Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν βγήκες από το σπίτι σου αυτό το ΣΚ και δεν είδες ξεβράκωτες,αύριο πρωί πρωί κλείσε ραντεβού με οφθαλμίατρο.

τυπε εσυ με τις ξεβρακωτες τι κανεις?περιμενουν τα κοριτσια

Συνημμένα

• πουτσα.jpg
    πουτσα.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 27

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
και στις ανατολικες χωρες γεματο βυζια και κωλους ειναι αλλα οι ανδρες ειτε εχουν αυτοκτονησει ειτε εχουν μεταναστευσει ειναι εχουν γινει τραμπουκοι εγκληματιες ή ξεδοντιαρηδες αλκοολικοι

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Βεβαιως και ειναι δυνατον. Δεν ειναι κατι πρωτοφανές. Ειδικα αν η κοπελα ειναι παχουλη κιολας.
Δεν λεω μονο για το σωμα ,οι ορμονικες διαταραχες οπως επικαλεστηκε,εμετοι,διαφορετικη συμπεριφορα,κ.α.δεν καταλαβε κανεις τιποτα;;τι να πω μπραβο της αφου καταφερε να το κρυψει και να παιζει τοσο καλο θεατρο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Μια απορια εχω,πως η μανα της 22αχρονης δεν καταλαβε τιποτα??μηπως το ηξερε και την εβαλε αυτη να το πεταξει και μετα εκανε την παπια??τι διαολο 9 μηνες δεν ειχε καμια ενοχληση??δεν πηγε σε γιατρο??και αλλα πολλα ,μηπως λεω εγω τωρα το κρατησανε για να μαγκωσουν τον τυπο??η να τον δεσουν με την  εγκυμοσυνη??να εχουν χορηγο??δεν αποκλειεται,αν παιζει κατι τετοιο παντως ακομα μια αποδειξη για τον τιτλο <<τι τρεχει επιτελους με τις ελλεεινιδες>> :think:

Ειναι δυνατον μια εγκυμοσυνη να περασει απαρατηρητη,απο συγγενεις,γειτονους κανεις δεν καταλαβε??

Κάποιος έχει πει ότι η μεγαλύτερη πουτάνα, είναι η πουτάνα η διαίσθηση στις γυναίκες. Το επιβεβαιώνω. Φοράω το προφυλακτικό να πηδήξω κάποια βίζιτα που έχω φέρει στο σπίτι κι εκείνη τη στιγμή μου έρχεται μήνυμα από στανταράκι Baby I miss you. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή. όχι λίγα δευτερόλεπτα πριν, όχι λίγα δευτερόλεπτα μετά. Και δεν συνέβη μια και μόνο φορά.  Η γνώμη μου είναι ότι ακόμα κι αν κατάφερνε να το κρύψει από όλο τον κόσμο με διάφορες δικαιολογίες, δεν είναι δυνατόν να το έκρυβε από τη μάνα της. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις άλλες γυναίκες, ειδικά την κόρη τους που την παρατηρούν συνεχώς από τη στιγμή που γεννήθηκε,  και καλά κάνουν. Η μοναδική περίπτωση να μην την κατάλαβε ήταν να μην είχαν πραγματικές σχέσεις εκτός από καλημέρα - καλησπέρα. Μόνο τότε. Ειδ' άλλως, την καλύπτει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ρε τυπε ολες οι εγκυες που εχω δει ακομα και αυτες που ηταν απο πριν αρκετα παχυσαρκες,στο τελευταιο μηνα ειχαν μια κοιλαρα που εκανε μπαμ...

Και όχι μόνο. Στον 7ο μήνα και η μάνα μου, και η γυναίκα μου, και η αδελφή μου ουσιαστικά έλαμπε το πρόσωπό τους. Στην εγκυκλοπαίδεια που είχα διαβάσει έγραφε ότι το έμβρυο αποδεσμεύει κάποιες βιταμίνες / μέταλλα απότομα, με σαφές οπτικό αποτέλεσμα. Γι αυτό υποστηρίζω ότι είναι σχεδόν απίθανο να μην την κατάλαβε η ίδια της η μάνα που έχει περάσει από αυτό το δρόμο, κι έχει και τη γυναικεία διαίσθηση 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μια απορια εχω,πως η μανα της 22αχρονης δεν καταλαβε τιποτα??μηπως το ηξερε και την εβαλε αυτη να το πεταξει και μετα εκανε την παπια??τι διαολο 9 μηνες δεν ειχε καμια ενοχληση??δεν πηγε σε γιατρο??και αλλα πολλα ,μηπως λεω εγω τωρα το κρατησανε για να μαγκωσουν τον τυπο??η να τον δεσουν με την  εγκυμοσυνη??να εχουν χορηγο??δεν αποκλειεται,αν παιζει κατι τετοιο παντως ακομα μια αποδειξη για τον τιτλο <<τι τρεχει επιτελους με τις ελλεεινιδες>> :think:

Ειναι δυνατον μια εγκυμοσυνη να περασει απαρατηρητη,απο συγγενεις,γειτονους κανεις δεν καταλαβε??
Αυτά γίνονται σε φυσιολογικές οικογένειες .Η συγκεκριμένη οικογένεια απο ότι έχω καταλάβει απέχει χλμ απο κάτι τέτοιο .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Δεν λεω μονο για το σωμα ,οι ορμονικες διαταραχες οπως επικαλεστηκε,εμετοι,διαφορετικη συμπεριφορα,κ.α.δεν καταλαβε κανεις τιποτα;;τι να πω μπραβο της αφου καταφερε να το κρυψει και να παιζει τοσο καλο θεατρο

