Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.956
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Εχω δει εγω προσφατα σε παιδικη χαρα των νοτιων προαστιων χοντρη 35αρα ελληνιδα με πακι. Το παιδακι δε το ειδα αλλα ειχαν σιγουρα για να ειναι εκει...
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Και εγώ είδα με πάκηδες και συχνά με γύφτουλες.Επίσης οι αράπηδες κάνουν θραύση.
Μόνο Κινέζους δεν έχω δει με Ελληνίδες.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και εγώ είδα με πάκηδες και συχνά με γύφτουλες.Επίσης οι αράπηδες κάνουν θραύση.
Μόνο Κινέζους δεν έχω δει με Ελληνίδες.

Είναι "μικροί" για τα στάνταρ τους...
 

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
4.240
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Ενεργοποιηθητε !
κανετε το προφανες
κανετε το σωστο
Αφήστε τις να κανουν και να λενε ότι θελουν
εσεις κανετε το αντρικο
το ξερετε ολοι είναι γραμμενο μεσα σας
μην μασατε πουθενα

Το βασικό είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι εμείς είμαστε το έπαθλο που πρέπει να κερδίσουν οι γυναίκες. Ναι, ο καθένας από εμάς, μέχρι και ο τελευταίος μπουρδελιάρης! Διότι όλοι μας έχουμε μια καλή και ανώτερη πλευρά, και θα πρέπει να την αφιερώνουμε μόνο σε γυναίκες που μπορούν να την δουν και να την εκτιμήσουν. :erection: Οι άλλες να πάνε στα τσακίδια. :thebigfinger:

Ταυτόχρονα ισχύει και το αντίστροφο όμως... διότι αν φέρεστε σαν γουρούνια, μην περιμένετε να σας φέρονται ανθρώπινα! :s&m_1:

αν γινεις πιο μεγαλος από τα παθη σου,τοτε θα τις δεις να πεφτουν σαν πρασσα

Χύστη, είπες μεγάλη κουβέντα! Εύγε! :rockon: :rockon: :rockon:

η αντρικη αξιοπρεπεια είναι χιλιαδες φορες πιο σημαντικη από το που θα τον βαλεις το βραδυ

Επίσης σοφή κουβέντα. :rockon: :rockon: :rockon: Δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στις επιθυμίες σου. Αλλιώς θα καταλήξεις μίζερος με μια ελλεεινίδα μπαζόλα που θα τρώς την κυτταρίτιδα και όλη την ασχήμια της κάθε βράδυ στη μάπα. :vomit:

Καλύτερα μόνος, παρά ελεεινός! :rockon:

Επίσης, αν νιώθεις ότι μια γυναίκα δεν σου αξίζει, παράτα την, και ψάξε για καλύτερη. Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν πάντα, αλλά γυναίκες υπάρχουν σίγουρα...! :tits:

το moto είναι
αν δεν μου το δωσεις στο μπουτσο μου,αν όμως δεν σου δωσω επιβεβαιωση....εσβησες

Για να τα λέμε σωστά:

Αν σε μια μαλακισμένη γκόμενα (ελλεεινίδα) :vomit: δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, το πιθανότερο είναι να σε θεωρήσει σίγουρο και να σου ψήσει μετά το ψάρι στα χείλη. Αν δεν ξέρεις να το παίξεις αδιάφορος, με τέτοιες μην ασχοληθείς, θα χάσεις το χρόνο σου. ;)

Αν σε μια σωστή γκόμενα (ώριμη στο μυαλό) δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου από την αρχή, τότε θα βγεις κερδισμένος. Είτε διότι θα ενδιαφέρεται κι αυτή για τα ίδια πράγματα οπότε θα σου κάτσει, είτε διότι δεν θα ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα, οπότε δε θα σου κάτσει μεν, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι μπορείς να ψάξεις για την επόμενη, και δεν θα χάσεις το χρόνο σου. :thumbsup:

χωρις εμας οι γυναικες θα ειχαν εκλειψει προ πολλου
εμεις τις κουβαλήσαμε εως εδώ

Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχαμε, ανόητε... :uglystupid: Επίσης, η μάνα σου σε κουβάλαγε 9 μήνες στην κοιλιά της, και κανά δυό χρονάκια ακόμη στην αγκαλιά της, μέχρι να μάθεις να περπατάς. Η αχαριστία απαγορεύεται, οπότε, θα σέβεσαι...! :bottom:


Έτσι! :rockon: Όρτσα τα πανιά, και καλή τύχη σε όλους! :orchestra:
 

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Μηνύματα
5.460
Κριτικές
49
Like
7.221
Πόντοι
24.237
Αξιώματα που ισχύουν αλλά είναι αναπόδεικτα :

- Οι γυναίκες Δεν είναι τέλειες, είναι όμως το καλύτερο αντίθετο σεξ που διαθέτουμε  :grin:
- Οι γυναίκες είναι σαν τα ταξί, θα περάσει πάντα το επόμενο.  :erection:

Τα παραπάνω αξιώματα ισχύουν και αντικατασταθεί το "γυναίκες " με το "άνδρες "
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.571
Πόντοι
3.656
σημερα στο κεντρο της Αθηνας, εθεαθη νεαρη ομορφη ελλ/δα, σε τρυφερες στιγμες με ενα πακι  :S
μιλουσαν στα αγγλικα.. Εν ολιγοις, κατι παρομοιο με τις παρακατω pics..


τυπε ξεροχυνω για την ημερα που πακηδες θα απαξιωνουν ελλεϊνιδες  :grin: :grin: :grin:
 

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Μηνύματα
974
Like
2
Πόντοι
6
Εχω δει εγω προσφατα σε παιδικη χαρα των νοτιων προαστιων χοντρη 35αρα ελληνιδα με πακι. Το παιδακι δε το ειδα αλλα ειχαν σιγουρα για να ειναι εκει...

Προδοτριες.. απορρω οταν ερθει εκεινη η μερα που (πολλοι απο εμας) περιμενομε τι θα κανουν ολες αυτες??? που θα βρουν τρυπα να κρυφτουν οι βρωμιαρες που με τα γαμησια τους ριχνουν το iq της ελλαδας???? εμεις μπορει να γαμαμε ξενες αλλα γαμαμε εξυπνοτερες γυναικες συμφωνα με αντικειμενικα κριτηρια (και ομορφοτερες συμφωνα με υποκειμενικα)
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Γαμάμε άλλες εθνικότητες, όχι φυλές και μας νοιάζει να μην είναι τόσο στόκες όσο οι Ελλεεινίδες... Δικαιολογούμαστε, ούτε τη φυλή μας καταστρέφουμε αν και το έθνος μας το αραιώνουμε αν και αυτό είναι αναπόφευκτο γιατί αυτή που εναλλακτικά αντί ημών θα πήγαινε με πακιστανό τι είδους συνείδηση θα έδινε στο παιδί; Ό,τι κι αν κάναμε εμείς αυτή θα το χάλαγε! Οι καλές Ελληνίδες είναι πιασμένες από σχετικά μικρές και βάζουν τις μήτρες τους να δουλεύουν κι από νεαρή ακόμη ηλικία (μέσα των 20), οι λοιπές έχουνε παραγίνει ατομικίστριες κι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ψάχνουμε κι αλλού προς εύρεσιν συντρόφου ζωής προς την δημιουργίαν οικογένειας...

Τι θα κάνουν τώρα οι αναμίκτριες; Δεν ενδιαφέρει κανέναν! Αυτές δεν σκέφτονται το μέλλον, κι αντί να φτιάξουν να πάρουν έναν συμπατριώτη τους, που πλην σπανίων περιπτώσεων, σίγουρα αποτελεί καλλίτερο παράδειγμα συντρόφου απ' ότι ο μέσος μουσουλμάνος λαθρομετανάστης... ή Αλβανός.
 

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Μηνύματα
642
Like
112
Πόντοι
6
Οι Ελληνίδες είναι ηλίθιες, τούβλα, μειωμένης διανοητικής στάθμης. Μακάρι να μην ασχολιόταν κανείς μαζί τους για να έπεφταν σε κατάθλιψη όλες οι καριόλες. Αλλά δυστυχώς βρίσκουν αγαπούληδες και τα κάνουν.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι Ελληνίδες είναι ηλίθιες, τούβλα, μειωμένης διανοητικής στάθμης. Μακάρι να μην ασχολιόταν κανείς μαζί τους για να έπεφταν σε κατάθλιψη όλες οι καριόλες. Αλλά δυστυχώς βρίσκουν αγαπούληδες σεξουαλικά στερημένους και τα κάνουν.

Το διόρθωσα...

Οι αγαπούληδες πλέον έχουν εξαφανιστεί απ' αυτόν τον τομέα και παραδίδουν λεφτά σε πουτάνες και ανατολικοευρωπαίες... Γιατί δεν λαμβάνουν τίποτα για να δώσουν!
 

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Μηνύματα
642
Like
112
Πόντοι
6
Το διόρθωσα...

Οι αγαπούληδες πλέον έχουν εξαφανιστεί απ' αυτόν τον τομέα και παραδίδουν λεφτά σε πουτάνες και ανατολικοευρωπαίες... Γιατί δεν λαμβάνουν τίποτα για να δώσουν!
Έχεις δίκιο. Αυτό εννοούσα, στερημένους.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Τα τελευταία 2-3 χρόνια που ξεκίνησε η μετανάστευση υπάρχει μια συμπονοια του κόσμου προς τους μετανάστες. Ειδικά οι γυναίκες που είναι πιο ευαίσθητες από την φύση τους και τα μυαλά τους είναι αριστερά δείχνουν μια συμπάθεια η οποία καταλήγει ακόμη και σε ερωτική σχέση.
Κάποια στιγμή κάποιος τύπος εδώ στο φόρουμ είχε βάλει μια φωτό γυναίκας ξένης που κρατούσε πινακίδα που έγραφε :  My legs are open to refugees !
Η συγκεκριμένη ήταν απ' ότι θυμάμαι ψιλομπαζο. Υπάρχει λοιπόν και στην Ελλάδα μια τάση από λίγες είναι η αλήθεια, καμμένες τυπισσες, μπαζολες και μη να πηγαίνουν με αλλοδαπούς.
Όσο για τους μαύρους, από τότε που η Ελλάδα έμαθε την rnb μουσική τα κοριτσοπουλα πήγαιναν σε κλαμπακια να χορέψουν και να γνωρίσουν μαύρους για να φάνε αραπικη ψωλή. Ακόμη κι αν είναι επιλογή τους για να δοκιμάσουν μαύρο πουτσο αν ταυτόχρονα δίνουν χυλοπιτες σε ωραία παιδιά Ελληνόπουλα είναι τραγικές και ξεφτυλισμενες. Από την άλλη μπορεί ο Έλληνας να πάει με μαύρες αλλά χυλοπιτες σε εμφανίσιμες Ελλεηνιδες δεν μοιράζει.
Δεν έχω ούτε με μαύρους ούτε με πακηδες κάποιο προβλημα. Έχω όμως με αυτές τις ζαβες που την έχουν δει θεές και το παίζουν δύσκολες και παρθένες.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Εχω δει αρκετες Ελληνιδες να σερνουν καροτσακι με μωρο μαυρο.Συνηθως μονες τους,τους παρατανε οι μαυροι αντρες τους που ειτε κανουν τη ζωη τους εδώ ειτε με τα χαρτια στο χερι πλεον πολιτη της Ε.Ε.,επιλεγουν άλλη ευρωπαικη χωρα να ζησουν.Και οι συγκεκριμένες γυναικες παλι είναι τρισευτυχισμενες.Γιατι; Επειδή στη συντριπτικη τους πλειοψηφια πρόκειται για κακασχημες υπερβολικα παχυσαρκες γυναικες που δυσκολα θα εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα. Οποιος μενει Κυψελη καταλαβαινει.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Ειμαι στο βαγονι φισκα απο κοσμο. Ρωταω εν κινησει τον μπροστινο: Θα κατεβειτε; Οχι μου λεει. Προχωραω εγω στη θεση του, μετακινειται αυτος στη δικη μου. Ρωταω τον επομενο θα κατεβειτε; Οχι, παει πισω αυτος, μπροστα εγω. Φτανω σε νεα ελλεινιδα μετα πιρφορου. Δεν προλαβαινω να μιλησω. "Θα πρεπει να περιμενετε να σταματαησει γιατι δεν εχει χωρο να παω μπροστα". Δε σας ζητησα να πατε μπροστα της απανταω. "Ειναι και η κυρια μπροστα" συνεχιζει η ελλεινιδα σαν εχει στο στομα μυδραλιοβολο. Τατατατατατατατατα. Καλα ειμαι εδω, εδω ηθελα να φτασω. Εχω ξαναμπει σε τρενο. "Δε μπορουμε να παμε πιο μπροστα μεχρι να σταματησει. Εχει την βαλιτσα. Κοιταξτε"  "τατατατατατατα τατατατατα". Ελλεινιδες: Γλωσσοκοπανες που ξερουν τα παντα, διορθωνουν τους παντες με αγενεια και θελουν να διοικησουν το συμπαν.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.943
Πόντοι
2.356
Εχω δει αρκετες Ελληνιδες να σερνουν καροτσακι με μωρο μαυρο.Συνηθως μονες τους,τους παρατανε οι μαυροι αντρες τους που ειτε κανουν τη ζωη τους εδώ ειτε με τα χαρτια στο χερι πλεον πολιτη της Ε.Ε.,επιλεγουν άλλη ευρωπαικη χωρα να ζησουν.Και οι συγκεκριμένες γυναικες παλι είναι τρισευτυχισμενες.Γιατι; Επειδή στη συντριπτικη τους πλειοψηφια πρόκειται για κακασχημες υπερβολικα παχυσαρκες γυναικες που δυσκολα θα εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα. Οποιος μενει Κυψελη καταλαβαινει.

Σε ολη την Ευρωπη μόνο τέτοιες τους κάθονται..
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
παιζω...μηδενισα και ξεκινησα απ την αρχη...κι αυτα στο παιχνιδι ειναι...
δεν πτοούμαι...ειμαι ελευθερος, και αδαμαστος, τιποτα δε με σταματα, τιποτα δεν εχω να χασω...

ηταν απλα ενας λαθος τροπος μιας πρωτης επαφης-προσεγγισης....ειχα πιει κιολας και δεν ειχα καθαρο μυαλο...πταισματακια που δεν θα επαναληφθουν στη συνεχεια

Παιξε και Συνταγμα για τουριστριες. Οχι βραδυ.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Εχω δει αρκετες Ελληνιδες να σερνουν καροτσακι με μωρο μαυρο.Συνηθως μονες τους,τους παρατανε οι μαυροι αντρες τους που ειτε κανουν τη ζωη τους εδώ ειτε με τα χαρτια στο χερι πλεον πολιτη της Ε.Ε.,επιλεγουν άλλη ευρωπαικη χωρα να ζησουν.Και οι συγκεκριμένες γυναικες παλι είναι τρισευτυχισμενες.Γιατι; Επειδή στη συντριπτικη τους πλειοψηφια πρόκειται για κακασχημες υπερβολικα παχυσαρκες γυναικες που δυσκολα θα εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα. Οποιος μενει Κυψελη καταλαβαινει.

Οι αφρικανοι προερχονται απο μητριαρχικες κοινωνιες και σπανια μεγαλωνουν τα παιδια τους. Πχ τον Ομπαμα τον μεγαλωσε ο δευτερος συζυγος της μανας του.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι αφρικανοι προερχονται απο μητριαρχικες κοινωνιες και σπανια μεγαλωνουν τα παιδια τους. Πχ τον Ομπαμα τον μεγαλωσε ο δευτερος συζυγος της μανας του.

...που ήταν Φιλιππινέζος μουσουλμάνος... αυτοί οι Αμερικάνοι είναι πλέον από ανέκδοτο!
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Νέαρχος κουκης με τις άσχημες δεν τα έχω. Από την στιγμή που δεν τις θέλει κανένας πάνε με τον οποιοδήποτε ξένο.
Τα έχω όμως με τις καργιες τις εμφανίσιμες και τις μέτριες. Οι πολύ όμορφες Ελληνίδες δεν πάνε με ξένους που ζουν Ελλάδα εκτός κι αν αυτός έχει πολύ χρήμα πράγμα σπάνιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom