Recueillement
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τι σχέση εχει το ενα με το αλλο ακριβώς;
Αλλο λεω εγω ,και αναφερομαι μονο στην δουλεια,ολο το πακετο (στολισμους,λουλουδια,πυροτεχνηματα,μουσικες ,προβολεις και ολα αυτα που βλεπουμε)δεν θα γινονταν χωρις τις γυναικεςΜην το λες αυτο...... Ξερεις ποσοι γαμπροι παντρευονται απλα και μονο για να κανουν ενα παιδι γνωριζοντας οτι παιρνουν ρισκο.
Εκει ειναι που λεμε οτι η ηλιθιοτητα τελικα ειναι μεγαλυτερη η το συμπαν?
Γιατι τα κανουν ολα αυτα???(ολοι οι συμμετεχοντες) μηπως γιατι οι ελληνιδες (που δεν ειναι πουτανες......)εχουν θεοποιησει το αιδοιο τουςAx πόσο γελιο μου εχει προσφέρει αυτο το thread.
Τίτλος: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Συμμετέχοντες: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ και ΣΕ ΣΧΕΣΗ που απατάνε τις γυναίκες/γκόμενές τους, θεωρούν οτι μια γυναικα ειναι πουτάνα επειδή φοράει κολάν για να πάει στο περίπτερο, φωτογραφίζουν άγνωστες γυναικες σε παραλίες και super market, ανεβαζουν τις φωτογραφίες τους online, ξερουν ονομαστικά ποια stripper δουλευει που και πότε και πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για να πάνε σε αλλες χώρες μονο και μονο για να πηδήξουν.
Αλλά οι Ελληνιδες ειναι πουτανες και ελλεεινιδες...
χαχαAx πόσο γελιο μου εχει προσφέρει αυτο το thread.
Συμμετέχοντες: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ και ΣΕ ΣΧΕΣΗ που απατάνε τις γυναίκες/γκόμενές τους, θεωρούν οτι μια γυναικα ειναι πουτάνα επειδή φοράει κολάν για να πάει στο περίπτερο, φωτογραφίζουν άγνωστες γυναικες σε παραλίες και super market, ανεβαζουν τις φωτογραφίες τους online, ξερουν ονομαστικά ποια stripper δουλευει που και πότε και πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για να πάνε σε αλλες χώρες μονο και μονο για να πηδήξουν.
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙΓιατι τα κανουν ολα αυτα???(ολοι οι συμμετεχοντες) μηπως γιατι οι ελληνιδες (που δεν ειναι πουτανες......)εχουν θεοποιησει το αιδοιο τους
Γιατι τα κανουν ολα αυτα???(ολοι οι συμμετεχοντες) μηπως γιατι οι ελληνιδες (που δεν ειναι πουτανες......)εχουν θεοποιησει το αιδοιο τους
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Cool
8 στις 10 Ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους -10 χαρακτηριστικά της γυναικείας απιστίας
χαχα
Ξεροχύνω με απαξίωση
Οπως υπάρχουν μαλακες και σωστοί άνδρες ετσι υπάρχουν μαλακισμένες και σωστές γυναίκες. Το point ου δεν ηταν καν αυτο που λες. Το "και αυτη δεν ειναι σωστή" δεν δικαιολογεί το να μην εισαι εσυ. Κανει μαλακίες, απατά ή οτιδηποτε αλλο; Χωρίζεις. Αλλά σε αυτο το site εχει ξεφυγει. Πέρα του οτι ΟΛΟΙ παρουσιάζονται σαν υπερτατοι γαμιάδες (γαμιάς με 100 σχολια την ημερα στο site βεβαια αλλά ΟΚ) το θεμα ειναι οτι δεν ειστε εσεις οι ιδιοι σωστοι. Οταν παντρευεσαι και δηλώνεις αιώνια αγαπη και αλλες μπουρδες μπροστα στον θεο που υποτιθεται πιστευεις ή οταν μπαινεις με την θελησή σου σε μια σχέση το να απατας ειναι τραγικο. Δεν με απασχολεί τι κανει αυτη. Οσο για την θεοποίηση; Σε τι ακριβώς ενοχλεί εσενα; Μπορεί η Χ γκομενα να εχει θεοποιήσει το μουνι της. Και; Σου δινει εσενα το ελευθερο να την βγαλεις φωτογραφια οσο πινει καφε και να την βαλεις στο internet; Απλά εδω μεσα ειστε οι ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ελληναρες. Εγω ειμαι τελειος, γαμιάς και μαγκας. Ολες οι γυναικες ειναι πουτάνες και καριολες. Εκτός απο την μανα μου και την αδερφή μου. Γιατι δεν ειχα κανενα σας να ανεβαζει φωτογραφίες της αδερφής του απο τις διακοπές.
