Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εχω νοικιάσει ενα δωμάτιο σε 4 γκομενες. Οι δυο ειναι 100 κιλα. Το δωμάτιο που μπαινω να το καθαρισω ειναι μπουρδελο. Ρουχα στο πατωμα, ακομα και το σταχτοδοχειο σπασανε και αφησανε τα γυαλιά και φυγανε.
Πραγματικά σκέφτομαι ποσοι μαλακες θα τρεξουν πισω απο τον κωλο αυτων των σκουπιδιων
Γαμησες τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτος που θα γαμησει τετοια γκόμενα θα ψηφισει τσιπρα καρφωτος
Τύπε ειχες στα ποδια σου δυο γκομενακια 100 κιλων και τα αφησες να φυγουν αποτιστα, απαραδεκτος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε φτανει που ειχαμε τις ελλεεινιδες τωρα θα μοιραζουν χυλοπιτες και τα σεξ ρομποτς

Η «Σαμάνθα», ένα από τα πιο διάσημα «ρομπότ του σεξ» θα αποκτήσει σύντομα μια νέα δυνατότητα που θα της επιτρέπει όχι μόνο να αρνείται τις ερωτικές περιπτύξεις όταν βαριέται ή... «ξενερώνει», αλλά και να απενεργοποιείται πλήρως, ρίχνοντας χυλόπιτα στον επίδοξο εραστή της.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
δε φτανει που ειχαμε τις ελλεεινιδες τωρα θα μοιραζουν χυλοπιτες και τα σεξ ρομποτς

Η «Σαμάνθα», ένα από τα πιο διάσημα «ρομπότ του σεξ» θα αποκτήσει σύντομα μια νέα δυνατότητα που θα της επιτρέπει όχι μόνο να αρνείται τις ερωτικές περιπτύξεις όταν βαριέται ή... «ξενερώνει», αλλά και να απενεργοποιείται πλήρως, ρίχνοντας χυλόπιτα στον επίδοξο εραστή της.

κλααααααααααααααμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Κανονικά το ρομποτ έπρεπε να το βγάλουν Βαρβάρα και όχι Σαμάνθα για να ταιριάζει και με το θέμα εδώ.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Μάλλον Σούλα απο το Αιγάλεω πρέπει να την ονομάσουν.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Μια συγχρονη ελληνιδα παραπονιεται που δεν της την πεφτουν οι αντρες και αναζητα λυσεις...
(Απο την σημερινη Athens Voice)

Ξύρισα τα ποδαράκια μου, έβαλα τα σορτσάκια μου, λούστηκα τα αρωματάκια μου, φόρεσα τα πεδιλάκια μου, έβαψα τη ριζούλα μου και βγήκα στα μπαράκια να με δουν τα γκομενάκια. Όμως, γκομενάκια γιοκ! Πού είστε όλοι;
Τι έχω και δεν με κοιτάζει άνθρωπος, έστω απ’ αυτούς τους λίγους που κάθονται σκόρπιοι στο Τσέλσι και χαζολογάνε πότε στα κινητά και πότε μεταξύ τους;
Τι έχω, Μυρτώ μου, ποιο είναι το πρόβλημά μου; Βρωμάω; Όχι, κάνω μπάνιο δυο φορές τη μέρα και αρωματίζομαι με body lotion ίδια με το καινούργιο μου άρωμα που μοσχοβολάει καρπούζι.
Δεν βλέπομαι; Όχι, είμαι κατά γενική ομολογία ομορφούλα και κορμαρούλα, καστανό μακρύ μαλλί χωρίς ψαλίδα, οδοντοστοιχία ολόλευκη και ποδαράκι 5 μέτρα που λέει ο λόγος!
Τι συμβαίνει, λοιπόν, ποιος αστάθμητος παράγοντας στέκεται εμπόδιο στο άνοιγμα προς το άλλο φύλο; Τι εμποδίζει τα αγόρια να μαγευτούν από τα κάλλη μου και τα προσόντα μου; Μήπως αποπνέω αρνητική ενέργεια και μιζερίλα;
Όχι, είμαι σε φάση happy summer mood και όλα μού φαίνονται γαμώ. Δώσε μια εξήγηση, φίλη, μη μου γυρίσει ανάποδα και κλειστώ στο σπίτι μέχρι τα πρωτοβρόχια! Heeeeeeelp!!!!!!

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
να κλειστει σε ψυχιατρειο καλυτερα μηπως και ξεχαρμανιασει κανας νοσοκομος μετα απο κομμενα ρεπο..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Μια συγχρονη ελληνιδα παραπονιεται που δεν της την πεφτουν οι αντρες και αναζητα λυσεις...

