BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
τα παντελόνια τα τιμαμε κανοντας καμακι σε γκομενες.
μαλακες να λεμε τι σκεφτόμαστε στις γκομενες ώστε να ΜΗΝ μας κατσουν δεν ειμαστε.
πηρες το σισιτιο των 5,4 λεπτων σημερα ή αυριο εχει σειρα δουλε?
Οποτε πάμε στις πουτανες και δεν χρειαζεται να σκεφτεις να πεις ουτε αληθεια ουτε ψέματα
αμα δεν εχεις αναγκη τις γυναικες καλα σε λεμε πουστηΚάνεις τεράστιο λάθος. Ψέματα λέει ο κατώτερος και αυτός που έχει ανάγκη τον άλλον.
αμα δεν εχεις αναγκη τις γυναικες καλα σε λεμε πουστη
αμα δεν εχεις αναγκη τις γυναικες καλα σε λεμε πουστη
Καμία ανάγκη δεν έχω τις καριόλες. Γιατί γαμάω και χύνω 4 φορές την εβδομάδα.
μου αρεσει που συζητάτε, να ειμαστε ξεκάθαροι, να λεμε την αληθεια από την αρχη, σαν τον άλλο τον πικερ που θελει να τις λεμε και ότι παμε σε πουτανες.
λες και αυτές μας λενε την αληθεια και είναι ξεκάθαρες. μεσα στο ψεμα και την μπλοφα είναι να δουν αν μπορουν να σε χειριστουν, ποσο φραγκατος εισαι.
αρα γαμας τις μισες φορες και το 1/4 σε χρονο από ότι εγω.Καμία ανάγκη δεν έχω τις καριόλες. Γιατί γαμάω και χύνω 4 φορές την εβδομάδα.
αρα γαμας τις μισες φορες και το 1/4 σε χρονο από ότι εγω.
καλα εισαι εκει στον πατο.
δεν μπορω να σου ευχηθω και εις κατωτερα.
Αυτή η κατάσταση με τα κινητά και τις ελλεηνίδες έχει ξεφύγει πραγματικά.Περπατάς στο δρόμο και τις βλέπεις όλες να είναι με το κινητό στο αυτί.Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει ρε μάγκες.Απορώ καμιά φορά εαν όντως μιλάνε με κάποιον ή παριστάνουν πως μιλάνε για να μην τις μιλάει κανένας στο δρόμο.
Στα αρχίδια μου πόσο γαμάς. Έχω πλήρη σεξουαλική ζωή χωρίς να έχω γκόμενα και δεν μαλακίζομαι ποτέ.
εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να ψαξεις στεκια που συχναζουν αλοδαπες γκομενες (ρωσιδες, ουκρανες, βραζιλιανες);
αντι να καθεσαι και να τρως τα σωθηκα σου με τις ελληνιδες
Άμα ήξερα που είναι αυτά τα στέκια(και δεν εννοώ μπουρδέλα),θα πήγαινα.
Το κακό είναι όμως ότι κι αυτές έχουν ασπαστεί τον δυτικό τρόπο ζωής και δεν διαφέρουν πολύ απ'τις δικές μας.
Καμία ανάγκη δεν έχω τις καριόλες. Γιατί γαμάω 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΦΟΡΑ και χύνω 4 φορές την εβδομάδα.
Άμα ήξερα που είναι αυτά τα στέκια(και δεν εννοώ μπουρδέλα),θα πήγαινα.
Το κακό είναι όμως ότι κι αυτές έχουν ασπαστεί τον δυτικό τρόπο ζωής και δεν διαφέρουν πολύ απ'τις δικές μας.
Ολες οι γυναίκες σχέση θέλουν. Άμα όμως κάποια σου το πει μόνη της χωρίς να την ρωτήσεις, όντως υπάρχει πρόβλημα. Λογικά ψάχνεται να παντρευτεί, όπως είπες, ή έχει κακογαμηθεί. Να σε χειραγωγήσει εννοώ να σου αρχίσει τις αναλύσεις και να προσπαθει να σε πείσει λες και έχετε κάποιο συμβόλαιο.Δεν σε χειραγώγησε. Ειπε απλα τι ψάχνει. Που κατά την γνωμη μου στα πρωτα ραντεβού είναι περιτο εκτος και αν θέλεις οπωσδήποτε να παντρευτείς και ψάχνεις και η άλλη να θέλει το ιδιο.
Εμενα πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι καλο τυπάκι η άλλη. Αν είναι μετα θα τα βρούμε ότι και αν κάνουμε. Ελευθερη σχέση ή κανονική.
Να πηδηξεις απλα κάποια μια φορα και να εξαφανιστείς .... πας και σε κανα μασατζιδικο.