Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Στατιστικά, η εξωτερική ομορφιά και η ευφυΐα μιας γυναίκας είναι ιδιότητες αντιστρόφως ανάλογες μεταξύ τους. (Ειδικά αν η γυναίκα είναι "Ελλεεινίδα", η προηγούμενη πρόταση είναι ο κανόνας! Μιλάμε για άμυαλες, εντελώς...)

Κι αν ο συνδυασμός ομορφιάς και ευφυΐας σπανίζει (κάνοντας την ζωή των ανδρών δύσκολη), υπάρχουν και χειρότερα, όπως π.χ. όταν η εξωτερική ομορφιά συνοδεύεται από αλαζονεία ή όταν μια άσχημη γυναίκα είναι ταυτόχρονα και ηλίθια ή όταν μια μέτριας εμφάνισης γυναίκα εμφανίζει συμπλεγματικές συμπεριφορές με δύσμοιρο αποδέκτη τον σύντροφό της, επειδή δεν νιώθει καλά με την εμφάνισή της.

Παρατηρώντας πολλούς φίλους μου που είναι πλέον παντρεμένοι ή συζούν (με ή χωρίς παιδιά), δεν ξέρω τί είναι χειρότερο: Να ζει κανείς με την μιζέρια της μοναξιάς του ή να ζει με την μιζέρια του συμβιβασμού του με κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του;

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Παρατηρώντας πολλούς φίλους μου που είναι πλέον παντρεμένοι ή συζούν (με ή χωρίς παιδιά), δεν ξέρω τί είναι χειρότερο: Να ζει κανείς με την μιζέρια της μοναξιάς του ή να ζει με την μιζέρια του συμβιβασμού του με κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του;
Το θέτεις αρκετά ρεαλιστικά και "ωμά" θα έλεγα. Αλλά νομίζω πως κάπως έτσι είναι.

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Στατιστικά, η εξωτερική ομορφιά και η ευφυΐα μιας γυναίκας είναι ιδιότητες αντιστρόφως ανάλογες μεταξύ τους. (Ειδικά αν η γυναίκα είναι "Ελλεεινίδα", η προηγούμενη πρόταση είναι ο κανόνας! Μιλάμε για άμυαλες, εντελώς...)

Κι αν ο συνδυασμός ομορφιάς και ευφυΐας σπανίζει (κάνοντας την ζωή των ανδρών δύσκολη), υπάρχουν και χειρότερα, όπως π.χ. όταν η εξωτερική ομορφιά συνοδεύεται από αλαζονεία ή όταν μια άσχημη γυναίκα είναι ταυτόχρονα και ηλίθια ή όταν μια μέτριας εμφάνισης γυναίκα εμφανίζει συμπλεγματικές συμπεριφορές με δύσμοιρο αποδέκτη τον σύντροφό της, επειδή δεν νιώθει καλά με την εμφάνισή της.

Η οταν κάποιοι είναι beta τους φταίνε οι γυναικες επειδή τους γράφουν εκει που δεν πιάνει μελάνι . Οταν η γυναίκα σταματάει να σε σέβεται φεύγεις . Ομως φτες που έφτασε αυτη σε αυτο το σημειο. Ολα τα αλλα είναι ... Τρις το πουτσο κλέγανε  ναχαμε να λέγαμε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δύσκολη ερώτηση.Και τα δυο παλούκι είναι.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.270
Πόντοι
216
Η αιτια είναι ότι οι Ελληνίδες είναι ρατσίστριες.
Οι περισσότερες ελληνιδες προτιμούν να τις γαμάει ο ελεεινος μπάρμαν, από τον εργατικο ανθρωπο του μοχθου Πακιστανό.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Η αιτια είναι ότι οι Ελληνίδες είναι ρατσίστριες.
Οι περισσότερες ελληνιδες προτιμούν να τις γαμάει ο ελεεινος μπάρμαν, από τον εργατικο ανθρωπο του μοχθου Πακιστανό.

Τύπε Πακιστανός είσαι;  :think:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.270
Πόντοι
216
Τύπε Πακιστανός είσαι;  :think:
Όχι φίλε μου.
Eλληνας.
Μια αντικειμενική διαπιστωση έκανα.
Εάν προτείνουν 10 πακιστανοι σε μια Εληνίδα να πανε για καφε, και 1 μπάρμαν, χωρις να τους εχει δει να μην τους ξερει, ποιον θα προτιμήσι? Έναν από τους πακιστανούς 'η το μπάρμαν?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.270
Πόντοι
216
Όχι φίλε μου.
Eλληνας.
Μια αντικειμενική διαπιστωση έκανα.
Εάν προτείνουν 10 πακιστανοι σε μια Εληνίδα να πανε για καφε, και 1 μπάρμαν, χωρις να τους εχει δει να μην τους ξερει, ποιον θα προτιμήσι? Έναν από τους πακιστανούς 'η το μπάρμαν?
Oι αντρες όμως δεν ειμαστε ρατσιστες.

ΚΟιτα πως γουστάρουμε τα Ασιατικά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Aν δεν ξερεις να ζησεις, ειτε παντρεμενος εισαι ειτε ανυπαντρος, μίζερος θα εισαι.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.270
Πόντοι
216

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης
γεια σου μιχαλιο τι κανεις?
θα κανεις τιποτα σημερα?

Δανείστηκα απ' τη βιβλιοθήκη τις "Μάγισσες της Σμύρνης" , γιατί υποψιάζομαι ότι το έχουνε γράψει στυλ manual και θέλω να δω τι σκατά γράφει ! Εσύ , θα τσαρκάρεις απόψε ;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δανείστηκα απ' τη βιβλιοθήκη τις "Μάγισσες της Σμύρνης" , γιατί υποψιάζομαι ότι το έχουνε γράψει στυλ manual και θέλω να δω τι σκατά γράφει ! Εσύ , θα τσαρκάρεις απόψε ;

θα παω σε ενα μπαρακι που παω τις παρασκευες να κανω μια πλακα σε εκεινον τον φιλο που λεγαμε
αλλα πιο αργα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216

Η πλειοψηφια των ελλεεινιδων, ειναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ, με απειρα ταμπου και κολληματα για πληθος θεματων.
Ειναι αυτονοητο λοιπον, οτι η σχεση μαζι τους, δεν μπορει παρα να ειναι προβληματικη....δεν ξερω πως μπορει να αντεξει Ελληνας με δαυτες....ή θα του σπασει το στομάχι, ή θα γινει μαλακας και θα τα λουζεται ολα, αν τυχει και την εχει παντρευτει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι εχουν γραψει manual δηλαδη?

Επισκέπτης
Τι εχουν γραψει manual δηλαδη?

Καλησπέρα , δεν ξέρω τι έχουν γράψει , γιατί τώρα το άρχισα το βιβλίο, αλλά υποψιάζομαι ότι ουσιαστικά πρόκειται για manual ελεεινίδων - οδηγίες πώς να "καταφέρνουνε" τους "στόχους" !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα , δεν ξέρω τι έχουν γράψει , γιατί τώρα το άρχισα το βιβλίο, αλλά υποψιάζομαι ότι ουσιαστικά πρόκειται για manual ελεεινίδων - οδηγίες πώς να "καταφέρνουνε" τους "στόχους" !
Διαβασε το, ωραιο ειναι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μολις τελειωσα ενα βιβλιο λιγο πολυ γνωστο