Πόσες φορές θα το πούμε; Το ότι ψεύδεται ασύστολα, κανένα κωλοκάναλο δεν το αναφέρει. Όχι, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ αλλαγή στις διαστάσεις της, ούτε είχε εμετούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.  Ορμονικές διαταραχές δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνέβησαν ΜΟΝΟ την ώρα που πέταξε το βρέφος για να πεθάνει. Ορατές αλλαγές στη συμπεριφορά της δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνέβησαν ΜΟΝΟ την ώρα που πέταξε το βρέφος για να πεθάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
94
Πόντοι
1
εδω το απαγαυσμα των φεμιναζι ελεεινιδων και των συμπαθουληδων γυναικωτων,κουνιστων και κιναιδων
ναι εισαι μισογυνης σελιδα στο facebook
κι αν το διαβαζει καποια ελεεινιδα ψευτοφεμινιστρια,φεμιναζι εχω να δηλωσω οτι ειμαι ασεξουαλ δεν νιωθω κατι αν κανω σεξ και ανεραστος συναισθηματικα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
εδω το απαγαυσμα των φεμιναζι ελεεινιδων και των συμπαθουληδων γυναικωτων,κουνιστων και κιναιδων
ναι εισαι μισογυνης σελιδα στο facebook
κι αν το διαβαζει καποια ελεεινιδα ψευτοφεμινιστρια,φεμιναζι εχω να δηλωσω οτι ειμαι ασεξουαλ δεν θα νιωσω κατι αν κανω σεξ και ανεραστος συναισθηματικα
Σε αυτό το βίντεο σχολιάζει την σελίδα αυτή ένας τύπος.

Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
94
Πόντοι
1
αφου μονες τα λενε μονες τους τα ακουνε απορω γιατι δεν κανουν ενα κλειστο προφιλ να τα λενε μονες τους;αφου στην ουσια αυτο κανουν.για να επηρεασουν τους ανδρες που εχουν γκει τασεις και ζηλευουν που δεν ειναι γυναικες;
αυτοι ετσι και αλλιως φεμινιστες ειναι
αραγε αυτες δεν ειναι μισανδρες;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
Παππους σκοτωσε τον Πακι γκομενο της εγγονης του με σκαληστηρι.η Ελλεηνιδα ειχε και παιδι με τον λαθρο :huh: :S :S :S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.978
Πόντοι
9.931

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
Να περιμενεις εγγονακι και αντι να μοιαζει σε σενα να μοιαζει στον Μουλα Ομαρ απο την Κανταχαρ του Αφγανισταν :S :S :S

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πόσες φορές θα το πούμε; Το ότι ψεύδεται ασύστολα, κανένα κωλοκάναλο δεν το αναφέρει. Όχι, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ αλλαγή στις διαστάσεις της, ούτε είχε εμετούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.  Ορμονικές διαταραχές δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνέβησαν ΜΟΝΟ την ώρα που πέταξε το βρέφος για να πεθάνει. Ορατές αλλαγές στη συμπεριφορά της δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνέβησαν ΜΟΝΟ την ώρα που πέταξε το βρέφος για να πεθάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εχω γειτονισα μαια,βοηθος γυναικολογου που τελος παντων ξερει απο αυτα,την ρωτησα ετσι απο περιεργεια ,και μου ειπε δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβε η μανα , γιατι τις τελευταιες μερες πριν την γεννα η γυναικα περπαταει πολυ δυσκολα, και οπωσδηποτε με βοηθεια γιατι το βρεφος κατεβαινει στην μητρα και δυσκολευει την οποιοαδηποτε κινηση.Καταλαβα τι γραφεις....και οι υπολοιποι ,απλα το αναφερω ,μαλιστα μου ειπε ρωτα οποια γυναικα εχει γεννησει η εχει ζησει κοντα σε καποια εγκυο (αδελφη,ξαδελφη,φιλη)να δεις τι θα σου πει.
ΟΚ ετσι για την ιστορια το αναφερουμε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
Εχω γειτονισα μαια,βοηθος γυναικολογου που τελος παντων ξερει απο αυτα,την ρωτησα ετσι απο περιεργεια ,και μου ειπε δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβε η μανα , γιατι τις τελευταιες μερες πριν την γεννα η γυναικα περπαταει πολυ δυσκολα, και οπωσδηποτε με βοηθεια γιατι το βρεφος κατεβαινει στην μητρα και δυσκολευει την οποιοαδηποτε κινηση.Καταλαβα τι γραφεις....και οι υπολοιποι ,απλα το αναφερω ,μαλιστα μου ειπε ρωτα οποια γυναικα εχει γεννησει η εχει ζησει κοντα σε καποια εγκυο (αδελφη,ξαδελφη,φιλη)να δεις τι θα σου πει.
ΟΚ ετσι για την ιστορια το αναφερουμε.
τυπε εχεις ακρες να γαμησουμε νοσηλευτριες; :wanker: :S :S :S

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
Μπαζο και μεγαλη ειναι ,εν τω μεταξυ δεν βλεπεται ,απορω με τον γιατρο που την εχει υπαλληλο, δεν τρομαζουν οι εγκυες??
μπορει να ειναι κτηνιατρος τυπε :S :S  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom