BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Διόρθωση: Οι Ελληνίδες κάθονται στους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ξένους. Τους Πακιστανούς ούτε ζωγραφιστούς δε θέλουν να τους βλέπουν.
Διόρθωση: Οι Ελληνίδες κάθονται στους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ξένους. Τους Πακιστανούς ούτε ζωγραφιστούς δε θέλουν να τους βλέπουν.
Στο συμφωνο συμβιωσης μπορεις μονο να κατοχυρωσεις την περιουσια που εχεις μεχρι εκεινη την στιγμη,αν δεν κανεις παιδια,κατα τα αλλα εχει την ιδια ισχυ με τον γαμο οτι αποκτηθει μετα το συμφωνο τα μισα στα παιρνει,ουσιαστικα το ιδιο ειναι με τον γαμο απλα μπορεις να ζητησεις η περιουσια σου να παει οπου εσυ θελεις και να γραφτει μεσα στο συμφωνο π.χ. κανω συμφωνο συμβιωσης αλλα θελω μετα τον θανατο μου η περιουσια μου να παει ......στο ταδε ιδρυμα
Ο πατερας θα λεει, ειχα μια να θρεφω, τωρα προεκυψαν τρεις.. Και αν ειναι καρπεροςΚοιτα κατι μουτρα που εχει ο πατερας της νυφης δεν κρύβετε η χαρα του.
Φιλε μου δεν εχει σημασια τι ειμαι εγω η τι πιστευω για τους γαμους ,αλλα τι ειναι η πραγματικοτητα.Δεχεσαι οτι ειναι πολλοι δυστυχισμενοι ,ενταξει καποιοι ειναι καλα ,αλλα ποσοι ειναι αυτοι??αν μιλαμε 80 με 20 τοτε αστα βραστα ,που και αυτο το 20% δεν ξερεις τι υπαρχει απο πισω ,γραφεις καποιοι παντρευονται μουναρες,δεκτον!! γνωριζεις ομως με τι τιμημα??φυσικα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις.Ντάξει ρε τυπε το καταλάβαμε οτι είσαι κατά του γάμου.
Απο εκεί και πέρα δεν μπορείς να μηδενίζεις κάθε κατάσταση.
Ή μάλλον μπορείς αλλά μπορούμε και εμείς να σε θεωρήσουμε μιζερο και απαισιόδοξο.
Δεχομαι το γεγονός οτι πολλοί παντρεμένοι είναι δυστυχείς, αλλά υπαρχουν και κάποιοι που είναι απλά μια χαρά. Γιατί επέλεξαν να παντρευτούν επειδή το ήθελαν και όχι επειδη τους πίεζε κάποιος.
Από την άλλη αν θες να ξενοπηδάς δεν παντρεύεσαι. Ή παντρεύεσαι και το κάνεις στα μουλοχτά (δεν συμφωνώ αλλά είναι μια λύση). Απο που όμως προκύπτει οτι όλοι οι παντρεμένοι γαμούν σαπιοκώλες? Δεν έχεις δει δηλαδή παντρεμένες μουνάρες? Και μην μου αρχίσεις τα περι κάθε μέρα μπριζόλα την βαριέσαι. Απλά προσπαθώ να σου πώ οτι είσαι μηδενιστής.
Να μην σχολιάσω το άλλο που είπες για την πρόικα. Δηλαδή ντάξει βρήκες αρνητικό και σε αυτό? Τι να πώ ρε τύπε...
Η ελληνική γλώσσα τα λέει καλύτερα από εμένα:
Κάποιου του χαρίζαν γαϊδαρο και αυτός τον κοιτούσε στα δόντια...
Και η μουναρα δεν εχει αλλον καημο στη ζωη της, απο το να μενει αστεφανωτη με εναν σαρανταπενταρη. Σοβαρεψου.Αν είναι να το πάρω απόφαση να περάσω ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή μου με την ίδια κοπέλα, σίγουρα θα το κάνω μετά τα 35-40, χωρίς γάμο και με καμιά μουνάρα.
Αν ο 45αρης είναι καλοστεκουμενος και ευκατάστατος θα τον προτιμήσει από έναν κακομοίρη και μουνοδουλο ίδιας ηλικίας. Θα της εξηγήσω ότι μπορώ να είμαι μαζί της και χωρίς να βάλω το κράτος να ανακατευτεί στο κρεβάτι μου μέσω του γάμου και αν το καταλάβει, καλώς. Αλλιώς καλύτερα μόνος.Και η μουναρα δεν εχει αλλον καημο στη ζωη της, απο το να μενει αστεφανωτη με εναν σαρανταπενταρη. Σοβαρεψου.
Kαι τι να σε κανει ρε ευκαταστατε η μουναρα, οταν θα μπορεις να την παρατησεις ανα πασα στιγμη χωρις να δικαιουται τιποτα απο σενα?Αν ο 45αρης είναι καλοστεκουμενος και ευκατάστατος θα τον προτιμήσει από έναν κακομοίρη και μουνοδουλο ίδιας ηλικίας. Θα της εξηγήσω ότι μπορώ να είμαι μαζί της και χωρίς να βάλω το κράτος να ανακατευτεί στο κρεβάτι μου μέσω του γάμου και αν το καταλάβει, καλώς. Αλλιώς καλύτερα μόνος.
Ελα ντε,σωστος,σαν τον γερο που πηγε στο πακετο και νομζε οτι μπορει να παντρευτει την χοντρη ωστε να της μεινει η συνταξη ,κανα 400 αρι ευρω δηλ,τι να τον κανει ,καλυτερα μονη της και ελευθερηKαι τι να σε κανει ρε ευκαταστατε η μουναρα, οταν θα μπορεις να την παρατησεις ανα πασα στιγμη χωρις να δικαιουται τιποτα απο σενα?
Τι να καταλαβει δηλαδη?
Οτι θελεις να εισαι με μια μουναρα στα 45 σου χωρις να αναλαμβανεις καμια υποχρεωση απεναντι της, και οταν καποια στιγμη πατσουριάσει να την παρατησεις ανωδύνως?
Αναρωτιεμαι με ποιο κινητρο και για ποιον λογο να το δεχθει αυτο.
Εκτος αν της γραψεις τιποτα εξ αρχης, οπότε μετα μπορει ανωδυνως να σε παρατησει αυτη.
Δηλαδή για να καταλάβω τη λογική σου, η μουνάρα θα κάτσει μαζί σου μόνο αν είναι να την παντρευτείς; Το 45άρης τι σημασία έχει; Είπαμε να διατηρείσαι με τη γυμναστική σου και τη διατροφή σου, όχι να έχεις γίνει ένα χούφταλο. Και μουνάρα δεν πάει σώνει και καλά να πει 20άρα.. μπορεί κάλιστα να είναι και καμία μιλφ. Αν το 'ευκατάστατος' της δημιουργούσε ανασφάλεια ότι θα την παρατήσεις, δε θα λειτουργούσε σαν αφροδισιακό στις περισσότερες γυναίκες και μάλιστα στις πιο high end.Kαι τι να σε κανει ρε ευκαταστατε η μουναρα, οταν θα μπορεις να την παρατησεις ανα πασα στιγμη χωρις να δικαιουται τιποτα απο σενα?
Τι να καταλαβει δηλαδη?
Οτι θελεις να εισαι με μια μουναρα στα 45 σου χωρις να αναλαμβανεις καμια υποχρεωση απεναντι της, και οταν καποια στιγμη πατσουριάσει να την παρατησεις ανωδύνως?
Αναρωτιεμαι με ποιο κινητρο και για ποιον λογο να το δεχθει αυτο.
Εκτος αν της γραψεις τιποτα εξ αρχης, οπότε μετα μπορει ανωδυνως να σε παρατησει αυτη.