alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις ποιος ειπε την φραση "ενταξει, θα παω στην κολαση" και γιατι την ειπε?Δεν πειράζει , αφού θα πας στην κόλαση !
Μπορεις και να το γκουγκλαρεις βεβαια.
Ξερεις ποιος ειπε την φραση "ενταξει, θα παω στην κολαση" και γιατι την ειπε?Δεν πειράζει , αφού θα πας στην κόλαση !
Ξερεις ποιος ειπε την φραση "ενταξει, θα παω στην κολαση" και γιατι την ειπε?
Μπορεις και να το γκουγκλαρεις βεβαια.
Νόμιζα ότι ήταν πρωτότυπη και δικά σου λόγια ! ΧΙΛΙΑ συγνώμη ! Τελικά πάς ή όχι στην κόλαση ; Αυτό μ' ενδιαφέρει εμένα !
Να βάλω κι άλλα θαυμαστικά ;
θα του δωσω εγω συγχωροχαρτι για αφεση αμαρτιων
Δεν είμαστε δικοί σου εμείς , είσαι άκυρος εδώ ! ΧΙΛΙΑ συγνωμη !
Θα πιστέψω ό,τι μου πει ο ίδιος ! Δικηγόρος του δικηγόρου είσαι ;
εχω ενα μωρακι 19χρονων σε ενα μπαρ λοιπον απο πισω να σερβιρει αυτη και να της λεω οτι παπατζα μου ρχεται και να γουσταρει αυτη
κανα μηνα τωρα τετοια φαση
και παει ο μαλακας ο φιλος μου τις προαλλες και της λεει αυτα που σου λεγε μαλακιες σου λεγε αλλιως ειναι
και του λεει αυτη αληθεια??δεν ντρεπεται ντροπη του να μου λεει τετοια
και γυρναει η φιλη της και της λεει ορνεο σε κοροιδευε ο τυπος και εσυ τα πιστευες
του τι φυλαω του μαλακα τωρα θα του κανω και εγω αναλογο σκηνικο γιατι γουσταρει την φιλη να πηδηξει
εχω ενα μωρακι 19χρονων σε ενα μπαρ λοιπον απο πισω να σερβιρει αυτη και να της λεω οτι παπατζα μου ρχεται και να γουσταρει αυτη
και παει ο μαλακας ο φιλος μου τις προαλλες και της λεει αυτα που σου λεγε μαλακιες σου λεγε αλλιως ειναι
και γυρναει η φιλη της και της λεει ορνεο σε κοροιδευε ο τυπος και εσυ τα πιστευες
του τι φυλαω του μαλακα τωρα θα του κανω και εγω αναλογο σκηνικο γιατι γουσταρει την φιλη να πηδηξει
Ωραίους φίλους έχεις Βανάκια...
Τι μαλακιες ελεγες παλι τύπε και σε εκραξε και ο φιλος σου?εχω ενα μωρακι 19χρονων σε ενα μπαρ λοιπον απο πισω να σερβιρει αυτη και να της λεω οτι παπατζα μου ρχεται και να γουσταρει αυτη
Δεν του το κρατάς γιατι είσαι καλός άνθρωπος , μπορεί να γίνει και σοβαρότερο ! Που το απεύχομαι , βέβαια !
Τι μαλακιες ελεγες παλι τύπε και σε εκραξε και ο φιλος σου?
Παλι φαντασιοπληξίες?
Παλι φαντασιοπληξίες?
Παλι φαντασιοπληξίες?
Ραντεβου θανατου?εγω δεν ημουνα παρων μου τα ειπε μετα ομως
του λεω εισαι μαλακας θα δεις του λεω την παρασκευη
Τι θες παιδακι μου?Τελικά πας Κόλαση ;
Τι θες παιδακι μου?