Ολες οι γυναικες ειναι πουτάνες. Οι αδερφές μας, οι κορες μας και οι μαναδες μας δεν ειναι πουτάνες. Ολες ομως οι γυναικες ειναι μαναδες/κορες/αδερφές κάποιου. Εξήγησέ μου λοιπόν αν ειναι ή όχι. Στο κατω κατω αφου με τετοια ευκολια ανεβαζετε κοπελες απο παραλίες κτλ, ανεβαστε και την κορη σας που ειναι "18 χρονών πιπινακι" να δουμε αν ειναι πουτάνα ελλεεινίδα ή οχι. Να ξερουμε δηλαδή
Φοβερό αρθρο. Δεν αναφέρει το ονομα της ερευνας, που δημοσιευτηκε, τα πλήρη στοιχεια της, το δειγμα αναλυτικά. Αν ψαξεις τα ονοματα δεν σου βγαζει την ερευνα σε κανενα επιστημονικο site μονο σε σελιδες τυπου iefimerida. Με την λογική σου λοιπόν θα σου βάλω εγω την ερευνα του Institute for Family studies που λεει οτι οι γυναικες απατούν περισσοτερο απο τους ανδρες μονο στις ηλικίες 18-29 και με ελαχιστη διαφορα απο τους ανδρες (11% εναντι 10%) ενω στις ηλικίες απο 29+ οι ανδρες που απατάνε ειναι σχεδόν διπλάσιοι. Ξανά. Δεν θα σου πω το ονομα της ερευνας, που δημοσιευτηκε, τα πλήρη στοιχεια της, το δειγμα αναλυτικά. Θα το πιστεψεις επειδη "ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ"
Σήμερα το μεσημέρι καθώς έκανα τσάρκα στο Μεταξουργείο, βλέπω ένα νεαρό ζευγαράκι και όταν πέρασα από δίπλα τους ακούω την κοπέλα να μιλάει έντονα στον δικό της και να του λέει πως αν την ξαναπεί χοντρή, ορκίζεται ότι θα πάει να γαμηθεί με τρεις και δεν θα το μάθει ποτέ δικός της. Η κοπέλα είχε πιασήματα, αλλά δεν την έλεγες χοντρή και ήταν νοστημουλα. Για να απειλούσε μάλλον το έχει πραγματοποιήσει ήδη
Έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα-8 στις 10 Ελληνίδες απατούν τον σύντροφο τους.Φοβερό αρθρο.
Όχι και παιδάκια γύρω στα 25, αλλά η τύπισσα είχε και ένα μωρό στο παιδικό καροτσάκι που έσερνε. Αλήθεια καύλωσα με την αποφασιστικότητα της κοπέλας να γαμηθεί με τρεις και πιστεύω δεν θα είχε πρόβλημα και για 103! Ήταν και μούναρος μιλάμε! Απορώ με τον παπάρα που της είπε αυτή την μαλακία!επρεπε να χωθεις καπως
να τους παρεις απο πισω και με το που σου δινοταν ευκαιρεια να επαιρνες τηλ και να ελεγες
κακως σε λεει χοντρη ο μαλακας , καυλιαρα εισαι η γκομεναρα η κουκλαρα
τετοια θελουνε να ακουνε
και φυσικα μονο ενας ΜΑΛΑΚΑΣ θα ελεγε κατι τετοιο στην δικια του
μα ποσο καραγκιοζηδες υπαρχουν ρε πουστη μου
παιδακια ηταν?
Όχι και παιδάκια γύρω στα 25, αλλά η τύπισσα είχε και ένα μωρό στο παιδικό καροτσάκι που έσερνε. Αλήθεια καύλωσα με την αποφασιστικότητα της κοπέλας να γαμηθεί με τρεις και πιστεύω δεν θα είχε πρόβλημα και για 103! Ήταν και μούναρος μιλάμε! Απορώ με τον παπάρα που της είπε αυτή την μαλακία!
Ναι ισχύει αυτό! Πρέπει όμως κάποια πράγματα να μην τα λέει ο άλλος, γιατί από την στιγμή που αποφασίζεις να είσαι με κάποιον σταθερά ξέρεις ότι δεν θα παραμείνει για πάντα τέλειος. Αλλιώς διαλέγεις να είσαι μπουρδελάκιας μια ζωή. Ο τύπος αυτός μάλλον δεν ήταν για σταθερή σχέση και ξύπνησε κάποια στιγμή μέσα του, το μπουρδελιάρικο πνεύμα!Τύπε αν την γκόμενα την έχεις γαμήσει 101 φορές και σε 101 διαφορετικές στάσεις, ακομα και την Ιρίνα Σάικ να εχεις γκομενα θα αρχισεις να βλεπεις ατελιες. Με λίγα λόγια δεν την γουστάρει πια και την βαριέται.
Όχι και παιδάκια γύρω στα 25, αλλά η τύπισσα είχε και ένα μωρό στο παιδικό καροτσάκι που έσερνε. Αλήθεια καύλωσα με την αποφασιστικότητα της κοπέλας να γαμηθεί με τρεις και πιστεύω δεν θα είχε πρόβλημα και για 103! Ήταν και μούναρος μιλάμε! Απορώ με τον παπάρα που της είπε αυτή την μαλακία!
Ναι ισχύει αυτό! Πρέπει όμως κάποια πράγματα να μην τα λέει ο άλλος, γιατί από την στιγμή που αποφασίζεις να είσαι με κάποιον σταθερά ξέρεις ότι δεν θα παραμείνει για πάντα τέλειος. Αλλιώς διαλέγεις να είσαι μπουρδελάκιας μια ζωή. Ο τύπος αυτός μάλλον δεν ήταν για σταθερή σχέση και ξύπνησε κάποια στιγμή μέσα του, το μπουρδελιάρικο πνεύμα!
Εννοείτε οτι δεν λες τέτοιες μαλακίες, υπάρχουν κι άλλη τρόποι να τις πεις ότι έχεις πάρει κιλά με πλάγιο τρόπο χωρίς να την προσβάλλεις.Ναι ισχύει αυτό! Πρέπει όμως κάποια πράγματα να μην τα λέει ο άλλος, γιατί από την στιγμή που αποφασίζεις να είσαι με κάποιον σταθερά ξέρεις ότι δεν θα παραμείνει για πάντα τέλειος. Αλλιώς διαλέγεις να είσαι μπουρδελάκιας μια ζωή. Ο τύπος αυτός μάλλον δεν ήταν για σταθερή σχέση και ξύπνησε κάποια στιγμή μέσα του, το μπουρδελιάρικο πνεύμα!
Εννοείτε οτι δεν λες τέτοιες μαλακίες, υπάρχουν κι άλλη τρόποι να τις πεις ότι έχεις πάρει κιλά με πλάγιο τρόπο χωρίς να την προσβάλλεις.
Εγώ παλιότερα είχα μια γκόμενα Κρητικιά και δεν την γούσταρα καθόλου! Επειδή ήρθε Αθήνα δεν μου πήγαινε καρδιά να την στείλω σπίτι της και έβαλα μπρος ένα σχέδιο για να φύγει από μόνη της...Άρχισα να της κάνω παρατηρήσεις σε ότι άσχημο έβρισκα στην συμπεριφορά της! Της έλεγα αλήθειες όμως...Της έλεγα ότι είναι ψυχρή στο κρεβάτι και δεν με καυλώνει, της έλεγα ότι δεν ξέρει ούτε μια πατάτα τηγανιτη να φτιάχνει κτλ...Δεν άντεξε ούτε μια βδομάδα και ξεκουμπήστηκε μία ωραία πρωΐα από μόνη τηςσιγουρα η στη τελικη δεν το λες καν
υπαρχουν τροποι να το πουν αλλοι και να βγεις απο την δυσκολη θεση
συνηθως μανα φιλες
Ax πόσο γελιο μου εχει προσφέρει αυτο το thread.