Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
γιατι απο το νικνειμ φαινεται τι γρουσουζοκαρμιρης ειναι...Γιατι δεν μπορεις?
ολο κλαψα και μιρλα
αμα ειναι και κανας χοντρομπαλας
γαματα με μεγαλα γραμματα
γιατι απο το νικνειμ φαινεται τι γρουσουζοκαρμιρης ειναι...Γιατι δεν μπορεις?
Πολύ μουνί ρε παιδιά χτες και σήμερα στους δρόμους.Black friday,καλός καιρός,ξεχύθηκαν όλες έξω.Κρίμα ρε γαμώτο να έχει τόσο πράγμα γύρω σου,και να μην μπορείς να κάνεις μια γνωριμία σ'αυτή την κωλοχώρα.
Γιατί δεν μιλάνε σε αγνώστους φίλε.
γιατι απο το νικνειμ φαινεται τι γρουσουζοκαρμιρης ειναι...
ολο κλαψα και μιρλα
αμα ειναι και κανας χοντρομπαλας
γαματα με μεγαλα γραμματα
Θα ηταν πολυ κλισέ να πω οτι απλως εχεις πεισει τον εαυτο σου για καποια πραγματα και αυτοτροφοδοτεις μια μιζερια?Σε άλλες χώρες θα μου την έπεφταν ενώ εδώ ούτε μπάζο δεν σου μιλάει εαν δεν σε ξέρει.
Και πολυ 'καροτσι'....
το τι μικρομανα ειδα χτες, δεν περιγραφεται....ολες με τα μωρα παραμασχαλα, να κανουν τα μαγαζια ανω κατω....
Δωσε shopping στην ελλεεινιδα, και παρτης την ψυχη...
Θα ηταν πολυ κλισέ να πω οτι απλως εχεις πεισει τον εαυτο σου για καποια πραγματα και αυτοτροφοδοτεις μια μιζερια?
Καποια στιγμη να αντιληφθεις οτι την τυχη μας την φτιαχνουμε μονοι μας.Και η μιζέρια είναι φυσιολογική όταν δεν σου συμβαίνει κάτι καλό στη ζωή ενώ προσπαθείς.Και όχι μόνο στο γκομενικό αλλά γενικά.
καλισπερα μεγαλιοτατεΚαποια στιγμη να αντιληφθεις οτι την τυχη μας την φτιαχνουμε μονοι μας.
ι ελινιδεσ ινε ι καλιτερεσ
Kotobiftekos που χάθηκες φίλος?μας ελειψεςκαλισπερα μεγαλιοτατε
Εκλεισες στις 2 το χαραμα και στις 9:29 ησουν παλι εδω μεσα. Να υποθεσω δεν δουλευεις. Ή εισαι δημοσια υπαλληλος και δεν δουλευεις Σαββατο.
Το κανονικο με μενα μονο δηλαδη το εχεις σιγουρο?
Δεν ειμαστε καλα...
Δεν καταλαβα τιποτα.Είμαι μπέντζαμιν , αγάπη μου !
Αφού μου "συ-στήθηκες" !!!...
Θυμήθηκα να σας πω ότι οι γυναίκες , εν γένει , παίζουνε κατενάτσιο.
Γιατί ;
Για να προλάβει να γνωρίσει τον εν δυνάμει πατέρα του εν δυνάμει παιδιού της.
Γιατί;
Γιατί θα το κουβαλάει 9 μήνες μέσα της και 18 χρόνια -τουλάχιστον- μαζί της.
Αν τύχεις σε "καλή" ελληνιδα, ειναι πολυ ανωτερη απο την "καλη" ξενη.καλισπερα μεγαλιοτατε
οι ελληνιδες που βλεπονται παιζουν κατενατσιο γιατι πηδιουνται με οτι φρικιο υπαρχει μεχρι τα 39 και μετα θυμοθνται οτι πρεπει να βγαλουν ενα παιδι και δοξα το θεο κοροιδα υπαρχουν
Αν τύχεις σε "καλή" ελληνιδα, ειναι πολυ ανωτερη απο την "καλη" ξενη.
Να επισημανω επισης οτι οι γυναικες μετα τα 40 καψουρευονται απιστευτα, ιδιαιτερα οι παντρεμενες. Σε τρεις περιπτωσεις εκανα το λαθος με 40+ και σε ολες ειδα κι επαθα να ξεμπλεξω. Υστερίες, κλαματα, ικεσίες.
μετα ξαφνικα το παιζουν εκλεκτικες τυπε
Ειμαι αρκετα μεγαλος και εμπειρος πλεον ωστε να μην μασαω σε σαχλαμαριτσες. Οποια ενδιαφερεται δεν το κανει ετσι. Αυτες που πραγματικα ενδιαφερθηκαν εδω μεσα, ούτε καν το πηρε χαμπαρι το φορουμ.Σαν πολύ δεν σου κωλοτρίβεται η Μιχαλήδα εσένα;