικα αν καποιος εχει ευαισθησεις περι ιδιωτικοτητας, ή εν τελει δεν θελει να τα λεει ολα φορα παρτιδα.

Με βαση το ανωτερω λοιπον, αν σου ελεγα οτι για να συμφωνω με καποιες αποψεις (πχ sadman-οσο κι αν ακουγεται υπερβολικος, κατα 80-90% συμφωνω μαζι του / μποκολος /urlaber, κλπ)-δεν ειναι και λιγοι...
για να συμφωνω λοιπον, για να εχουμε καποιοι ανθρωποι αυτες τις πεποιθησεις, δεν ειναι επειδη (ευκολο το 'ταμπελιασμα') ειμαστε 'αγαμητοι', 'κουασιμοδοι', χάληδες αφραγκοι, και εγω δεν ξερω τι αλλα κακα της μοιρας.

Επειδη λοιπον, δεν το κανω, και δεν θα το κανω, να πω παραπανω,
θα αρκεστω λοιπον να πω, και οποιος θελει το πιστευει-δεν εχω αναγκη να πεισω κανεναν!,
οτι κι εγω, και οι αλλοι, εχουμε δει/κανει/περασει, πολυ περισσοτερα απο οτι οι περισσοτεροι 'μπουρδελιαρηδες' εδω μεσα;
Και δεν εννοω απο πλευρας ποσοτητα γυναικων, αλλα το τι εχουμε δει/περασει στην ζωη.
Πολυ βαθυτερα, πολυ βαρυτερα, πολυ χειροτερα ισως, απο την καθε κακοτυχιας 'της πλακας' ισως, απο καποιον που απλα δεν του καθονται γκομενες.

Οπως και να χει, ναι, το παρελθον ειναι παρελθον, και οσο μπορουμε δεν πρεπει να το αφηνουμε να προδικαζει το μελλον.
Αν, και στην ελληνικη πραγματικοτητα, δεν ειναι ευκολο....

Δεκτες οι συμβουλες και η κουβεντα, αν και πχ εχω χορτασει χιλιομετρα στη ζωη μου, και ειμαι ενας ανθρωπος που ΔΕΝ γουσταρει μετακινησεις, αλλα εχω φαει αναγκαστικη μετακινηση 'με το κουταλι', που εχω φτασει στο σημειο να λεω οτι και πληρωμενες διακοπες να μου χαρισουν, μπορει και να μην παω...γι'αυτο και καπου σε αλλο νημα ελεγα ακομη και για mail order bride, αν ηταν δυνατον να ερθει πακετο σπιτι....(αυτο παει και λογω της αηδιας απο τις ντοπιες ελλεεινιδες....)
οκ, ολα αλλαζουν, αλλα για να δεις οτι τιποτε δεν ειναι 'ετσι απλο'....

Φυσικα, και δικτυωνομαι, και απαρατηρητος απο γυναικες, ποτε δεν ημουν....
χτες ακουγα κοπλιμεντα απο παλια μου φιλη-παντρεμενη+παιδι(φιλη, τιποτε παραπανω), γιατρο μαλιστα(δηλαδη, κοβει το ματι της παραπανω απο την καθεμια...), να μου λεει οτι μικροδειχνω....

Επισης δεν ειμαι ανθρωπος που απλα θα βρω και να χωσω. Πριν μηνες με καυλαντιζε μια πολυ καλη κοπελα, και το τονιζω γιατι για μενα εχει σημασια, αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να νιωσω κατι ερωτικο μαζι της....ετσι, let it go....δεν προχωρησα...

Καθε ανθρωπος ειναι μια ιστορια. Βιωματα, παραστασεις, προσδοκιες, δυνατοτητες.

Ας μιλαμε καλοπροαιρετα, και οσο μπορουμε να δινουμε καμια συμβουλη, αν το θελουμε φυσικα, πανω στα μετρα του αλλου, διχως ειρωνιες και με τη σκεψη 'one size does not fits all'.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Επιτέλους ήρθε ο χειμώνας,αντε να ηρεμήσουμε λίγο από τα σορτσάκια και τα ξεκωλάκια.
Από ότι βλέπω κάνεις τον Αλέκο.
Οπότε εκτός από καταθλιπτικός πιθανότατα είσαι και Κουασιμόδος.
Επιπλέον, είσαι άνεργος εδώ και έναν χρόνο, δεν έχεις φίλους,δεν έχεις κύκλο, δεν έχεις τόπο, δεν έχεις ελπίδα...
Κατα τ'αλλα σου φταίει η Ελλάδα και οι Ελλεηνιδες.
Μαααααλιστα.
It makes sence! :S

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
Ο φεμινισμός έχει βλάψει κατά κύριο λόγο τις γυναίκες,αναθέτοντας σε αυτές πολλαπλούς ρόλους, πέραν από τους παραδοσιακούς της συζύγου/μητέρας.

