mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.638
- Πόντοι
- 506
Με αρωμα καρπουζι 3 ευρω τι αντρα να βρει η κακομοιρα. Ουτε απλυτος απο φεστιβαλ του συριζα δε θα την κοιταξει
δυο τινα συμβαινουν
η ειναι σαν γαμω τον χριστο της
η δεν την κοιταν αυτοι που αυτη νομιζει οτι της αξιζουν
δλδ πολυεκατομμυριουχοι+μοντελα
καθως ο απλος πιρφορος ειναι αορατος για τετοια τσολια
Τι λεει ρε η βλαμενη;
Νομιζει οτι θα καθεται και θα κοιτα αφ'υψηλου, και θα παρελαζει ο αντρικος λαος για να μοιραζει αυτη χυλοπιτες;
Ας κανει την πρωτη κινηση αυτη.
Ας ξεφυγουμε καποτε απο τα κομπλεξ σε αυτη τη χωρα.
Δεν θα την πουμε πουτανα αμα δειξει ενα ομορφο ενδιαφερον.
Αλλα ξεχασα.
Το θεμα δεν ειναι να σχετιστει με καποιον.
Ειναι να ανεβει το εγω της, να μοιρασει χυλοπιτες, να κανει γυμνασια σε οποιον ατυχο μπλεχτει μαζι της, και να εχει τον αντρα σηκω-κατσε.
Καλυτερα μονη κυρα μου.
Να γλυτωσει και κανενας χριστιανος.
Καλα μυαλα ευχομαι!
Ή ένα τρίτο. Εχουν μαζευτεί στην αθήνα όλες οι γκόμενες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερες από τα διαθέσιμα καβλιά.
Το έχω διαπιστώσει και απο τις επισκέψεις μου αθήνα, και από τον κόσμο που την έχει κάνει απο την επαρχιακή πολη μου. ΄
Τελος στο τσέλσι που πας κοπελία, μαζεύονται και αρκετοί δροσεροί!
Πας καλα ρε φιλε? Θα αλλαξουμε νομους και προφητες? Ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει. Τι θελεις δηλαδη, να καθεσαι να ξυνεις τ' αρχιδια σου και να ερχονται οι γκομενες να σου την πεφτουν? Οχι ρε τύπε, δεν λειτουργει ετσι ο κοσμος. Η κοπελα ειπε οτι φτιαχτηκε, στολιστηκε, αρωματισθηκε και βγηκε εξω να κουνησει την ουρά της ωστε να κουνηθουν οι αντρες να την κυνηγησουν. Τι αλλο να κανει δηλαδη? Επειδη ειστε δηλαδη καποιοι χέστες και βαριεστημενοι, πρεπει να αλλαξουμε τον κοσμο για να σας βολευει? Δεν πειραζει ρε τύποι, μην κανετε τιποτα. Αφηστε να τις γαμαμε ολες εμεις που δεν βαριομαστε να την πεσουμε και σε καμια.Τι λεει ρε η βλαμενη;
Νομιζει οτι θα καθεται και θα κοιτα αφ'υψηλου, και θα παρελαζει ο αντρικος λαος για να μοιραζει αυτη χυλοπιτες;
Ας κανει την πρωτη κινηση αυτη.
Ας ξεφυγουμε καποτε απο τα κομπλεξ σε αυτη τη χωρα.
Δεν θα την πουμε πουτανα αμα δειξει ενα ομορφο ενδιαφερον.
Αλλα ξεχασα.
Το θεμα δεν ειναι να σχετιστει με καποιον.
Ειναι να ανεβει το εγω της, να μοιρασει χυλοπιτες, να κανει γυμνασια σε οποιον ατυχο μπλεχτει μαζι της, και να εχει τον αντρα σηκω-κατσε.
Καλυτερα μονη κυρα μου.
Να γλυτωσει και κανενας χριστιανος.
Καλα μυαλα ευχομαι!
Ή ένα τρίτο. Εχουν μαζευτεί στην αθήνα όλες οι γκόμενες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερες από τα διαθέσιμα καβλιά.
Το έχω διαπιστώσει και απο τις επισκέψεις μου αθήνα, και από τον κόσμο που την έχει κάνει απο την επαρχιακή πολη μου. ΄
Τελος στο τσέλσι που πας κοπελία, μαζεύονται και αρκετοί δροσεροί!
Τυπε εσυ ομως αυτες που κυνηγας δεν εχεις ανταγωνισμο και μιλας εκ του ασφαλους.Πας καλα ρε φιλε? Θα αλλαξουμε νομους και προφητες? Ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει. Τι θελεις δηλαδη, να καθεσαι να ξυνεις τ' αρχιδια σου και να ερχονται οι γκομενες να σου την πεφτουν? Οχι ρε τύπε, δεν λειτουργει ετσι ο κοσμος. Η κοπελα ειπε οτι φτιαχτηκε, στολιστηκε, αρωματισθηκε και βγηκε εξω να κουνησει την ουρά της ωστε να κουνηθουν οι αντρες να την κυνηγησουν. Τι αλλο να κανει δηλαδη? Επειδη ειστε δηλαδη καποιοι χέστες και βαριεστημενοι, πρεπει να αλλαξουμε τον κοσμο για να σας βολευει? Δεν πειραζει ρε τύποι, μην κανετε τιποτα. Αφηστε να τις γαμαμε ολες εμεις που δεν βαριομαστε να την πεσουμε και σε καμια.
Αυτες που μου αρεσουν κυνηγαω τύπεΤυπε εσυ ομως αυτες που κυνηγας δεν εχεις ανταγωνισμο και μιλας εκ του ασφαλους.
Αυτες που μου αρεσουν κυνηγαω τύπε
Ε ναι. Αφου ειμαι καλη περιπτωση, γιατι να μην καθονται?Και σου κάθονται?
Την αλήθεια πες.
Μην αρχίσεις τις μαλακίες που λένε όλοι του τύπου "Κάθε βράδυ κομματιάζω και άλλη" κλπ.
για αυτό ρε μάν και δεν αλλάζουμε την ΑΘΗΝΑ με τίποτα. !!!
Εν Αθήναις λοιπόν το πάν !!
Ε ναι. Αφου ειμαι καλη περιπτωση, γιατι να μην καθονται?
Και καλο παιδι ειμαι,και ευγενικο, κατι λεω και απο εμφανιση, ξερω να μιλαω και λιγακι, δεν θελει και πολλα το πραγμα.
Καθε βραδυ κι αλλη σιγουρα οχι, δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο ετσι κι αλλιως.
Τόσο μουνί έξω ρε πούστη και δεν μπορούμε να γνωρίσουμε τίποτα.Ήμουν σήμερα με τον κολλητό για καφέ και το τί σορτσάκι και μπούτι κυκλοφορούσε δεν περιγράφεται.Οι νέες γενιές ελλεηνίδων πλάκα πλάκα είναι σχεδόν όλες γαμήσιμες.Δεν βλέπεις τα τόσα μπάζα που υπήρχαν πιο παλιά.
Τι θελουν τυπε?
τυπε αμα θέλαν μονο αυτα οι ελεηνιδες καλα θα ηταν
ολοι καλοι ειμαστε και μιλάμε οι κακοι ειναι στη φυλακη
Α μπραβομονες κυκλοφορουσαν ομως τυπε δεν σου λέει κάτι αυτο ;
Τι θελουν τυπε?