iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Σε ψήφισα ως το μεγαλύτερο μπαχαλάκια όλων των εποχών. Εσένα και όλο σου το σόι.
Μεγαλη ντροπη τυπε, πως θα κυκλοφορώ τωρα στο site :S :S :S
Σε ψήφισα ως το μεγαλύτερο μπαχαλάκια όλων των εποχών. Εσένα και όλο σου το σόι.
Μεγαλη ντροπη τυπε, πως θα κυκλοφορώ τωρα στο site :S :S :S
Το κάνω και εγώ αυτό, όταν σου δώσουν εξοδόχαρτο από το ίδρυμα έλα να πάρεις μάτι.
Κατσε τυπε να σου δειξω ποσο με νοιαζει :S :S :S
ας το παιδι ησυχο,εχει γκομενα :S :S :SΣε ψήφισα ως το μεγαλύτερο μπαχαλάκια όλων των εποχών. Εσένα και όλο σου το σόι.
ας το παιδι ησυχο,εχει γκομενα :S :S :S
Ξανθια τυπε. :S :S :S
Οκ αυτο. Το να σου δινει τηλ να σου δειχνει οτι γουσταρει και να την περνεις τηλ και να το σηκωνει ο αντρας της? Ενω στο μαγαζι να μην εχει δειξει καν οτι εχει αντρα και να ειναι και μαζι στην παρεα. Απλα για να σπασουν πλακα.......Ειναι αυτο που μας μεταδιδουν στη τελική την απεχθεια που νιώθουν και αυτες μέσα τους και εκπεμπουν προς τα έξω. Τις προαλλες ενας φιλος ειχε γνωρισει μια γκομενα του εδωσε το κινητο της την έπαιρνε να βγουν του λεει σημερα δεν μπορω αυριο αν ειναι την πηρε και την επομενη μέρα και η τυπισα δεν το σηκωσε και δεν τον ξαναπηρε :S
Ψυχοπαθεις.
Tο οτι γουστάρει ειναι δικη σου ερμηνείαΟκ αυτο. Το να σου δινει τηλ να σου δειχνει οτι γουσταρει και να την περνεις τηλ και να το σηκωνει ο αντρας της? Ενω στο μαγαζι να μην εχει δειξει καν οτι εχει αντρα και να ειναι και μαζι στην παρεα. Απλα για να σπασουν πλακα.......
Ποσο ΗΛΙΘΙΕΣ αλλα και ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ τελικα.?????
Tο οτι γουστάρει ειναι δικη σου ερμηνεία
Σιγα τ αβγαΝα μην έδινε το κινητο της.
Σιγα τ αβγα
Ναι. Αυτη προφανως εδωσε το κινητο για φιλικες. Αν τις ελεγε να βγαιναν παρεα με αλλους μπορει να ελεγε ναι.ε τι σιγα τα αυγα οταν δινεις το κινητο σου σε εναν αγνωστο σημαινει οτι θέλεις επαφές ειτε ερωτικές ειτε φιλικές.
Ναι. Αυτη προφανως εδωσε το κινητο για φιλικες. Αν τις ελεγε να βγαιναν παρεα με αλλους μπορει να ελεγε ναι.
Οπως προειπα, η συγκεκριμένη του εδωσε το κινητό για να τον κλασει εξ αποστάσεως οπου ειναι πιο ευκολο. Πολυ κλασικη κινηση. Εμένα φιλος επερνε κινητα και μετα έτρωγε γελοιες χυλοπίτες του στυλ "πονάει η κοιλιτσα μου" κλπ.Ωραια οταν την πάρεις τοτε τηλ να το σηκωσει ωραια και να πει οταν της πεις να βγειτε οτι θα φέρει και καμια φιλη ή κανα φιλο.