Φιλε και εγω ασχολουμαι με τους γαμους δεξιωσεις κ.τ.λ. σχεδον 95% δεν θελουν τον γαμο ,και αναφερομαι στους αντρες,δυστυχως δεν μπορουν να κανουν τιποτα,εχω ξαναγραψει οτι πιεζονται απο γονεις και περιβαλον συγγενων,περισσοτερο απο γονεις που με τον τροπο τους <<απαιτουν>> απο τα παιδια τους να παντρευτουν,εγω νομιζω ζηλευουν την ελευθερια των παιδιων τους(μπορει να κανω και λαθος) και σκεπτονται, σε γεννησα ??γαμηθηκα να σε μεγαλωσω ,ε!!δεν γινεται την περιουσια η τα χρηματα που δημιουργησα να τα τρως δεξια αριστερα,γαμησου και συ οπως εγω.Μεγαλο ποσοστο αντρων ειναι δυστυχισμενοι μεσα στον γαμο,τρεχουν απο το πρωι εως το βραδυ και δεν ξερουν γιατι,μην βλεπεις που δεν το παραδεχονται.Θα πω και το αλλο ,σχεδον ολοι οι ευτυχισμενοι γαμπροι που βλεπεις σε γαμους παιζουν θεατρο (γιατι δεν μπορουν να κανουν τιποτα),η καρδουλα τους το ξερει,ναι!!!δεν θελουν να ξενοπηδηξουν τις γκομεναρες ,εστω και σε μπουρδελα ,παρα φορτωνονται την χαμηλοκωλα με τις περιεργειες της,ασε το τι εχω δει.Καποιοι παιρνουν προικα και νομιζουν οτι εξασφαλιστηκαν ,στην ουσια εμπεξαν περισσοτερο,εχω γνωστο που παντρευτηκε μια αρκετα ευκαταστατη κοπελα με διαμερισματαρα στα βορεια προαστια ,πηρε και την επιχειρηση του πεθερου (βιοτεχνια) αρκετα καλή,ο τυπος τρεχει απο το πρωι εως το βραδυ ,ενω ο πεθερος του ζει σαν εφηβος μιας και τα ξεφορτωθηκε ολα απο πανω του