Οι γυναίκες έφαγαν το τυράκι της δήθεν χειραφέτησης, πεφτοντας στην παγίδα της τεράστιας βιομηχανίας που έχει στηθεί πάνω τους.
Ατελείωτες σπουδές,ρούχα,αξεσουάρ,γυμναστήριο,αισθητικές παρεμβάσεις,καριέρα και ένα σωρό άλλα ΠΡΕΠΕΙ,που πριν από 40 χρόνια δεν υπήρχαν για αυτές..

Και τι κατάφεραν;
Ταξιδευουν και  σπουδάζουν μέχρι τα 30 τρώγοντας αβέρτα πούτσες στα πρότυπα της χειραφέτησης του Sex and the City και στα 35 θυμούνται ότι πρέπει να γίνουν μάνες και χρυσοπληρώνουν τους γιατρούς για εξωσωματικές.

Τύποι, το καυλί που έχουν φάει οι γκόμενες σε χώρες ακραία φεμινιστικές,είναι απίστευτο.
Το πρότυπο γυναίκας που είναι πετυχημένη γιάπισσα,αλλά ταυτόχρονα κάνει pilates και έχει κώλο πέτρα,τις έχει τρελάνει.

Επίσης ο μέσος Ευρωπαίος, για χ,ψ λόγους που δεν είναι της ώρας, γαμάει για λίγο διάστημα και εξαφανίζεται.
Με όλες αυτές τις σύγχρονες μαλακιες,οι γυναίκες δεν μπορούν να βρουν άντρα όχι για οικογένεια,ούτε για σχέση.

Ξέρω πως Ελλάδα δεν είναι έτσι, πάντως εδώ Γερμανία, είναι να απορείς με το πόσες δε σταυρώνουν γκόμενο ούτε με δοκανο.
Και σας μιλάω για πολύ δυνατά τεμάχια, που κατάντησαν να ψάχνουν για σχέση σε Tinder,Lovoo,κ.λ.π.

Περαν αυτων που λες, εγω βαζω και την παραμετρο ΧΡΟΝΟΣ!
Αν δεν εχεις ελευθερο χρονο, να διαθεσεις, για να γνωρισεις, να δικτυωθεις, να βγεις, να μιλησεις κλπ, κι ολη η καθημερινοτητα ειναι στην πρεσσα και στο τρεξιμο, περα απο κανενα fast fuck, ουτε καν σοβαρη σχεση δεν μπορεις να σταυρωσεις....ποσο μαλλον οικογενειες κλπ....
Οι αφυσικοι τροποι ζωης, αλλα και οι προτεραιοτητες που βαζουμε, εχουν κανει το ολο σκηνικο πολυ δυσκολο, εστω και για σχεση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το παλευουν ακομα τυπε. Μακρυμανικο απο πανω αλλα κατω σορτσακι η  κολαν, συνοδευομενο απο καυλωτικη καλοκαιρινη σαγιοναρα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.325
Πόντοι
3.556
Περαν αυτων που λες, εγω βαζω και την παραμετρο ΧΡΟΝΟΣ!
Αν δεν εχεις ελευθερο χρονο, να διαθεσεις, για να γνωρισεις, να δικτυωθεις, να βγεις, να μιλησεις κλπ, κι ολη η καθημερινοτητα ειναι στην πρεσσα και στο τρεξιμο, περα απο κανενα fast fuck, ουτε καν σοβαρη σχεση δεν μπορεις να σταυρωσεις....ποσο μαλλον οικογενειες κλπ....
Οι αφυσικοι τροποι ζωης, αλλα και οι προτεραιοτητες που βαζουμε, εχουν κανει το ολο σκηνικο πολυ δυσκολο, εστω και για σχεση.

Εχω ενα θεματακι με το επιχειρημα του χρονου. Το να εισαι διαθεσιμος σε χρονο για να φτασεις στη σχεση και παραπερα, ειναι καθαρα αποφαση του ατομου αν θα συμβει, αφηνοντας στην ακρη "προτεραιοτητες" που δημιουργουμε βασει copy mechanism και trends.

Ειναι καθαρα θεμα επιλογων και μονο.