Ξύρισα τα ποδαράκια μου, έβαλα τα σορτσάκια μου, λούστηκα τα αρωματάκια μου, φόρεσα τα πεδιλάκια μου, έβαψα τη ριζούλα μου και βγήκα στα μπαράκια να με δουν τα γκομενάκια. Όμως, γκομενάκια γιοκ! Πού είστε όλοι;
Τι έχω και δεν με κοιτάζει άνθρωπος, έστω απ’ αυτούς τους λίγους που κάθονται σκόρπιοι στο Τσέλσι και χαζολογάνε πότε στα κινητά και πότε μεταξύ τους;
Τι έχω, Μυρτώ μου, ποιο είναι το πρόβλημά μου; Βρωμάω; Όχι, κάνω μπάνιο δυο φορές τη μέρα και αρωματίζομαι με body lotion ίδια με το καινούργιο μου άρωμα που μοσχοβολάει καρπούζι.
Δεν βλέπομαι; Όχι, είμαι κατά γενική ομολογία ομορφούλα και κορμαρούλα, καστανό μακρύ μαλλί χωρίς ψαλίδα, οδοντοστοιχία ολόλευκη και ποδαράκι 5 μέτρα που λέει ο λόγος!
Τι συμβαίνει, λοιπόν, ποιος αστάθμητος παράγοντας στέκεται εμπόδιο στο άνοιγμα προς το άλλο φύλο; Τι εμποδίζει τα αγόρια να μαγευτούν από τα κάλλη μου και τα προσόντα μου; Μήπως αποπνέω αρνητική ενέργεια και μιζερίλα;
Όχι, είμαι σε φάση happy summer mood και όλα μού φαίνονται γαμώ. Δώσε μια εξήγηση, φίλη, μη μου γυρίσει ανάποδα και κλειστώ στο σπίτι μέχρι τα πρωτοβρόχια! Heeeeeeelp!!!!!!

Τι λεει ρε η βλαμενη;
Νομιζει οτι θα καθεται και θα κοιτα αφ'υψηλου, και θα παρελαζει ο αντρικος λαος για να μοιραζει αυτη χυλοπιτες;
Ας κανει την πρωτη κινηση αυτη.
Ας ξεφυγουμε καποτε απο τα κομπλεξ σε αυτη τη χωρα.
Δεν θα την πουμε πουτανα αμα δειξει ενα ομορφο ενδιαφερον.
Αλλα ξεχασα.
Το θεμα δεν ειναι να σχετιστει με καποιον.
Ειναι να ανεβει το εγω της, να μοιρασει χυλοπιτες, να κανει γυμνασια σε οποιον ατυχο μπλεχτει μαζι της, και να εχει τον αντρα σηκω-κατσε.
Καλυτερα μονη κυρα μου.
Να γλυτωσει και κανενας χριστιανος.
Καλα μυαλα ευχομαι!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τι λεει ρε η βλαμενη;
Νομιζει οτι θα καθεται και θα κοιτα αφ'υψηλου, και θα παρελαζει ο αντρικος λαος για να μοιραζει αυτη χυλοπιτες;
Ας κανει την πρωτη κινηση αυτη.
Ας ξεφυγουμε καποτε απο τα κομπλεξ σε αυτη τη χωρα.
Δεν θα την πουμε πουτανα αμα δειξει ενα ομορφο ενδιαφερον.
Αλλα ξεχασα.
Το θεμα δεν ειναι να σχετιστει με καποιον.
Ειναι να ανεβει το εγω της, να μοιρασει χυλοπιτες, να κανει γυμνασια σε οποιον ατυχο μπλεχτει μαζι της, και να εχει τον αντρα σηκω-κατσε.
Καλυτερα μονη κυρα μου.
Να γλυτωσει και κανενας χριστιανος.
Καλα μυαλα ευχομαι!
Παίζει να τα είπες όλα τύπε!  :rockon: :hi:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πολλες εχουν αυτο το προβλημα,νεαρες, μικρες αλλα και μεγαλες,στο φιλικο αλλα και οικογενειακο περιβαλον ,ψαρευω διακριτικα και ολες ψαχνουν χορηγο η επιβεβαιωση ,ακομα και μεγαλες.Ολα αυτα τα λενε μεχρι να βρεθει το θυμα,μολις βρεθει ,αρχιζουν τα θελω.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
...

Μη διαβάζετε τέτοια σκουπίδια. Βρίθουν από στερεότυπα. Εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι είναι γραμμένα από τους συντάκτες του εντύπου με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων στο αναγνωστικό τους κοινό. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή, κρατώντας τα πρόβατα στο μαντρί.

Γιατί κατά κανόνα η κουκλίτσα που βγαίνει στη γύρα είτε τονώνει τη βαρβατίλα του "κυνηγού" διά της απουσίας του, είτε φέρνει στην επιφάνεια αρνητικές διαθέσεις που επιβεβαιώνουν την αξία του κυνηγού καταγγέλλοντας την υπερβολή της στον "άλλον", δηλαδή στην κουκλίτσα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
...
δυο τινα συμβαινουν

η ειναι σαν γαμω τον χριστο της

η δεν την κοιταν αυτοι που αυτη νομιζει οτι της αξιζουν
δλδ πολυεκατομμυριουχοι+μοντελα
καθως ο απλος πιρφορος ειναι αορατος για τετοια τσολια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom