Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αλλάζω λίγο τη ροή του θέματος που καταπιανόσασταν, είμαι όμως φαντάζομαι ακριβώς στο κλίμα του νήματος. Μόλις γράφτηκα εδώ, και τολμώ να πω ότι με έχετε =πολλοί από εσάς- εντυπωσιάσει με τα όσα γράφετε! Με βρίσκουν τόσο σύμφωνο, απόψεις του είδους ότι εμείς φταίμε που οι ελλεεινήδες όπως πολύ έξυπνα τις αποκαλείτε (κι εγώ πλέον...) είναι τόσο σκατόψυχες, ότι αυτές κάνουν μπίζνες με τις σχέσεις και τους γάμους, ενώ εμείς μπορεί να ψάχνουμε και λίγη συντροφικότητα, ότι κοιτάζουν μόνο τα λεφτά και το πώς θα σε εκμεταλλευτούν, χωρίς ποτέ να προσφέρουν το παραμικρό, μια κι έχουν μάθει όπως έγραφε κι ένας φίλος κάπου εδώ μέσα μόνο να ζητούν και να παίρνουν, και τόσα ακόμη που όλοι μας τα έχουμε βιώσει για τα καλά στο πετσί μας τόσα χρόνια. Και τις έχεις τις άρρωστες και τολμούν και κατηγορούν εμάς, με λόγια του είδους "πού πήγαν οι άντρες;", ότι "είμαστε γουρούνια με την ίδια μούρη" και τόσα άλλα!Το πόσο γομάρια και ψυχοπαθείς είναι όλες τους ούτε τους περνάει από τα μυαλό! Ναι, είμαι κι εγώ καμένος από τις σχέσεις μου όπως πολλοί από εσάς εδώ μέσα, από όλα όσα έχω διαβάσει, και τις έχει πια σιχαθεί η ψυχή μου. Ειλικρινά θα το σκεφτώ πάρα πολύ το αν θα θελήσω να ξανακάνω σχέση, ύστερα από τα όσα έχω ζήσει 50 ολάκερα χρόνια τώρα... Ίσως θα έπρεπε κάποτε να πέσει "σύρμα" για λίγο καιρό και να γινόταν (επιστημονική φαντασία, ξέρω...) να τις αγνοούμε, να δεις πώς το κάθε τσόλι που έχει υφάκι χιλίων καρδιναλίων θα έτρεχε ξελιγωμένο και θα παρακαλούσε... Αλλά είπαμε, εμείς (κάποιο τέλος πάντων, όχι όλοι) που τις παρακαλάμε και τρέχουμε από πίσω τους, φταίμε αποκλειστικά για την ψωνάρα τους, που νομίζουν ότι αν έστω γυρίσουν και σε κοιτάξουν, θα πρέπει να τους είσαι τουλάχιστον αιώνια υποχρεωμένος. Ναι, είμαι πλέον μισογύνης, και θα είμαι, όσο κυκλοφορούν τέτοια γομάρια...