Πχ ποσο χρονο μας τρωει η δουλεια η συνηθης δικαιολογια, ενω η πλειοψηφεια εχει μια δουλεια για να ζει και οχι μια καριερα οπως νομιζει στο μυαλο της. Οταν το συνηδητοποιησει, συν το γεγονος οτι πρεπει να αποφασισει ποτε ειναι το σημειο που η δουλεια θα επιρρεασει την ισορροποια της προσωπικης ζωης, τοτε και μονο τοτε θα βρει χρονο να κανει το ζητουμενο αφηνοντας τα αλλα στην ακρη.

Θελει τεραστια αυτοσυγκρατηση και να δεις τον εαυτο σου απ εξω τι κανει για να καταλαβουν αντρες γυναικες οτι δεν ειναι δυνατον να ναι και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος. Αν εχεις το ενα δεν εχεις το αλλο. 'Η καριερα ενδιαφεροντα κλπ ή οικογενεια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Από ότι βλέπω κάνεις τον Αλέκο.
Οπότε εκτός από καταθλιπτικός πιθανότατα είσαι και Κουασιμόδος.
Επιπλέον, είσαι άνεργος εδώ και έναν χρόνο, δεν έχεις φίλους,δεν έχεις κύκλο, δεν έχεις τόπο, δεν έχεις ελπίδα...
Κατα τ'αλλα σου φταίει η Ελλάδα και οι Ελλεηνιδες.
Μαααααλιστα.
It makes sence! :S

Άσε Αλέκο,μή με πας όπου θες εσύ.Τουλάχιστον σε εμφάνιση,είμαι μια χαρά.Μόνο κουασιμόδο δεν θα μ'έλεγες εαν μ'έβλεπες.

Για τα άλλα,ναι δεν είμαι στα πάνω μου αυτή την περίοδο.Εργασιακά/οικονομικά και κοινωνικά.Έχω έναν κολλητό και άλλους 2-3 γνωστούς που βγαίνουμε πιο σπάνια.Άλλοι δεν έχουν ούτε αυτούς.Σίγουρα θα ήθελα μεγαλύτερο κύκλο γιατί δυστυχώς αυτό είναι το πρώτο που θέλεις για να γνωρίζεις ελλεηνίδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@cool σε διάβασα,νομίζω ότι αμφότεροι γράψαμε αυτό που θέλαμε να γράψουμε.

Άσε Αλέκο,μή με πας όπου θες εσύ.Τουλάχιστον σε εμφάνιση,είμαι μια χαρά.Μόνο κουασιμόδο δεν θα μ'έλεγες εαν μ'έβλεπες.

Για τα άλλα,ναι δεν είμαι στα πάνω μου αυτή την περίοδο.Εργασιακά/οικονομικά και κοινωνικά.Έχω έναν κολλητό και άλλους 2-3 γνωστούς που βγαίνουμε πιο σπάνια.Άλλοι δεν έχουν ούτε αυτούς.Σίγουρα θα ήθελα μεγαλύτερο κύκλο γιατί δυστυχώς αυτό είναι το πρώτο που θέλεις για να γνωρίζεις ελλεηνίδες.

Το πρώτο που θέλεις για να γνωρίζεις ελληνίδες γυναίκες σε όλα τα πέρατα της γης,δεν είναι ο κύκλος,αλλά αυτό που έγραψες πιο πριν...
Να είσαι στα πάνω σου.

Οι γυναίκες ηλικίας 26-27+(γιατι πιο πριν στα φρύδια τους) αντιλαμβάνονται αμέσως κάποιον που είναι ντεφορμέ και δεν ασχολούνται καν..
Δηλαδή δε θα κάτσει η γυναίκα να μπει εκ προοιμίου σε μια προβληματική κατάσταση,με κάποιον άνεργο ή θλιμμένο ή που δεν ξέρει τι θέλει..
Εδώ δεν κάθονται σε προβληματικές σχέσεις/καταστάσεις χρόνων,μετά από έρωτες,κ.λ.π. θα πάει ή άλλη να φορτωθεί το πρόβλημά σου,λες και δεν τις φτάνουν τα δικά της;
Στην ευτυχία σου θέλει να συμμετάσχει,όχι στη δυστυχία σου..

Οπότε φίλε,αφιέρωσε 100% το χρόνο σου για να λύσεις πρώτα τα πολύ σημαντικά προβλήματα που έχεις και μετά θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς ξανά με αξιώσεις με τις γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom