Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Επειδή τυχάνει να είμαι από μεγάλη επαρχιακή πόλη το θέμα το γνωρίζω αρκετά καλά.

Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής:
Από το 100% των παλαιών φίλων/συμμαθητών (μεικτά άνδρες - γυναίκες) το 80% έχει φύγει κάποια στιγμή από την πόλη. Αλλος για σπουδές, άλλος για δουλειά άλλος για την κάβλα του.
Αυτή την στιγμή το 50% βρίσκεται πίσω.

Από το άλλο 50% οι περισσότεροι (ας πούμε 60%) βρίσκονται στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της ελλάδας.
Από το υπολοιπο 40% των φευγάτων το 10% είναι σε τρίτες επαρχειακές πόλεις (δημοσιοι υπάλληλοι, παντρεμένοι, σόγαμπροι κλπ) και το υπόλοιπο 30% είναι στο εξωτερικό.
Αυτό σημαίνει οτι από το σύνολο μονο ενα 15-20% έχουν φύγει εξωτερικό. Το νουμερο είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο καθοριστικό όσο θεωρείτε κάποιοι.

Τα παραπάνω νούμερα αφορούν την γενιά μου που είμαι και στα τριανταφεύγα.
Ισως στους νεώτερους το ποσοστό αυτών που φευγουν εξωτερικό να είναι μεγαλύτερο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ρε φίλε το ξέρω,αλλά όλοι αυτοί που παντρεύονται πώς σκατά τα βγάζουν πέρα;Όλοι λεφτάδες είναι;
Εμένα ενας γνωστός μου που παντρευτηκε πριν λίγο καιρό , σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο του ξενοίκιασε το διαμέρισμα που συζούσανε με την δικιά του και πηγανε στους γονείς του και να σκεφτείς οτι δουλευει και αυτός και η δικιά του , μισθους κτλ δεν ξέρω όμως. Συν οτι έχουνε και ένα μωράκι, ειχε κανει γάμο και βάφτιση μαζί όπως συνηθίζεται τελευταία.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτό που όλοι τις βρίζετε ελλεηνιδες αλλά το χαρτί θέλετε να το σπρώχνετε σε ελλεηνιδες πόρνες ακόμη δεν το χω καταλάβει  :idiot:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Γιατί θέλει να κάνει οικογένεια που με κάτι μπούληδες που μένουν ακόμη με τη μαμάκα τους δεν μπορεί να κάνει..

Ελβετία,Γερμανία,Αυστρία είναι τίγκα στις ελληνίδες νηπιαγωγούς,νοσηλεύτριες,γιατρούς.

Σε όποιο νοσοκομείο και να πας πετυχαίνεις πλέον ελληνίδα νοσηλεύτρια,μαία,γιατρό σε παραγωγική ηλικία,
αλλά κλασσικά στο συγκεκριμένο σουρεαλιστικό thread,η μαλακία πάει σύννεφο.

Και το άλλο που δεν ξέρετε οι περισσότεροι,είναι ότι αυτές οι ελλεηνίδες με το επάγγελμα/μισθό που έχουν,προσπαθουν μετά να φέρουν και τους Έλληνες γκόμενούς τους(οι οποίοι έχουν συνήθως λιγότερα τυπικά προσόντα) και να ζήσουν εδώ μαζί.

Κοιτάξτε λίγο ειδικά την επαρχία που είναι γεμάτο ψωλαραίους.
Που νομίζετε ότι πήγαν οι κοπέλες;
Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη;

Στο Μόναχο πετυχαίνω ελληνιδες νεομετανάστριες ολόκληρες παρέες,6άδες,10άδες και μετά μπαίνω εδώ και διαβάζω:"Καμμία έλλεϊνίδα δέν πάει έξωτερικο..." :rolleyes:

Ίσως θά έπρεπε νά πώ, καμμία Έλληνίδα πού ξέρω δέν πάει Η.Π.Α. άν καί έχουν εύκαιρίες.

Ξέρω άπό πρώτο χέρι, 7 γυναίκες συγκεκριμένα, πού προτιμάνε νά είναι άνεργες παρά νά πάνε έκεί.

Έφυγα άπό Έλλάδα τό 2012. Ρώτησα 7 γνωστές μου πού ψαχνόντουσαν λιγάκι καί δέν έγινε τίποτα. Αύτό πού μού έκανε έντύπωση ήταν ότι καί οί 7 ρωτήσανε τά ίδια πράματα. Πώς είναι ή διασκέδαση έκεί πού θά πήγαινα (λίγα πράματα καί ΜΗΔΕΝ Έλληνική διασκέδαση), πώς είναι ή νυχτερινή ζωή (ΜΗΔΕΝΙΚΗ, όλα τά μαγαζιά κλείνουν στίς 9μμ καί μερικά κωλόμπαρα στίς 2πμ). Έπίσης όλες θέλανε νά κατεβαίνουν κάτω γιά τά καλοκαίρια (είναι μέ τά καλά τους;).

Καί φυσικά όταν άκούγανε γιά παιδιά καί μαμάδες στό σπίτι παθαίνανε ψυχολογικό τραλαλά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πραγματικά, το ότι θα στερηθείς τα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια είναι ένας σοβαρός λόγος για να απορρίψεις την ιδέα της μετανάστευσης; Νομίζω, θα έπρεπε να σε απασχολούν πιο σοβαρά προβλήματα σε μια άλλη χώρα όπως οι απαιτήσεις που έχουν οι δουλειές τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατί θέλει να κάνει οικογένεια που με κάτι μπούληδες που μένουν ακόμη με τη μαμάκα τους δεν μπορεί να κάνει..

Ελβετία,Γερμανία,Αυστρία είναι τίγκα στις ελληνίδες νηπιαγωγούς,νοσηλεύτριες,γιατρούς.

Σε όποιο νοσοκομείο και να πας πετυχαίνεις πλέον ελληνίδα νοσηλεύτρια,μαία,γιατρό σε παραγωγική ηλικία,
αλλά κλασσικά στο συγκεκριμένο σουρεαλιστικό thread,η μαλακία πάει σύννεφο.

Και το άλλο που δεν ξέρετε οι περισσότεροι,είναι ότι αυτές οι ελλεηνίδες με το επάγγελμα/μισθό που έχουν,προσπαθουν μετά να φέρουν και τους Έλληνες γκόμενούς τους(οι οποίοι έχουν συνήθως λιγότερα τυπικά προσόντα) και να ζήσουν εδώ μαζί.

Κοιτάξτε λίγο ειδικά την επαρχία που είναι γεμάτο ψωλαραίους.
Που νομίζετε ότι πήγαν οι κοπέλες;
Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη;

Στο Μόναχο πετυχαίνω ελληνιδες νεομετανάστριες ολόκληρες παρέες,6άδες,10άδες και μετά μπαίνω εδώ και διαβάζω:"Καμμία έλλεϊνίδα δέν πάει έξωτερικο..." :rolleyes:

Εγώ νομίζω ότι πρώτα εξαντλούν κάθε πιθανότητα να βρουν έναν για οικογένεια και να μείνουν εδώ.Και το εξωτερικό να το έχουν μόνο για ταξιδάκια.Γιατί κι αυτές είναι καλομαθημένες.Όπως και οι μπούληδες,έτσι κι αυτές δεν ξεβολεύονται εύκολα.

Δεν ξέρω εαν στο εξωτερικό είναι τίγκα στις ελληνίδες,αλλά αυτό ότι φέρνουν και τους γκόμενούς τους μετά,ακούγεται λίγο τραβηγμένο.Ή φεύγουν μαζί ή φεύγουν μόνες και ψάχνουν καναν γηγενή να παντρευτούν όπως λέει και ο Κμαν.Κι ακόμη,πόσες από αυτές τις 6αδες και 10αδες που βλέπεις,γυρνάνε τελικά πίσω;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.562
Πόντοι
1.706
Συνηθως 40+ ελληνιδες,χωρισμενες ,που εχουν ερθει γερμανια πολυ διαστακτικα κ παντα μεσω καποιας ασφαλους γνωριμιας,για μια νεα αρχη,εχω πετυχει.

Κοπαδια νεοελληνιδων δεν εχω δει ποτέ.

Οποιες κ αν εχω πετυχει ,εχουν επισης αθλια συμπεριφορα,οπως κανουν στην ελλαδα.

Καπου ειχα βρει στο ιντερνετ εναν επισημο πινακα ελληνων μεταναστων στην γερμανια που ελεγε,αν θυμαμαι καλα
                     58% ανδρες
                     42% γυναικες

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Συνηθως 40+ ελληνιδες,χωρισμενες ,που εχουν ερθει γερμανια πολυ διαστακτικα κ παντα μεσω καποιας ασφαλους γνωριμιας,για μια νεα αρχη,εχω πετυχει.

Κοπαδια νεοελληνιδων δεν εχω δει ποτέ.

Οποιες κ αν εχω πετυχει ,εχουν επισης αθλια συμπεριφορα,οπως κανουν στην ελλαδα.

Καπου ειχα βρει στο ιντερνετ εναν επισημο πινακα ελληνων μεταναστων στην γερμανια που ελεγε,αν θυμαμαι καλα
                      58% ανδρες
                      42% γυναικες

Συμφωνω απολυτα φιλε το εζησα εδω στο Ντουμπαι που δουλευω τα τελευταια χρονια μετα απο Αυστραλια και ειδικα Αυστραλια και οι Ελληνοαυστραλες και οι μεταναστριες ειναι φορ δε πουτς

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Γιατί μια Ελληνίδα να πάει στις ΗΠΑ; Για να την κοροϊδεύουν οι βρωμιάρες Αμερικανίδες που κατάγεται από μια υποβαθμισμένη χώρα;

Είπαμε οι Αμερικανοί νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου, και όσοι είναι από άλλη χώρα είναι κατώτεροι.

Κρίμα σε όσους πάνε να μεταναστεύσουν εκεί, είτε είναι Ελληνίδες είτε είναι Έλληνες.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Α, επίσης ρωτήστε μια Ελληνίδα αν θα γούσταρε να την πηδήξει Αμερικάνος.  :vomit:

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
πχ. Ελληνίδα ολυμπιονίκης παντρεμένη με Αμερικανό  :grin:

Συνημμένα

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 17

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Φιλε και εγω ασχολουμαι με τους γαμους δεξιωσεις κ.τ.λ. σχεδον 95% δεν θελουν τον γαμο ,και αναφερομαι στους αντρες,δυστυχως δεν μπορουν να κανουν τιποτα,εχω ξαναγραψει οτι πιεζονται απο γονεις και περιβαλον συγγενων,περισσοτερο απο γονεις που με τον τροπο τους <<απαιτουν>> απο τα παιδια τους να παντρευτουν,εγω νομιζω ζηλευουν την ελευθερια των παιδιων τους(μπορει να κανω και λαθος) και σκεπτονται, σε γεννησα ??γαμηθηκα να σε μεγαλωσω ,ε!!δεν γινεται την περιουσια η τα χρηματα που δημιουργησα να τα τρως δεξια αριστερα,γαμησου και συ οπως εγω.Μεγαλο ποσοστο αντρων ειναι δυστυχισμενοι μεσα στον γαμο,τρεχουν απο το πρωι εως το βραδυ και δεν ξερουν γιατι,μην βλεπεις που δεν το παραδεχονται.Θα πω και το αλλο ,σχεδον ολοι οι ευτυχισμενοι γαμπροι που βλεπεις σε γαμους παιζουν θεατρο (γιατι δεν μπορουν να κανουν τιποτα),η καρδουλα τους το ξερει,ναι!!!δεν θελουν να ξενοπηδηξουν τις γκομεναρες ,εστω και σε μπουρδελα ,παρα φορτωνονται την χαμηλοκωλα με τις περιεργειες της,ασε το τι εχω δει.Καποιοι παιρνουν προικα και νομιζουν οτι εξασφαλιστηκαν ,στην ουσια εμπεξαν περισσοτερο,εχω γνωστο που παντρευτηκε μια αρκετα ευκαταστατη κοπελα με διαμερισματαρα στα βορεια προαστια ,πηρε και την επιχειρηση του πεθερου (βιοτεχνια) αρκετα καλη,ο τυπος τρεχει απο το πρωι εως το βραδυ ,ενω ο πεθερος του ζει σαν εφηβος μιας και τα ξεφορτωθηκε ολα απο πανω του

Συναδελφε τα καταλαβενω απολυτα οσα λες και τα εχω δει και τα βλεπω σχεδων σε καθε εκδηλωση που κανω.
Αλλα το κουλο ξερεις πιο ειναι? Γαμιομαστε εμεις για να κανουμε μια γαματη εκδηλωση ωστε να το γλεντησουν ενω στην ουσια ξερουμε πως δεν το γουσταρουν καθολου.Αλλα θα μου πεις δουλεια ειναι και δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.
Ειναι σαν να πηγενεις στον ετοιμοθανατο και να του λες .....γελα μαλακα θα πεθανεις ναι αλλα γελα γλεντα το.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Συναδελφε τα καταλαβενω απολυτα οσα λες και τα εχω δει και τα βλεπω σχεδων σε καθε εκδηλωση που κανω.
Αλλα το κουλο ξερεις πιο ειναι? Γαμιομαστε εμεις για να κανουμε μια γαματη εκδηλωση ωστε να το γλεντησουν ενω στην ουσια ξερουμε πως δεν το γουσταρουν καθολου.Αλλα θα μου πεις δουλεια ειναι και δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.
Ειναι σαν να πηγενεις στον ετοιμοθανατο και να του λες .....γελα μαλακα θα πεθανεις ναι αλλα γελα γλεντα το.
Σωστα ,αλλα να ξερεις χαρη στις ελεεινιδες εχουμε δουλεια,αν περιμεναμε απο τους αντρες-γαμπρους,αστο καλυτερα

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Σωστα ,αλλα να ξερεις χαρη στις ελεεινιδες εχουμε δουλεια,αν περιμεναμε απο τους αντρες-γαμπρους,αστο καλυτερα

Μην το λες αυτο...... Ξερεις ποσοι γαμπροι παντρευονται απλα και μονο για να κανουν ενα παιδι γνωριζοντας οτι παιρνουν ρισκο.
Εκει ειναι που λεμε οτι η ηλιθιοτητα τελικα ειναι μεγαλυτερη η το συμπαν?

Recueillement

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ax πόσο γελιο μου εχει προσφέρει αυτο το thread.

Τίτλος: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Συμμετέχοντες: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ και ΣΕ ΣΧΕΣΗ που απατάνε τις γυναίκες/γκόμενές τους, θεωρούν οτι μια γυναικα ειναι πουτάνα επειδή φοράει κολάν για να πάει στο περίπτερο, φωτογραφίζουν άγνωστες γυναικες σε παραλίες και super market, ανεβαζουν τις φωτογραφίες τους online, ξερουν ονομαστικά ποια stripper δουλευει που και πότε και πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για να πάνε σε αλλες χώρες μονο και μονο για να πηδήξουν.

Αλλά οι Ελληνιδες ειναι πουτανες και ελλεεινιδες...

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ax πόσο γελιο μου εχει προσφέρει αυτο το thread.
Τίτλος: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Επίσης γέλιο προκαλεί και η παρακάτω ανάρτηση..

Δευτέρα 9 το πρωι: Επιστρατευση

Δευτερα 10:20: Ελ. Βενιζέλος πτήση για Λονδινο
Μαζί με τις φίλες σου τις Ελληνίδες θα είστε στην πρώτη γραμμή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom