Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ακριβως αυτο.eiste καλα παιδια ολοι γιαυτο δεν γαματε
Ακριβως αυτο.eiste καλα παιδια ολοι γιαυτο δεν γαματε
Βρωμαει και ζεχνει μιζερια το μπου πλεον...
μαζευτηκαν ολα τα ναυαγια της ζωης μεσα δω...
Ακριβως αυτο.
Mια άλλη ελλεινιδα όταν της λες ... θέλω να βγουμε σου λεει θα πω στον έναν θα πω στον άλλον ... γενικα σου αραδιάζει καμια 10αρια άσχετους για να βγειτε ολοι μαζι! Μια φορά της κάνει ένας (και λιώσαμε στα γελια) καλα τι μου τους λες ολους αυτους ... για μπάσκετ θα πάμε;
Οι ελληνιδες ειναι το νοημα της ζωης...
Το αλατοπιπερο!
Το φως!
Αν δε σας αρεσουν μεταναστευστε τυποι!
ποτέ δεν έχω δεχθεί για πρώτο ραντεβού να μ φέρει άλλον.και ποτέ μέχρι να γίνει κάτι.ειναι χάσιμο χρόνου πώς να χωθείς.αν λέει να φέρει και άλλο άτομο μάλλον το πάει φιλικάMια άλλη ελλεινιδα όταν της λες ... θέλω να βγουμε σου λεει θα πω στον έναν θα πω στον άλλον ... γενικα σου αραδιάζει καμια 10αρια άσχετους για να βγειτε ολοι μαζι! Μια φορά της κάνει ένας (και λιώσαμε στα γελια) καλα τι μου τους λες ολους αυτους ... για μπάσκετ θα πάμε;
Οι ελληνιδες ειναι το νοημα της ζωης...
Το αλατοπιπερο!
Το φως!
Αν δε σας αρεσουν μεταναστευστε τυποι!
ποτέ δεν έχω δεχθεί για πρώτο ραντεβού να μ φέρει άλλον.και ποτέ μέχρι να γίνει κάτι.ειναι χάσιμο χρόνου πώς να χωθείς.αν λέει να φέρει και άλλο άτομο μάλλον το πάει φιλικά
γυναικα που το κανει αυτο σημαινει οτι δε σε γουσταρει κ φερνει κοσμο για να σ τονισει οτι σε βλεπει μονο φιλικα κ οτι δεν βγαινετε ραντεβου!!
Καλα δεν με ενδιαφέρει και ιδιαιτερα. Τα χουμε δει τα γουστα τους. Αμα δεν τα ηξερα μπορει και να με πειραζε.
Το κορυφαιο της υπόθεσης είναι ότι μας κέρασε επειδή ειχε γενεθλεια τις προηγούμενες μέρες (δεν θυμαμαι καν ποτε) οποτε ήπια και την ποτάρα μου τσάμπα και αντε γεια! χαχα
βρε σε καλεσε για κερασμα κ δε της πηρες ενα δωρο?? Γυφτοςςς
Προτιμησε να κρατησει τα φραγκα για να παει σε κανα ελαιοτριβιο
Προτιμησε να κρατησει τα φραγκα για να παει σε κανα ελαιοτριβιο
βρε σε καλεσε για κερασμα κ δε της πηρες ενα δωρο?? Γυφτοςςς
Δεν ηξερα ότι θα μας κεράσει. Αυτή προσφέρθηκε μετά.
αμα δεν το ήξερες τι δώρο να πάρεις θα σε έλεγε και μαλακά..δεν ξενερώσε από αυτό αν μια γκόμενα γουστάρει δεν κοιτάει λεπτομέρειες..κρατά τα φράγκα σου για κανένα πιπινακι call girlΔεν ηξερα ότι θα μας κεράσει. Αυτή προσφέρθηκε μετά.
oκ τοτε! πασο.