Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Αρκει ομως να εισαι αληθινος σε καποια πραγματα για να μη χαλασεις την εικονα αυτου που θελει στο μυαλο της.
Άμα πας για σοβαρά τότε ναι δεν θα αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου άλλα άμα πας μονό για να μπεις και μετά όλα καλά τότε κάνεις την εικόνα που Θέλει αυτή για να πετύχεις όσο πιο γρήγορα τον σκοπό σου.Δυστυχώς με την ειλικρίνειά έχασα πολλές κοπέλες είχα έναν φίλο όμως παραμυθαντζη που είχε τρέλες επιτυχίες από τότε και εγώ τα τελευταία χρονιά άλλαξα το στιλ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Εχω καταληξει στο εξης.
Οι ελλεηνιδες γουσταρουν παραμυθι και εξουσια.Το παιζεις ετσι και εχεις ησυχο το κεφαλι σου.
Τύπε με τα παραμύθια δεν το έχω και πολύ. Αν έχεις κανένα που το πουλάς καλά ριχτο εδώ να το δοκιμάσουμε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Άμα πας για σοβαρά τότε ναι δεν θα αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου άλλα άμα πας μονό για να μπεις και μετά όλα καλά τότε κάνεις την εικόνα που Θέλει αυτή για να πετύχεις όσο πιο γρήγορα τον σκοπό σου.Δυστυχώς με την ειλικρίνειά έχασα πολλές κοπέλες είχα έναν φίλο όμως παραμυθαντζη που είχε τρέλες επιτυχίες από τότε και εγώ τα τελευταία χρονιά άλλαξα το στιλ
Ριχτε παραδείγματα και μην αρκειστε μόνο σε γενικολογα τύποι. Να τα δοκιμάσουμε και να δούμε τι γίνεται. Ένα γαμησι αν κάνουμε και θέλουμε να τις ξαναπηδηξουμε μπορεί με το παραμύθι να δεθεί ο γάιδαρος για όσο θέλουμε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
'Παραμυθι' που μου προτεινε φιλος, αλλα για τη δικη μου περιπτωση:
"θα λες στις γυναικες, οτι δεν θες σοβαρες σχεσεις, απλα μονο να περνας καλα, και να δεις μετα που μερικες θα κολησουν πανω σου".
Αυτο ειναι παραμυθι για μενα, γιατι ανεξαρτητα αν θα βγει με μια κοπελα, σχεδον ποτε δεν παω απλα για να παιξω, αλλα θα θελα αν γινεται σοβαρη/μακροχρονια σχεση...
Αρα παραμυθι=καργα ψεμα, πες στην αλλη οτι θελει να ακουσει.
Φυσικα ο φιλος μου μου τα ειπε αυτα απλα για παιξω μπαλα δεξια αριστερα....αν πας σε σοβαρη κοπελα(λεμε τωρα, αν υπηρχαν...5% των ελλεεινιδων) και πεις τετοιες μλκιες θα κοψουν περα....
εξαρταται λοιπον που απευθυνεσαι, για να πεις και το αντιστοιχο παραμυθι...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056
'Παραμυθι' που μου προτεινε φιλος, αλλα για τη δικη μου περιπτωση:
"θα λες στις γυναικες, οτι δεν θες σοβαρες σχεσεις, απλα μονο να περνας καλα, και να δεις μετα που μερικες θα κολησουν πανω σου".
Αυτο ειναι παραμυθι για μενα, γιατι ανεξαρτητα αν θα βγει με μια κοπελα, σχεδον ποτε δεν παω απλα για να παιξω, αλλα θα θελα αν γινεται σοβαρη/μακροχρονια σχεση...
Αρα παραμυθι=καργα ψεμα, πες στην αλλη οτι θελει να ακουσει.
Φυσικα ο φιλος μου μου τα ειπε αυτα απλα για παιξω μπαλα δεξια αριστερα....αν πας σε σοβαρη κοπελα(λεμε τωρα, αν υπηρχαν...5% των ελλεεινιδων) και πεις τετοιες μλκιες θα κοψουν περα....
εξαρταται λοιπον που απευθυνεσαι, για να πεις και το αντιστοιχο παραμυθι...
μαλλον το αναποδο συμβαινει...

η καθε σαβουρα θελει να ακουσει οτι πας για σοβαρα
ασχετα αν εσυ θες να πυροβολησεις και να τη κανεις

Επισκέπτης

Ακριβως ετσι.Παραμυθα στο φουλ.Αρεσκονται στην εξουσια στον επαγγελματικο μας χορο.Στηνουμε το παιχνιδι μας εκει

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

Δεν πρέπει να κάνεις εξαίρεσής σε όλες το ίδιο παραμύθι πουλάς.
Της ψυχολογείς και πουλάς αυτό που Θέλουν

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Πρεπει να το παιξεις σχεσακιας για νας φας ελλεηνιδα. Αλλιως ξερουν καλα να γαμισουν θελουν ολοι αρα το παιζεις σχεσακιας και στη πορεια το βλεπεις

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Πρεπει να το παιξεις σχεσακιας για νας φας ελλεηνιδα. Αλλιως ξερουν καλα να γαμισουν θελουν ολοι αρα το παιζεις σχεσακιας και στη πορεια το βλεπεις
Σχεσακιας ευγενικός αυτοδημιούργητος large με μετρό και όλα αυτά να τα υποστηρίζεις με ένα κάλο αμάξι και σπιτι.
Άλλα πάλι μπορεί να πάνε να γαμειθουνε με τον hipster γείτονα τους επειδή την ξέρει πιο πολύ καιρό άρα ο κοινωνικος κύκλος είναι ο κύριος παργοντας για να παίζεις μπάλα με μουνια

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Σχεσακιας ευγενικός αυτοδημιούργητος large με μετρό και όλα αυτά να τα υποστηρίζεις με ένα κάλο αμάξι και σπιτι.
Άλλα πάλι μπορεί να πάνε να γαμειθουνε με τον hipster γείτονα τους επειδή την ξέρει πιο πολύ καιρό άρα ο κοινωνικος κύκλος είναι ο κύριος παργοντας για να παίζεις μπάλα με μουνια

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πόσο πιο ελεεινός πρέπει να γίνεις για να γαμήσεις ένα μουνί! Είπαμε, είναι φαύλος κύκλος. Οι ψεύτες και τα λαμόγια στην Ελλάδα κάνουν τις γυναίκες κομπλεξικές. Στο εξωτερικό (μιλάμε για Ευρώπη - Αμερική) τα πράγματα είναι πολύ πιο αγνά και ειλικρινή και πολύ πιο εύκολα γιατί οι ξένες δεν έχουν απογοητευτεί από τα κάθε λογής μουνόπανα, όπως οι Ελληνίδες!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εδω στο σαιτ υπαρχουν πολλοι μαλακες που παρακαλανε τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Φαντασου τι θα κανουν με κανονικες γκομενες.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εδω στο σαιτ υπαρχουν πολλοι μαλακες που παρακαλανε τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Φαντασου τι θα κανουν με κανονικες γκομενες.
[/quo
Λογικά το μονό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι θα σηκώσουν οτι λεφτά έχουν στην τράπεζά για το μουνι

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Πόσο πιο ελεεινός πρέπει να γίνεις για να γαμήσεις ένα μουνί! Είπαμε, είναι φαύλος κύκλος. Οι ψεύτες και τα λαμόγια στην Ελλάδα κάνουν τις γυναίκες κομπλεξικές. Στο εξωτερικό (μιλάμε για Ευρώπη - Αμερική) τα πράγματα είναι πολύ πιο αγνά και ειλικρινή και πολύ πιο εύκολα γιατί οι ξένες δεν έχουν απογοητευτεί από τα κάθε λογής μουνόπανα, όπως οι Ελληνίδες!
Ναι ρε οι ψεύτες φταίνε για την κατάντια της κάθε μιας που νομίζει ότι είναι θέα και έμαθε από την μανούλα τους ότι πρέπει να παντρευτούνε αντρα με λεφτά άλλα μέχρι τότε πρέπει να ζήσουν την Ζωή τους άμα για αυτό φταίει ο Έλληνας άντρας τότε φίλε η βλάκας είσαι η αφελής η δεν έχεις πάει με γυναίκα χωρίς λεφτά.
Εγώ προσωπικά όσος φορές ήμουνα ειλικρινής με κοπέλα μονό που δεν έβαλαν strapon να με γαμήσουν που θα μου πεις ότι εχουν απογοητευτει  κιόλας ,οι Εληνίδες να δεις λαμογια που είναι και φίλε στο Λεω εγώ που έχω το πακέτο που έχουν οι πιο πολλές στο μυαλό τους για τον άντρα που θα παντρευτούνε .

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
eiste καλα παιδια ολοι γιαυτο δεν γαματε  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τυπε ο μονος ελληνας που γαμαει ελλεϊνιδα ειναι ο λιλας την γιωτα.κι αυτος τη γαμαει με τον κωλο   :S :S :S :effemine: :gay:
πολυ βαθυστοχαστο βλεμμα η Ελλη....σχεδον χανεσαι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom