Μια συγχρονη ελληνιδα παραπονιεται που δεν της την πεφτουν οι αντρες και αναζητα λυσεις...
(Απο την σημερινη Athens Voice)
Ξύρισα τα ποδαράκια μου, έβαλα τα σορτσάκια μου, λούστηκα τα αρωματάκια μου, φόρεσα τα πεδιλάκια μου, έβαψα τη ριζούλα μου και βγήκα στα μπαράκια να με δουν τα γκομενάκια. Όμως, γκομενάκια γιοκ! Πού είστε όλοι;
Τι έχω και δεν με κοιτάζει άνθρωπος, έστω απ’ αυτούς τους λίγους που κάθονται σκόρπιοι στο Τσέλσι και χαζολογάνε πότε στα κινητά και πότε μεταξύ τους;
Τι έχω, Μυρτώ μου, ποιο είναι το πρόβλημά μου; Βρωμάω; Όχι, κάνω μπάνιο δυο φορές τη μέρα και αρωματίζομαι με body lotion ίδια με το καινούργιο μου άρωμα που μοσχοβολάει καρπούζι.
Δεν βλέπομαι; Όχι, είμαι κατά γενική ομολογία ομορφούλα και κορμαρούλα, καστανό μακρύ μαλλί χωρίς ψαλίδα, οδοντοστοιχία ολόλευκη και ποδαράκι 5 μέτρα που λέει ο λόγος!
Τι συμβαίνει, λοιπόν, ποιος αστάθμητος παράγοντας στέκεται εμπόδιο στο άνοιγμα προς το άλλο φύλο; Τι εμποδίζει τα αγόρια να μαγευτούν από τα κάλλη μου και τα προσόντα μου; Μήπως αποπνέω αρνητική ενέργεια και μιζερίλα;
Όχι, είμαι σε φάση happy summer mood και όλα μού φαίνονται γαμώ. Δώσε μια εξήγηση, φίλη, μη μου γυρίσει ανάποδα και κλειστώ στο σπίτι μέχρι τα πρωτοβρόχια! Heeeeeeelp!!!!!!