Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Εμ τι, άμα έψαχνε για πήδημα, θα ρώταγε τι δουλειά κάνεις; Πες της ότι δεν έχεις λεφτά, ότι είσαι ένας ταπεινός ρολογάς και κόψε αντιδράσεις.
Εμ τι, άμα έψαχνε για πήδημα, θα ρώταγε τι δουλειά κάνεις; Πες της ότι δεν έχεις λεφτά, ότι είσαι ένας ταπεινός ρολογάς και κόψε αντιδράσεις.
Φίλε ρώτα οποιαδήποτε ξένη που ψάχνει σχέση απο όποια χώρα θέλεις τι θέλει απο αυτή και σύγκρινε ...οι Ανατολικες που μιλουν αγγλικα ειναι πιο γρηγορες στο τι κανεις και αν θα μου κανεις τα εισιτηρια
Εμενα παντως, για να ειμαι ειλικρινης, η ερωτηση "με τι ασχολεισαι" μου αρεσει πολυ, γιατι η απαντηση "δικηγορος" παντα εντυπωσιαζει.Που όμως ...ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΡΟΔΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ!
* ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ για διευκρίνιση ..
Πάμε τώρα στην ουσία και το "εν ψυχρώ" με τι ασχολείσαι ? Ούτε καν που είσουν...δεν έγραψε το ζωντόβολο
τύπε το αποπηρες το κοριτσι και απλά δε το εχει σκεφτει αν και imhop δε τη κόβω για ελληνιδαΦίλε ρώτα οποιαδήποτε ξένη που ψάχνει σχέση απο όποια χώρα θέλεις τι θέλει απο αυτή και σύγκρινε ...
τύπε αν πεις δικηγορος θα σε περάσει για νηστικο,μεγαλοδικηγορος πρέπει να πεις για να μετρήσειςΕμενα παντως, για να ειμαι ειλικρινης, η ερωτηση "με τι ασχολεισαι" μου αρεσει πολυ, γιατι η απαντηση "δικηγορος" παντα εντυπωσιαζει.
Οι τέσσερις φωτογραφίες του προφίλ μου και το life style που παραπέμπουν είναι στο ίδιο τουλάχιςτον επίπεδο με φταςμένο δικηγόρο, όπως και η δουλειά μου που δεν θέλω να πω εδω!Εμενα παντως, για να ειμαι ειλικρινης, η ερωτηση "με τι ασχολεισαι" μου αρεσει πολυ, γιατι η απαντηση "δικηγορος" παντα εντυπωσιαζει.
Όχι φίλε, χωρίζει επειδή μετά το παιδί ο άντρας πλέον είναι ένα εμπόδιο μέσα στα πόδια της αν μένει μαζί στο σπίτι. Αφού υπάρχει φόρμουλα να κρατά τα λεφτά του χωρίς να ανέχεται αυτόν ενοχλητικό αγροίκο που της χαλάει την αύρα της φυσικό είναι να τον διώξει. Μην κοιτάς που κάνουνε υπομονή μέχρι να έρθει το παιδί, μετά αντρας τέλος. Καλώς ή κακώς, έτσι τα έχει η φύση.Γιατί να τον χωρίσει ρε φίλος? Επείδη δεν είναι ωραίος?
Άμα ειναι ΟΚ και σωστός και την πηδάει καλά γιατί να αλλάξει άντρα? Επειδή είναι όμορφη? Και να χάσουν τα παιδιά τον πατέρα τους?
Έχω τουλάχιστον δύο γνωστούς που το κάνανε και δεύτερη φορά και τώρα είναι φορτωμένοι από δύο διατροφές. Στο ενδιάμεσο των γάμων πίνανε και είχαν αυτοκαταστροφική συμπεριφορά γιατί δεν αντέχανε τη μοναξιάΜετα βαζουν μυαλο αλλα ειναι πλεον αργα
Ουτως η αλλως οικονομικα δεν τους παιρνει να ξανακανουν τα ιδια
Οι τέσσερις φωτογραφίες του προφίλ μου και το life style που παραπέμπουν είναι στο ίδιο τουλάχιςτον επίπεδο με φταςμένο δικηγόρο, όπως και η δουλειά μου που δεν θέλω να πω εδω!
Το θέμα είναι αν αξίζει να μπω στη διαδικασία να εντυπωσιάσω μια που δεν σκέφτεται τι θέλει ...
Και αν το κάνω μόνο για να τη ρίξω στο κρεβάτι ενώ άλλα μου λεει τότε έχω μια υπόνοια πως θα είναι χρονοβόρο και στο τέλος δεν θα αποζημιώσει...Πιο πιθανό είναι να ...ζημιώσει
Έχω τουλάχιστον δύο γνωστούς που το κάνανε και δεύτερη φορά και τώρα είναι φορτωμένοι από δύο διατροφές. Στο ενδιάμεσο των γάμων πίνανε και είχαν αυτοκαταστροφική συμπεριφορά γιατί δεν αντέχανε τη μοναξιά
Όχι φίλε, χωρίζει επειδή μετά το παιδί ο άντρας πλέον είναι ένα εμπόδιο μέσα στα πόδια της αν μένει μαζί στο σπίτι. Αφού υπάρχει φόρμουλα να κρατά τα λεφτά του χωρίς να ανέχεται αυτόν ενοχλητικό αγροίκο που της χαλάει την αύρα της φυσικό είναι να τον διώξει. Μην κοιτάς που κάνουνε υπομονή μέχρι να έρθει το παιδί, μετά αντρας τέλος. Καλώς ή κακώς, έτσι τα έχει η φύση.
για να μη φανω πιρφορος να παω λουλουδια η να παρω μια σοκολατιτσα απο το περιπτερο?
Αν διάβαζες μια σελίδα πιο πριν ...μας χωρίζει μια πτήση απο το να βγούμε για ποτό!τυπε κάνε μια γενική κουβεντα κανα 10λεπτο με λιγο χιουμορ και μετα πες της να βγειτε για ένα ποτο. Μην το αναλυεις τοσο ελεος.
πατατάκια πάρε τυπε και κανα ξηροκάρπι. Για τα ουϊσκάκια που θα κατεβάσετε.
Έχω τουλάχιστον δύο γνωστούς που το κάνανε και δεύτερη φορά και τώρα είναι φορτωμένοι από δύο διατροφές. Στο ενδιάμεσο των γάμων πίνανε και είχαν αυτοκαταστροφική συμπεριφορά γιατί δεν αντέχανε τη μοναξιά
Αν διάβαζες μια σελίδα πιο πριν ...μας χωρίζει μια πτήση απο το να βγούμε για ποτό!
Βέβαια αν ήταν σοβαρή και ήξερε τι ήθελε θα ήμουν ήδη με το εισητήριο στο χέρι...
εχει το μαγαζι κατι σαπια
γιατι το λες?Παράτα την τοτε τύπε. Δεν έχει μελλον το ειδυλιο.
κάτι που σε στελνουν απευθειας στν οδοντιατρο