dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
οι ελλε/νιδες φημιζονται ηδη γι'αυτο.. και για το ποσο ανοιχτομυαλες ειναι..Υπάρχει και το swinging
οι ελλε/νιδες φημιζονται ηδη γι'αυτο.. και για το ποσο ανοιχτομυαλες ειναι..Υπάρχει και το swinging
Εξάλλου στα ραντεβού σου πάντα ξεκαθαρίζεις ότι σου αρέσει να περνάς καλά. Δεν είσαι σε φάση για γάμους.
Ω καλα λεω πεσαμε σε δικομανή.
κι εγώ για πλάκα το λέω. Άστα είμαστε πολύ πίσω ...οι ελλε/νιδες φημιζονται ηδη γι'αυτο.. και για το ποσο ανοιχτομυαλες ειναι..
Πολύ σωστός. Βέβαια το ότι είστε σε "φάση γνωριμίας" μπορεί να το χρησιμοποιήσει μετά εναντίον σου όταν πας να κάνεις κίνηση και σε γειώσει λέγοντας ότι έχετε βγει, για να γνωριστείτε. Έχεις σκεφτεί ότι αν κάνεις τον μαλάκα, μπορεί να την πηδήξεις και μετά να γίνεις Λούης;Ξεκαθαρίζω ότι ειμαστε στη φάση της γνωριμίας και βλέπουμε. Δεν είμαι αρνητικος σε τιποτα αλλα δεν δινω και υποσχέσεις που μπορει μετα να μην μπορέσω να υλοποιήσω.
Για αυτό θα με εκνευρισει κάποια να αρχισει τις αναλυσεις και να προσπαθει να με πεισει σαν να κάνουμε συμβολαιο. Ακομα και αν πηδηχθουμε και τελικά δεν προχωρησει κάτι θα φερθώ σαν κυριος , σεβασμος εχεμυθεια ευγενια κτλπ είναι αυτονοητα. Αλλα δεν θέλω πρηξιμο και πιεστικές συμπεριφορές.
Αν αρχισει τέτοια θα φάει άκυρο αν συνεχισει δεν θα υπάρξει δευτερο ραντεβου. Απλά τα πραγματα. Μάλλον δεν είμαι ο κλασσικος Έλληνας ραντεβουδάκιας
έχεις εμπειρία.
Πολύ σωστός. Βέβαια το ότι είστε σε "φάση γνωριμίας" μπορεί να το χρησιμοποιήσει μετά εναντίον σου όταν πας να κάνεις κίνηση και σε γειώσει λέγοντας ότι έχετε βγει, για να γνωριστείτε. Έχεις σκεφτεί ότι αν κάνεις τον μαλάκα, μπορεί να την πηδήξεις και μετά να γίνεις Λούης;
Ναρκισσιστική διαταραχή.Δυστυχως κάποιες δεν μεγάλωσαν με καμια αξια πανω τους και κυριως δεν έχουν μαθει να ζητάνε συγγνώμη όταν έχουν λάθος και πάνε να αδικησουν ανθρώπους χωρις να τις νοιάζει. Απατεώνισες δυστυχώς.
Και τι σε νοιάζει ρε τύπε η υστεροφημία σου; Στα @@ σου τι θα σε κατηγορήσει μετά, γιατί θα έχεις εξαφανιστεί. Πήγε να σε χειραγωγήσει πούστικα για σχέση και την πλήρωσες με το ίδιο νόμισμα χειραγωγώντας την εσύ για να πάρεις αυτό που θέλεις. Βέβαια εφόσον ζεις σε κλειστή κοινωνία, το δικαιολογώ γιατί αγχώνεσαι για το όνομά σου.Να την πηδηξω και μετά να γινω λούης δεν μ αρεσει σαν σενάριο. Αν πρωτα της έχω τάξει σχέσεις και τέτοια. ενώ με το βλέπουμε δεν μπορει να σε κατηγορησει. Το άφησες ανοιχτο εξαρχής.
Και τι σε νοιάζει ρε τύπε η υστεροφημία σου; Στα @@ σου τι θα σε κατηγορήσει μετά, γιατί θα έχεις εξαφανιστεί. Πήγε να σε χειραγωγήσει πούστικα για σχέση και την πλήρωσες με το ίδιο νόμισμα χειραγωγώντας την εσύ για να πάρεις αυτό που θέλεις. Βέβαια εφόσον ζεις σε κλειστή κοινωνία, το δικαιολογώ γιατί αγχώνεσαι για το όνομά σου.
μου αρεσει που συζητάτε, να ειμαστε ξεκάθαροι, να λεμε την αληθεια από την αρχη, σαν τον άλλο τον πικερ που θελει να τις λεμε και ότι παμε σε πουτανες.
λες και αυτές μας λενε την αληθεια και είναι ξεκάθαρες. μεσα στο ψεμα και την μπλοφα είναι να δουν αν μπορουν να σε χειριστουν, ποσο φραγκατος εισαι.
μου αρεσει που συζητάτε, να ειμαστε ξεκάθαροι, να λεμε την αληθεια από την αρχη, σαν τον άλλο τον πικερ που θελει να τις λεμε και ότι παμε σε πουτανες.
λες και αυτές μας λενε την αληθεια και είναι ξεκάθαρες. μεσα στο ψεμα και την μπλοφα είναι να δουν αν μπορουν να σε χειριστουν, ποσο φραγκατος εισαι.
Άμα συμφωνείς με αυτόν τον ανάρχιδο μαλάκα σε λυπάμαι.
στα κιλα, το υψος και τα μαθηματικα είναι κατώτερες, στο να σε τυληξουν και να σε εξαπατησουν είναι εξυπνότερες και στο τελος να το παιξουν και θυματα ε εκει εχουν ντοκτορά.Αυτές σου λένε ψέματα γιατί είναι κατώτερες από σένα. Εσύ υποτίθεται ότι φοράς παντελόνια. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. :-*
Τύπε όταν είσαι ηθικός απέναντι σε ανήθικα άτομα ουσιαστικά είσαι κατώτερος.
Κάνεις τεράστιο λάθος. Ψέματα λέει ο κατώτερος και αυτός που έχει ανάγκη τον άλλον.